PILLERINMYYJÄT

Anonyymi

Sainpa puhelimeeni viestin VITAMAILISTA.Kertoivat,että olen voittanut jotain ja saadakseni sen pitää tilata VITAMAIL-PILLEREITÄ.Mutta jos haluaa pääpalkinnon matkan,niin osallistupa vielä NUORTEN LIIKUNTAHARRASTUKSEEN JA OSTA ARPOJA,jonka siis saa vain lunastamaalla pillerit arvat.Ja tietenkin maksusta eikä mistään arvonta-voitosta.
Annoinpa myyjien puhua papattaa ja paljastivat,että ovat saaneet s-ryhmittymän kautta jotenkin numeroni kun olen vastannut johonkin s-kyselyyn.Otin yhteyttä välittömästi s-turvapalveluun ja kielsivät markkinoineensa kyseistä asiaa tai antaneet kenenkään luottamuksellisia tietoja kellekään ja kielsivät antamasta mitään tietoja VITAMAILILLE EIKÄ TILAAAN MITÄÄN.
Tästä laitoin s-turvapalvelun viestin sitten VITAMAILILLE ja kertoivat sitten,että ovat saaneet numeron NORDICLEADS firmalta Turusta.Kyseinen NORDICLEADS kuulemma kerää asiakastietoja ja myy niitä eteenpäin.
Laitoin viestin NORDICLEADSILLE ja kysyin mistä saatanasta ovat saaneet numeroni ja ARVATENKAAN MINULLE EI KOSKAAN TULLUT VASTAUSTA.
Ehkä säikähtivät myöskin,kun ilmoitin ottavani kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ja VITAMAIL laittoi heti viestin,että pahoitellaan ja perutaan kaikki.

Muutama päivä sitten tuli puhelimeen soitto SUOMEN VITAMIINIKESKUKSESTA Kuopiosta,jossa kaupattiin taas jotain pilleriä.Aloin tivaamaan mistä ovat saaneet numeroni ja kuinka yllättävää,PUHELU KATKAISTIIN. Laitoinpa heillekin viestin,että en halua kuulla heistä tämän jälkeen mitään tai kuluttaja-asiamies ottaa yhteyttä.EI VASTAUSTA VIESTIIN.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Seuraavalla kerralla anna huijarin puhua ihan vapaasti. Jos tarjoaa ilmaista näytelähetystä, suostu siihen, jos ei ahne huijari ei esitä mitään ehtoja. Jos esittää, kiellä lähettämästä mitään ja aloita huijarin haukkuminen rikoliseksi kusipääksi.

      Tuo ilmainen näytelähetys ei muutu mitenkään maksulliseksi kestotilaukseksi, vaikket aktiivisesti peruuttaisi sitä (mitä et edes ole tehnyt). Anna huijareiden selittää ja uhkailla ihan vapaasti. Saat ehkä usean kuukauden päästä muutaman kirjeen perintätoimistoltakin. Ovat aiheettomia, sillä et ole tilannut mitään. Voit vedätellä heitäkin aikasi kuluksi. He maksavat kaiken huvin.

      Sinua uskotaan. Ei koskaan tunnettuja huijareita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe