Putinin jälkeinen maailma

Anonyymi

Kaatuuko Putin tämän tyhmän sotansa seurauksena? Tuleeko vallankumous, oligarkkien, lähipiirin vallankaappaus?

Venäjän rahoittaa suurta määrää trolleja. Joiden tehtävänä on lisätä eripuraa ja vastakkainasettelua lännessä. Mikä kaikki on trollien vaikutusta?

Koronatrollaus aiheuttanut paljon kuolemia lännessä. Varsinkin oikeiston parissa, joka uskoi siihen enemmän.

Onko Suomen jakautuneisuus trollien syytä? Polarisaatio, suvakit, konservatiivit. Keskusteluilmapiiri varmaan rauhoittuu paljon jos Putinin valta kukistuu.

Jotkut epäilevät, että myöskin miehiä ja naisia asetetaan vastakkain. Kaikkea mitä voi käyttää.

Monet Convoyssä mukana olleet henkilöt julistavat nyt avoimen putinistista sanomaa. Äärimmäisiä kannanottoja.

Odotan mielenkiinnolla minkälaista keskustelu tulee olemaan kun trollit ovat poissa. Koska kukaan ei enää maksa heille ja koordinoi heitä. Onko valtaosa lännen kohukeskusteluista vain Venäjän trollien luomaa?

Mikä muuten on teidän trollien tulevaisuudenkuva, kun palkkanne loppuu?

♤♤♤♤♤

Ja mitä käy Venäjälle? Tuleeko demokratia? Hajoaako pienemmiksi valtioiksi? Sieppaako Kiina itselleen osan?

17

213

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   1. Huonosti, koska johto on kovakalloisia uneksijoita. 2. Ei tule demokratiaa vielä vuosikymmeniin. 3. Tuskin. 4. Tavallaan, jos alkaa antaa taloudellista apua.

  • Anonyymi

   Kyse on vain siitä, hoidetaanko pappa siististi syrjään vai saako se kansan kädestä ansionsa mukaan. Venäläisten kannalta jälkimmäinen olisi terapeuttisempaa

   • Anonyymi

    Kremlin pihalle julkinen teloitus,kaikki duuman jäsenet,Lukosenko valkovenäjältä ja itse Putina.Siinä olisi miellyttävää tositv:tä katsottavaksi.Niinhän kävi Romanian Causescuille,julkinen mestaus,muistan hyvin.....ja muut venäläiset sekopäät mukaan.


  • Anonyymi

   Palstalta on nähnyt, että rokotevastaisten viesteistä 90% oli venäläisten trollaajien liukuhihnalta suoltamia. Heti kun Venäjän verinen hyökkäyssota alkoi, loppui rokotevastainen disinformaatio täällä kuin seinään. Samalla Venäjää ylistävä ja sen kaikkia toimia puolusteleva propaganda, sekä Ukrainaa, Natoa, USA:ta ja länttä kaikin tavoin solvaava vihaviestintä kasvoi 90%.

   Eipä tosiaan jäänyt mitään epäselvää siitä, että mitkä tahot ja kenen käskystä olivat sen taukoamattoman rokotevastaisen vyörytyksen taustalla. Mikä loppui heti kun heille tuli uudet käskyt keskittyä Ukrainan haukkumiseen ja Venäjän hyökkäyssodan puolusteluun.

   Yksi asia tosin ei muuttunut - edelleenkin kaikki disinformaatio ja propaganda oli niin ääliömäisen typerää valehtelemista, että vain täysi idiootti uskoisi jotain sellaista. Todella säälittävää porukkaa nuo trollaajat, täysin aivokuolleita.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Tiltua ahistaa. Harmillista.


  • Anonyymi

   Sinuna keskittyisin tulevaisuuden kuvaan kun rokotehaitat paljastuvat kaikessa karmeudessaan. Putinin trollit ovat silloin pienin murheesi.

   • Anonyymi

    Milloin ne paljastuvat, taidat olla lääketieteen asiantuntija...!?


   • Anonyymi

    Tiltu hyvä, miksi meidän pitäisi murehtia sinun fobioitasi?


   • Anonyymi

    Kiitos hyvistä nauruista, vitsailija!


  • Anonyymi

   Tämä yksinapainen maailmanjärjestys ei ole mikään kovin hyvä ajatus, Yhdysvalloille pitäisi ehdottomasti olla jokin vastapooli.

   • Anonyymi

    Pitääkö sen olla joku diktatuuri kuten nyt Venäjä?


  • Anonyymi

   Sale on hyvä pressa, mistä saisimme Venäjälle yhtä fiksun pressan? Ukrainan ex- pressakin on Putinin kätyri. Suurvalta johtajille pitäisi olla vähimmäis vaatimuksena, muiden huomioiminen ja kyky nähdä, millä toimilla pystymme yhteisen hyvän eteen tekemään enemmän hyviä asioita.

   Sovitteleva luonne, ei riitaa haastava, silloin maapallo olisi paljon parempi paikka olla ja elää. Sodat pitäisi kuulua menneisyyteen ja enemmän järjen käyttöä toisia kunnioittavaa. Ihmisarvon kunnioittamisella on merkitystä, mitä parempi meillä on olla, sitä enemmän ajattelemme asioita myönteisellä tavalla muita arvostaen.

   • Anonyymi

    Putin on luonut itselleen kovan miehen imagon. Ja antanut ymmärtää, että mitä kovempi ja karskimpi ja tunteettomampi äijä sen parempi ja sillä on todellinen valta.

    Nyt hän näyttäytyy pelkkänä diktaattorina. Jos kovuus on julmuutta ja piittaamattomuutta teloittaa siviilejä, ampua naisia ja lapsia, tapattaa omia kansalaisiaan, nuoria poikia, niin ei se mikään tavoiteltava asia ole.

    Verrattuna Zelenskyiin, joka ei pakene ja taistelee kansansa rinnalla, Putin on täysi raukka ja pelkuri. Hän on pelännyt aina kaikkea. Salamurhia, myrkytystä, bakteereja. Ja tapattaa kaikki vastustajansa.

    Nyt koen, että koko hänen julkinen imagonsa on vain valetta. Rakennettu kulissi. Eikä hän oikeasti ole ollenkaan pätevä johtamaan. Hän on varas, joka on vienyt kansaltaan mahdollisuudet.

    -ap


  • Anonyymi

   Puutinin jälkeinen venäjä kitkuttelee kymmenisen vuotta sit alkaa pientä nousua tulla uuden johtajan aleksanstalpuutanak suuren johdolla.

  • Anonyymi

   Putinia ei syrjäytetä. Putinin kuoltua kuitenkin Venäjän federaatio hajoaa osiinsa ja Karjalan tasavalta liittyy Suomeen. Jee.... Suomi saa Karjalan takaisin.

   Demokratiaa ei venäläisiin saada iskostettua, mutta jonkinlaista paikallisvaltaa saattavat kasanlaisetkin näissä uusissa pienvaltiossa käyttää.

  • Anonyymi

   Sopiihan sen yrittää Venäjän korvata menetettyjä länsisuhteitaan uusilla Kiinan-suhteilla. Puretaan vain se Nord Stream ykkönenkin ja suunnataan uudelleen kohti Kiinaa. Moskovakin kannattaa rakentaa uudelleen Uralin itäpuolelle, jotta se olisi uutta ja ainoaa kumppania lähempänä.

   Kiinalaisten kaupankäyntitavoista sitten... Venäjä tulee vielä kaipaamaan länsikauppaansa.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1164
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1119
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1068
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   239
   1061
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1017
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   861
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   839
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   799
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   777
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   723
  Aihe