AVARUUSOLIOIDEN OLEMASSAOLO ENTISTÄ EPÄTODENNÄKÖISEMPÄÄ

Anonyymi

AVARUUSOLIOIDEN OLEMASSAOLO ENTISTÄ EPÄTODENNÄKÖISEMPÄÄ
Vaikka maapallon ulkopuolista elämää on etsitty vuosikymmeniä, mitään todisteita ei ole löydetty. Elämä maapallolla on edelleen ainutkertaista. Planeettamme sijaitsee aurinkokuntamme elinkelpoisella vyöhykkeellä – täsmälleen oikealla etäisyydellä Auringosta, jottemme kärvenny tai jäädy, ja jotta vesi pysyy nestemäisenä. Monimutkaisen happea käyttävän elämän mahdollistaminen (huom: ei syntyminen) tarvitsee ehdottomasti myös muita tekijöitä. Lisäksi elämää ylläpitävä planeetta tarvitsee sopivan kaasukehän. Planeetat joissa on paljon hiilidioksidia tai häkää, ovat elämän kannalta kuolettavia. Elämä edellyttää kaikien kaasujen oikeanlaista seosta.
Kun tuore tutkimus selvitti elämälle suotuisan ilmakehän vaatimuksia, elinkelpoinen vyöhyke supistui merkittävästi. Tutkijat totesivat: ”Kun hiilidioksidin myrkyllisyyden merkitys liitetään yhtälöön, yksinkertaisten eläinten elinmahdollisuudet puolittuvat.” Heidän mukaansa ihmisten kaltaisille monimutkaisemmille eliöille kelpaava elinkelpoinen vyöhyke supistuu alle kolmannekseen perinteisestä – johtuen monimutkaisempien eliöiden suuremmasta herkkyydestä korkeille hiilidioksidipitoisuuksille.
Eksoplaneettoja on havaittu jo lähes 4 000, mutta yksikään niistä ei ole maapallon kaltainen tai elämälle sopiva. Raamatusta tiedämme, että Jeesus on elämän tekijä (Ap.t. 3:15) ja loi sen erityisesti vain maapallolle. Kehittyneiden avaruusolioiden etsiminen on turhaa.

3

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onhan niitä oloemassa, amerikassa kymmenittäin todisteita!

    • Anonyymi

      Arvelen sinun olevan tietoinen mormonien uskosta muiten maailmojen olemassaoloon, jotka ovat samanlaisia kuin meidän maailmamme kuolevaisine ihmisineen ja haluat väiteellä haastaa sen.

      Esitän tässä kuitenkin uskomme perusteet ja sitten muutaman huomautuksen. Uskomme muten maailmojen olemassaoloon perustuvat mutamiin Joseph Smithin saamiin ilmoituksiin. Tässä ovat lainaukset:

      Opit ja liitot 76:

      23 Sillä me näimme hänet, tosiaan Jumalan oikealla puolella; ja me kuulimme äänen todistavan, että hän on Jumalan Ainosyntyinen -

      24 että juuri hän on luonut nykyiset ja menneet maailmat ja että niiden asukkaat ovat Jumalalle syntyneitä poikia ja tyttäria.

      Tämä näky kirjoitettin vuonna 1832.

      Toinen on Kalisarvoisessa helmessä alunperin Moosekselle, mutta meidän akana palautettu ilmoitus:
      Moses 1:
      29 Ja hän ( Mooses) näki monia mailmoja; ja kutakin maailmaa kutsuttiin maaksi ja niiden pinnalla oli asukaita.

      30 Ja tapahtui, että Moses huusi avuksi Jumalaa sanoen: Sano minulle, rukoilen sinua, miksi nämä ovat siten ja millä sinä teit ne?

      31 Ja Herra Jumala sanoi Mosekselle: Omaa tarkoitustani varten minä olen tehnyt nämä. Tämä on viisautta, ja se pysyy minussa.

      32 Ja minä olen luonut ne voimani sanalla, joka on minun ainosyntyisen i Poikani, joka on täynnä armoa ja totuutta.

      33 Ja maailmoja luvutta olen minä luonut; ja nekin minä loin omaa tarkoitustani varten; ja nekin minä loin omaa tarkoitustani varten; ja minä loin ne Pojan kautta, joka on minun Ainosyntyiseni.

      38 Ja niin kuin yksi maa katoaa ja sen taivaat, nin tulee toinen, eikä minun teoilani ole loppua, eikä sanoillani.

      39 Sillä katso, tämä on minun työni ja kirkauteni - ihmisen kuolemattomuuden ja iankaikkisen elämän toteuttaminen.

      Nämä kaksi lainaamani kohtaa ovat uskomme perusta sille, että on olemassa myös muita maailmoja, joissa elää meidän kaltaisia kuolevaisia ihmisiä. He elävät samanlaista elämää ja saavat kokemuksia ja koetelemuksia kuin mekin. Joten emme ole yksin maailmankaikeudessa.
      Raamattu ei mainitse muista maailmoista, koska Jumala ilmoitti Mosekselle vain tämän maailman luomisesta ja ihmiskunnan alkuhistorian. Voitaisiin kuitenkin miettiä Jesuksen lausumien sanojen merkitystä:

      " Minun Isäni tekee työtäni taukoamatta, ja niin teen myös minä."

      Pohdinnan arvoinen asia olisi mietiä, mihin Jesus mahdollisesti viitasi sanoessaan, että " Isäni tekee työtä taukoamatta". Koskisiko se maailmojen luomista?

      Mitä tulee maallisiin todisteisiin, mahdollinen syy sihen, miksi ei ole satu varmoja
      todisteita planeetamme ulkopuolisesta elämästä johtunee siitä, että maailmamme kaltaiset planeetat, joissa on elämää, ovat niin kaukana ulkoavaruudessa ettei niihin ole saatu kosketusta, eikä todennäköisesti päästä tapaamaan niissä olevia ihmisiä.

      Yrityksiä on tehty lähetämällä avaruusluotaimia matkaan ja joitakin havaintoja signaaleista on tehty, mutta niiden alkuperä ovat epävarmoja.

      Mutta sitten muutamia kysymyksiä: Mitä tekisimme niillä tiedoilla, joita saisimme heistä?
      Jos muissa laailmoissa elävillä ihmisillä olisi Raamatun kaltainen kirja, joka sisältäisi samanlaisen luomikertomuksen, joka on omassa Raamatussamme, niin mitä se vaikutaisi meidän uskoomme? Alkaisivatko ateistit uskomaan sillä perusteella Jumalaan?
      Entä suhtautuminen Kymmeneen Käskyihin ja nihin perustuviin arvoihin? Hyväksyisimmekö omat juutalais-kristilliset arvot, jos tietäisimme samanlaisten arvojen olevan myös muualla?

      Entä uskonto? Jos saisit tietää, että toisella plateenalla elävillä ihmisille on samanlainen uskonto ja kirkko, joka meillä tunnetaan " mormonismilla", niin tulisitko siihen johtopäätökseen, että kyseisten kirkkojen alkuperä on samalta Jumalalta saatu ilmoitus?

      Itse olen esittänyt mielessäni tälläisiä kysymyksiä. Mikä olisi sinun vastauksesi?

    • Anonyymi

      Miten saadaan UFO havainnot loppumaan? Tietysti siten että asennetaan jokaiseen ihmiseen videokamera joka kuvaa jatkuvasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      158
      6527
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3908
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1809
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1518
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      19
      1499
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1390
    Aihe