Murhaajakommunistit ovat joskus olleet liikkeellä;

Anonyymi

42

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aikakausi viittaa Suomen luokkasotaan vuonna 1918.
      Punakaartilaiset suorittivat yksitttäisiä kostomurhia. Suojeluskunta-armeija harjoitti joukkotuhontaa ympäri maan. Suurin joukkotuhonta tapahtui vallattuja punaisia kohtaan. Suojeluskunta-armeija kohdisti murhaamisen myös luokkasodasta sivussa olleisiin punaisiin, lapsiin ja viattomiin saakka.
      Punakaartin esikunta ja kansanvaltuuskunta kielsi useaan otteeseen kostomurhat sekä vankien murhat. Vaasan valkoisten senaatti vaati suojeluskunta-armeijaa teloittamaan paikan päällä kiinni saatuja punaisia.
      Nämä seikat on kelattu tälläkin foorumilla kymmeniä kertoja.
      Häpeä menee porvareille. Punaisten yksittäiset kostot ovat tuomittavia tekoja.

    • Aloituksessa on toinenkin tarkoituksellinen valhe. Luokkasodan aikana maassamme ja maailmalla ei ollut yhtäkään kommunistia.
      Sekin on porvarien tarkoitushakuinen historian kulun väärennysyritys.

      Tämä samainen aloituksen tekijä vasta taannoin yritti tehdä kommunisteista Saksan juutalaisuskoisiin kohdistuneesta holokaustista syyllisen. Hän seisoi lujasti sen kannan takana ettei fasismi tuhonnut n. 6 miljoonaa juutalaisuskoista. Uusnatsien aatevarasto kieltää edelleen Suomessakin holokaustin.

      • Anonyymi

        "Luokkasodan aikana maassamme ja maailmalla ei ollut yhtäkään kommunistia."

        Kuinka ihmeessä näitä historiallisista tosiasioista vapaaehtoisesti tietämättömiä on vielä tänä päivänäkin, vieläpä kommunisteissa, joilla ei näytä olevan käsitystä edes oman aatteensa historiasta?

        Vai oletatteko te kommunismidiktatuurin puuhastelijat, että voitte suoltaa mitä tahansa, ja me muut nyökyttelemme kuuliaisina?

        Suomen kansa on näyttänyt jo vuosikymmeniä sen, mitä mieltä he ovat teidän höpinöistänne, puolueenne poliittisen kannatuksen ollessa nolla(0).

        Syötetäänpä tätä toistaitoista kommunismidiktatuurin puuhastelijaa lusikalla.

        Karl Marx ja Friedrich Engels julkaisivat Kommunistisen puolueen manifestin jo 70 vuotta aiemmin, vuonna 1948.

        Venäjän bolsevikkien yllyttämänä ja aseistamana tammikuussa 1918 aloittamansa aseellisen vallankumousyrityksensä Suomessa hävinneet punaiset perustivat vain reilut puolta vuotta myöhemmin elokuussa Moskovassa Suomalaisen kommunistisen puolueen, jonka perustamisasiakirja vaati uutta aseellista vallankumousta Suomessa ja täyttä tukea Venäjän bolsevikeille sen maailmanvallankumouksen totteuttamisessa.
        Sen toteutuessa Suomi tuli liittää Neuvosto-Venäjän kommunismidiktatuuriin.

        Jostain syystä Suomen Kommunistinen Puolue näkee edelleen tarpeellisena pimittää sille jo vuonna 1960 luovutettuja dokumentteja niiden suomalaisten kommunistien kohtalosta, jotka luottivat aatteeseensa Neuvostoliitossa.

        Heidät vangittiin ja teloitettiin, ja sitä samaa olisi tarjottu massamitassa myös Suomessa jos Venäjän bolsevikkien ja suomalaisten punaisten päämäärä Suomelle olisi toteutunut vuoden 1918 vallankumousyrityksessä, jonka tuloksena piti olla - kommunismidiktatuuri Suomessa.

        Suomen punaiset sotivat Leninin ja muiden Venäjän bolsevikkien siihen yllyttämänä ja aseistamana juuri kommunismin aatteen vuoksi, ja on nimimerkki Partacukselta tarkoituksellista valehtelua väittää etteivät Suomen punaisten johtohahmot tienneet sitä keväällä 1918.

        Mitä tulee juutalaisten holokaustiin toisen maailmansodan aikana, niin elokuun 1939 paktillaan ja sen lisäpöytäkirjallaan neuvostojohto nollasi Ranskan ja Iso-Britannian kanssa käydyt suunnitelmat Hitlerin Saksan patoamiseksi, ja antoi sille sen osan Puolasta, johon myöhemmin rakennettiin Auschwitzin ja Treblinkan tuhoamisleirit.

        Mitäs se sinun kommunistitoverisi Vjatsheslav Molotov sanoikaan moittiessaan Ranskaa ja Englantia lokakuussa1939 kun Puola oli jo jaettu ja NKVD ja Gestapo pitivät kirjallisesti sovitulla yhteistyöllään miehitetyn maan kansalaiset kurissa.
        Osana Kominternia sinun oma puolueesi SKP tuki ehdoitta tuota Molotovin puhetta.


        - "Hitlerismin ideologian, niin kuin kaikki muutkin ideologiset järjestelmät, voi hyväksyä tai hylätä, se riippuu poliittisista mielipiteistä. Mutta kuka tahansa ymmärtää, että ideologiaa ei voi tuhota väkivalloin, sitä ei voi lopettaa sodalla. Siksi ei ole vain järjetöntä vaan myös rikollista käydä sen kaltaista sotaa kuin on sota ”hitlerismin tuhoamiseksi”, joka peitetään "demokratiaa" puolustavan väärän lipun alle."


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-12361255
      Perussuomalainen puolue tekee pesäeroa Euroopan uusnatseihin. Purra syyttää Halla-ahoa ???????
      Joitakin oikeistolaisia parjataan porvari Putinin ihannoinnista, toisia ei.
      PS-puolue ei tiedä mitä se tekee. Parempi niin kuin vierittää holokausti syyttömien niskaan.

    • Anonyymi

      Aikooko Suomen Kommunistinen Puolue lopettaa vaikenemisensa Venäjän federaation kommunistisen puolueen tuesta Venäjän fasistihallinnon hyökkäyssotapolitiikalle Ukrainan kansaa vastaan, se jää nähtäväksi, mutta SKP:n stalinistisiipi tuskin hevillä suostuu siihen, että puolue tuomitsisi toveripuolueensa Zjuganovin kommunistien rikokset rauhaa vastaan ja sodan aloittamiseksi.
      Tässä asiassa jokainen vaikenemisen päivä on yksi häpeän päivä lisää SKP:lle.

      • Anonyymi

        Mitä natsivenäja kuuluu SKP:een?


    • Anonyymi

      Pysytään aloituksessa: "Murhaajakommunistit ovat joskus olleet liikkeellä;"
      On rikollista valehdella sellaisesta mitä ei ole ollut.
      Porvarinkin tulisi kritiikissään pureutua tosiasioihin.
      Ukrainan nykyinen sota on täysi mahdottomuus olla tapahtunut vuonna 1918, aikana jolloin Suomessa ei tunnettu missään piirissä kommunistista puoluetta.
      Ylläpidon tulisi poistaa törkeät valheet.

    • Anonyymi

      Vai ei Suomessa tunnettu vuonna 1918 missään piireissä kommunistista puoluetta.
      Mitäs siinä Marxin ja Engelsin kiihotuslepareen kannessa lukikaan?

      Jos ylläpito päättäisi poistaa kaikki valheet, niin sinun kommenteistasi, nimimerkki Partacus, jäisi jäljelle yhden sirkkelikäden sormien verran. Kannatan ehdottomasti.

      Sillä samalla "kommunismiuskonnolla", joka sai aikaan vuoden 1918 sodan Suomessa, on tänäkin päivänä aattellinen pohjansa Leninin, Stalinin, Troskin ja muiden kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden terrorissa ja murhanhimossa ja se näkyy tämän päivän Venäjän federaation kommunisteissa, joiden tovereittenne rikoksia te SKP:ssä hyssyttelette.

      • Anonyymi

        Jäikö sulla peruskoulu käymättä, jos jäi, alapa lukemaan historiaa, eiköhän se sieltä selviä, jos on KIRKKAAT silmälasit!


    • Anonyymi

      Voisitko siirtyä suoraan 2000 -luvulle.

      • Anonyymi

        Toki se käy, tavarits.

        Suomen Kommunistisen Puolueen kokonaisäänimäärä tammikuun 2022 aluevaaleissa oli 1 847, mikä vastaa 0,1 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

        h eteen.

        ttps://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__vaa__alvaa/statfin_alvaa_pxt_13by.px/table/tableViewLayout1/


    • Kommunistit voivat olla ylpeitä. Porvarillinen historiankirjoitus tekee heistä ylimaallisia sankareita. SKP perustettiin 1918 loppupuolella. Sieltä jäsenet matkustivat ajassa taaksepäin surmaamaan jonkun nykylapsen isoisän.
      Aloituksen linkki toteaa vain isoisän tulleen ammutuksia. Saattaa olla silloisen punakaartilaisen tekonen mutta jonkun muunkin. Artikkelista puuttuu täysin faktat.
      Huom. Kommunistit osaavat matkustaa ajassa taaksepäin. Lähde: Porvarillinen uutistoimisto.

      Luokkasodan historiasta.
      Punaiset tekivät vastoin ohjeita kostotappoja.
      Suojeluskuntalaiset tappoivat Vaasan senaatin käskystä järjestelmällisesti antautuneita punakaarilaisia.

    • Anonyymi

      Entäs ne Stalinin vainoissa tapetut suomalaiset kommunistit? 15.000 tai 20.00.

    • Anonyymi

      Vuonna 1918 olleet suomalaiset vasemmistolaiset eivät voineet myöskään siirtyä tulevaisuuteen kommunisteina.
      Aloitus on tyypillinen parjausviesti. Suojeluskuntalaiset ampuivat ja kuolettivat nälkään siviilejä sekä antautuneita punaisia. Yhtäkään suojeluskuntalaista ei tuomittu murhatöistään.

    • Anonyymi

      Ja oiotaanpa jälleen pois kuleksimasta kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden patologisia valehteluja.

      Venäjän bolsevikkien päämäärä oli maailmanvallankumous ja sitten globaali kommunismidiktatuuri ja vaatiessaan Suomen punaisia tekemään se täällä, oli heidän yksiselitteinen päämääränsä peruuttaa äskettäin tunnustettu porvarillinen monipuoluedemokratia-Suomi ja pystyttää sen tilalle kommunismidiktatuuri, joka piti liittää heidän itsensä hallitsemaan Neuvosto-Venäjään.

      On höperehtimistä olettaa, että kommunistihanttapuli Lenin ja hänen toverinsa olisivat jollain tavalla kunnioittaneet naapurinaan monipuoluedemokratia-Suomea, kuten YYA-ajan saduissa loruiltiin. Ei valtioiden välillä ole minkäaan sortin erillistä kunnioitusta, on vain intressejä, jotka vaativat parempia tai huonompia suhteita kussakin tilanteessa ja sitten tarkistuksia, jolloin liitolaisuus arvioidaan uudelleen.

      Yhtäailla kuin nyt Venäjän fasismidiktatuurissa, jonka hallinto käyttää maan suurimman oppositioryhmän, sikäläisen kommunistisen puolueen, täydellä tuella väkivaltaa naapurimaataan Ukrainaa ja sen kansaa kohtaan, oli Venäjän kommunistihallinto valmis käyttämään sitä Suomea kohtaan alistaakseen maamme oman diktatuurinsa orjuuteen.
      Josif Stalin odotti 20 vuotta ja päätti sitten orjuuttaa Suomen, epäonnistuen jälleen kerran.

      Kun kommunistit tuhertavat itkua siitä, ettei heidän toveriensa sallittu aivan vapaasti ja vastaanpanematta tehdä Suomessa vallankumousta, eli syrjäyttää maamme laillinen hallitus ja perustaa sen tilalle kommunismidiktatuuri, niin minä sanon teille kommunistit, että varatkaa vastaanottoaika hyvältä päätohtorilta jos vaikka sitä kautta oppisitte ymmärtämään sen Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin vainojen ja kurjuuden, joita te muuten edelleen systemaattiset peittelette, todellisuuden.

      Vaihtokauppa monipuoluedemokratia Suomesta Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjuuteen olisi ollut typerin mahdollinen lopputulos, joten kiittäkää kädet kyynärpäitä myöten ristissä sitä, että teidä tuollaista megalomaanista rikosta suunnitelleet ja sen toteuttamiseen ryhtyneet toverinne epäonnistuivat, sillä nyt teidänkin elämänne on paljon vapaampaa ja taloudellisesti parempaa kuin vaikkapa tuossa naapurissamme Venäjän fasismidiktatuurissa, jonka johtajana on Vladimir Putinin kaltainen persereikä.Venäjän bolsevikkien päämäärä oli maailmanvallankumous ja sitten globaali kommunismidiktatuuri ja vaatiessaan Suomen punaisia tekemään se täällä, oli heidän yksiselitteinen päämääränsä peruuttaa äskettäin tunnustettu porvarillinen monipuoluedemokratia-Suomi ja pystyttää sen tilalle kommunismidiktatuuri, joka piti liittää heidän itsensä hallitsemaan Neuvosto-Venäjään.

      On höperehtimistä olettaa, että kommunistihanttapuli Lenin ja hänen toverinsa olisivat jollain tavalla kunnioittaneet naapurinaan monipuoluedemokratia-Suomea, kuten YYA-ajan saduissa loruiltiin. Ei valtioiden välillä ole minkäaan sortin erillistä kunnioitusta, on vain intressejä, jotka vaativat parempia tai huonompia suhteita kussakin tilanteessa ja sitten tarkistuksia, jolloin liitolaisuus arvioidaan uudelleen.

      Yhtäailla kuin nyt Venäjän fasismidiktatuurissa, jonka hallinto käyttää maan suurimman oppositioryhmän, sikäläisen kommunistisen puolueen, täydellä tuella väkivaltaa naapurimaataan Ukrainaa ja sen kansaa kohtaan, oli Venäjän kommunistihallinto valmis käyttämään sitä Suomea kohtaan alistaakseen maamme oman diktatuurinsa orjuuteen.
      Josif Stalin odotti 20 vuotta ja päätti sitten orjuuttaa Suomen, epäonnistuen jälleen kerran.

      Kun kommunistit tuhertavat itkua siitä, ettei heidän toveriensa sallittu aivan vapaasti ja vastaanpanematta tehdä Suomessa vallankumousta, eli syrjäyttää maamme laillinen hallitus ja perustaa sen tilalle kommunismidiktatuuri, niin minä sanon teille kommunistit, että varatkaa vastaanottoaika hyvältä päätohtorilta jos vaikka sitä kautta oppisitte ymmärtämään sen Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin vainojen ja kurjuuden, joita te muuten edelleen systemaattiset peittelette, todellisuuden.

      Vaihtokauppa monipuoluedemokratia Suomesta Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin orjuuteen olisi ollut typerin mahdollinen teko, joten kiittäkää kädet kyynärpäitä myöten ristissä sitä, että teidän tuollaista megalomaanista rikosta suunnitelleet ja sen toteuttamiseen ryhtyneet toverinne epäonnistuivat, sillä nyt teidänkin elämänne on paljon vapaampaa ja taloudellisesti turvatumpaa kuin vaikkapa tuossa naapurissamme Venäjän fasismidiktatuurissa, jonka johtajana on Vladimir Putinin kaltainen persereikä.

      • Anonyymi

        Pahoittelen tekstin tuplausta. Kyllä se siittä.


      • Anonyymi

        Täysin typerä, valheellinen ja aloituksesta poikkeava kirjoitus,
        Kapitalistidiktatuuri tappoi vuonna 1918 Suomessa kymmeniä tuhansia punakaarilaisia sodassa kuolleitten ulkopuolella, Siviilejä porvarit tappoivat vihan vimmassa.
        Kapitalistidiktatuuri yrittää pestä aloituksen valheen puhtaaksi.

        Sosialismi on tuleva talousmuoto kapitalismin jälkeen. Mitkään persaukisten porvarien valehtelut eivät sitä estä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin typerä, valheellinen ja aloituksesta poikkeava kirjoitus,
        Kapitalistidiktatuuri tappoi vuonna 1918 Suomessa kymmeniä tuhansia punakaarilaisia sodassa kuolleitten ulkopuolella, Siviilejä porvarit tappoivat vihan vimmassa.
        Kapitalistidiktatuuri yrittää pestä aloituksen valheen puhtaaksi.

        Sosialismi on tuleva talousmuoto kapitalismin jälkeen. Mitkään persaukisten porvarien valehtelut eivät sitä estä.

        Neuvostoliitossa Stalin tapatti aseettomia rauhallisia suomalaisia proletaareja joilla ei ollut asetta kourassa kuten suomen punikeilla joilla oli aseet kourassa aikomuksena kukistaa suomen laillinen hallitus. Oli täysin oikein että Suomen laillista halllitusta puolustettiin punakumouksen torjumiseksi. Punikkien syytä koko sisäisen konfliktin seuraukset. Olisivat jättäneet miekat käyttämättä.


    • Anonyymi

      Oikea otsikko aloitukseen olisi. Miksi Suomen porvarit järjestivät vuonna 1918 työväestön ja demokraattisen sivistyneistön joukkomurhan.

    • Anonyymi

      Venäjän bolsevikit ja heidän valehtelujaan uskoneet Suomen punaisten johtajat olivat vastuussa sodasta.
      Kommunistihanttapuli Otto Suomensyöjä Kuusinen oli jo tuolloin suurella innolla viemässä Suomea kommunismidiktatuuriin.

      Tänä päivänä Petroskoin kulkukoirat käyvät jättämässä tuliset tervehdyksensä kommunistihanttapuli Kuusisen patsaalle.

      Suomen punaisten olisi kannattanut olla noudattamatta kommunistihanttapuli Leninin vaatimuksia ja jättää lähtemättä kapinaan Suomen laillista hallitusta vastaan, niin mitään vuoden 1918 sotaa ei olisi koskaan tullut.

      "Suomalaiset toverit alkoivat tässä vaiheessa todella harmittaa Leniniä. Pelkkää puhetta Helsingissä ilman tekoja."
      -
      "Viikkoa myöhemmin Tukholman sosialistinen pormestari Carl Lindhagen kävi tervehtimässä Leniniä Smolnassa ja sai kuulla, että "suomalaiset sosialidemokraatit ovat pettureita . . . he eivät halua tehdä vallankumousta vaikka se on heidän velvollisuutensa".

      https://www.finna.fi/Record/helmet.2374292
      s. 158.

    • Anonyymi

      Korkkiruuvi on suorempi kuin kommari.

    • Anonyymi

      Suomalaiset kommunistit eivät voineet tappaa ketään luokkasodan aikana 1918, koska puolue perustettiin myöhemmin.
      Porvaritrollien valehtelu etoo. Häpeäisivät jos osaisivat

      • Anonyymi

        Ja oiotaanpa sitten jälleen nimimerkki Partacuksen patologista valehtelua.

        Looginen ajattelu näyttää olevan täysin vierasta kommunismidiktatuurin puuhastelijoille.
        Että semmosta "tieteellistä sosialismia".

        Olla kommunisti ja olla kommunistisen puolueen jäsen, ovat kaksi eri asiaa.
        Vai väitätkö sinä, että kaikki kommunisteiksi itsensä kokeneet ja SKP/SKDL:llää 1970-luvulla vaaleissa äänestäneet olisivat olleet Suomen kommunistisen puolueen jäseniä?

        Mikäli nimimerkki Partacuksen höperehtiminen pitäisi kuitenkin jostain syystä paikkansa, ei Suomen punaisten johtajissa olisi ollut keväällä 1918 lainkaan kommunistisen aatteenpalon omaksuneita, ja kuin ykskaks he kaikki sitten saivat muutama kuukausi myöhemmin syyskuussa suuren herätyksen perustaessaan kommunistisen puolueen, ja siinä silmänräpäyksessä olivat kommunisteja.
        Ensimmäinen suomennos Marx & Engelsin Kommunistisen puolueen manifestista tehtiin 1905.


    • Anonyymi

      Luokkasodassa 1918 Suomessa suojeluskunta-armeija teloitti kymmeniä tuhansia syyttömiä ja aseissa olemattomia.
      Jopa kristillinen pappi Kormilainen kauhisteli valkoisten tappovimmaa kirjassaan "Dragsvikin vankileirihelvetti".
      Maksetaanko porvarillisille kirjoittajille valehtelusta? Luultavasti.

      • Anonyymi

        Ei nyt suurennella valkoisten teloituksia, ei nouse läheskään "kymmeniintuhansiin".
        Stalinin teloitukset olivat huomattavasti suurempia.Kertokaa niistäkin.
        Punikit aloittivat rauhallisten ihmisten murhaamisen myös Suomessa.


    • Anonyymi

      Jos bolsevikkisedät Lenin, Trotski ja Stalin olisivat päässeet päättämään Suomen asioista vuonna 1918, kuten heillä vakaana päämäränään oli Suomen punaisia aseisiin ja vallankumoukseen vaatiessaan, niin olisi kansanvihollisten "puhdistus" aloitettu välitömästi, ja teloittaminen ollut vallan toista luokkaa kovuudeltaan, mitä se oli kapinaan Suomen laillista hallitusta vastaan lähteneiden osalta.

      Se on kuulkaapa toistaitoiset ja -tietoiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat sillä tavalla, että maanpetos on ankarasti tuomittava rikos, ja sen joka siihen ryhtyy, tulee ymmärtää seuraukset. Kommunisteille ei näytä tätäkään lajia ymmärystä siunaantuneen, mikä ei tosin ole enää millään tavalla yllätys.

      Ilmanko Suomen Kommunistinen Puolue piilottelee edelleen NKP:n sille jo 62 vuotta sitten puolueen johdolle luovuttamaa listaa kommunistidiktaattori Josif Stalinin lahtipenkkiin laittamista suomalaisista.

      Saattaapi olla varsin verihuuruinen dokumentti kun ei vieläkään ole rohjettu julkisuuteen tuoda. Stalinin haamun kostoako kommunismidiktatuurin puuhastelijat hampaat kalisten pelkäävät vai miksi on muuten tarvetta peitellä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin historiaa?

      Tulkaa jo lopultakin järkiinne kommunismidiktatuurin puuhastelijat, sikäli kuin teillä siihen aivoissa vapaata kapasiteettia on, tai lakatkaa ainakin höperehtimästä joutavia.

    • Anonyymi

      Ottakaa kapitalistidiktatuurin kannattajat lakki käteen.
      Teikäläinen aloitus valehteli päin näköä.
      Eräs näkee lailliseksi aseettomien vasemmistolaisten surmaamisen. On tolkutonta kaivella menneisyydestä syytä uusiin joukkomurhiin.
      Olen porvarillisen puolueen äänestäjä. En voi hyväksyä tolkutonta "me enemmän, te vähemmän". Nythän parhaillaan teikäläiset sotanulikat himoavat päänahkoja etelässä.

      • Anonyymi

        Se, joka ryhtyy kapinaan ja vallankumousyritykseen laillista hallitusta vastaan, on syyllinen sen sodan seurauksiin, ja kun Leninin bolsevikkihanttapulien yllyttämät ja aseistamat kommunismidiktatuuria asevoimin Suomeen pystyttämään lähteneet punaiset sen tekivät, vieläpä ollen osallisia suunnitelmaan pakkoliittää se Suomi Venäjän bolsevikkihanttapulien diktatuuriin, niin tekijä ja siihen syylliset ovat aivan selvät: Suomen punaiset ja Venäjän bolsevikkihanttapulit.

        Jos punaisten ja Venäjän bolsevikkihantapulien tavoite olisi päässyt toteutumaan, olisi Josif Stalinin lihamylly jauhanut myöhemmin koko Suomen pienen kansan kitaansa.

        Siitähän te kommunismidiktatuurin puuhastelijat olette jatkuvasti itkua kitistänet kun tovereittenne ei annettu siiihen vapaasti pyrkiä ja Suomea siihen viedä.
        Ajatteletteko te päällä vai perseellä, kommunistit?

        Opetelkaa ajattelemaan loogisesti, kommunismidiktatuurin puuhastelijat, ettette höperehdi mitä tahansa tyhjää paskaa.


    • Anonyymi

      Ukrainassa kohta kevät ja kulo. Odottaa hyvä tuuli Venäjälle päin ja tups hei...saavat maistaa omaansa...

    • Anonyymi

      Luokkasodassa liikkeellä olivat murhaajaporvarit. Papit siunasivat siviilien joukkomurhat.

    • Anonyymi

      Neuvostoliitossa tapetut kommunistit eivät aiheuta mitään reaktioita suomen kommunisteilta, aivankuin olisivat ollee tpelkkää ilmaa. Niistä Stalinin terroriteoista onkin niin vaikeaa puhua ymmärrettävistä syistä.

    • Anonyymi

      onko muita kommunisteja olemassakaan kuin murhaajakommunisteja.... vai mitä sanoisi vat a politkovskaja, a litvinenko, b nemtsov ja monet muut..... !!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Anonyymi

        Vladimir Putinin Ukrainan sotaa fanaattisesti tukeva Venäjän federaation kommunistisen puolueen puheenjohtaja Gennadi Zjuganov on varteenotettava kanditaatti tuolle listalle.
        Suomen Kommunistinen Puolue on Zjuganovin kommunistien toveripuolue, joten siinäpä ovat toverit keskenään.


    • Anonyymi

      Aloitus kertoo täyttä valhetta. Sen varjolla yritetään peittää suojeluskunta-armeijan murhateot.

      • Anonyymi

        Suomalainen kommunistinen puolue kirjasi syyskuussa 1918 Moskovassa puolueensa perustamisohjelmaan uuden vallankumoussodan Suomessa ja kommunismidiktatuurin pystyttämisen.
        Saattaa se vähän Otto Suomensyöjän haamua kyrsiä kun katsoo Venäjän fasismidiktatuurin nykyistä alennustilaa.


      • Anonyymi

        Neuvostoliitossa tehtiin ne kaikkein suurimmat kommunisti surmat. Heillä ei ollut aseita kuten suomalaisilla punikeilla oli, jotka tarttuivat väkivaltaan saadakseen kumota laillisen hallituksen, aloitus on oikeassa 1918 peustettiin kuitenkin kom-puolue samaa p...aa kuin punikit.


    • Anonyymi

      Aloitus saa anteeksi, jos poistattaa valheellisen aloituksensa.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kommunistit ovat kuolleet sukupuuttoon.


    • Anonyymi

      Aloituksen tekijä teki valheellisen lausunnon.
      Hän syyllisti murhaan kommunistit aikana jolloin Suomessa ei ollut kommunistista puoluetta.
      Häntä pyydetään poistamaan valheensa.

    • Anonyymi

      Eikö nuo ukrainassa teloittavat rikolliset ole myös nykyisiä tai entisiä murhaajakommunisteja ???

      • Anonyymi

        Aloituksen tulee korjata virheensä.
        Kommunisti ei murhannut Lampeniuksen sukulaista.
        Tietoinen valehtelu on rikos.


    • Anonyymi

      Kapitalismidiktatuurin puolesta puhujat. Antakaa sapiskaa valheellisen aloituksen tekijällenne. Vaikka moskaa puhuttekin niin rajansa kaikella.
      Aloituksen poju voi muuten erehtyä istumaan haisevaan läjään.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7571
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4506
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      65
      3047
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2156
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      351
      1463
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1379
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1109
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1060
    Aihe