Lihan hinta noussut eniten

Anonyymi

86

1172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Näin on.


    • Anonyymi

      Suurimpana syynä Suomessa on vihreiden ideologinen maataloutta ja etenkin karjataloutta alasajava politiikka. Ei siinä kansan hyvinvointu ja etu paina mitään kun vihreät toteuttavat fundamentalisti-ideologiaansa.

      • Anonyymi

        Linkki "tietoosi", muutoin musta tuntuu höpinää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkki "tietoosi", muutoin musta tuntuu höpinää.

        Höpinäähän tuo on.


      • Anonyymi

        Koska et saa rahaa ylituotantoon? Eihän sitä kukaan osta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkki "tietoosi", muutoin musta tuntuu höpinää.

        Ei viime vuosiin ole olemassa linkkiä. Etkö ole seurannut politiikkaa??


      • Anonyymi

        Vihreätkö ne muitten muitten hinnatkin nostaa ?


      • Anonyymi

        Liha on murha.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liha on murha.

        Myöskin elämä.


    • Anonyymi

      Vihreille pitää tuoda elintarvikkeita toiselta puolen maailmaa. On paljon eksoottisempaa syödä kiinalaista riisiä kuin kotimaista perunaa. Tomaatit ja kurkut kannattaa tuottaa venäläisellä öljyllä ympäri vuoden lämmitetyissä kasvihuoneissa.

      • Anonyymi

        Ei. Vain persut kannattaa ulkomaan ruokaa.


      • Anonyymi

        Espanjalainen tomaatti on ilmastoteko. Kaikki vihreät sen titetää. Vain närpiöläiset vietnamilaista orjatyövoimaa käyttävät miljonäärit yrittävät tuputtaa meille "kotimaisia" kurkkuja ja tomaatteja. Ensin kupataan miljoonan maataloustuet ja sitten kurkku maksaa 6e kilo.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Espanjalainen tomaatti on ilmastoteko. Kaikki vihreät sen titetää. Vain närpiöläiset vietnamilaista orjatyövoimaa käyttävät miljonäärit yrittävät tuputtaa meille "kotimaisia" kurkkuja ja tomaatteja. Ensin kupataan miljoonan maataloustuet ja sitten kurkku maksaa 6e kilo.

        Työhalukkalille töitä että suomesta saadaan halpaa ruokaa suomalaisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Espanjalainen tomaatti on ilmastoteko. Kaikki vihreät sen titetää. Vain närpiöläiset vietnamilaista orjatyövoimaa käyttävät miljonäärit yrittävät tuputtaa meille "kotimaisia" kurkkuja ja tomaatteja. Ensin kupataan miljoonan maataloustuet ja sitten kurkku maksaa 6e kilo.

        Lähikaupassani halvin tomaatti 7,48 €/kg. Ostin 3 kpl, olivat mauttomia. Seuraavat tomaattini ovat kasvaneet runsaassa auringonvalossa ja ne on säilötty purkkiin.

        Lihan hinnalla ei minulle merkitystä, koska teollisesti tuotettu liha etoo. Joskus harvoin syön ravintolassa poronkäristystä. Joskus ostan pussillisen porolastuja, melkein vastustamattoman hyvää.
        Vaikka ensisen mainoiksen sika huutaa jotta "syökää kanaa", niin saa myös kana jäädä hyllyyn. Kalaa syön sitten enemmän. Suosittelen kaikkia kokeilemaan vaikkapa kotimaista kirjolohikeittoa. Ja jos haluaa hieman twistiä soppaan, niin ehkäpä keisarinnan lohikeitto.
        Hopeareunuksena voi ajatella asiaa niin, että ehkä ihmiset alkavat arvostaa ruokaa ihan eri tavalla. Lisää innokkaita ihmisiä varmaankin hakeutuu marja- ja sienimetsiin. Vapaa-ajan kalastus ja vihannesten kasvatus lisääntynee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei. Vain persut kannattaa ulkomaan ruokaa.

        Persut kun käyvät töissä on heidän emäntänsäkin muun maan mustikoissa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähikaupassani halvin tomaatti 7,48 €/kg. Ostin 3 kpl, olivat mauttomia. Seuraavat tomaattini ovat kasvaneet runsaassa auringonvalossa ja ne on säilötty purkkiin.

        Lihan hinnalla ei minulle merkitystä, koska teollisesti tuotettu liha etoo. Joskus harvoin syön ravintolassa poronkäristystä. Joskus ostan pussillisen porolastuja, melkein vastustamattoman hyvää.
        Vaikka ensisen mainoiksen sika huutaa jotta "syökää kanaa", niin saa myös kana jäädä hyllyyn. Kalaa syön sitten enemmän. Suosittelen kaikkia kokeilemaan vaikkapa kotimaista kirjolohikeittoa. Ja jos haluaa hieman twistiä soppaan, niin ehkäpä keisarinnan lohikeitto.
        Hopeareunuksena voi ajatella asiaa niin, että ehkä ihmiset alkavat arvostaa ruokaa ihan eri tavalla. Lisää innokkaita ihmisiä varmaankin hakeutuu marja- ja sienimetsiin. Vapaa-ajan kalastus ja vihannesten kasvatus lisääntynee.

        Hopeareunuksena-.....voi vitsi.. myönteinen puoli jne..


    • Anonyymi

      Kyllä liha on on edelleen varsin kohtuuhintaista, sen pieneläkeläisenä kyllä totean.
      Se on sitten eri asia, jos pitää olla hienointa filettä kaikki, niin voihan kilohinta olla vaikka broilerilla jotain 15-20 euroa/ kg.

      Varsin edullista on liha, jos vertaa kalaan, joka on oikeasti kallista jo silakasta ja muikusta lähtien. Puhumattakaan esim. kuhafileistä. Kyllä se jää kalapuikkojen ja Norjan sein varaan meitsin kalan syönti.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa.

        Tuore kala huippuhintaista.


    • Anonyymi

      Tällä ohjataan kulutusta nostamalla tiettyjen tuotteiden hintaa rajummin. Opit suoraan Pohjois-Koreasta.

      • Anonyymi

        Niin, samaa rumbaa oli aikanaan DDR:ssä, missä verot ja maksut kaksinkertaistettiin joka vuosi kunnes kaikki yksityiset liittyivät "ihan vapaaehtoisesti" sosialismiin.
        Tämä kaava sopii hyvin vihreiden ääriajatteluun.


      • Anonyymi

        Opit pitäisi ottaa markkinataloudesta ja tukea vain huoltovarmuuden kannalta oleellista tuotantoa. Jotain viljapossuja ei kukaan kasvata, jos ruokapula oikeasti iskee, kun se vilja menee sellaisenaan ihmisravinnoksi.


      • Anonyymi

        Voi ku mie en saa lihhaa. Millä mie nyt tukin sepelvaltimot ja suolen.


      • Anonyymi

        Syynä hintojen nousuun Ukrainan sota.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi ku mie en saa lihhaa. Millä mie nyt tukin sepelvaltimot ja suolen.

        Typeryydelläsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi ku mie en saa lihhaa. Millä mie nyt tukin sepelvaltimot ja suolen.

        Vitamiinit ja hivenaineetkin jäävät saamatta, kun kasvikset eivät sula ihmisen mahassa ja kasvien sisältämät myrkyt estävät hivenaineiden imeytymisen. Moniviljatuotteet ovat kuin pesusientä söisi, sillä kuiduissa on yhtä vähän ihmiselle käyttökelpoista ja ne kumoavat tai imevät itseensä vitamiinitkin, joten joutuu syömään keinotekoisia monivitamiineja päinvastoin, kuin lihaa syödessä. Märehtijöiden elimistö onkin poistanut kasvien myrkyt ja muuntanut kaiken ihmiselle hyvin sulavaksi lihaksi.


    • Anonyymi

      Hinnat nousee mutta maksetaanko tuottajalle.

    • Anonyymi

      Liha joutaakin kallistua. Miksi kotimainen kasvihuonekurkku, joka on pelkkää vettä maksaa enemmän per kilo kuin broileri?

      Turha ruikuttaa lihan kulutuksen terveyshaitoista, kun lihasta on tehty tuilla puoli-ilmaista. Lihantuotannon tuet pitäisi lopettaa kokonaan.

      • Anonyymi

        Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.

        Jos ihminen olisi luotu märehtijäksi, silloin hänelle olisi luotu useita mahoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.

        Ihmistä ei ole luotu ensinkään, mutta olemme sopeutuneet sekaravinnon syöntiin. Varsinaista tasalämpöisen selkärankaisen (linnut, nisäkkäät) lihaa ihminen ei kuitenkaan tarvitse ja niiden kasvattaminen on kaikista tehottominta. Tasalämpöinen eläin kun käyttää suurimman osan rehusta omiin elintoimintoihinsa.

        Liha sopii juhlaruoaksi ja jos hinta nousee kylliksi, niin ehkä se sellaiseksi taas enemmän palaa. Jokapäiväinen lihan mussutus on turhaa, epäterveellistä ja ympäristön kannalta kestävämätöntä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmistä ei ole luotu ensinkään, mutta olemme sopeutuneet sekaravinnon syöntiin. Varsinaista tasalämpöisen selkärankaisen (linnut, nisäkkäät) lihaa ihminen ei kuitenkaan tarvitse ja niiden kasvattaminen on kaikista tehottominta. Tasalämpöinen eläin kun käyttää suurimman osan rehusta omiin elintoimintoihinsa.

        Liha sopii juhlaruoaksi ja jos hinta nousee kylliksi, niin ehkä se sellaiseksi taas enemmän palaa. Jokapäiväinen lihan mussutus on turhaa, epäterveellistä ja ympäristön kannalta kestävämätöntä.

        Ihminen on luotu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihminen on luotu.

        Eikä evo-huijauksen tuote.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmistä ei ole luotu ensinkään, mutta olemme sopeutuneet sekaravinnon syöntiin. Varsinaista tasalämpöisen selkärankaisen (linnut, nisäkkäät) lihaa ihminen ei kuitenkaan tarvitse ja niiden kasvattaminen on kaikista tehottominta. Tasalämpöinen eläin kun käyttää suurimman osan rehusta omiin elintoimintoihinsa.

        Liha sopii juhlaruoaksi ja jos hinta nousee kylliksi, niin ehkä se sellaiseksi taas enemmän palaa. Jokapäiväinen lihan mussutus on turhaa, epäterveellistä ja ympäristön kannalta kestävämätöntä.

        Ihminen käyttää tehokkaasti ravinnon hyödykseen ja varastoi ylimääräistä erergiaa läskiin. Se on hyvä juttu silloin kun ravintoa on niukasti saatavilla. Suomessa vielä 70-luvulla, lihavat ihmiset olivat poikkeus. Siitä huolimatta ihmisten elinajanodote on noussut, kiitos kehityksen. Tänä päivänä kaupat tarjoavat hyvää ja vähemmän hyvää prosessiteollisuuden innovaatiota ja hiilarihöttöä kun samaan aikaan ihmisillä nälkä/himo/jano on loputon. Hiilarihöttö on se tekijä joka aiheuttaa kiljuvan näläntunteen. Siksi länsimaissa valtava ylipaino- ja elintasosairauksien pandemia. Ruuan kallistuminen saa aikaan sen, että köyhät ostavat ja syövät yhä enemmän sitä halvinta ja kehnointa ravintoa. Kansainvälisen lääkebisneksen iloksi ja voitoksi lihavuusepidemia ja elintasosairaudet jatkanevat kasvuaan. Syömme itsemme sairaiksi ja ennenaikaiseen hautaan. Vähän karkas ohi aiheen, mutta pelastakaa maailman, -ja voikaa hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.

        Kyllä jokainen voi vähintään puolittaa ainakin naudalihan syömisen. Jää sitten viljelytilaa kasvattaa kasviksia ja vaikka palkokasveja, joilla kyllä nälkä lähtee. Ja esim. kaua on terveellistä ja kauraa voi ihan hyvin sekoittaa esim. jauhelihan jatkeeksi, kun maustaa hyvin. on parempaa, kuin lähes pelkkä naudanliha tai joku makkara.
        Kansanterveyskin kohenisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ihminen olisi luotu märehtijäksi, silloin hänelle olisi luotu useita mahoja.

        Kyllä meillä sairaalassa nähdään paljon niitä ihmeitä, että varsinkin iäkkäämillä miehillä roikkuu monta mahaa päällekkäin housunkauluksen päällä.


    • Anonyymi

      En syö lihaa.

      • Anonyymi

        Liian kallista.


    • Anonyymi

      ROSKALEHDEN LINKKI - EI OLE LIHAN HIMOA OLLUT -

      • Anonyymi

        Minä ostan lihaa ja teen siitä monipuolista ja terveelistä ruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä ostan lihaa ja teen siitä monipuolista ja terveelistä ruokaa.

        Varakkaana toki teet niin.


      • Anonyymi

        Tarkoitat roskalehdellä varmaan Aamulehteä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varakkaana toki teet niin.

        Lihasta saa kohtuuhintaista ja ravitsevaa ruokaa. Toissaviikolla oli K-ketjussa naudan jauheliha noin 8 euroa/kg. Ostin ja oli kyllä lähes rasvatonta ja hyvän laatuista lihaa. Tuosta tulee noin 8-10 hengelle halpa ja hyvä ruoka. K-ketju on kallis ketju, enkä sieltä osta kuin tarjoustuotteita. Paistipalankin saa joskus alta 10 eurolla/kilo. Paistipalasta ja possun fileestä (n.6 euroa/kilo) saa hyvän karjalanpaistin edullisesti.

        Kun tarkkailee tarjouksia, niin liha ei ole kallista. Kotimaiset vihannekset ovat tähän vuoden aikaan kalliita, mutta halventuu pikkuhiljaa kevään edetessä. Kala on myös Suomessa hinnoissaan. Ei uskois, kun ollaan tuhansien järvien maassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lihasta saa kohtuuhintaista ja ravitsevaa ruokaa. Toissaviikolla oli K-ketjussa naudan jauheliha noin 8 euroa/kg. Ostin ja oli kyllä lähes rasvatonta ja hyvän laatuista lihaa. Tuosta tulee noin 8-10 hengelle halpa ja hyvä ruoka. K-ketju on kallis ketju, enkä sieltä osta kuin tarjoustuotteita. Paistipalankin saa joskus alta 10 eurolla/kilo. Paistipalasta ja possun fileestä (n.6 euroa/kilo) saa hyvän karjalanpaistin edullisesti.

        Kun tarkkailee tarjouksia, niin liha ei ole kallista. Kotimaiset vihannekset ovat tähän vuoden aikaan kalliita, mutta halventuu pikkuhiljaa kevään edetessä. Kala on myös Suomessa hinnoissaan. Ei uskois, kun ollaan tuhansien järvien maassa.

        Mäkin ostan jauhelihaa tarjouksesta. Siitä saa monenlaista safkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä ostan lihaa ja teen siitä monipuolista ja terveelistä ruokaa.

        Niin minäkin. Mutta kotimaista. Väkijuomia ja tupakkaa en osta. Jää hyvin ruokarahaa.


    • Anonyymi

      Sikapossu on hyvää lihaa ja lisäksi halpaa.

      • Anonyymi

        Emme syö sukulaisia, ei ole joulukinkkuakaan kymmeniin vuosiin syöty.


      • Anonyymi

        Se on edullista , aika paljon syön sianlihaa näin takuueläkeläisenä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Emme syö sukulaisia, ei ole joulukinkkuakaan kymmeniin vuosiin syöty.

        Ovat ne kasviksetkin sukulaisia, vaikkakin hieman kaukaisempia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on edullista , aika paljon syön sianlihaa näin takuueläkeläisenä.

        Sianlihan tuotanto ei ole niin luonnovaroja kuluttavaa kuin naudanlihan. Sen ympäristäkuorma vastaa kotimaista talvella kasvihuoneessa kasvatettua tomaattia.


    • Anonyymi

      Suomi on tuhansien järvien maa. Jos haluaa eläinperäistä proteiinia, niin saahan sitä ilmaiseksi, jos viitsii kykkiä rannoilla kaloja narraamassa. No kalastuskortti pitää maksaa.

      • Anonyymi

        Ei ole mitään velvollisuutta maksaa kenellekään senttiäkään jos nälkäänsä kalastaa tai käyttää muita luonnon antimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole mitään velvollisuutta maksaa kenellekään senttiäkään jos nälkäänsä kalastaa tai käyttää muita luonnon antimia.

        Kuinka kalavesiä voidaan hoitaa ellei ole rahaa? Siipeilijät käyttää toisia ihmisiä hyväksi.


    • Anonyymi

      Ei se näy tuottajan kukkarossa kun helvetin ahne kauppa rosvoaa osansa.

    • Anonyymi

      Sianlihan ja naudanlihan syöntiä voi vähentää.

      • Juuri näin. Kun Suomi jälleenrakennettiin 1950-luvulla ja työt olivat niin metsissä, pelloilla kuin tehtaissakin fyysiesti raskaita, niin Suomessa syötiin 30kg lihaa per asukas vuodessa. Nyt syödään liki 80. Lihankulutuksen puolittaminen ei pitäisi ravitsemuksellisesti olla siis temppu eikä mikään.


      • Anonyymi
        Kilgore.Trout kirjoitti:

        Juuri näin. Kun Suomi jälleenrakennettiin 1950-luvulla ja työt olivat niin metsissä, pelloilla kuin tehtaissakin fyysiesti raskaita, niin Suomessa syötiin 30kg lihaa per asukas vuodessa. Nyt syödään liki 80. Lihankulutuksen puolittaminen ei pitäisi ravitsemuksellisesti olla siis temppu eikä mikään.

        Mikähän oli suomalaismiehen keskim. elinikä 1950-luvulla ja -pituus.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän oli suomalaismiehen keskim. elinikä 1950-luvulla ja -pituus.

        Pituuskasvuun vaikuttaa terveys ja ravinto kasvuaikana. He, jotka olivat mihiä 1950-luvulla olivat kasvaneet sota- ja pula-aikana. Nyt pituutta kasvattaa rokotukset, joiden ansiosta lastentaudit enimmäkseen vältetään, parantunut hygienia joka vähentää infektioita (ja mm ripulia). Kasvu edellyttää proteiinia, mutta ei juuri eläinproteiinia ja sen lisäksi myös vitamiinejä, joiden saanti on parantunut paljon 1930-luvulta. Nyt lapset saavat kasvukauden ajan yleisesti mm- d-vitamiinilisää.

        Eliniän pituuteen vaikuttaa lääketiede. Nyt ongelmana ovat ennen kaikkea ylipaino sekä eläinrasvoista johtuvat sydän- ja verisuoniongelmat. Punainen liha lisää tutkitusti syöpäriskiä. Lisäksi noin joka viides suomalainen syö liikaa proteiineja verrattuna siihen mikä olisi terveellistä. Se rasittaa munuaisia ja aiheuttaa osaltaan ylipainoa.


      • Anonyymi
        Kilgore.Trout kirjoitti:

        Pituuskasvuun vaikuttaa terveys ja ravinto kasvuaikana. He, jotka olivat mihiä 1950-luvulla olivat kasvaneet sota- ja pula-aikana. Nyt pituutta kasvattaa rokotukset, joiden ansiosta lastentaudit enimmäkseen vältetään, parantunut hygienia joka vähentää infektioita (ja mm ripulia). Kasvu edellyttää proteiinia, mutta ei juuri eläinproteiinia ja sen lisäksi myös vitamiinejä, joiden saanti on parantunut paljon 1930-luvulta. Nyt lapset saavat kasvukauden ajan yleisesti mm- d-vitamiinilisää.

        Eliniän pituuteen vaikuttaa lääketiede. Nyt ongelmana ovat ennen kaikkea ylipaino sekä eläinrasvoista johtuvat sydän- ja verisuoniongelmat. Punainen liha lisää tutkitusti syöpäriskiä. Lisäksi noin joka viides suomalainen syö liikaa proteiineja verrattuna siihen mikä olisi terveellistä. Se rasittaa munuaisia ja aiheuttaa osaltaan ylipainoa.

        Eliniän huima piteneminen 50-luvulta tähän päivään ei johdu Suomessa pelkästä lääketieteestä, kyllä nimenomaan ravinnon sisältö on ratkaisevampi.
        Sodan jälkeen oli pulaa ja säännöstelyä, moni sai huonot lähtökohdat elämälleen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eliniän huima piteneminen 50-luvulta tähän päivään ei johdu Suomessa pelkästä lääketieteestä, kyllä nimenomaan ravinnon sisältö on ratkaisevampi.
        Sodan jälkeen oli pulaa ja säännöstelyä, moni sai huonot lähtökohdat elämälleen.

        Ravinnon merkitys on keskeinen, mutta lihapitoinen ruoka ei ole sama kuin terveellinen. Pikemminkin päinvastoin. Merkittävä muutoss on tapahtunut ennen kaikkea kasvisten monipuolisuudessa.


      • Anonyymi

        Vähennetään näillä hinnoilla.


      • Anonyymi

        Suosittelen kaikille katsomista videoita vaikkapa makkaran teollisesta valmistamisesta.
        "Makkara", suomalaisten, tai ainakin Kummelin vihannes.


    • Anonyymi

      Kyllä tuo ruuan hinnan kallistuminen on vaan kauppiaiden jekkuja. Joku lihan tuottaja voisi avautua tästä asiasta. En usko että tuottajille jää yhtään enempää näppiin. Rahan arvon lasku toki vaikuttaa, että hinnat nousevat ynnä öljyn hinta.

      Suurin voittaja on kuitenkin kauppias. K-kauppiaat tietää, miten hintoja hissataan ylös. Voi pyytää ihan törkeitä hintoja kun laittaa hintalappuun että plussa kortilla 20snt alennus. Maailman kriisit on oikein unelmatekosyy kauppiaille.

      • Anonyymi

        Minä olen avautunut. Kymmeneen tai kahteenkymmeneen vuoteen ei se kolmen euron hinta ole muuksi muuttunut juurikaan parhaassa pihvilihassa. Sisäfile maksaa kuusikymmentä euroa. Miten se niinku meni omasta mielestäsi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen avautunut. Kymmeneen tai kahteenkymmeneen vuoteen ei se kolmen euron hinta ole muuksi muuttunut juurikaan parhaassa pihvilihassa. Sisäfile maksaa kuusikymmentä euroa. Miten se niinku meni omasta mielestäsi?

        Siis kaupassa sisäfile maksaa tuon verran.


    • Anonyymi

      Luin aluksi, että litran hinta on noussut eniten - mutta eikö se niin olekin?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt joutuu kehopositiivisetkin pakkodieetille, kun alkaa ruokien hinnat nousta XD

      • Anonyymi

        Katukuvasta päätellen tekisi monelle hyvää vaihtaa kehopositiivisuus joksikin aikaa tiukkaan dieettiin ja negatiiviseen painonkehitykseen. Ylipaino on nykyään normaalipaino. Ja se vasta kalliiksi vielä tuleekin - meille kaikille.


    • Anonyymi

      Saan protskut kananmunista.

      Kananmuna on superruokaa verrattuna punaiseen lihaan.

      • Anonyymi

        Tottakai hienon suunnittelutyön tuloksena syntyy munasta elävä olento, kananmunassa on kaikki tarpeet..


      • Anonyymi

        Samaa mieltä olen.


    • Anonyymi

      Paljonko venäläisestä huorasta joutuu nyt maksamaan?

      • Anonyymi

        Sekö oli ykkösasia ?


    • Anonyymi

      Myö aletaan nakertaa jäkälää, niin porot kuolee sukupuuttoon Lapista!

    • Anonyymi

      Onneksi lihaa ei tarvi mihinkään. Muutenkaan pysty syömään jonkun lapsen äitiä.

    • Anonyymi

      No voi voi. Lopetin lihan syömisen 90-luvulla.

    • Anonyymi

      Nyt se lähes Ilmestyskirjan peto eu keksi tämän ennallistamispakon. Se tietää kuoliniskua maataloudelle Suomessa.

      • Anonyymi

        Vanhan kulttuurin äärelle palaaminen tarkoittanee myös Eu.sta ja eurosta luopumista sekä 80-luvun hinta-ja palkkatasoon siirtymistä sekä paramenttaarisen järjästelmän supistamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhan kulttuurin äärelle palaaminen tarkoittanee myös Eu.sta ja eurosta luopumista sekä 80-luvun hinta-ja palkkatasoon siirtymistä sekä paramenttaarisen järjästelmän supistamista.

        Ei tarkoita. Eikä vanhaan ole paluuta. On vain tämä hetki ja tekomme, jotka rakentavat tai tuhoavat tulevaa.
        Mitä euroon tulee, niin se on oikeasti valuvikainen virhe, Saksan valuutta, josta enemmän haittaa kuin hyötyä Suomen taloudelle. Kuka joutuu joustamaan silloin kun valuutta ei sitä tee?


    • Anonyymi

      suurin kulu erä tulee yli painoisille jotka osaa syörä kohtuudella muutenkaan ,

    • Anonyymi

      HK:n sianniska alle vitosen kilo sittarissa. Ostaisin, mutta edelliseen vastaavaan oli pumpattu suolavettä. Asiakas on helppo menettää.

      • Anonyymi

        En osta HK:n tuotteita.


    • Anonyymi

      Vihreä ideologia näkyi parhaiten Chop, Capitol Hill Occupied Protest alueella. Missä he oikeasti luulivat että peruna kasvaa yhtä nopeasti kuin uutta säkkiä kannetaan kaupan hyllylle. Kyllä se ideologia muuttuu viimeistään ensi syksynä kun tuottajat ajavatkin sadon omaan talliin. Eihän sitä kannata enää muille myydä, kun tappiolla joutuisi. Parempi kasvattaa sen verran kun pystyy itse kuluttamaan ja antaa vihreiden sitten syödä sanojaan.

    • Anonyymi

      En nyt tiedä. Ostin eilen Atrian naudanliha minuuttisuikaleita , 350 g paketti, hinta 0,99 €, eikä kyseessä ollut "viimeinen myyntipäivä" tai "parasta ennen".

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Zelenskyi ei suostunut nöyrtymään Trumpin ja Vancen edessä, siksi meni pieleen

      Trumppia täytyy imarrella, silloin homma toimii aina. Tähän Zelenskyi ei suostunut.
      Maailman menoa
      656
      5090
    2. Harmi että

      Pidät niin vastenmielisenä. Olen minäkin välissä ollut ihan kamala sinulle ja ihmetellyt miten voit minusta tykätä. Se o
      Ikävä
      20
      2305
    3. Ajattele miten

      Paljon ottajia sinulla olisi
      Ikävä
      103
      1484
    4. Tekisitkö jotain toisin

      Kaivattusi kanssa alusta alkaen? 😍
      Ikävä
      92
      1426
    5. En rehellisesti usko et oisit

      Sekuntiakaan oikeasti mua kaivannut. Tai edes miettinyt miten mulla menee. Jotenkin todennäköisesti hyödyt tästäkin jos
      Ikävä
      23
      1386
    6. Trump näytti slipoveri-ukolle kaapin paikan!

      Slipoveri-ukko Ukrainan presidentti Volodimir Selenskyi meni tapaamaan valkoiseen taloon Trumppia ilman kunnon tuliaisia
      Kajaani
      203
      1353
    7. Nainen, olet jotenkin lumoava

      Katselen kauneuttasi kuin kuuta, sen loistoa pimeässä. Sen kaunis valo on kaunista sekä herkkää ja lumoavaa. Olet naisel
      Ikävä
      68
      1125
    8. Näin sinusta taas unta!

      Unessa olin pakahtuneesti rakastunut sinuun. Olimme vanhassa talossa jossa oli yläkerran huoneissa pyöreät ikkunat. Pöly
      Ikävä
      8
      1080
    9. Kun Zele jenkeissä kävi

      Enää ei Zele saanutkaan miljardeja ilmaista rahaa niin helposti. Läksyttivät oikein kunnolla pientä miestä ja joutui poi
      Maailman menoa
      267
      1015
    10. Tulee ikävä

      Ja toivon että saan anteeksi ❤️
      Ikävä
      72
      1007
    Aihe