Ei natoon.

Anonyymi

Venäjä on osoittautunut olevan sotilaallisesti kääpiövaltio, joka ei pärjää edes Ukrainalle. Suomella ei ole siis mitään pelättävää itärajan takaa. Nato-jäsenyys olisi meille pelkästään rahareikä.

9

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vastustajaa ei pidä aliarvioida. Venäjä on tehnyt nykyisen "erikoisoperaationsa" valmistelussa ja toteutuksessa virheitä, mutta kyllä se niistä pyrkii oppimaan. Seuraava "erikoisoperaatio" on varmasti jo suunnitteilla, kunhan haavat on nuoltu. Sen "oikeutus" on Suomen kohdalla myös jo laitettu muhimaan.

    • Natovastustajat ovat huomanneet olleensa älykääpiöitä. Suomella ei ole uskottavaa omaa puolustusta. Natolle ei ole vaihtoehtoa. Asian ymmärtäminen kesti vuosikymmeniä.

    • Anonyymi

      "Venäjä on osoittautunut olevan sotilaallisesti kääpiövaltio, joka ei pärjää edes Ukrainalle. Suomella ei ole siis mitään pelättävää itärajan takaa. Nato-jäsenyys olisi meille pelkästään rahareikä."

      Se on juurikin näin.

      • Anonyymi

        Se ei ole juurikaan eikä itse asiassa ollenkaan näin.


    • Anonyymi

      Venäjä on sotilaallisesti ja taktisesti maailman huonoimmin johdettuja armeijoita joka nytkin kaikkien yllätykseksi käy samanlaista sotaa ja samanlaisella strategialla kuin 2 maailmansotaa käydessään.

      Nato jäsenyys antaa Suomelle sen pointin että maamme ei todennäköisemmin joudu kuitenkaan osallistumaan tällaiseen Venäläiseen sotilaalliseen hyökkäykseen olipa sen armeija lännen mielestä kuinka osaamaton ja tehoton hyvänsä.

      Pointtihan tässä on se että Venäjä ja venäläiset elävät ihan oikeassa elävässä uskossa että heidän armeijansa on ylivoimaisesti maailman paras ja tehokkain armeija se että me lännessä tiedämme että näin ei ole ei siis estä Venäläisiä jatkamasta sokeudessaan hyökkäyssotiaan rajanaapureitaan vastaan.

    • Anonyymi

      Kyllä tuo tuollainen Ukrainassa nyt nähtävä pommitus Natovastustajiakin kirpaisisi aika kovasti.

      Kukaan ei tiedä mitä Venäjä on ja mitä tekee vaikkapa kolmenkymmenen vuoden aikajanalla. Se tiedetään että nato-jäsenyys antaa turvaa pahan päivän varalle ja hyvän päivän varalta se ei mitään haittaa.
      Jos se Venäjälle hyvinäkin aikoina jotain haittaa, niin se vaan todistaa silloin olevan tarpeellinen turva.

    • Anonyymi

      Natoon me mennään. Meillä ei ole yhtään ydinasetta. Natolla on. Suurin osa kansasta haluaa Natoon. Kansa rakastaa Natoa. Kansa inhoaa venäjää. Muttei yksittäisiä venäläisiä. Se huomioitakoon. Venäjän putin on pimeydestä. Niinkuin iso kirja kertoo, että saatana on tullut ainoastaan tappmaan ja tuhoamaan ja että samainen pimeyden ruhtinas on myös valheitten mestari.
      Nämä kaikki merkit täyttyvät putinisaa! Eikö totta?

    • Anonyymi

      "Kansa rakastaa Natoa. Kansa inhoaa venäjää."

      Nooh...ei täällä nyt ainakaan mitään rakkaus viha akselia ole mutta noin niin kuin ihan älyllä ja asiapohjalla Nato antaisi sen mitä vaille joskus jäimme historiassamme ja toisi määrätynlaisen turvan ja varmuuden omien puolustusvoimiemme lisäksi.

      Mitä Venäjään tulee en erityisemmin vihaa sitä maana kuten en saksaakaan sen historian johdosta mutta olen huolissani aina kun joku saa jostain maasta niin rautaisen otteen ja pystyy junailemaan valtasuhteet niin että on yksinvaltias siksi tällaiset henkilöt kuin Hitler Stalin Putin ja muut aikansa mielipuoliset diktaattorit saavat kyllä joskus vihantunteita pintaan .

    • Anonyymi

      Mitäpä tuota naapuria säikkymään. Ei se tänne muutenkaan olis tullu, muutakuin VIOLAA hakeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1407
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe