Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Raahessa rakennetaan huonoja taloja

Anonyymi

Kaveri ehti asua pari kuukautta vain Saloisten uusissa rivareissa, ja muutti pois huonon äänieristyksen takia. Ja äänieristys oli huono, kun kävin kylässä niin naapurissa lapset huutaa kuin hyenat ja kauhea kantapää jyske kantautui kaverin asuntoon. Kaverini mukaan naapurin kuorsauskin kuului seinien läpi, ei mitään yksityisyyttä. Kauhealla kiireellä rakennetaan taloja tänne Raaheen, mutta ei edes sen vertaan rakennuttajia kiinnosta, että kiinnittäisivät huomioita äänieristeisiin. Enkä edes ymmärrä miksi tänne takapajulaan rakennetaan, kun puolet asunnosta tyhjiä.

9

943

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raahessa tietyt firmat rakentavat ja halvalla.nåmä ovat lestavetoisia ja niiden rakentamiin taloihin ei kannata muuttaa.

      • Anonyymi

        Joo.tämä lehto on pahin mikä on raahen suosiossa.eikös ne valinneet lehfon tekemään prisman laajennuksenkin noin vaan kaikessa hiljaisuudessa.kartelli ja hyväveli toimii raahessa.aamen armahtakaa.


    • Anonyymi

      Halvalla ei saa hyvää!

    • Anonyymi

      Näyttää, että joku jo myy Hälintien rivaria Saloisissa, ilmoitus etuovessa. Eipä joku muukaan jaksanut asua siinä kauan.

    • Anonyymi

      Ei se ole Oulussakaan tuon parempaa. Sutta ja sekundaa tahallaan tehdään. Hintoja vain nostellaan.

    • Anonyymi

      Minä asuin Kauppakadulla uudehkossa kerrostalossa ja siellä myös huono äänieristys. Naapureiden vessakäynnit kuuluivat ihan selvästi asuntooni, aamuisin melkoinen lorina kun naapurin mies pissasi pönttöön ja yläkerran vessassa pöntön kansi paiskattiin kiinni niin että pamahdus kuului alakertaan asti. Käytävältä kuului kaikki äänet asuntoon , asunnon ovi oli kuin pahvia, ei minkäänlaista äänieristystä. Asuntojen sisältä taas äänet kuuluivat hyvin käytävään, joten se siitä yksityisyydestä.

    • Anonyymi

      Normaalia nykysuomaalaista laatua.

    • Anonyymi

      "Minä asuin Kauppakadulla uudehkossa kerrostalossa ja siellä myös huono äänieristys. Naapureiden vessakäynnit kuuluivat ihan selvästi asuntooni, aamuisin melkoinen lorina kun naapurin mies pissasi pönttöön ja yläkerran vessassa pöntön kansi paiskattiin kiinni niin että pamahdus kuului alakertaan asti. Käytävältä kuului kaikki äänet asuntoon , asunnon ovi oli kuin pahvia, ei minkäänlaista äänieristystä. Asuntojen sisältä taas äänet kuuluivat hyvin käytävään, joten se siitä yksityisyydestä."

      Mahdatkohan puhua Kauppakatu 47 asunnoista, Kelan lähellä. Ei ole meinaan siinäkään kerrostalossa paras mahdollinen äänieristys ja naapureina nykyjään teinejä jotka mekastaa. Eikä isännöitsijä piittaa pätkääkään metelistä öisin, vaan se on kuulemma normaalia.

    • Anonyymi

      Ei ole juurikaa viittiny katella, vähemmälläki näkkee millaista aatikoitarakentanee rannikkoseuvuille kovempihintaisia neliöhintoja. Näyttää ihan järjetöntä energiahukka olevia taloja, eivätkä talvella kauniita, ehkä kesällä kun peittyvät pusikoiden taakke. Eipä ole monin paikoin kehumista keskusta alueellaka, monetki vanhat talot heikon kuntoisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe