Ylen jälkipörssi

Anonyymi

Tänään 15.3. taas kuulimme miten rikkaat ja hyvätuloiset antoivat lausuntonsa korkeista polttoainehinnoista, inflaatiosta ja uhkaavasta ruokien hintojen noususta Ukrainan sodan pakotteiden vuoksi. Siellä studiossa kolme valopäätä, Seppänen, Hyöty ja Kauppi, vähättelivät talousvaikutuksia peruskansalaisen kukkarolle.

Vähentäkää sitä lihansyöntiä, alkakaa syödä vihanneksia, sanoi Seppänen. Älkää nyt ajelko maalla niitä turhia ajoja, vaikka auto onkin välttämättömyys. Kyllä yrittäjät pärjäävät, vaikka diesel on jo ylittänyt kipurajan. Kauppi sanoi, ettei mitään täsmäalennuksia tarvita bensapumpuilla Ruotsin malliin, kaikkihan voidaan kompensoida ansiotuloverohelpotuksin. Ynnä muuta asiatonta.

Tietääkä nämä talousasiantuntijat, että me vähätuloiset emme ole syöneet juuri minkäänlaista lihaa sitten viime vuosituhannen. Emme kalaa, koska senkin hinta on korkealla jo nyt. On iso osa eläkeläisiä, jotka eivät maksa ollenkaan veroja ollenkaan vähäisen vuosieläkkeen (10 tonnia) takia. On opiskelijoita, jotka elävät nälkärajoilla. Lapsiperheitä, sairaita, yksinasuvia, työttömiä... Ei meitä auta teidän rikkaiden palkansaajien ansiotulovähennyt, sama maksu se kaikille niin kaupassa kuin bensapumpulla, oli tulopohja mikä tahansa. Köyhät kärsivät aina hinnankorotuksista eniten.
Nyt Yle, katse peiliin. Hus ja pois tuollaiset vähätuloisten mobbaajat!

7

214

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Maalla ja harvaan asutulla alueella asuu paljon myös autottomia. Julkista liikennettä ei ole ollenkaan ja kauppamatka on useiden kymmenien kilometrien taival.
   Meidänkö pitää vain tyytyä pahenevaan köyhyyteen? Lopettaa "turha" kulutus ja sitten loppupelissä elämä lopettaa kyllä ihan normimeiningillä.

   Haluaisin nähdä kuka näistä suupalteista pärjäisi kuukauden 750 euron eläkkeellä, josta maksetaan korkeat sähkölämmitysmaksut, lääkkeet, ruoka, peruslaskut, vakuutukset, bensa ja asumiskulut. Luulevatko nämä neropatit, että Suomen valtion veronmaksajat ja Kela kustantaa kaiken ja kaikille?
   Hyi helvetti mitä porukkaa siellä Helsingissä asuu.

  • Anonyymi

   Vai vihanneksia syömään pitäisi alkaa.Ajatteliko se ukko ollenkaan että kasvihuoneet tarvitsee myös energiaa.Ei tomaatit ja kurkut kasva pelkällä ilmalla.Että oli typerää porukkaa kerätty telkkariin.

  • Anonyymi

   Nämä jälkipörssiläiset pitäisi vaihtaa todellista elämää tunteviin ihmisiin. Tuollaiset "kultalusikka suussa" syntyneet eivät tiedä käytännön arjesta mitään. Tuollaisen ohjelman tulisi opastaa katsojia arjen elämän taloudellisiin koukeroihin, eikä elvistellä Brysselin hienouksilla. Ylellä on vastuuhenkilö päivittäisiin ohjelmiin, nähtävästi päätoimittaja, jonka tulisi puuttua tähän ja muihin jälki- alkuisiin ohjelmiin. Samanlaista, jopa pahempaa mölinää on ollut jälkiviisaissa.

  • Anonyymi

   Ylen anti alkaa olla tavallisen kansan näkökulmasta jo rimanalitusta. Ensin maksamme pakkomaksua saadaksemme uusintoja vuodesta toiseen. Sitä ohjelmatarjontaa, joka on suunnattu dementikko-osastolle. Sitten nämä asiaohjelmien kommentaattorit, joille on tärkeintä päästä ääneen ihan jokaisessa lähetyksessä.

   Jälkipörssin pankkiirit ovat niitä kokoomuksen äänenkannattajia. Juuri sitä ilkeää sakkia jonka päätavoite on saada vähätuloiset näyttämään vähintään hölmöiltä ja ainakin höynäytettäviltä. Harvassa on katsojat, joille nuo rahanahneet ekonomit antavat yhtään mitään järkevää infoa. Kuuluvat omien loossiensa kabinetteihin mokomat yhteiskunnan viholliset.

  • Anonyymi

   Kyllähän se kauppi,joka sai aikanaan hyväpalkkaisen suojatyöpaikan,
   on selittämässä,että ei tarvita sitä,eikä tätä.Köyhät vaan kyykkyyn.
   Kun itsellään on 25 000€ kk tulot + verottomat luontaisedut.

  • Anonyymi

   Joo aivan turha jälkipörssi!!. Näitä olevinaan asiantuntijoita pilvinpimein. Ja tulee uusintana.

  • Anonyymi

   Yle on todella törkeä vihervasemmiston sanansaattaja. Kaupunkilaiset antaa ohjeita kuinka maalaisten on "helppo" lopettaa autoilu, alkaa syömään vain rehuja yms.
   Tämä öyhötys on todella oksettavaa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   115
   4805
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   20
   1803
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1081
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   976
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   922
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   356
   847
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   791
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   778
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   771
  Aihe