Nyt menee pieleen

Anonyymi

"Ukrainan presidentti syyttää Nato-maita Venäjän hyökkäysten mahdollistamisesta"
Olen ehdottomasti Ukrainan puolella, mutta tuo on omiin muroihin kusemista. Me autamme mahdollisuuksien mukaan, mutta emme voi tehdä kaikkea heti.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008623000.html

5

106

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä tuossa menee pieleen? Zelensky tietää, että Ukrainan loppu on edessä. Hänen maastaan tulee osa uutta, isoa Pohjois-Koreaa. joka on myös vaarallisempi kuin varsinainen Pohjois-Korea. Kuinka hyvin pakotteet ovat muuttaneet Pohjois-Koreaa?

   Kaikki on epävarmaa. Oligarkit menettävät rahojaan, mutta noustessaan Putinia vastaan, he voivat menettää henkensä. Putinin rinnalla ja hänen vallassaan olevat oligarkit muuttuvat uuden Pohjois-Korean köyhtyväksi, mutta silti luksuselämää viettäväksi eliitiksi, ulkopuolella olevat oligarkit pelastavat sen minkä voivat irtautumalla Venäjästä ja suuntaamalla rahansa muualle.

   Ehkä Putin syrjäytettään, ehkä elämme todella pelottavan ja vaarallisen, köyhtyvän valtion vieressä ties kuinka kauan. Joka tapauksessa ukrainalaisten kohtalo osana tuota valtiohirvitystä on jo sinetöity. Ja Zelenskyn kohtalo paeta henkensä edestä antauduttuaan.

   Lienee sama, liittymmekö Natoon vai emme. Jos hirviövaltio pysyy pystyssä, se kääntyy kohti Itämerta alkaessaan tavoitella Baltiaa. Silloin nähdään se, puolustaako Nato tosiaan edes omia jäseniään. Moni noissa uusissa jäsenmaissakaan ei jaksa uskoa sitä.

   Länsimaat tietävät, ettei Putinin Venäjän voima koskaan riitä uhkaamaan niitä, Norjaa lukuunottamatta. Ne tietävät olevansa turvassa reunvaltioiden takana ja niille on vain turvallisempaa, jos Venäjä sitoutuu sotiin reunavaltioissa. Niistä yksi on tietenkin Suomi. Kimien punainen Korea ei ole kaatunut mihinkään, vaikka on huojunut vuosikymmeniä.

   Meidän kykymme tuottaa tappioita voi olla suurempi kuin Ukrainan, mutta onko se riittävä tuhoamaan kaiken sen hyökkäysvoiman, jota on jäljellä? Riittääkö Venäjän voima kuitenkin etenemään kaupunkeihimme, jotka on helpompi evakuoida kokonaan, mutta jotka jauhetaan soraläjiksi. Suuresta osasta suomalaisia tulisi pakolaisia ja kenties maasta sissisodan näyttämö. Kuinka hyvin suurta määrää pakolaisia kohdeltaisiin, ihmisiä, jotka olisivat menettäneet kaiken omaisuutensa?

   Tulevaisuus voi olla paljon, paljon pahempi kuin mitä Zelensky maalailee. Toivotaan, ettei ole. Muuta ei voi tehdä kuin toivoa, syystä, jonka Zelensky kertoi.

  • Anonyymi

   Ylilyönnit ovat ymmärrettäviä, kun mies taistelee hengestään ja maastaan. Sen ymmärtää täysin vasta, kun joutuu itse samaan tilanteeseen. Selviytyessä ei ole aikaa lässyttää.

  • Anonyymi

   Emme halua auttaa enää kiittämätöntä VELLIPERSE Ukrainaa.

  • Anonyymi

   ZelensKYY on varsinainen kiittämätön LIERO. Nato-VASIKKA!

   • Anonyymi

    Vankilaslangillako ajattelit vedota suomalaisten enemmistöön?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   4687
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   37
   4171
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   140
   2244
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   381
   2086
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   111
   1394
  6. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1190
  7. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   306
   1158
  8. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   40
   998
  9. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   102
   907
  Aihe