Putinin jälkeinen maailma

Anonyymi

Kaatuuko Putin tämän tyhmän sotansa seurauksena? Tuleeko vallankumous, oligarkkien, lähipiirin vallankaappaus?

Venäjän rahoittaa suurta määrää trolleja. Joiden tehtävänä on lisätä eripuraa ja vastakkainasettelua lännessä. Mikä kaikki on trollien vaikutusta?

Koronatrollaus aiheuttanut paljon kuolemia lännessä. Varsinkin oikeiston parissa, joka uskoi siihen enemmän.

Onko Suomen jakautuneisuus trollien syytä? Polarisaatio, suvakit, konservatiivit. Keskusteluilmapiiri varmaan rauhoittuu paljon jos Putinin valta kukistuu.

Jotkut epäilevät, että myöskin miehiä ja naisia asetetaan vastakkain. Kaikkea mitä voi käyttää.

Monet Convoyssä mukana olleet henkilöt julistavat nyt avoimen putinistista sanomaa. Äärimmäisiä kannanottoja.

Odotan mielenkiinnolla minkälaista keskustelu tulee olemaan kun trollit ovat poissa. Koska kukaan ei enää maksa heille ja koordinoi heitä. Onko valtaosa lännen kohukeskusteluista vain Venäjän trollien luomaa?

Mikä muuten on teidän trollien tulevaisuudenkuva, kun palkkanne loppuu?

♤♤♤♤♤

Ja mitä käy Venäjälle? Tuleeko demokratia? Hajoaako pienemmiksi valtioiksi? Sieppaako Kiina itselleen osan?

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      1. Huonosti, koska johto on kovakalloisia uneksijoita. 2. Ei tule demokratiaa vielä vuosikymmeniin. 3. Tuskin. 4. Tavallaan, jos alkaa antaa taloudellista apua.

    • Anonyymi

      Kyse on vain siitä, hoidetaanko pappa siististi syrjään vai saako se kansan kädestä ansionsa mukaan. Venäläisten kannalta jälkimmäinen olisi terapeuttisempaa

      • Anonyymi

        Kremlin pihalle julkinen teloitus,kaikki duuman jäsenet,Lukosenko valkovenäjältä ja itse Putina.Siinä olisi miellyttävää tositv:tä katsottavaksi.Niinhän kävi Romanian Causescuille,julkinen mestaus,muistan hyvin.....ja muut venäläiset sekopäät mukaan.


    • Anonyymi

      Palstalta on nähnyt, että rokotevastaisten viesteistä 90% oli venäläisten trollaajien liukuhihnalta suoltamia. Heti kun Venäjän verinen hyökkäyssota alkoi, loppui rokotevastainen disinformaatio täällä kuin seinään. Samalla Venäjää ylistävä ja sen kaikkia toimia puolusteleva propaganda, sekä Ukrainaa, Natoa, USA:ta ja länttä kaikin tavoin solvaava vihaviestintä kasvoi 90%.

      Eipä tosiaan jäänyt mitään epäselvää siitä, että mitkä tahot ja kenen käskystä olivat sen taukoamattoman rokotevastaisen vyörytyksen taustalla. Mikä loppui heti kun heille tuli uudet käskyt keskittyä Ukrainan haukkumiseen ja Venäjän hyökkäyssodan puolusteluun.

      Yksi asia tosin ei muuttunut - edelleenkin kaikki disinformaatio ja propaganda oli niin ääliömäisen typerää valehtelemista, että vain täysi idiootti uskoisi jotain sellaista. Todella säälittävää porukkaa nuo trollaajat, täysin aivokuolleita.

      • Anonyymi

        Tiltua ahistaa. Harmillista.


    • Anonyymi

      Sinuna keskittyisin tulevaisuuden kuvaan kun rokotehaitat paljastuvat kaikessa karmeudessaan. Putinin trollit ovat silloin pienin murheesi.

      • Anonyymi

        Milloin ne paljastuvat, taidat olla lääketieteen asiantuntija...!?


      • Anonyymi

        Tiltu hyvä, miksi meidän pitäisi murehtia sinun fobioitasi?


      • Anonyymi

        Kiitos hyvistä nauruista, vitsailija!


    • Anonyymi

      Tämä yksinapainen maailmanjärjestys ei ole mikään kovin hyvä ajatus, Yhdysvalloille pitäisi ehdottomasti olla jokin vastapooli.

      • Anonyymi

        Pitääkö sen olla joku diktatuuri kuten nyt Venäjä?


    • Anonyymi

      Sale on hyvä pressa, mistä saisimme Venäjälle yhtä fiksun pressan? Ukrainan ex- pressakin on Putinin kätyri. Suurvalta johtajille pitäisi olla vähimmäis vaatimuksena, muiden huomioiminen ja kyky nähdä, millä toimilla pystymme yhteisen hyvän eteen tekemään enemmän hyviä asioita.

      Sovitteleva luonne, ei riitaa haastava, silloin maapallo olisi paljon parempi paikka olla ja elää. Sodat pitäisi kuulua menneisyyteen ja enemmän järjen käyttöä toisia kunnioittavaa. Ihmisarvon kunnioittamisella on merkitystä, mitä parempi meillä on olla, sitä enemmän ajattelemme asioita myönteisellä tavalla muita arvostaen.

      • Anonyymi

        Putin on luonut itselleen kovan miehen imagon. Ja antanut ymmärtää, että mitä kovempi ja karskimpi ja tunteettomampi äijä sen parempi ja sillä on todellinen valta.

        Nyt hän näyttäytyy pelkkänä diktaattorina. Jos kovuus on julmuutta ja piittaamattomuutta teloittaa siviilejä, ampua naisia ja lapsia, tapattaa omia kansalaisiaan, nuoria poikia, niin ei se mikään tavoiteltava asia ole.

        Verrattuna Zelenskyiin, joka ei pakene ja taistelee kansansa rinnalla, Putin on täysi raukka ja pelkuri. Hän on pelännyt aina kaikkea. Salamurhia, myrkytystä, bakteereja. Ja tapattaa kaikki vastustajansa.

        Nyt koen, että koko hänen julkinen imagonsa on vain valetta. Rakennettu kulissi. Eikä hän oikeasti ole ollenkaan pätevä johtamaan. Hän on varas, joka on vienyt kansaltaan mahdollisuudet.

        -ap


    • Anonyymi

      Puutinin jälkeinen venäjä kitkuttelee kymmenisen vuotta sit alkaa pientä nousua tulla uuden johtajan aleksanstalpuutanak suuren johdolla.

    • Anonyymi

      Putinia ei syrjäytetä. Putinin kuoltua kuitenkin Venäjän federaatio hajoaa osiinsa ja Karjalan tasavalta liittyy Suomeen. Jee.... Suomi saa Karjalan takaisin.

      Demokratiaa ei venäläisiin saada iskostettua, mutta jonkinlaista paikallisvaltaa saattavat kasanlaisetkin näissä uusissa pienvaltiossa käyttää.

    • Anonyymi

      Sopiihan sen yrittää Venäjän korvata menetettyjä länsisuhteitaan uusilla Kiinan-suhteilla. Puretaan vain se Nord Stream ykkönenkin ja suunnataan uudelleen kohti Kiinaa. Moskovakin kannattaa rakentaa uudelleen Uralin itäpuolelle, jotta se olisi uutta ja ainoaa kumppania lähempänä.

      Kiinalaisten kaupankäyntitavoista sitten... Venäjä tulee vielä kaipaamaan länsikauppaansa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2022
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      146
      1475
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      126
      997
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      111
      976
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      812
    Aihe