Sovituksesta

Anonyymi

Paavali kirjoittaa:

Jumala oli Kristuksessa ja sovitti MAAILMAN itsensä kanssa,

eikä suinkaan:

Jumala oli Kristuksessa ja sovitti ne, jotka uskovat Kristukseen, itsensä kanssa.

Lisäksi hän kirjoittaa:

Jos me silloin, kun olimme Jumalan VIHOLLISIA, tulimme sovitetuiksi - -

eikä suinkaan:

- - silloin, kun uskoimme, tulimme sovitetuiksi - -

Ja hän kirjoittaaa myös:

Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi 20 ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa KAIKKI, hänen kauttaan KAIKKI sekä maan päällä että taivaissa.

eikä suinkaan:

Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi 20ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa NE, JOTKA USKOVAT, hänen kauttaan kaikki USKOVAT sekä maan päällä että taivaissa.

-GF -

3

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Luin eilen englannin kielisen Markuksen evankeliumin. Missä tahansa KAIKESSA MAAILMASSA julistetaan evankeliumia myös se mainitaan mitä tämä nainen teki hänen muistokseen.
   Miten on? Pitääkö olla kaikki seitsemän sakramenttia eli myös viimeinen voitelu, silloin KUN KAIKESSA MAAILMASSA JULISTETAAN EVANKELIUMIA JA SOVITUSTA?

   Luterilaisilla ja Anglikaaneilla on vain 2 sakramenttia. Jehovan todistajilla myös vähän sakramentteja, mutta SILTI JULISTAVAT KOKO MAAILMASSA!
   En osaa itse vastata pitääkö sakramentteja olla täydet seitsemän.

   Jos täysin kirjaimellisesti uskotaan Markusta niin pitää olla. JT onkin Ilmestyksessä mainittu enkeli, joka julistaa Iankaikkista evankeliumia Jehovan nimen kunniaksi ja ylistävät häntä Luojana. Eri evankeliumi siis????

   Ilmestys 14:6-7

   Enkä tiedä uskooko JT täysin sovitukseen.

   • Anonyymi

    eikös , "JT" ole Jehovan todistajat ??

    Jehovan todistajathan ei ole kristinuskoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    eikös , "JT" ole Jehovan todistajat ??

    Jehovan todistajathan ei ole kristinuskoa.

    JT = Jehovan todistajat. Ei heitä virallisesti hyväksytä kristikuntaan.
    Kuitenkin saivat alkunsa Adventisteista ja käyttävät Raamattua perustellen sen viisauden syvyyttä. Ovat kääntäneet raamatun lukuisille kielille ja yrittävät noudattaa sen opetuksia.
    Mun mielestä lähinnä Tyatiran seurakunta, jolla on tulessa puhdistettua kultaa eli juuri nuo raamatun lukuisat käännökset.
    Luther määritteli että kristitylle riittää osata viisi uskon kohtaa sekä käydä vähintään kerran vuodessa Jumalanpalveluksessa. Mutta muut vaativat enemmän. Ja kyllä itsekin vaadin kaikki 7 sakramenttia ennen kuin uskon kyseessä olevan KOKO MAAILMAAN TARKOITETTU KRISTUKSEN EVANKELIUMI.
    Mutta sellainen panostus toisi poliittisen muutoksen ja teokratia hallitsisi maailmaa ja ihmisten elämää? Käytännössä vaikeaa nykymaailmassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   460
   3402
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   375
   1854
  3. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   36
   1038
  4. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   27
   1037
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   77
   1021
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   52
   914
  7. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   148
   888
  8. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   51
   811
  9. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   777
  Aihe