Nyt minä kyllä sanattomaksi menin

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/de44a3fe-c201-4eba-818a-265ea4670109
"Australian ”ihmis-Barbien” kauneusleikkaukset lähtivät käsistä – tältä hän näyttää nyt
Botched-mokatut kauneusleikkaukset -ohjelmassa nähty Tara Jayne McConachy on kuluttanut yli 200 000 euroa kauneusoperaatioihin."

Ei hyvää päivää, nainen enää edes ihmiseltä näytä.
Mikä ihmeen intohimo naisella, joka menee kauneus leikkaukseen on saada huulet luonnottomat turvoksiin ja mahdottoman suuret rinnat.
Tuossa on silmiäkin venytetty.
Kauneus leikkaus on aivan väärä nimike, suurimmassa osassa kauneusleikkausta voidaan lopputulosten perusteella sanoa rumuus leikkaukseksi, ei tuo nainen ainakaan kauniimmaksi ole tullut.
En näe tuossa mitään kaunista vai kelpaisto palstan miehille.

t. Ruma mies

23

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joo, en kanssa ymmärrä yhtään tätä kehonmuokkausta leikkauksin ja botoxein, silikonein. Ei näytä mun silmään kauniilta, kun kaukana luonnollisesta.

      Onneksi niitä on vielä luomustikin kauniita naisia kuitenkin missä silmät lepää. :)

    • Anonyymi

      Hyi helvetti.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä, leuka oli erikoisen näköinen, sellainen kapeneva.
        Tuo nainen olisi ollut paljon kauniimpi luonnollisena.
        Jos tuo nainen tulisi kahvilassa samaan pöytään istumaan, niin minä kyllä siirtyisin siitä kauas, senverran oli pelottavan näköinen nainen.

        t. Ätmi toteaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä, leuka oli erikoisen näköinen, sellainen kapeneva.
        Tuo nainen olisi ollut paljon kauniimpi luonnollisena.
        Jos tuo nainen tulisi kahvilassa samaan pöytään istumaan, niin minä kyllä siirtyisin siitä kauas, senverran oli pelottavan näköinen nainen.

        t. Ätmi toteaa

        Tuo leuan kapeus on voitu saada noihin instakuviin myöskin kuvan muokkauksien avulla.


    • Anonyymi

      Ensimmäisen kuvan perusteella arvelisin apinaksi.

    • Anonyymi

      Vaikka itse olenkin juuri sellainen nainen, joka ehdottomasti tarvitsisi kauneusleikkausta, en taida kuitenkaan siihen ryhtyä. Joskus olen miettinyt, että molempien vanhempieni kuoltua ehkäpä - ettei heidän tarvitsisi koskaan asiasta tietää - mutta melko epätodennäköiseltä taitaa sekin vaikuttaa. Eli rumilla piirteilläni purskutan eteenpäin todennäköisesti hautaan asti.

      Kirjautumaton palstalutka

    • Anonyymi

      Jostainsyystä noista toimenpiteistä käytetään kauneusleikkaus termiä, vaikka he muuttuvat pelottavan näköisiksi kuvatuksiksi leikkauksen jälkeen. Yök.

    • Anonyymi

      Ei näitä kukaan täysjärkinen ymmärrä. Ei se uskoisi, jos sille sanoisi, että ulkonäkösi on järkyttävästi pilattu. Mutta kun pitäisi olla isot rinnat, kapea vyötärö ja pusuhuulet, kaikkea sitä mitä kauneusihanteet kertovat.

      Ihan sama kuin korona yms. uskovaiset, jotka eivät luota omiin hoksottimiinsa, vaan antavat aivonsa jonkun hörhön käsiin. Uusi Jonestowns, vaikka otsallaankin pitäisi jo nähdä, miten esikuva erehtyy.

    • Anonyymi

      Tunnen pari ihmistä, jotka käyvät kauneusleikkauksissa. En arvostele heitä, mutta mielestäni he tarvitsisivat ennemmin psykiatrin, kuin kauneuskirurgin apua. Itsetunnon kohotus on vain tilapäistä, koska he kärsivät rumuuskompleksista. Ja rumia he eivät ole, joten melko surullista tuollainen leikkauskierre.

      • Anonyymi

        Yleensä kyse on nimenomaan heikosta itsetunnosta ja ulkonäkökompleksista mitä yritetään pönkittää silikoneilla saati muilla turhakkeilla. Kuten sanoit ensin pitäisi hoidattaa mielenterveys puoli kuntoon ja vasta sitten miettiä noita turhia leikkauksia. Varmaan 90% luopuisi leikkaushaaveistaan, kun saisi apua mielenterveyteensä.
        Itse ihailen luomuja ihmisiä omine piirteineen. Monille saattaa tulla yllätyksenä, että suurinosa miehistä pitää esim silikonirintoja rumina eli vaikutus on päinvastainen.
        Eriasia on terveydelliset syyt esim syövän takia silikonein korjattu keho.


    • Anonyymi

      Siis toi on anorektinen luuranko jolla on isot kumipallot tossa etumuksessaan. Enemmän ihmetyttää niiden kirurgien etiikka jotka tuota ovat hänelle tehneet, se normaalin raja on tullut vastaan jo aikoja sitten.

      • Anonyymi

        Ja toi naaman outouski seurausta tuosta laihuudesta, tuskin painaa yli 45 kg


    • Anonyymi
      • Minun silmään ollut nätti nainen ennen muokkauksiaan. Vaan minkäs mahtaa, kun itse ei ymmärrä sitä niin. Eikä kukaan rahan ahne kirurgikaan sano ei leikellä.


      • Anonyymi

        Paljon kauniimpi nainen oli ennen kauneus leikkausta, kuin leikkausten jälkeen.
        Kyllä se niin on, että jos Luojan luomaa menee ihmiskäsin sörkkimään ulkonäköä, niin siinä vaan pilaa ja turmelee.
        Tuo nainen oli luomuna 1000 kertaa kauniimpi, kuin leikeltynä.


      • Anonyymi

        Tuossa kuvassa on jo isän kustantamat muovitisut.

        Taitaa olla perheessä jotain tavallisuudesta poikkeavaa meininkiä, kun tyttärelle ostetaan 21-vuotislahjaksi tekotissit.. tuli Tukiaisten perhe mieleen, heillähän joka plikka sai myös tekotissit 18-vuotislahjaksi isipapalta.

        Päässähän tuolla naisella on vikaa, ja lääkärit pitäisi laittaa vastuuseen. Ei ole eettisesti oikein leikellä mielisairasta ulkonäökoseikkojen vuoksi.


    • Anonyymi

      Siinähän laittaa uutta kumia vaikka vuoden välein, eikö ne eettisyyteen liittyvät kysymykset plastiikkakirurgiassa mene terveyteen liittyvien kysymysten puolelle sen sijaan, että miltä hän näyttää muiden silmissä? Tai näin pitäisi olla jopa verkkokäräjillä

    • Anonyymi

      Varmaan kovat odotukset, että läähättäviä komeita miehiä virtaa naisen luo jonoksi asti tullessaan kosimaan naista ja nainen hukkuu punaisiin ruusuihin timattisormusten kera.
      Kauneusleikkaus, sehän nimenäkin pitäisi tarkoittaa, että leikkauksen jälkeen on kauniimpi, jos kasvoja leikataan ulkonäöllisin perustein luonnollisen kauniista kasvoista, niin leikkaushan on enemmänkin rumennus leikkaus, jos leikkauksen jälkeen ei ole enää niin kaunis, kuin ennen leikkausta.
      Sitä pitää kysyä ulkopuolisilta, ei siltä jota on leikattu, koska leikattu tietenkin sanoo, että hän on nyt kauniimpi, koska ei voi sanoa, että kauneusleikkaus rumensi minua.
      Paljon järkevämpää käyttöä tuolle 200 000 eurolle olisi ollut.

      • Anonyymi

        Te miehet aina kuvittelette olevanne keskipiste naisten elämässä. Te luulette, että tekipä nainen mitä tahansa, hän tekee sen miesten takia.

        Jos tuo nainen kosiopataljoonan toivossa itseään muokkaisi, hän ottaisi paremmin selvää miesten mieltymyksistä. Oikeasti hän tekee tuon pelkästään oman sairaan mielikuvituksensa takia. Itse hän haluaa itseään ihailla.


    • Anonyymi

      Surullista mutta totta, tuo on juuri mielestäni sen näköinen nainen, jonka jatkuvasti naista arvostelevat saavat aikaan.

    • Monet ovat valmiita maksamaan kehonsa muokkaamisesta tavanomaisesta poikkeavaksi. Yleensä tämä muokkaaminen tehdään bodaamalla taikka ottamalla tatuointi.

      Kaikille tavanomainen tavanomaisuudesta poikkeaminen ei kuitenkaan riitä, vaan he menevät äärimmäisyyksiin. Joissain ääritapauksissa ihmiset ovat valmiita amputoimaan raajojaan taikka muulla tavalla silpomaan itseään, että saisivat huomiota.

      Useimmat yhtynevät ajatukseen, ettei omien raajojensa amputoiminen erikoisuuden tavoittelun vuoksi ole tervettä, vaikka lopputuloksena amputoidulla tyytyväinen mieli olisikin. Lienee selvää, että turhien amputaatioiden tekemistä rahallista korvausta vastaan pidetään sairaan ihmisen hyväksikäyttämisenä.

      Varmastikaan itsensä leikkauttamista pin-up tytön karikatyyriksi ei voida rinnastaa raajojen amputoimiseen, säilyyhän leikatun toimintakyky oleellisilta osin edelleen samanlaisena kuin ennen leikkaustakin. On kuitenkin mahdollista, että tässä tapauksessa henkilö olisi saanut perimmäiseen vaivaansa enemmän apua psykiatrilta kuin kirurgilta, josta syystä hänen leikkaamistaan karikatyyriksi voidaan pitää vastuuttomana tekona.

    • Noh mutta minkä tekee tämä neutraalin kasvatuksen tulosta tietenkin, saa olla vaikka nukke kunhan on onnellinen.

    • Anonyymi

      Yhden juottolan kyljessä luki suurin kirjaimin ravintola

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      107
      1692
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1113
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1077
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      155
      880
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      782
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      749
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      680
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      35
      675
    9. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      646
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      640
    Aihe