Bimbot Speden haaskalla 21-v kuoleman jälkeen

Anonyymi

Ovatko nuo bimbot uhreja vai vain nyt itseään tyrkylle tuovia linssiluteita ? Spede on hyvänen aika kuollut jo 21 vuotta sitten. Nuo neitokaiset syyttelevät nyt vasta Spedeä. Onko reilua ?

15

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokohan olisi aika miestenkin alkaa vinkumaan kaikista kymmenien vuosien takaisista naisten tekemistä lähestymisyrityksistä, ehkä sitten naisetkin alkavat miettimään onko hommassa sittenkään mitään järkeä... Pilataan aikoja sitten poismenneiden ihmisten maine turhan takia, vielä kun todistaminen, tuomitseminen, anteeksipyynnöt ja kaikki muukin jälkipuinti on enää mahdotonta.

      • Anonyymi

        Kirjoitat asiaa. Naiset ovat antaneet ymmärtää, mutta ei vaiteskaan tarkoittanet antaa. Vainajan kanssa antamaton seksi on tietenkin vielä vaikeampaa. Nyt parikymmentä vuotta kypsempänä uhriutuneet naaraat ovatkin katuvaisia, kun ei tullut annettua, kuin vain kaksi kertaa, olisihan se mennyt koko viikko naatiskellessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitat asiaa. Naiset ovat antaneet ymmärtää, mutta ei vaiteskaan tarkoittanet antaa. Vainajan kanssa antamaton seksi on tietenkin vielä vaikeampaa. Nyt parikymmentä vuotta kypsempänä uhriutuneet naaraat ovatkin katuvaisia, kun ei tullut annettua, kuin vain kaksi kertaa, olisihan se mennyt koko viikko naatiskellessa.

        Muutamilla naisilla näyttää olevan tarve pysytellä julkisuudessa hinnalla millä tahansa.
        Vuosikausia sitten kuolleen julkisuudessa tunnetun miehen väittäminen raiskaajaksi herättää kiinnostusta ja kirjat ja lehtijutut myyvät, eikä vainaja ole enää puolustamassa itseään.
        Luulisi esim. Lenita Airiston 85 v olevan jo päässyt tämän väittämänsä Speden raiskausyrityksen sielulleen aiheutuneesta vammasta. Eikö hän Speden eläessä uskaltanut puuttua asiaan vai pelkäsikö jäävänsä häviölle käräjäsalissa. Tästä kohutusta raiskausyrityksestä on jo varmaan 50vuotta joten uskoisin jo jutun olevan vanhentunut.


    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaa jälkeenpäin selän takana puhumiset, aivan typeriä lausuntoja.

    • Anonyymi

      Kirjan kirjoittanut Lenita Airisto ei ole kyllä enää mikään neitokainen. Tuo noita-akka on jo 85 vee ja näytää että hänell ajatustoiminta on jo dementoitunut.

    • Anonyymi

      Media menee halpaan kerta toisensa jälkeen...
      Tosi outoa haudanryöstöä...... Ei jatkoon!!!!

    • Anonyymi

      Kyllä naisetkin osaa lääppiä ja oikeesti nainen hiprakassa aika ällö. Ja tämä Spede juttu 20vuotta aikaa nyt rouva kirjoittaa kirjaa???. Eihän raiskaukset tai yritykset sallittua ei. Mutta joskus pistää miettii😑.

    • Anonyymi

      Vuonna 2017 ilmestyneessä kirjassaan Lenita Airisto hehkutti elämänsä miehistä, joista pisimpään 40vuotta oli ollut Max Jakobson, joka oli naimisissa vaimonsa kanssa koko suhteen ajan. Muita vakavampia miessuhteita oli parikymmentä, esim. Pentti Kouri
      Höpinät raiskausyrityksistä on Lenitan märkä uni kun onnistui vain Vesa-Matti Loirin kampeamaan sänkyynsä. Kun Spede kieltäytyi Lenitan seksisuhteesta kostaa Lenita nyt Spedelle 20 vuotta tämän kuoleman jälkeen.
      Aika halpamainen temppu vanhalta katkeroituneelta naiselta.

    • Anonyymi

      Tämäpä juuri pistää miettii🤔.

    • Anonyymi

      (Maikkarilla lienee melkoisesti riihikuivaa kiinni Speden tuotannossa, ja siksi tämä lienee heille niin arka asia. Ei siis siksi, että rahamiesten valta-aseman väärinkäytökset olisivat olleet sisäänkirjoitettuna maikkarin miesten hiljaiseen käytöskoodistoon..raha edellä mennään kaikessa niinkuin muuallakin suomalaisessa yhteiskunnassa...)

      Pertti "Spede" Pasasen naisseikkailut ovat olleet viime päivinä vahvasti esillä iltapäivälehdistön laatujournalismissa.

      Ehdotan, että Pertti "Spede" Pasaselle pystytetään naisenraiskaamista esittävä patsas, jossa Speden hikinen näköisruho rohjottaa eläimellisesti naiskehon päällä ja jossa Speden himokas kieli työntyy syvälle kauhusta kankean naisen suuhun.

      Patsaassa voisi olla mukana myös audiovisuaalinen ulottuvuus, jossa patsaan sisälle asennetuista Genelecin aktiiviäly-kaiuttimista kuuluisi Speden primitiivin panovietin seksuaalisesti kiihottunut huohotus, aidosti Dolby/3D-mallinnettuna äänielämyksenä.

      Speden kieli voisi olla kivasti lehtikullattu, koska se korostaisi raiskaustilanteelle luontevaa maskuliinista aggressiivisuutta, näyttäen myös erityisen hyvälle suorassa auringonvalossa. Patsaan ihastelijoiden tulisi myös voida ohjata piilomotorisoidun Speden kielen lipeviä liikkeitä interaktiivisesti älypuhelimillaan, Wifi tai Bluetooth-teknologiaan pohjautuvalla etäyhteydellä (tämän featuren on oltava käyttäjälle ilmainen!).

      Luonteva paikka Speden arvokkainta kulttuuriteatraalisuutta ilmentävälle naistenraiskaaja-patsaalle olisi MTV3:n uusiin tiloihin Vallilaan. Siihen ruokalan kahviautomaation läheisyyteen. Vaihtoehtoinen paikka Spede patsaalle voisi olla Kuopion kauppatori, johonkin siihen Oksa-pojan sekä Veljmiespatsaan välimaastoon.

    • Anonyymi

      Voi rähmä !

      • Anonyymi

        Outoa, vanhukset muistavat olleensa antamatta, mutta tulleensa hyväksikäytetyiksi ja tämä yksi kadehtii kun joku on edes joskus yrittänyt jotain toista.


    • Anonyymi

      Ähh

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe