Uskotteko Jumalaan?

Anonyymi

Minä en. Turhanpäiväistä, julmaa satua johon hyväuskoiset uskovat!
Miksi te uskotte siihen?
Luulette, että Raamattu kertoo kaiken totuuden.
Luulette, että tiedätte kaiken vaikka oikeasti olette tyhmiä kuin saappaat.
Jumalaa ei ole olemassa, teille on vain uskoteltu että on!
TÄMÄ KAIKKI ON HÖLYNPÖLYÄ!( Sadut Jeesuksesta siis)

11

629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olette hölmöjä jotka uskotte!
      Ei ole helvettiä eikä Taivasta, synnymme uudelleen eri henkilönä s kuoleman jälkeen!

    • Anonyymi

      Musta on vielä typerämpää uskoa uudesti-syntymään. Mutta vielä typerämpää väittää olevansa ateisti joka ei usko mihinkään. He uskovat siihen etteivät usko mihinkään.

      Kaikki maailmalla riehuvat terroristit jotka uskonsa nimissä riehuu, raiskaa ja tappaa pitäisi mun mielestä laittaa sähkötuoliin tai vankilaan. Jopa ne jotka ei uskon nimissä niin tee mutta tekee, pitäis laittaa musta iäksi ahtaaseen sellikomeroon. Itse en usko uskontoihin mutta uskon että maailma on täynnä kusipäitä. Poliitikoista alken.

      • Johanneksen 3:3
        Raamattu 1933/38
        Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa".


    • Anonyymi

      Tottakai uskon. Jo yksin evankeliumin ainutlaatuinen kauneus todistaa että sen on oltava totta. Jumala kenellä ei ole alkua eikä loppua, kenen olemassaolo on siis ajatonta, kenen suuruudella ei ole rajaa, antautuu yhteen kivuliaimmista kuolemista, mitä on koskaan ollut inhimillisesti, antaakseen anteeksi häneen uskoville heidän syntinsä ja pyyhiäkseen ne iankaikkisuudeksi pois. Jumala antautui Jeesuksessa äärettömään kuolemaan ja kärsimykseen. Hän otti koko ihmiskunnan paikan helvetissä. Hän ei ole varsinaisesti helvetissä vaan helvetin kärsimykset ovat hänessä, koska hän on iankaikkinen Jumala kuka on joutunut väkivallan kohteeksi, ihmisten kautta, jotka toimivat saatanan palvelijoina eli kaikkien meidän syntien takia, koska ilman niitä hänen ei olisi tarvinnut tulla ristiinnaulituksi. Jokainen ihminen on vähintään tappanut Jeesuksen, toiset ovat hänet murhanneet. Tätä katuville annetaan armo. Toisten osaksi tulee se mitä he ovat Jeesukselle tehneet.

    • Anonyymi

      Jacobin Isä antoi hänelle siunauksen: kaikki veljesi olkoon orjiasi. Daavidin kuninkuus salli hänen tehdä koko kansasta orjiaan .
      Esau kapinoi Jacobia vastaan ja kansa kapinoi Daavidin jälkeläisiä vastaan. He ei voineet uskoa tulleensa myydyksi orjuuteen yhden ainoan miehen alaisuuteen.

      Suku on pahin aina. Jos vihaat Jumalaa olet luultavasti sukusi sorron kohteena.
      Mä uskon Jumalaan, koska se Alko puhua totta mulle kauan välteltyään ja valehdeltuaan. Löysin totuuden Koraanin ja Hare Krishna kirjojen kautta. Kristinuskon jumalkäsitys jäi kesken kun Jeesus toimi vain 3.5 vuotta eikä 40 vuotta. Vanhanaikainen ja ei kovin todellinen on kristinuskon käsitys.

      Se kun elän pikkukaupungissa rajoittaa myös paljon. Ei löydy kirjastosta huipputeoksia tai tietoa.

      Jumala ei ole sellainen kuin raamattu kuvaa sanoin. Vaan sellainen kuin on pappi, joka opettaa sinulle sanan ja käskyt, joita itse noudattaa, mutta joita ei raamatusta löydy.
      Esim. Eräs JT vanhin opetti: säilyttäkää kiireellisyyden tuntu. Ja itse hän aina kiirehti. Se tarttui minuun ja aloin vaistota millainen Jumala on.

    • Anonyymi

      Uskon. Annoin elämäni Jeesukselle n. 18 vuotta sitten. Minulla on paljon kokemuksia rukous vastauksista, joita rukoiltaessa on tiennyt vain Jumala. Minulla on myös ollut ajanjaksoja, jolloin en ole ollut kovinkaan rukoilevainen tai käynyt seurakunnassa. Mutta sydämmen uskosta en ole koskaan luopunut. Jehovat menee metsään siinä mikä on oikea usko, vääristävät melkein kaiken mikä on pyhää. Myös kirkot jotka vihkivät homopareja ovat langenneet. Jeesus näkee sinutkin joka hetki ja toivoo ettei yksikään joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan löytäisi iankaikkisen elämän. Kun annat elämäsi tositarkoituksella Jeesukselle, se tulee muuttamaan sinua sisältäpäin. Eikä sen tarvitse tapahtua kirkossa, olen kuullut miehestä, joka meni metsään itsekseen rukoilemaan ja tuli sieltä uskovaisena pois. Nöyrry Jumalasi edessä niin saat jotain, mitä et muualta voi koskaan saada.

    • Anonyymi

      > Miksi te uskotte siihen?

      Itse uskon Raamatun vuoksi. Ja Raamattuun uskon, koska siinä on totuus ihmisistä, viisaus, totuus ja rakkaus.

      > Jumalaa ei ole olemassa, teille on vain uskoteltu että on!

      En usko sinua. Ihmiset ovat liian tyhmiä ja pahoja tehdäkseen Raamatun ilman Jumalan vaikutusta.

    • Uskon ja ihan kokemuksella sanon.

    • Hmm, riippuu vähän jumalasta.

    • Anonyymi

      Ongelmat säilyy toki sinun ongelminasi.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe