Venäjä on häviämässä stalinistisen menneisyytensä ohessa fasistisen tulevaisuutensa

Anonyymi

Venäjän(NL) stalinistisen valtion ja sen perinnön yhteinen voitonriemuinen pelastaja sekä liittolainen 2. Maailmansodassa oli länsi USA:n johdolla(nykyinen Nato) mm. valtaisalla materiaaliavullaan NL:lle.
Nyt kärsitään Venäjän ja sen stalinismin pelastamiseksi tuolloin annetun massiivisen avun ja tuen seurauksista, kun natsien liittolaisina sodan aloittanutta pahan toista fasistista osapuolta ei ollut aikanaan mahdollista tuhota natsien mukana, jolloin se olisi tullut tehdä.
Yhtä hyvää mahdollisuutta ei ehkä enää tulekaan ydinaseiden aikakaudella, vaikka Venäjän fasistidiktaattori Putin ei voi kuitenkaan mitenkään voittaa aloittamaansa rikollista sotaansa, koska ei ole rikoksia suunnitellessaan ollut taktisesti yhtä taitava kuin esikuvansa Stalin oli aikanaan juonittuaan lännen puolelleen pelastamaan stalinistisen ja valheisiin perustuvan pahan Venäjän tulevaisuuden roistovaltiossaan Neuvostoliitossa muun maailman pysyväksi riesaksi.
Loppu tälle pahuudelle näyttää kuitenkin olevan tulossa, kuten peilikuvalleen Hitlerin johdollakin kävi.
Venäjän rikollisesta käytöksestä länsi on kärsinyt jo pitkään valheisiin perustuvien ja niillä perusteltujen aggressioiden vain lisääntyessä ajan oloon, sillä pahalle on annettu jo vähintään pikkusormi.
Nyt tiedetään hyvin, että Venäjän nationalistisesta stalinismista kumpuavaan pahuuteen ei ole aiemmin puututtu asian vaatimalla päättäväisyydellä ja kovuudella.
Pahuus, joka jäi Hitlerin jälkeen elämään Eurooppaan stalinismin ja natsismin perintönä Venäjälle, on tuhottava kuitenkin viimeistään nyt juurineen, koska se jäi tekemättä tuolloin ajallaan.
Puolet 2. Maailmansodasta jäi todellisuudessa silloin vielä käymättä ainakin tuloksellisesti, mikä näyttää nyt realisoituvan vääjäämättömästi kaikessa karmeudessaan koko maailmalle.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

    Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
    Kotimaiset julkkisjuorut
    212
    3737
   2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

    Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
    Suomalaiset julkkikset
    32
    3385
   3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

    Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
    Maailman menoa
    123
    1801
   4. Pääsikö Martti

    Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
    Kotimaiset julkkisjuorut
    203
    1576
   5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

    Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
    Kotimaiset julkkisjuorut
    351
    1559
   6. J joskus haluaisin

    Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
    Ikävä
    57
    1321
   7. Etkö voisi

    Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
    Rakkaus ja rakastaminen
    87
    1305
   8. Petit miestäsi

    Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
    Järki ja tunteet
    69
    1190
   9. Mitäs ajattelisit

    Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
    Ikävä
    101
    1186
   10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

    Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
    Kotimaiset julkkisjuorut
    64
    1011
   Aihe