Lämmitin takkaa ja paistoin samalla muutaman makkaran. Tarkoituksella en laita ilmastointia päälle, vaan annan paistetun makkaran tuoksun leijua pitkään.
Saan siitä hyvää mieltä koko päiväksi.
Ihana makkaran tuoksu.
33
174
Vastaukset
- Anonyymi
Herkullista, ei paljon parempaa tuoksua voi olla. Olen kateellinen. Kielsivät parvekkeella grillaamisenkin, natsit.
- Anonyymi
Mutta jos parvekkeella sillä sähkögrillillä salaa kuitenkin muutaman käristäisi.
- Anonyymi
Avaa parvekkeen ovi ja paista makkaraa jotta naapuritkin voivat nauttia.
- Anonyymi
Taidan joku päivä tässä mennä laavulle ja tehdä nuotio ja siinä sitten paistaa makkaraa toki mehua mukaan. Joku on oikeen asiakseen köyhyyspalstalla hyi makkaraa. Makkarahan on monikäyttönen kun sopii keittoon,kastikkeeseen. Se tosi kylläkin ettei paljon kannata syödä.Jotkut halvat uunilenkit huh karseenmakuisia. Aluokan makkaroita en osta kun niissä vasta rasvaa onkin. Possumakkara kelpaa.
- Anonyymi
Kyllä ei makkaranhajut juuri houkuttele! Syön makkaraa äärimmäisen harvoin ja silloinkin vain sellaista makkaraa, missä EI ole KAMARAA.
Makkaran hinnalla saa ihan kunnollistakin ruokaa ja jos lukee tuoteselosteet, niin aivan kauheaa tavaraa niissä makkaroissa. Jos ne ainekset laitettaisiin erikseen pöydälle, niin harva niitä suuhunsa edes pistäisi!
Juuri jauhoin tarjouksesta ostamistani lihoista 5kg jauhelihaa, ei ollut kallista, halvempaa, kuin makkara ja tiedän mitä syön. Paistettiin tuosta jauhelihasta pihvejä, ruskistettiin valmiiksi ruokia varten pakastimeen, sekä syötiin vielä perheen kanssa tortillojen kanssa.- Anonyymi
Mitä sitten ylipäätänsä makkaraa koskaan syöt ja mitään lihoja siirry kasviksiin. Sinun mielestä jopa leikkeleet ovat terveellisiä.Syöt tehotuotettua lihaa kuitenki. Voi hyvää päivää että joillekki täytyy rautalangasta vääntää asiat. Tee tutkimusretki peräaukkoon.
- Anonyymi
Mä olen pitänyt siitä kiinni aina, ja tulen aina pitämäänkin, että syön lihat pihvinä ja makkaran makkarana.
Eli makkaran kuuluukin olla rasvaista jauhomössöä, mihin on sotketu hieman kaikkea "paskaa" sekaan, kuten just kamaraa yms. - Anonyymi
Kamara on paras.
Ostan joskus palvikylkeä.
Syön siitä ensimmäisenä kamaran.
Amerikassa oli herkku jota ei täällä saa, se on nimeltään "Pork rinds" ja mitäpä muuta kuin rapeaksi paistettua kamaraa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mitä sitten ylipäätänsä makkaraa koskaan syöt ja mitään lihoja siirry kasviksiin. Sinun mielestä jopa leikkeleet ovat terveellisiä.Syöt tehotuotettua lihaa kuitenki. Voi hyvää päivää että joillekki täytyy rautalangasta vääntää asiat. Tee tutkimusretki peräaukkoon.
Syön toki paljon kasviksia, mutta mitään teurasjätteitä en ala kyllä syömään makkaroina. Huomenissa taas jauhan jauhelihaa useamman kilon, on hieman hirvenlihaa, nautaa ja possua.
Hirvenliha ei ole kovin tehotuotettua (eikä luomua), metsästysseuralta sain. Nautaa saatiin yhdeltä tilalta suoraan, ei ole tehotuotettua. Possua ostettiin kaupasta -50% tarjouksesta, saattoi olla tehotuotettua.
Tänään söin höyryssä keitettyjä ruusukaaleja, uunissa paistettuja perunaporkkanapannareita ja silakkaa. Salaattina raastettua porkkanaa ja tomaattia, hieman kukkakaalia.
Ruusukaalit oli K-Supermarketin hävikkiruokalaatikosta iso muovikassillinen heviosastolta kerättyä 1€, ostan näitä, kun niissä on mukana aina monenlaista, mistä tehdä ruokaa. Nytkin varmaan viikoksi riittää tuosta euron kassista syötävää!
- Anonyymi
Jopas jotakin että tortilloja elikä valkoisista jauhoista valmistettu,tosi ravintoköyhää hiilarihöttöä.Samat rasvatniissä lihoissa on mitä jauhat. Suomalaiset syövät miljoonia kiloja makkaraa.Sitten eri jos olet kasvissyöjä. Sillon tällön makkaraa. Kuka käskee syömään makkaraa joka päivä. Kauheeta määrää jauhat jotain lihaa kun 5kg ja jostain tarjouksista vielä voi sinua reppanaa kun teet kalliimman kautta.
- Anonyymi
Jauhan kerralla aina isomman satsin jauhelihaa tai kalaa, koska niistä tehdään ruokaa sopiviin annoksiin ja pakastetaan. Kovin rasvaista lihaa en ala jauhamaan, osaan eroitella rasvaa pois ja hirvenlihassa ei juuri rasvaa ole. Lammasta jauhan jauhelihan joukkoon, mutta käsittelen aina lampaanruhon itse, ettei siihen tule sitä ikävän makuista lampaanrasvaa tai talia.
Tortillat on meillä aika marginaalinen osuus ruokaan liittyen, joskus syödään, yleensä silloin, kun jauhan enempi jauhelihaa tai paistetaan kalaa.
Ei olla kasvissyöjiä, mutta ei myöskään syödä ylettömästi lihaa. Syödään aika paljon ihan palkokasvejakin, itse on kasvatettu mm. härkäpapua. Kalaa syödään, koska katiskoilla tulee keväisin ja kesällä runsaasti kalaa. Hauki on vähärasvainen kala, säilyy hyvin pakastettuna, kun fileeraan ne valmiiksi. Suutari on hyvä ruokakala, sitä fileeraan valmiiksi pakastimeen ja jauhan sitten isommissa erissä kalapihvejä varten. Silakkaa ostan tarjouksista. Muikkua saan syksyllä kaverilta, kun he nuottaavat.
Makkarat ei oikein iske, mutta joskus sitäkin syödään, kesällä hieman grillataan tai paistetaan tuossa leivinuunissa näin talviseen aikaan. Joka päivä en kyllä voisi makkaraa syödä! - Anonyymi
Sanoisin, että tortillat ei ole mitään hiilarimättöä nähneetkään, kun se kuori on niin olematon niihin täytteisiin verrattuna. Täytteet on yleensä jauhelihaa, papuja, salaattia, raejuustoa, kurkkua ja erilaisia kastikkeita.
Makkarat vasta roskamättöä onkin, hirveät rasvat, suolat ja nitriitit, yök!
https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/ruoka/sairaaksi_liiasta_makkarasta
- Anonyymi
Tänää rillataa ihanassa aurinkoisessa kelissä. JESS!
- Anonyymi
Mutta jos tekisikin edullisen munakkaan ja ripottelisi siihen päälle paistumaan vaikka sitä herne-maissi-paprikaa niin olisi tavattoman terveellistä protskua.
- Anonyymi
En pilaisi makkaraa tuollaisella sonnalla.
- Anonyymi
No juu, ymmärrän ihan täysin aloittajan pointin.
Kyllähän makkara tuoksuu taivaalliselle, laittaa sen miten vain. Takassa, grillissä tai vaikka ihan mikrossakin lämmittämällä.
Vaikka ei nyt olekaan terveellistä ruokaa, niin hyväähän se on tuoksusta lähtien. - Anonyymi
Ehkä aloittajalla ei kuitenkaan ole ILMASTOINTIA,
saattapi olla että tarkoittaa ILMANVAIHTOA? - Anonyymi
Makkara on taivaallista herkkua ja monia köyhiä ottaa päähän kun kun eivät pysty ostaan makkaraa heh heh.Kysykää lapsilta onko makkara hyvää.
- Anonyymi
Makkara on korvienväliköyhien ruokaa!
- Anonyymi
Eipä ole kovin taivaallista herkkua makkara. Juuri katselin kaupan kassalla, kun edellä joku rouvashenkilö osti jotain "hookoosinistä" ja pakettia ranskalaisia. En olisi muuten kiinnittänyt edes huomiota, mutta siinä tuli jotain ämpyilyä maksamisen kanssa ja plussakorttia ei ollut.
Minulla oli siinä hihnalla keräkaalia tarjouksesta ja muita tarpeita kaalilaatikoon. Siunailin mielessäni sitä sen rouvan ostosten hintaa, mitä moskaa ja minulla oli samalla rahalla varmaan viikoksi riittävään kaalilaatikkoon. Ja lapset tykkää kaalilaatikosta!
Meillä ei edes kakarat niin välittäneet makkarasta, kun broilerikastikkeet vei voiton.
Vähillä tuloilla me on aina oltu, mutta makkaraköyhyyteen ei ole tarvinnut ryhtyä!
- Anonyymi
Kesä kun tulee niin sitten alkaa taas grillaaminen parvekkeella (sähkögilli)
- Anonyymi
Maistuu kyllä juu makkara.
- Anonyymi
Makkarallakin on mahdollisuus, kun pitää mielessä makkaroiden monipuolisuuden. Nykyään on jo vegemakkaroitakin.
Minä pidän välioven auki aina kun teen ruokaa. Ruokaa halvalla mutta hyvää. Himputti vaan jos ruuan hinta kaksinkertaistuu. saattaa nälkäkin tulla. No pitäs varmaan hankkii katiska??? kala on kallista kaupassa. Söisin enemmän.
Niin joo ja antakaa makkaroille mahdollisuus. Halvat makkarat ja lenkit on kuraa mutta monet grillimakkarat hyvää. Vaikka niissä on muitakin osia kuin lihaa ja jauhoja. Niitä etelä-euruuppalaisia herkkuja sisälmyksiä joiden päälle ymmärretään toisin kuin täällä suomessa. Sääli.
- Anonyymi
Sinihome-valkosipuli Wilhelmi. Oijoijoijoi melkein tule oijoijoi grillattuna tsiisus kun hyvää.
- Anonyymi
Namskista nam Tapolan mustaleimalenkki grillissä? Taivaallisen hyvää!
- Anonyymi
Eilen syötiin, kuten useasti sunnuntaisin vähän parempaa, sisäpaistista tehtyä pataa, johon tein valmiskastikkeesta pohjan. Paistoin pannulla sipulin ja lihan palaset. Laitoin joukkoon porkkanaa, paprikalohkoja vasta sitten, kun liha on kypsää. Kyytipoikana oli itse tehtyä muussia.
Tein muusia reilumman satsin. Laitoin tänään siihen loppumuussiin yhden kananmunan ja ruokakermaa lirauksen. Paistoin nakkeja ja sipuleita (NAM! söin jo nakinpaloja pannulta) ja sotkin ne muussin joukkoon. Koko satsi uunivuokaan, ripottelin juustoraastetta pinnalle ja paisto noin 45 min. Maistuu varmasti ja on edullista.
Makkara on hyvää aina välillä.- Anonyymi
No nyt herahti jo vesi kielelle. Kyllä pitää ostaa loppuviikosta niitä napalminakkeja, sillä
vahvasti maustettu makkara on taivaallisen hyvää.
- Anonyymi
Kävin vähän kulttuurimatkalla keskieuroopassa. Lidlin kautta tottakai. Bratwurstia grilliin, samalla siellä lämmittäen eilispäivän keitinperunaa. Voita ja itse tehtyä sienisalaatti. sekä kotisinappia. Ihan kuin olis Alpeilla ollut :D
- Anonyymi
Bratwurstia tulee joskus syötyä uunissa paistetun hapankaalin kanssa. Siinäpä ne meikäläisen makkarat!
- Anonyymi
Kyllä niitä makkaroita voi tehdä itsekin, niin tietää mitä syö. On suhteellisen helppoa valmistaa itse makkarat, lihamyllyyn vaan makkarapursotin ja ohjeet netistä.
https://www.kodinkuvalehti.fi/reseptit/liha/nain-teet-makkaraa-kotona
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Paskakaivo Kuhmo
Moniko teki uuden saostuskaivon, joka erittelee paskan ja nesteet imeytyskenttineen maassa taloissa. Kaikkien talojen pi684511Uskotko yliluonnolliseen?
Mitä jos tämä ns. kaivattusi on loitsunut sinut? Olettekos sitä ajatelleet, niinpä. Ette todellakaan. :D1004018- 523532
Mitä kuuluu?
Toivottavasti sulla oli hyvä päivä tänään. Täällä on taas ollut niin negatiivista juttua. Oli pakko tulla sanomaan sinul292791Keilahalli
Onneksi rakennettiin aikoinaan se keilahalli, se pelastaa eläinpuistoyhtiöiden sekä koko Ähtärin kaupungin talouden!262583Uskallatko katsoa pitkään silmiin
kaivattuasi, jos olette samassa tilassa? Alkaako sydän jyskyttää, jos katseet jumittuvat? Pelkäätkö ulkopuolisten huomaa602492- 462364
- 391917
- 471898
- 301656