elintarvikkkeiden hinnannousuvertailussa. Sen kulutusta vähennän ja toki muidenkin tolkuttomasti kallitsuneiden elintarvikkeiden kulutusta.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008679759.html
Lihan hinta noussut eniten
86
1172
Vastaukset
- Anonyymi
Kulutusvalinnoilla voi vaikuttaa hinnannousujen vaikutukseen omaan talouteen.
https://yle.fi/uutiset/3-12352692- Anonyymi
Näin on.
- Anonyymi
Suurimpana syynä Suomessa on vihreiden ideologinen maataloutta ja etenkin karjataloutta alasajava politiikka. Ei siinä kansan hyvinvointu ja etu paina mitään kun vihreät toteuttavat fundamentalisti-ideologiaansa.
- Anonyymi
Linkki "tietoosi", muutoin musta tuntuu höpinää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Linkki "tietoosi", muutoin musta tuntuu höpinää.
Höpinäähän tuo on.
- Anonyymi
Koska et saa rahaa ylituotantoon? Eihän sitä kukaan osta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Linkki "tietoosi", muutoin musta tuntuu höpinää.
Ei viime vuosiin ole olemassa linkkiä. Etkö ole seurannut politiikkaa??
- Anonyymi
Vihreätkö ne muitten muitten hinnatkin nostaa ?
- Anonyymi
Liha on murha.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Liha on murha.
Myöskin elämä.
- Anonyymi
Vihreille pitää tuoda elintarvikkeita toiselta puolen maailmaa. On paljon eksoottisempaa syödä kiinalaista riisiä kuin kotimaista perunaa. Tomaatit ja kurkut kannattaa tuottaa venäläisellä öljyllä ympäri vuoden lämmitetyissä kasvihuoneissa.
- Anonyymi
Ei. Vain persut kannattaa ulkomaan ruokaa.
- Anonyymi
Espanjalainen tomaatti on ilmastoteko. Kaikki vihreät sen titetää. Vain närpiöläiset vietnamilaista orjatyövoimaa käyttävät miljonäärit yrittävät tuputtaa meille "kotimaisia" kurkkuja ja tomaatteja. Ensin kupataan miljoonan maataloustuet ja sitten kurkku maksaa 6e kilo.
Anonyymi kirjoitti:
Espanjalainen tomaatti on ilmastoteko. Kaikki vihreät sen titetää. Vain närpiöläiset vietnamilaista orjatyövoimaa käyttävät miljonäärit yrittävät tuputtaa meille "kotimaisia" kurkkuja ja tomaatteja. Ensin kupataan miljoonan maataloustuet ja sitten kurkku maksaa 6e kilo.
Työhalukkalille töitä että suomesta saadaan halpaa ruokaa suomalaisille.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Espanjalainen tomaatti on ilmastoteko. Kaikki vihreät sen titetää. Vain närpiöläiset vietnamilaista orjatyövoimaa käyttävät miljonäärit yrittävät tuputtaa meille "kotimaisia" kurkkuja ja tomaatteja. Ensin kupataan miljoonan maataloustuet ja sitten kurkku maksaa 6e kilo.
Lähikaupassani halvin tomaatti 7,48 €/kg. Ostin 3 kpl, olivat mauttomia. Seuraavat tomaattini ovat kasvaneet runsaassa auringonvalossa ja ne on säilötty purkkiin.
Lihan hinnalla ei minulle merkitystä, koska teollisesti tuotettu liha etoo. Joskus harvoin syön ravintolassa poronkäristystä. Joskus ostan pussillisen porolastuja, melkein vastustamattoman hyvää.
Vaikka ensisen mainoiksen sika huutaa jotta "syökää kanaa", niin saa myös kana jäädä hyllyyn. Kalaa syön sitten enemmän. Suosittelen kaikkia kokeilemaan vaikkapa kotimaista kirjolohikeittoa. Ja jos haluaa hieman twistiä soppaan, niin ehkäpä keisarinnan lohikeitto.
Hopeareunuksena voi ajatella asiaa niin, että ehkä ihmiset alkavat arvostaa ruokaa ihan eri tavalla. Lisää innokkaita ihmisiä varmaankin hakeutuu marja- ja sienimetsiin. Vapaa-ajan kalastus ja vihannesten kasvatus lisääntynee. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei. Vain persut kannattaa ulkomaan ruokaa.
Persut kun käyvät töissä on heidän emäntänsäkin muun maan mustikoissa...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lähikaupassani halvin tomaatti 7,48 €/kg. Ostin 3 kpl, olivat mauttomia. Seuraavat tomaattini ovat kasvaneet runsaassa auringonvalossa ja ne on säilötty purkkiin.
Lihan hinnalla ei minulle merkitystä, koska teollisesti tuotettu liha etoo. Joskus harvoin syön ravintolassa poronkäristystä. Joskus ostan pussillisen porolastuja, melkein vastustamattoman hyvää.
Vaikka ensisen mainoiksen sika huutaa jotta "syökää kanaa", niin saa myös kana jäädä hyllyyn. Kalaa syön sitten enemmän. Suosittelen kaikkia kokeilemaan vaikkapa kotimaista kirjolohikeittoa. Ja jos haluaa hieman twistiä soppaan, niin ehkäpä keisarinnan lohikeitto.
Hopeareunuksena voi ajatella asiaa niin, että ehkä ihmiset alkavat arvostaa ruokaa ihan eri tavalla. Lisää innokkaita ihmisiä varmaankin hakeutuu marja- ja sienimetsiin. Vapaa-ajan kalastus ja vihannesten kasvatus lisääntynee.Hopeareunuksena-.....voi vitsi.. myönteinen puoli jne..
- Anonyymi
Kyllä liha on on edelleen varsin kohtuuhintaista, sen pieneläkeläisenä kyllä totean.
Se on sitten eri asia, jos pitää olla hienointa filettä kaikki, niin voihan kilohinta olla vaikka broilerilla jotain 15-20 euroa/ kg.
Varsin edullista on liha, jos vertaa kalaan, joka on oikeasti kallista jo silakasta ja muikusta lähtien. Puhumattakaan esim. kuhafileistä. Kyllä se jää kalapuikkojen ja Norjan sein varaan meitsin kalan syönti.- Anonyymi
Olet oikeassa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olet oikeassa.
Tuore kala huippuhintaista.
- Anonyymi
Tällä ohjataan kulutusta nostamalla tiettyjen tuotteiden hintaa rajummin. Opit suoraan Pohjois-Koreasta.
- Anonyymi
Niin, samaa rumbaa oli aikanaan DDR:ssä, missä verot ja maksut kaksinkertaistettiin joka vuosi kunnes kaikki yksityiset liittyivät "ihan vapaaehtoisesti" sosialismiin.
Tämä kaava sopii hyvin vihreiden ääriajatteluun. - Anonyymi
Opit pitäisi ottaa markkinataloudesta ja tukea vain huoltovarmuuden kannalta oleellista tuotantoa. Jotain viljapossuja ei kukaan kasvata, jos ruokapula oikeasti iskee, kun se vilja menee sellaisenaan ihmisravinnoksi.
- Anonyymi
Voi ku mie en saa lihhaa. Millä mie nyt tukin sepelvaltimot ja suolen.
- Anonyymi
Syynä hintojen nousuun Ukrainan sota.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voi ku mie en saa lihhaa. Millä mie nyt tukin sepelvaltimot ja suolen.
Typeryydelläsi?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voi ku mie en saa lihhaa. Millä mie nyt tukin sepelvaltimot ja suolen.
Vitamiinit ja hivenaineetkin jäävät saamatta, kun kasvikset eivät sula ihmisen mahassa ja kasvien sisältämät myrkyt estävät hivenaineiden imeytymisen. Moniviljatuotteet ovat kuin pesusientä söisi, sillä kuiduissa on yhtä vähän ihmiselle käyttökelpoista ja ne kumoavat tai imevät itseensä vitamiinitkin, joten joutuu syömään keinotekoisia monivitamiineja päinvastoin, kuin lihaa syödessä. Märehtijöiden elimistö onkin poistanut kasvien myrkyt ja muuntanut kaiken ihmiselle hyvin sulavaksi lihaksi.
- Anonyymi
Hinnat nousee mutta maksetaanko tuottajalle.
- Anonyymi
Liha joutaakin kallistua. Miksi kotimainen kasvihuonekurkku, joka on pelkkää vettä maksaa enemmän per kilo kuin broileri?
Turha ruikuttaa lihan kulutuksen terveyshaitoista, kun lihasta on tehty tuilla puoli-ilmaista. Lihantuotannon tuet pitäisi lopettaa kokonaan.- Anonyymi
Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.
Jos ihminen olisi luotu märehtijäksi, silloin hänelle olisi luotu useita mahoja.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.
Ihmistä ei ole luotu ensinkään, mutta olemme sopeutuneet sekaravinnon syöntiin. Varsinaista tasalämpöisen selkärankaisen (linnut, nisäkkäät) lihaa ihminen ei kuitenkaan tarvitse ja niiden kasvattaminen on kaikista tehottominta. Tasalämpöinen eläin kun käyttää suurimman osan rehusta omiin elintoimintoihinsa.
Liha sopii juhlaruoaksi ja jos hinta nousee kylliksi, niin ehkä se sellaiseksi taas enemmän palaa. Jokapäiväinen lihan mussutus on turhaa, epäterveellistä ja ympäristön kannalta kestävämätöntä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ihmistä ei ole luotu ensinkään, mutta olemme sopeutuneet sekaravinnon syöntiin. Varsinaista tasalämpöisen selkärankaisen (linnut, nisäkkäät) lihaa ihminen ei kuitenkaan tarvitse ja niiden kasvattaminen on kaikista tehottominta. Tasalämpöinen eläin kun käyttää suurimman osan rehusta omiin elintoimintoihinsa.
Liha sopii juhlaruoaksi ja jos hinta nousee kylliksi, niin ehkä se sellaiseksi taas enemmän palaa. Jokapäiväinen lihan mussutus on turhaa, epäterveellistä ja ympäristön kannalta kestävämätöntä.Ihminen on luotu.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ihminen on luotu.
Eikä evo-huijauksen tuote.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ihmistä ei ole luotu ensinkään, mutta olemme sopeutuneet sekaravinnon syöntiin. Varsinaista tasalämpöisen selkärankaisen (linnut, nisäkkäät) lihaa ihminen ei kuitenkaan tarvitse ja niiden kasvattaminen on kaikista tehottominta. Tasalämpöinen eläin kun käyttää suurimman osan rehusta omiin elintoimintoihinsa.
Liha sopii juhlaruoaksi ja jos hinta nousee kylliksi, niin ehkä se sellaiseksi taas enemmän palaa. Jokapäiväinen lihan mussutus on turhaa, epäterveellistä ja ympäristön kannalta kestävämätöntä.Ihminen käyttää tehokkaasti ravinnon hyödykseen ja varastoi ylimääräistä erergiaa läskiin. Se on hyvä juttu silloin kun ravintoa on niukasti saatavilla. Suomessa vielä 70-luvulla, lihavat ihmiset olivat poikkeus. Siitä huolimatta ihmisten elinajanodote on noussut, kiitos kehityksen. Tänä päivänä kaupat tarjoavat hyvää ja vähemmän hyvää prosessiteollisuuden innovaatiota ja hiilarihöttöä kun samaan aikaan ihmisillä nälkä/himo/jano on loputon. Hiilarihöttö on se tekijä joka aiheuttaa kiljuvan näläntunteen. Siksi länsimaissa valtava ylipaino- ja elintasosairauksien pandemia. Ruuan kallistuminen saa aikaan sen, että köyhät ostavat ja syövät yhä enemmän sitä halvinta ja kehnointa ravintoa. Kansainvälisen lääkebisneksen iloksi ja voitoksi lihavuusepidemia ja elintasosairaudet jatkanevat kasvuaan. Syömme itsemme sairaiksi ja ennenaikaiseen hautaan. Vähän karkas ohi aiheen, mutta pelastakaa maailman, -ja voikaa hyvin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ihminen on luotu sekaravinnon syöjäksi. Siitä todistaa hampaat. Ihminen ei ole luotu märehtijäksi kuten ituhipit kuvittelee.
Kyllä jokainen voi vähintään puolittaa ainakin naudalihan syömisen. Jää sitten viljelytilaa kasvattaa kasviksia ja vaikka palkokasveja, joilla kyllä nälkä lähtee. Ja esim. kaua on terveellistä ja kauraa voi ihan hyvin sekoittaa esim. jauhelihan jatkeeksi, kun maustaa hyvin. on parempaa, kuin lähes pelkkä naudanliha tai joku makkara.
Kansanterveyskin kohenisi. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jos ihminen olisi luotu märehtijäksi, silloin hänelle olisi luotu useita mahoja.
Kyllä meillä sairaalassa nähdään paljon niitä ihmeitä, että varsinkin iäkkäämillä miehillä roikkuu monta mahaa päällekkäin housunkauluksen päällä.
- Anonyymi
En syö lihaa.
- Anonyymi
Liian kallista.
- Anonyymi
ROSKALEHDEN LINKKI - EI OLE LIHAN HIMOA OLLUT -
- Anonyymi
Minä ostan lihaa ja teen siitä monipuolista ja terveelistä ruokaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä ostan lihaa ja teen siitä monipuolista ja terveelistä ruokaa.
Varakkaana toki teet niin.
- Anonyymi
Tarkoitat roskalehdellä varmaan Aamulehteä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Varakkaana toki teet niin.
Lihasta saa kohtuuhintaista ja ravitsevaa ruokaa. Toissaviikolla oli K-ketjussa naudan jauheliha noin 8 euroa/kg. Ostin ja oli kyllä lähes rasvatonta ja hyvän laatuista lihaa. Tuosta tulee noin 8-10 hengelle halpa ja hyvä ruoka. K-ketju on kallis ketju, enkä sieltä osta kuin tarjoustuotteita. Paistipalankin saa joskus alta 10 eurolla/kilo. Paistipalasta ja possun fileestä (n.6 euroa/kilo) saa hyvän karjalanpaistin edullisesti.
Kun tarkkailee tarjouksia, niin liha ei ole kallista. Kotimaiset vihannekset ovat tähän vuoden aikaan kalliita, mutta halventuu pikkuhiljaa kevään edetessä. Kala on myös Suomessa hinnoissaan. Ei uskois, kun ollaan tuhansien järvien maassa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lihasta saa kohtuuhintaista ja ravitsevaa ruokaa. Toissaviikolla oli K-ketjussa naudan jauheliha noin 8 euroa/kg. Ostin ja oli kyllä lähes rasvatonta ja hyvän laatuista lihaa. Tuosta tulee noin 8-10 hengelle halpa ja hyvä ruoka. K-ketju on kallis ketju, enkä sieltä osta kuin tarjoustuotteita. Paistipalankin saa joskus alta 10 eurolla/kilo. Paistipalasta ja possun fileestä (n.6 euroa/kilo) saa hyvän karjalanpaistin edullisesti.
Kun tarkkailee tarjouksia, niin liha ei ole kallista. Kotimaiset vihannekset ovat tähän vuoden aikaan kalliita, mutta halventuu pikkuhiljaa kevään edetessä. Kala on myös Suomessa hinnoissaan. Ei uskois, kun ollaan tuhansien järvien maassa.Mäkin ostan jauhelihaa tarjouksesta. Siitä saa monenlaista safkaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä ostan lihaa ja teen siitä monipuolista ja terveelistä ruokaa.
Niin minäkin. Mutta kotimaista. Väkijuomia ja tupakkaa en osta. Jää hyvin ruokarahaa.
- Anonyymi
Sikapossu on hyvää lihaa ja lisäksi halpaa.
- Anonyymi
Emme syö sukulaisia, ei ole joulukinkkuakaan kymmeniin vuosiin syöty.
- Anonyymi
Se on edullista , aika paljon syön sianlihaa näin takuueläkeläisenä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Emme syö sukulaisia, ei ole joulukinkkuakaan kymmeniin vuosiin syöty.
Ovat ne kasviksetkin sukulaisia, vaikkakin hieman kaukaisempia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Se on edullista , aika paljon syön sianlihaa näin takuueläkeläisenä.
Sianlihan tuotanto ei ole niin luonnovaroja kuluttavaa kuin naudanlihan. Sen ympäristäkuorma vastaa kotimaista talvella kasvihuoneessa kasvatettua tomaattia.
- Anonyymi
Suomi on tuhansien järvien maa. Jos haluaa eläinperäistä proteiinia, niin saahan sitä ilmaiseksi, jos viitsii kykkiä rannoilla kaloja narraamassa. No kalastuskortti pitää maksaa.
- Anonyymi
Ei ole mitään velvollisuutta maksaa kenellekään senttiäkään jos nälkäänsä kalastaa tai käyttää muita luonnon antimia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ole mitään velvollisuutta maksaa kenellekään senttiäkään jos nälkäänsä kalastaa tai käyttää muita luonnon antimia.
Kuinka kalavesiä voidaan hoitaa ellei ole rahaa? Siipeilijät käyttää toisia ihmisiä hyväksi.
- Anonyymi
Ei se näy tuottajan kukkarossa kun helvetin ahne kauppa rosvoaa osansa.
- Anonyymi
Sianlihan ja naudanlihan syöntiä voi vähentää.
Juuri näin. Kun Suomi jälleenrakennettiin 1950-luvulla ja työt olivat niin metsissä, pelloilla kuin tehtaissakin fyysiesti raskaita, niin Suomessa syötiin 30kg lihaa per asukas vuodessa. Nyt syödään liki 80. Lihankulutuksen puolittaminen ei pitäisi ravitsemuksellisesti olla siis temppu eikä mikään.
- Anonyymi
Kilgore.Trout kirjoitti:
Juuri näin. Kun Suomi jälleenrakennettiin 1950-luvulla ja työt olivat niin metsissä, pelloilla kuin tehtaissakin fyysiesti raskaita, niin Suomessa syötiin 30kg lihaa per asukas vuodessa. Nyt syödään liki 80. Lihankulutuksen puolittaminen ei pitäisi ravitsemuksellisesti olla siis temppu eikä mikään.
Mikähän oli suomalaismiehen keskim. elinikä 1950-luvulla ja -pituus.
Anonyymi kirjoitti:
Mikähän oli suomalaismiehen keskim. elinikä 1950-luvulla ja -pituus.
Pituuskasvuun vaikuttaa terveys ja ravinto kasvuaikana. He, jotka olivat mihiä 1950-luvulla olivat kasvaneet sota- ja pula-aikana. Nyt pituutta kasvattaa rokotukset, joiden ansiosta lastentaudit enimmäkseen vältetään, parantunut hygienia joka vähentää infektioita (ja mm ripulia). Kasvu edellyttää proteiinia, mutta ei juuri eläinproteiinia ja sen lisäksi myös vitamiinejä, joiden saanti on parantunut paljon 1930-luvulta. Nyt lapset saavat kasvukauden ajan yleisesti mm- d-vitamiinilisää.
Eliniän pituuteen vaikuttaa lääketiede. Nyt ongelmana ovat ennen kaikkea ylipaino sekä eläinrasvoista johtuvat sydän- ja verisuoniongelmat. Punainen liha lisää tutkitusti syöpäriskiä. Lisäksi noin joka viides suomalainen syö liikaa proteiineja verrattuna siihen mikä olisi terveellistä. Se rasittaa munuaisia ja aiheuttaa osaltaan ylipainoa.- Anonyymi
Kilgore.Trout kirjoitti:
Pituuskasvuun vaikuttaa terveys ja ravinto kasvuaikana. He, jotka olivat mihiä 1950-luvulla olivat kasvaneet sota- ja pula-aikana. Nyt pituutta kasvattaa rokotukset, joiden ansiosta lastentaudit enimmäkseen vältetään, parantunut hygienia joka vähentää infektioita (ja mm ripulia). Kasvu edellyttää proteiinia, mutta ei juuri eläinproteiinia ja sen lisäksi myös vitamiinejä, joiden saanti on parantunut paljon 1930-luvulta. Nyt lapset saavat kasvukauden ajan yleisesti mm- d-vitamiinilisää.
Eliniän pituuteen vaikuttaa lääketiede. Nyt ongelmana ovat ennen kaikkea ylipaino sekä eläinrasvoista johtuvat sydän- ja verisuoniongelmat. Punainen liha lisää tutkitusti syöpäriskiä. Lisäksi noin joka viides suomalainen syö liikaa proteiineja verrattuna siihen mikä olisi terveellistä. Se rasittaa munuaisia ja aiheuttaa osaltaan ylipainoa.Eliniän huima piteneminen 50-luvulta tähän päivään ei johdu Suomessa pelkästä lääketieteestä, kyllä nimenomaan ravinnon sisältö on ratkaisevampi.
Sodan jälkeen oli pulaa ja säännöstelyä, moni sai huonot lähtökohdat elämälleen. Anonyymi kirjoitti:
Eliniän huima piteneminen 50-luvulta tähän päivään ei johdu Suomessa pelkästä lääketieteestä, kyllä nimenomaan ravinnon sisältö on ratkaisevampi.
Sodan jälkeen oli pulaa ja säännöstelyä, moni sai huonot lähtökohdat elämälleen.Ravinnon merkitys on keskeinen, mutta lihapitoinen ruoka ei ole sama kuin terveellinen. Pikemminkin päinvastoin. Merkittävä muutoss on tapahtunut ennen kaikkea kasvisten monipuolisuudessa.
- Anonyymi
Vähennetään näillä hinnoilla.
- Anonyymi
Suosittelen kaikille katsomista videoita vaikkapa makkaran teollisesta valmistamisesta.
"Makkara", suomalaisten, tai ainakin Kummelin vihannes.
- Anonyymi
Kyllä tuo ruuan hinnan kallistuminen on vaan kauppiaiden jekkuja. Joku lihan tuottaja voisi avautua tästä asiasta. En usko että tuottajille jää yhtään enempää näppiin. Rahan arvon lasku toki vaikuttaa, että hinnat nousevat ynnä öljyn hinta.
Suurin voittaja on kuitenkin kauppias. K-kauppiaat tietää, miten hintoja hissataan ylös. Voi pyytää ihan törkeitä hintoja kun laittaa hintalappuun että plussa kortilla 20snt alennus. Maailman kriisit on oikein unelmatekosyy kauppiaille.- Anonyymi
Minä olen avautunut. Kymmeneen tai kahteenkymmeneen vuoteen ei se kolmen euron hinta ole muuksi muuttunut juurikaan parhaassa pihvilihassa. Sisäfile maksaa kuusikymmentä euroa. Miten se niinku meni omasta mielestäsi?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä olen avautunut. Kymmeneen tai kahteenkymmeneen vuoteen ei se kolmen euron hinta ole muuksi muuttunut juurikaan parhaassa pihvilihassa. Sisäfile maksaa kuusikymmentä euroa. Miten se niinku meni omasta mielestäsi?
Siis kaupassa sisäfile maksaa tuon verran.
- Anonyymi
Luin aluksi, että litran hinta on noussut eniten - mutta eikö se niin olekin?
- Anonyymi
ITALIALAINEN UKRAINASSA SANOO...että tämä ei ole sota vaan meidän väkemme vapauttaminen Euroopasta!
https://rumble.com/vvueq5-dombass-la-verit-raccontata-da-un-ragazzo-ucraino.html?mref=6zof&mrefc=2 - Anonyymi
Nyt joutuu kehopositiivisetkin pakkodieetille, kun alkaa ruokien hinnat nousta XD
- Anonyymi
Katukuvasta päätellen tekisi monelle hyvää vaihtaa kehopositiivisuus joksikin aikaa tiukkaan dieettiin ja negatiiviseen painonkehitykseen. Ylipaino on nykyään normaalipaino. Ja se vasta kalliiksi vielä tuleekin - meille kaikille.
- Anonyymi
Saan protskut kananmunista.
Kananmuna on superruokaa verrattuna punaiseen lihaan.- Anonyymi
Tottakai hienon suunnittelutyön tuloksena syntyy munasta elävä olento, kananmunassa on kaikki tarpeet..
- Anonyymi
Samaa mieltä olen.
- Anonyymi
Paljonko venäläisestä huorasta joutuu nyt maksamaan?
- Anonyymi
Sekö oli ykkösasia ?
- Anonyymi
Myö aletaan nakertaa jäkälää, niin porot kuolee sukupuuttoon Lapista!
- Anonyymi
Onneksi lihaa ei tarvi mihinkään. Muutenkaan pysty syömään jonkun lapsen äitiä.
- Anonyymi
No voi voi. Lopetin lihan syömisen 90-luvulla.
- Anonyymi
Nyt se lähes Ilmestyskirjan peto eu keksi tämän ennallistamispakon. Se tietää kuoliniskua maataloudelle Suomessa.
- Anonyymi
Vanhan kulttuurin äärelle palaaminen tarkoittanee myös Eu.sta ja eurosta luopumista sekä 80-luvun hinta-ja palkkatasoon siirtymistä sekä paramenttaarisen järjästelmän supistamista.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vanhan kulttuurin äärelle palaaminen tarkoittanee myös Eu.sta ja eurosta luopumista sekä 80-luvun hinta-ja palkkatasoon siirtymistä sekä paramenttaarisen järjästelmän supistamista.
Ei tarkoita. Eikä vanhaan ole paluuta. On vain tämä hetki ja tekomme, jotka rakentavat tai tuhoavat tulevaa.
Mitä euroon tulee, niin se on oikeasti valuvikainen virhe, Saksan valuutta, josta enemmän haittaa kuin hyötyä Suomen taloudelle. Kuka joutuu joustamaan silloin kun valuutta ei sitä tee?
- Anonyymi
suurin kulu erä tulee yli painoisille jotka osaa syörä kohtuudella muutenkaan ,
- Anonyymi
HK:n sianniska alle vitosen kilo sittarissa. Ostaisin, mutta edelliseen vastaavaan oli pumpattu suolavettä. Asiakas on helppo menettää.
- Anonyymi
En osta HK:n tuotteita.
- Anonyymi
Vihreä ideologia näkyi parhaiten Chop, Capitol Hill Occupied Protest alueella. Missä he oikeasti luulivat että peruna kasvaa yhtä nopeasti kuin uutta säkkiä kannetaan kaupan hyllylle. Kyllä se ideologia muuttuu viimeistään ensi syksynä kun tuottajat ajavatkin sadon omaan talliin. Eihän sitä kannata enää muille myydä, kun tappiolla joutuisi. Parempi kasvattaa sen verran kun pystyy itse kuluttamaan ja antaa vihreiden sitten syödä sanojaan.
- Anonyymi
En nyt tiedä. Ostin eilen Atrian naudanliha minuuttisuikaleita , 350 g paketti, hinta 0,99 €, eikä kyseessä ollut "viimeinen myyntipäivä" tai "parasta ennen".
Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Zelenskyi ei suostunut nöyrtymään Trumpin ja Vancen edessä, siksi meni pieleen
Trumppia täytyy imarrella, silloin homma toimii aina. Tähän Zelenskyi ei suostunut.6565090Harmi että
Pidät niin vastenmielisenä. Olen minäkin välissä ollut ihan kamala sinulle ja ihmetellyt miten voit minusta tykätä. Se o202305- 1031484
- 921426
En rehellisesti usko et oisit
Sekuntiakaan oikeasti mua kaivannut. Tai edes miettinyt miten mulla menee. Jotenkin todennäköisesti hyödyt tästäkin jos231386Trump näytti slipoveri-ukolle kaapin paikan!
Slipoveri-ukko Ukrainan presidentti Volodimir Selenskyi meni tapaamaan valkoiseen taloon Trumppia ilman kunnon tuliaisia2031353Nainen, olet jotenkin lumoava
Katselen kauneuttasi kuin kuuta, sen loistoa pimeässä. Sen kaunis valo on kaunista sekä herkkää ja lumoavaa. Olet naisel681125Näin sinusta taas unta!
Unessa olin pakahtuneesti rakastunut sinuun. Olimme vanhassa talossa jossa oli yläkerran huoneissa pyöreät ikkunat. Pöly81080Kun Zele jenkeissä kävi
Enää ei Zele saanutkaan miljardeja ilmaista rahaa niin helposti. Läksyttivät oikein kunnolla pientä miestä ja joutui poi2671015- 721007