1939 tapahtumat Ivalossa!

1939 Neuvostoliitto hyökkäsi Suomeen ja alkoi jatkosota, sitten tuli välirauha ja sitten talvisota vai voisiko se olla, en mie muista toisinpäin.

Neuvostojoukot saivat edetä suhteellisen rauhassa vuonna 1939 Lapissa, koska Suomen joukot oli keskitetty etelämmäksi. Satoja puna- armeijan sotilaita leiriytyi lähellä Ivaloa, talvisissa olosuhteissa. Seuraavana päivänä läheisen kylän asukkaat löysivät heidät kuolleina valtavasta verilammikosta. Osalta oli nahka irroitettu kokonaan ja laitettu puuhun.

Yleisesti on arveltu, että paikallisessa metsikössä asuvat hehkuvasilmäisäiset otukset olivat suorittaneet veriteon. Paikalliset kaihtoivat paikkaa tästä syystä ja varoittivat Neuvostojoukkojakin vaarasta.

Vuonna 1970 neljä nuorukaista olivat leireilemässä Bodom- järvellä. Heidän nukkuessaan teltassa, hyökkäsi joku heidän kimppuunsa ja tappoi kolme, sekä haavoitti vakavasti yhtä. Tämä eloonjäänyt kertoi, että hehkuvasilmäinen hirviö oli käynyt heidän kimppuunsa. Tämä eloonjäänyt poika järkyttyi tapauksesta niin, että joutui mielisairaalaan ja teki siellä itsemurhan.

Tämä aineisto löytyi englanninkielisestä laatudokumentista, jonka amerikkalainen sota- akatemia on tuottanut. Dokumentissa etsitään luonnollista syytä tapahtumille ja päädytään lopputulemaan, että lauma nälkäisiä jääkarhuja oli molempien tapausten juurisyy.

Tässä: https://www.youtube.com/watch?v=qcf96CA_eXg

6

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muistan ton marraskuun vikapäivän, 30.11 1939. Olin suorittamassa asevelvollisuuttani Haminassa.
      Astuin palvelukseen Haminassa. Mummani soitti. Hänen pokkansa petti.
      - Mene pojanpoikani minne sinut määrätään. Älä pelkä mitään. Ja jos sanon mitä nyt tunnen, me tuskin enää nähään. Tsau.

      Siehen mailmanaikaan oli vain lankapuhelimet. Kokoonnuttiin Lappeenrannan varuskunta-alueelle härkävaunukuljetuksen jälkeen.
      Halukkaat saivat Pervitin kapselit. Tiedettiin, että kokaiinia niissä on.

    • Anonyymi

      Venäjä on AINA hyökännyt Suomeen, vaikka lavastikin Talvisodan muka Suomen aloittamaksi ja pyysikin sitä ihan virallisesti anteeksi paljon myöhemmin.

    • Anonyymi

      Matkalla Altaan,sukulaisiin, jouduttiin laittaan tulet maaottopaikalle lähelle valtatietä. Paikallinen mies tuli kyselemään; mikä maa, mikä valuutta tulen tekijöillä.
      Methän selitimmä; matkamuonaa vaan tässä lämmitämmä ja jatkamma matkaa kohti pohjoista. Sammutamma toki nuotiomma huolellisesti. Päällikkö uskoi ja lähti.

    • Anonyymi

      Kuinka yltäkylläisyyteen tottunut nykynuorisomme saataisiin puolustamaan maataansa? Putin etenee Eurooppaan ja konstit vain raa'istuvat päivä päivältä. Yksinvaltias on tullut hulluksi.

      • Nyt hallitus hereille! Jokaiselle yli 16- vuotiaalle pitää jakaa mahdollisimman tehokas ampuma- ase jo tässä vaiheessa ja runsaasti ammuksia. Koulujen käsityötunnilla pitäisi alkaa valmistaa molotovin coctaileja ja sitten lapset veisivät ne kotiinsa säilöön. Jokaiseen kerrostaloyhtiöön oma it- patteristo katolle. Osa maanteistä pitäisi miinoittaa ja infota kansalaisille, että missä miinoja on. Kaikki sillat pitäisi räjäyttää. Eikö niitä kivenjärkäleitä voisi sijoittaa koko itärajan pituudelle?


      • Anonyymi
        roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Nyt hallitus hereille! Jokaiselle yli 16- vuotiaalle pitää jakaa mahdollisimman tehokas ampuma- ase jo tässä vaiheessa ja runsaasti ammuksia. Koulujen käsityötunnilla pitäisi alkaa valmistaa molotovin coctaileja ja sitten lapset veisivät ne kotiinsa säilöön. Jokaiseen kerrostaloyhtiöön oma it- patteristo katolle. Osa maanteistä pitäisi miinoittaa ja infota kansalaisille, että missä miinoja on. Kaikki sillat pitäisi räjäyttää. Eikö niitä kivenjärkäleitä voisi sijoittaa koko itärajan pituudelle?

        Kyllä Putiniin täytyy varautua, vaikka olen aistivinani hiukan sarkasmia kirjoituksessasi. Ehkä ne maamiinat ja siltojen räjäyttäminen voisi jäädä väliin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      65
      1980
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1327
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1264
    4. 46
      1148
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1002
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      999
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      920
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      881
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      878
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      873
    Aihe