Ääriimmäisen hyvä syväluotaus Putinista ja Venäjästä

Anonyymi

Tuo kannattaa katsoa (eli kuunnella) kokonaan

https://www.youtube.com/watch?v=Kk9igTqTx9s

Tuon kuunneltuaan ymmärtää, että Suomi on seuraava kohde Ukrainan jälkeen. Siksi, että hän tosiaan haluaa Suomen ja Baltian myös osaksi valtakuntaansa, palauttaakseen tsaarien Venäjän mahdin. Tällä kertaa luvassa ei varmasti ole autonomiaa. Strategisesti Suomen täytyy olla listalla ensin, koska Suomi ei ole ydinasesateenvarjon alla ja koska maastamme käsin Venäjän on helppo hallita Itämerta, saartaa Baltiaa ja uhata Ruotsia, jopa hyökätä Etelä-Ruotsiin Tanskan salmien hallitsemiseksi.

Jos Putin saavuttaa tavoitteensa Ukrainassa, hän alkaa tavoitella seuraavaa kohdettaan, MEITÅ!

Macron, Johnson ja Wallace ovat Putinin tuella valtaannousseita poliitikkoja. Hän on tukenut heitä trolliarmeijallaan, koska on nähnyt heidät hyödyllisiksi itselleen, ja niin he ovatkin. Scholz on jotain muuta, ja niin tietenkin myös Saksam joka voimistuessaan taas on selvästi voima, joka voi voittaa Putinin Venäjän.

On vaikea uskoa, että länsi aivan tosissaan pelkästi Venäjän ydinasetta. Sen johtoon vain on nostettu mitättömyyksiä, jotka tietävät hyötyneensä Putinista, eivätkä halua hänen kaatuvan. Ja siksi lietsovat pelkoa estääkseen vastatoimet, jotka pysäyttäisivät Putinin välittömästi.

Se on selvää, että talouspakotteita tulee edelleen kiristää, nimenomaan Putiniin ja hänen lähipiiriinsä osuvia, koska ne saavat hänet pelkäämään lähipiiriään. Siksi hän nyt suostui rauhaan ja yrittää hyvitellä heitä palauttamalla energiakauppaa. Ruuvia on vain kiristettävä, samoin opposition tukea Venäjän sisällä ja pakotettava hänet riisumaan aseistusta niin, että hyökkäyssota käy mahdottomaksi.

Tyypillisen diktaattorin tapaan Putin on ympäröinyt itsensä mitättömyyksillä, jotka ovat hänelle uskollisia, ja he ovat enemmäkin tuhonneet Venäjän armeijan kuin tehneet siitä suuren jälleen. Silti se on edelleen vaarallisen suuri ja pystyy aiheuttamaan paljon tuhoa ja kärsimystä siviiliväestölle, vaikka häviääkin pienemmällekin vastustajalle. Se on riisuttava tulivoimaisista aseista, joita se voi käyttää siviilikohteita vastaan.

Niistä merkittävä osa olisi voitu tuhota Ukrainassa, jos länsi vain olisi viitsinyt tehdä sen.

1

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Putinin lähipiirin olisi hyvä käsittää, että Putin ei suinkaan tule onnistumaan Neuvostoliiton suurvalta-aseman palauttamisessa, vaan keinot, joilla hän siihen pyrkii, muuttavat Venäjän taloudellisesti takaisin Neuvotoliitoksi. Tai paremminkin Pohjois-Koreaksi.

   Oligarkkien on syytä vaihtaa valta maassa, jos haluavat vielä elää mukavaa oligarkin elämää kansainvälisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2433
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   208
   1882
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1023
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   92
   975
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   346
   911
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   896
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   697
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   687
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   35
   657
  Aihe