Maailman talousfoorumi ajaa dystooppista digitaalista digi ID tunnistetta hallitsemaan kaikkea.

Anonyymi

Maailman talousfoorumi ajaa dystooppista digitaalista digi ID tunnistetta hallitsemaan kaikkea.

linkki https://headlineusa.com/wef-push-digital-id-system/

"Jos et saa digitaalista identiteettiä näissä maissa, olet käytännössä lukittu ulos elämästä. Pohjimmiltaan et voi tehdä mitään, etkä ole olemassa..."

"Maailman talousfoorumi ajaa jälleen kerran ajatusta digitaalisesta henkilöllisyyden todentamisesta monitoroidakseen ja valvoakseen kaikenlaista henkilökohtaista käyttäytymistä pankkitoiminnasta sosiaaliseen mediaan ja terveydenhuoltoon Reclaim the Netin mukaan.

Dystopistisen tieteiskirjallisuuden pitkään varoittamana globalistinen "Great Reset" -ryhmä ehdotti, että nämä passit sisällytettäisiin fyysisesti jokaiseen yksilöön.

"WEF ehdottaa, että tämän tiedonkeruuverkon avulla digitaalinen henkilöllisyys voisi kerätä tietoja ihmisten verkkokäyttäytymisestä, ostohistoriasta, verkon käytöstä, luottohistoriasta, biometrisista tiedoista, nimistä, kansallisista henkilötunnuksista, sairaushistoriasta, matkahistoriasta, sosiaalisista tileistä, sähköiset hallintotilit, pankkitilit, energiankäyttö, terveystilastot, koulutus ja paljon muuta”, Reclaim the Net sanoi.

Järjestelmä julkaistiin viime viikolla julkaistussa raportissa "Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries".

Uskomatonta, että yksi organisaatio, joka haluaa kuulla WEF:stä, on Yhdysvaltain edustajainhuone. Demokraattien johtama parlamentti toivotti WEF:n todistuksen tervetulleeksi House Financial Services AI Task Force -työryhmän edessä kesällä, kertoi Sociable.

WEF puhui digitaalisesta identiteetistä yhdessä Fast IDentity Online Alliancen ja Better Identity Coalitionin kanssa.

"Kuulemisen aikana näimme näiden organisaatioiden ratkaisujen yhdistämisen USA:n edustajainhuoneessa", kertoi Sociable.

"Näimme myös, että WEF:n globalistisesta julkisen ja yksityisen yhteistyön asialistasta - yritysten ja valtion vallan yhdistämisestä mihin tahansa ongelmaan - keskusteltiin avoimesti kongressissa", se lisäsi.

Elizabeth Renieris, joka on Notre Damen yliopiston IBM Technology Ethics Labin perustajajohtaja, varoitti, että hallituksen ei missään tapauksessa pitäisi harkita pakollisia biometrisiä henkilötunnuksia.

"Monissa muissa maissa digitaaliset identiteettijärjestelmät ovat periaatteessa pakollisia kansallisia henkilöllisyystodistusjärjestelmiä, jotka on sidottu väestörekisteriin ja väestötilastoihin", Renieris todisti Sociablen mukaan.
"Jos et saa digitaalista identiteettiä noissa maissa, olet käytännössä lukittu ulos elämästä", hän lisäsi. "Et periaatteessa voi tehdä mitään, etkä ole olemassa."

Esimerkiksi Kiinan kaltaiset maat, jotka WEF mainitsi viime vuonna malliesimerkiksi siitä, kuinka digitaalinen biometriikka voi toimia "palautumisen kiihdyttäjinä" COVID-taloudesta.

WEF sanoi, että Kiinasta peräisin olevat todisteet osoittavat, että digitaaliset palvelut, mukaan lukien henkilöllisyystodistukset ja biometriset järjestelmät, ovat "muuttanut kuluttajien tottumuksia ja tuoneet konkreettisia etuja" Kiinan kansalaisille Biometric Update -lehden mukaan.

On turvallista sanoa, että nämä ovat etuja, joita maailma ei todennäköisesti tule toimeen ilman. Kuten italialainen diktaattori Benito Mussolini sanoi, "Fasismia pitäisi oikeammin kutsua korporatismiksi, koska se on valtion ja yritysvallan sulautumista."
---------------------------

EU:kin ajaa tätä talousfoorumin digi ID.tä meille kovaa, mallia on haettu Kiinan sosiaalisesta pisteytysjärjestelmästä.

Koska te ihmiset heräätte?.

6

311

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mussolini sanoi että fasismia pitäisi kutsua oikeammin korporatismiksi - eli valtiovallan ja korporaatioiden yhteisvallaksi. Sitähän me näemme ja sitä WEF lobbaa. Katsokaapa ketkä ovat WEF:n kanssa yhteistyössä. Oikeastaan kaikki suuret yritykset. Ja WEF:n asiamiehiä melkein joka hallituksessa. Siitäkö johtuvat fasistiset koronaotteet ja seurannan, valvonnan ja sensuurin kasvu? Lisäksi oikeuksien menetys.

   Mutta, niinhän täälläkin on monesti tuomittu tuo salaliittohörhöilyksi, että digitaalinen ID tulee. Mutta johan sitä valmistellaan kansallisella ja EU-tasolla.

   • Anonyymi

    dystooppista?

    mieluummin iso-tooppista el isotuoppista.

    dystooppinen on painajaismaailmallinen," painajaismainen", vastakohtana utopistinen - eli ihannemaailmallinen, "ihanteellinen"


  • Anonyymi

   Koomikko on Globalisti kuten Sanna Marin, valittiin suoraan pellekoulusta Ukrainan pressaksi 2019. Putin päätti kutsua pellen saunomaan...sitten juna vie pellen siperiaan maakuntamatkalle jonka aikana Putin esittelee kaunista Venäjää.

   WEF
   https://www.weforum.org/people/volodymyr-zelenskyy

   Kevyttä kuittia
   https://twitter.com/members_forum/status/1497183130410631170

   Ei ihme että ovat sen puolella ja että uskalsi vittuilla Putinille, on osa WEF:n organisoimaa Putinin syrjäyttämis kampanjaa, ennalta suunniteltu ansa Putinille.

   Putin ei ole globalisti vaan demokratian ja kansallisen itsenäisyyden asialla vaikka kornilta kuulostaakin, maassa maan tavalla.

   Boris
   https://www.weforum.org/people/boris-johnson

   Sauli
   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001823138.html

   Sanna
   https://www.weforum.org/agenda/authors/sanna-marin
   https://www.partisaani.com/news/politics/2021/10/27/suuri-nollaus-itsenaisyyden-kuolema-ja-sanna-marin/

   Eo korona bilettelyt hetkauttanu WEF jäseniä, saavat ilmeisesti tehdä ihan mitä lystäävät?

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Vielä runsas tunti aikaa antaa lausunto. Rekisteröitykää, kirjautukaa, hakekaa hankkeen otsikko ja antakaa lausunto.


  • Anonyymi

   Käyttäkää käteistä ja kieltäytykää ottamasta henkilökorttia.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   3347
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3017
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   113
   1647
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1525
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   1376
  6. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   57
   1256
  7. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   86
   1249
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1107
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   88
   1086
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   954
  Aihe