Onko Ukrainan sota taistelua homoutta ja pride -paraateja vastaan?

Venäjän ortodoksikirkon pää, Moskovan patriarkka Kirill pitää Ukrainan sodan syynä läntisiä ”niin kutsuttuja arvoja”, kertoo The Moscow Times -lehti.

Patriarkka jylisi sunnuntaisaarnassaan erityisesti homoseksuaalisuutta ja pride-paraateja vastaan. Sodassa on hänen mukaansa kyse siitä, ”kummalle puolen Jumalaa ihmiskunta asettuu”.

Pride-liike edistää eri seksuaalisten suuntautumisten ja sukupuolten tasa-arvoa. Kirill sanoi The Moscow Timesin mukaan saarnassaan, että länsimaiden joukkoon pääsemisen edellytyksellä on pride-ajattelun hyväksyminen.

”Pride-kulkueet on suunniteltu osoittamaan, että synti on inhimillisen käytöksen osa-alue”, Kirill sanoi. ”Jotta pääsisi noiden [länsi]maiden klubiin, on oltava gay pride -paraateja.”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008666578.html

Mitä mieltä sinä palstalla väijyvä kristitty olet asiasta? On Ukrainan infrastruktuurin järjestelmällinen tuhoaminen ja siviilien tappaminen Herran tahdon mukaista synnin kitkemistä? Joko olet pakannut kilut ja kalut ja painut vittuun täältä Venäjälle kristittyyn paratiisiin?

26

531

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itseasiassa ihmisarvo ja oikeudet synnyttää , rikollisille mahdollisuuden .
   Mitäs nämä helsinki jengi sai, ai niin eihän helsingissä ole jengejä 🤣🤣🤣
   ovat sitä aiemmin tullutta populaa

   • Anonyymi

    siis heidän jälkeläisiään !!!


  • Anonyymi

   Siinäpä oivat perustelut tulevalle Suomen ristiretkelle.
   😁

  • Anonyymi

   Putin tietenkin kokeilee, miten Jumala suhtautuu hänen ystävälliseen ja niin ihanan venäläiseen älykkötapaansa vierailla Ukrainassa. Jos Jumala sanoo soo soo, Putin tietää, ettei hän menetellyt oikein. Jos taas Jumala ei sano mitään, hiljentyminen on myöntymisen merkki ja mukava pikku retki Ukrainaan oli ihan paikallaan.

   Tietenkin on kamalan harmillista, että venäläisiä on menehtynyt yli 11000 ja pari kenraaliakin on siinä sitten mennyt samalla, vaikka he ihan hyvää hyvyyttään vain tulivat sinne kertomaan homovapaata sanomaansa. Tänään ei varmasti Ovetskinkaan saa tehtyä yhtään maalia ottelussaan, koska hän on aivan murheen murtama ukrainalaisten vastarinnasta venäläisten lähimmäisrakkaaseen lähentymispyrkimykseen.

   • Anonyymi

    Saattaa olla 11 000 toiveajattelua ja yltiöoptismia.
    😁


  • Anonyymi

   Vähänpä nuo venäläiset tappavat siihen verrattuna, mitä Jeesus tappaa tulemuksessa ja mitä Jumala on tappanut Raamatun historiassa.

   Raamatun Jumalan tapa hävittää pahat ihmiset maailmasta on tappaa ja tuhota heidät. Ei tässä mitään uutta ole.

  • Anonyymi

   Putin on oikealla asialla! Samaten koko Venäjä!

   • Anonyymi

    Muistaakseni se tarkoittaa likaista eläintä.
    😁


   • Anonyymi

    Putin tappaa talossa, puutarhassa, lastensairaalassa. Kohta hän tappaa itsensä, jihuu!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin tappaa talossa, puutarhassa, lastensairaalassa. Kohta hän tappaa itsensä, jihuu!!!!

    Tuskin se russakoita tappaa, levittää mieluiten.
    Nyt Ukrainaan.
    😁


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuskin se russakoita tappaa, levittää mieluiten.
    Nyt Ukrainaan.
    😁

    Tärkeintä, että tappaa itsensä. Kuollut Putin on paras Putin!!!!


  • Anonyymi
  • >>>Mitä mieltä sinä palstalla väijyvä kristitty olet asiasta? On Ukrainan infrastruktuurin järjestelmällinen tuhoaminen ja siviilien tappaminen Herran tahdon mukaista synnin kitkemistä?<<<

   En tiedä eikä minun Ukrainan tilannetta tarvitsekaan tietää. Eikä minun omalla mielipiteelläni ole Ukrainan kannalta merkitystä: Yksin Jumala tietää, ja hän on tuomioissaan oikeudenmukainen.
   Sen tiedän, että Sodomassa oli homostelua, niin että väkivaltaiset sodomiitit jopa yrittivät murtautua Lootin taloon. Ja Jumala tuhosi Sodoman.
   Lue:  1.Mooseksen kirja: 19. luku

   >>>Joko olet pakannut kilut ja kalut ja painut vittuun täältä Venäjälle kristittyyn paratiisiin?<<<

   En ole painunut minnekkään vittuun tai Venäjälle, enkä aio painua, vaikka sota eskaloituisi tänne Pohjolaan. Miten meidän silloin käy?
   (Huom! Nato-Norja kaartuu Inarin pohj. puolelta Venäjän rajalle)

   Sen tiedän että homostelu on syntiä, ja synti lyö aina synnin harjoittajaa päin naamaa !

   Lue:
   Roomalaiskirje
   1:22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
   1:23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
   1:24 Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, 
   1:25 nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
   1:26 Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
   1:27 samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.

   3.Mooseksen kirja:
   18:23 Älä sekaannu mihinkään eläimeen, ettet siten itseäsi saastuttaisi. Älköönkä nainen tarjoutuko eläimelle pariutuaksensa sen kanssa; se on iljettävyys.

   • "Sen tiedän, että Sodomassa oli homostelua, niin että väkivaltaiset sodomiitit jopa yrittivät murtautua Lootin taloon."

    Ahaa, et tiedä Ukrainan tilanteesta vaikka sieltä tulee livekuvaa siitä, kuinka ryssä tappaa Ukrainalaisia, mutta tiedät mitä Sodomassa tapahtui vaikka siitä ei ole yhtään ainoaa todistetta, ei videokuvaa, valokuvia tai arkeologisia artefakteja (vuohipaimenten sadut ei ole todiste Sodomasta)?


  • Anonyymi

   > Mitä mieltä sinä palstalla väijyvä kristitty olet asiasta?

   Näyttää tosiaan siltä, että LGTBOVSUIE... tms. ryhmä olisi tosiaan valmis vaikka kolmanteen mailmansotaan, jotta saa Venäjän kumartamaan heille ja heidän sateenkaarilipulle.

  • Moses_Zuckerkandl:lle pari kysymystä:

   Avioliittoon aina naisen ja miehen välinen liitto.
   Suomessa eduskunta on säätänyt jumalattoman lain, jonka mukaan kaksihomojätkää voi solmia avioliiton, mutta se ei ole Raamatun, Jumalan sanan mukainen liitto. Se on homojätkäliitto.
   Näillä homojätkillä on lisäksi oikeus adoptoida vaikka pikku tyttö.
   Jos kaksi tuttavaa homojätkää tulisi luokseni ja sanoisivat, että he ovat solmineet äsken maistraatissa avioliiton, niin sanoisin heille:

   - Ei pidä paikkaansa, se on valhetta !
   -Avioliitto on aina naisen ja miehenvälinenliitto! Aina!
   -Joukko kansanedustajia on pettänyt teidät säätämällä jonkun jumalattoman homoliittolain. Se ei ole avioliittolaki. Teette ole avioliitossa.

   1.Kysymys:
   Moses_Zuckerkandl, kumpi näistä homoliitossa olevista homojätkistä on äiti?
   Äiti on suomen kielen kauneimpia ja eniten lausuttuja sanoja.
   Kumpi näistä homojätkistä synnyttää, kumpi on äiti?

   2. Kysymys:
   Onko Jumala oikeudenmukainen, jos hän sallisi Venäjän sotajoukkojen invaasion Suomen maaperälle sen  tähden että Jumala odottaa että Suomen kansa tekisi parannuksen murhista, tapoista, ryöstöistä, varkauksista, petoksista, haureudesta ja huoruudesta, sadomasokististen pyllyjätkien ja lesbonaisten riettailuista,
   lapsiin kohdistuvasta haureudesta ja hyväksikäytöstä, väkivallasta, kiristyksestä ynnä muusta, ynnä muusta syntielämästä.
   Kansa tekisi parannuksen kääntymällä Jumalan puoleen.

   Mutta kun kansa ei tee parannusta ja villi meno jatkuu ja pahenee, niin Jumala lähettäisi kurituksen; Venäjän sotilaallisen hyökkäyksen. Viimesotien aikana monet suomalaiset kääntyivät rukouksessa Jumalan puoleen, ja Jumala kuuli rukoukset. Venäjän karhu raateli, mutta ei pystynyt viemään Suomelta itsenäisyyttä – Kiitos Jumalalle!
   Olisiko siis Jumala epäoikeudenmukainen jos Hän lähettäisi Suomelle tällaisen kurituksen, jotta kansa kääntyisi hänen puoleensa, ja huutaisi Jumalaa avuksi hädässä ?
   Ja monet tulisivat uskoon !

   Kun profeetta Habakuk näki ennalta suurvaltavihollisen hyökkäävän Israelin kansan kimppuun, niin hän rukoili:
   "Muista vihassasi laupeutta."

   Habakuk 3:2:
   *Herra, minä olen kuullut sinulta sanoman, ja olen peljästynyt. Herra, herätä eloon tekosi jo kesken vuotten, tee se jo kesken vuotten tiettäväksi. 
   Muista vihassasi laupeutta.*

   • "Mutta kun kansa ei tee parannusta ja villi meno jatkuu ja pahenee, niin Jumala lähettäisi kurituksen; Venäjän sotilaallisen hyökkäyksen."

    Sellaiset psykoosit siellä. Ei saatana 🤣🤣🤣

    Eiköhän sinun ole parempi pakata kilut ja kalut ja painua itärajan taakse niin ei tarvitse katsella pyllyhomostelua, vitun mielisairas vajakki.


   • Anonyymi
    Moses_Zuckerkandl kirjoitti:

    "Mutta kun kansa ei tee parannusta ja villi meno jatkuu ja pahenee, niin Jumala lähettäisi kurituksen; Venäjän sotilaallisen hyökkäyksen."

    Sellaiset psykoosit siellä. Ei saatana 🤣🤣🤣

    Eiköhän sinun ole parempi pakata kilut ja kalut ja painua itärajan taakse niin ei tarvitse katsella pyllyhomostelua, vitun mielisairas vajakki.

    Kirjoittaja, jolle vastasit, on luultavasti lestadiolainen ja vieläpä pedofiili...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoittaja, jolle vastasit, on luultavasti lestadiolainen ja vieläpä pedofiili...

    Ei saata, sekin vielä...🤣🤣🤣

    Mutta mikä sun selitys on, Hessu?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kirjoittaja, jolle vastasit, on luultavasti lestadiolainen ja vieläpä pedofiili...

    >>>luultavasti...lestadiolainen....pedofiili<<<<

    En kumpaakaan. Olen työssä, jossa minun oli esitettävä työnantajalle rikosrekisteriote. Ei merkintää mistään tuomiosta. Tuomio pedofiliasta olisi estänyt työpaikan saannin.

    Joten luulo ei ole tiedon väärti - ei edes ateistien epäjumaloiman tiedon & tieteen väärti.


   • Moses_Zuckerkandl kirjoitti:

    Ei saata, sekin vielä...🤣🤣🤣

    Mutta mikä sun selitys on, Hessu?

    Ks. kommenttini 12.3.22 klo 20.31


  • Anonyymi

   Ateistien panssarivaunu, jota ohjaa tällä ateismi-kaistalla
   Moses_Zuckerkandl
   sai osuman, paukahti ja syttyi tuleen🔥

   • Anonyymi

    Lieneekö Moses_Zuckerkandl juutalainen?

    Mutta kyllähän Israelinkin huippuarmeijan panssarit saavat osumia...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lieneekö Moses_Zuckerkandl juutalainen?

    Mutta kyllähän Israelinkin huippuarmeijan panssarit saavat osumia...

    Ukrainan presidentti, Volodomyr Zelenskyi, on juutalainen.

    Saa varmaan extra-viisautta
    Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalalta,
    Israelin Jumalalta.


  • Anonyymi

   TV1 su 13.3.23 klo10.00
   Jumalanpalvelus
   Rauhanrukous Ukrainan puolesta. Ekumeeninen ja uskontojen yhteinen rukoushetki Alppilan kirkossa. Puhe piispa Mari Leppänen. Mukana mm. ortodoksisen kirkon piispa Sergei. Musiikissa Viitasen Piia ja Grex Musicus-kuoro. 60 min

  • Anonyymi

   Kirillin puheet on tuomittu laajalti kristittyjen keskuudessa. Suomen ortodoksinen kirkko on ottanut voimakkaasti kantaa aiheeseen, ja tuomitsee Kirillin näkemykset. Muun muassa arkkipiispa Leo toteaa, että "Suomen ortodoksisessa kirkossa jokaisella on seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta oikeus elää omana itsenään vailla pelkoa" (https://www.ort.fi/uutishuone/2022-03-09/patriarkka-kirillin-opetuspuhe-tuomittu-laajasti-ortodoksisessa-maailmassa ). Aiheesta on myös annettu laajempi lukuisien teologien ympärimaailmaa allekirjoittama julistus, jossa Kirillin edustama oppi torjutaan. Suomen ortodoksinen kirkko on suomentanut tämän julistuksen: https://www.ort.fi/uutishuone/2022-03-15/teologiryhman-julistus-venalainen-maailma-russkij-mir-opetuksesta .

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   310
   2211
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   44
   1011
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   375
   904
  4. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   57
   824
  5. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   325
   745
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   53
   735
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   723
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   708
  Aihe