Miksi kadehtia menestyneitä yrittäjiä?

Anonyymi

Täällä yritetään ankarasti lyödä kiilaa uskovaisten välille. Yrittäjillä ei muka olisi oikeus rikastua. Totta kai yrittäjällä on siihen täysi oikeus, kunhan sen tekee laillisesti. Ja suurin osa uskovaisista tekeekin. Itsekin joudun jatkuvasti todistelemaan, etten ole tehnyt mitään laitonta, vaikka tallistani löytyy kallis harrasteauto, eikä talokaan ole hassumpi. Neliöitä on monta sataa, mutta olen täysin oikeutettu tähän. Olen sentään työllistänyt lukuisia ihmisiä. Ja sitten toinen asia. Raha ei tuo onnea. Kyllä meillä rikkaillakin on murheet. Ei niitä pääse pakoon, vaikka kuinka haluaisi. Sielunvihollinen kiusaa aivan kaikkia! Samalla viivalla me kaikki uskovaiset ollaan tässä asiassa!

21

326

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Itse en ole kovin materialistinen ihminen. Minulla olisi ehkä vara ostaa hienompi auto kuin millä ajan tarvittavat ajoni, mutta en halua. Käytän ne rahat mieluummin johonkin hyödyllisempään tai säästän lapsille. En katsele muiden autoja eikä minua hirveästi jaksa kiinnostaa, onko joku varakkaampi kuin itse olen. Asuntolainaa riittää pitkäksi aikaa.

   Tällä palstalla olen havainnut kateutta varakkaita vl:ia kohtaan. Luulen kateellisten olevan ensinnäkin hirveän materialistisia ihmisiä, jotka mittailevat ihmisten arvoa autoja katselemalla. Toiseksi he ovat ihmisiä, jotka haluaisivat rikastua, mutta eivät siinä ole onnistuneet. Kolmanneksi he saattavat olla liiketoiminnassa epäonnistuneita ja harmaalle alueelle ajautuneita. Menestymisen pakko ja näyttämisen pakko on voinut altistaa harmaalle alueelle menemiseen. Kun on itsellä tuomioita petoksista, veropetoksista ja velallisen rikoksista, mielellään näkisi myös menestystä maistamaan päässeet samassa veneessä. Neljänneksi he saattavat olla urasuuntautuneita ihmisiä, joiden perhe on hienon auton ja talon tavoittelun seurauksena jäänyt liian vähälle huomiolle. Vaimo olisikin kaivannut yhteistä aikaa ja apua lastenhoitoon ja kotitöihin tuliterän bemarin sijasta. On voinut tulla avioero ja usko mennä.

   Menestynyt vl on kuvatunlaiselle entiselle vl:lle yhtä hapan kuin pihlajanmarjat ketulle.

   Kettu tykkää pihlajanmarjoista, mutta ei yleensä ylety ottamaan eikä osaa kiivetä tarpeeksi hyvin.

   • Anonyymi

    Toki kukaan ei laita vähimmistään autoon. Neki, jotka ite tunnen, laittavat vain ylimääräiset rahat autoihin. Kaikki muu menee edelle. Esim lasten elatus, vaatteet, talo, harrastukset jne. Se, että heillä on myös muutama Porsse johtuu siitä, että ovat painaneet lujasti duunia. Suotta sitä kadehtimaan heitä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toki kukaan ei laita vähimmistään autoon. Neki, jotka ite tunnen, laittavat vain ylimääräiset rahat autoihin. Kaikki muu menee edelle. Esim lasten elatus, vaatteet, talo, harrastukset jne. Se, että heillä on myös muutama Porsse johtuu siitä, että ovat painaneet lujasti duunia. Suotta sitä kadehtimaan heitä!

    Kyllähän noita on luottotiedot menettäneitä vl-perheenisiäkin ja entisiä vl:ia. Eivät kaikki ostele hienoja autojaan ylimääräisellä, vaan niillä veloilla, joista saavat myöhemmin maksuhäiriömerkinnän, kun eivät suoriudukaan lyhennyksistä. Osa ostaa ylimääräisellä ja minun puolestani ok, jos varat on laillisesti ja rehellisesti tienattu. En kadehdi, oikeastaan tunnen myötätuntoa kadehtimisen uhriksi joutuvia kohtaan.


  • Anonyymi

   Vaurastua saa, mutta ei rikastua! Työllä ei saa rikastua, vain poliittisin, kätketyin kepulikonstein, erilaisten määrärahojen yms. tukiaisten avulla, jotka lypsetään valtiolta, eli meiltä, rikastuminen on sallittua.

  • Anonyymi

   Osalla yrittäjillä se touhu on mennyt täysin ahneuden puolelle.Raha on nämä sokassu niin että ei enää näe missä mennään.

   • Anonyymi

    Ei se nyt niin mee. Hyvä Koutsi on koutsannut menestyjiä. Itse suosittelen kaikille joita asia kiinnostaa, Kasvupolut nimistä yritystä. Jos heidän ohjeilla ei tule menestystä, niin ei sitten millään. Ja ne jotka tyytyy vähempään, niin siihenkin on oikeus. Esimerkiksi kadun lakaisijoitakin tarvitaan. Yhtä tärkeä tehtävä sekin. Jumala on luvannut siunata hyvin tehdyn työn, oli se sitten mitä tahansa!


   • Anonyymi

    Ahneus on syntiä ja ongelma silloin, jos rahanhimo vie ajan läheisiltä ja jos ahneuksissaam tekee harmaalla alueella olevin keinoin liian hyviä kauppoja, ts. pettää kauppakumppaniaan laillisesti. Laittomuuksiin meneminen on tietysti aina syntiä.

    Sellainen ahneus, jonka suurin ongelma on kateelliset katseet ja pirulliset puheet, ei ehkä ole syntiä. Silti voi olla viisasta muistaa, että kel onni on, se onnen kätkeköön.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Katteellisten panettelua ja niin tahallista vääristelyä. Sitähän iltapaskat tekee….


  • Anonyymi

   Meillä rikkailla,älä naurata.

  • Anonyymi

   On ilmennyt työnantajilta avointa halveksuntaa joitain ihmisryhmiä kohtaan.

  • Anonyymi

   Joskus rikastuminen vaatii saatanallisia arvoja lähimäisiä kohtaan - muiden syyttämistä mm. omista virheistä.

   • Anonyymi

    Usein muiden syyttäminen omista virheistään ei johda rikastumiseen. Jos taas syyttää toista toisen virheistä ja voittaa jutun, niin rahaa voi tullakin, yleensä kuitenkin vain osa siitä, mitä alkuperäisen sopimuksen mukaan olisi tullut.

    Täytyy olla tosi taitava ketkuilija, jos omista virheistään muita syyttämällä onnistuu tekemään ison tilin.

    Mikään ei estä oikeusjuttua hävinnyttä kokemasta, että voittanut syytti omista virheistään muita ja vielä sai rahaa, on täysi saatana.

    En toki väitä, että oikeudessa tuomiot olisivat aina oikeita, totean vain hävinneiden kokemusten tuomioista usein poikkeavan tuomion perusteluista merkittävästi.


  • Anonyymi

   Minkälaista kateutta olet kohdannut? Haluetko kertoa siitä tarkemmin? Vai onko kateus vain yksi rikkauden piirteistä?

  • Anonyymi

   Suomalaisten perusominaisuuksia ; kateus, ahneus ja pahansuopuus , aivan psykologian oppikirjasta ; jos pää alkaa nousta massan yläpuolelle , massaalkaa hakea terää jolla ylöspyrkivän kaula katkaistaan . Ominaisuus on lama-ajan ja maaltamuuton seurauksena korostunut pohjoisen Suomen taajamissa jossa jopa eläköityneiden yrittäjien omaisuutta jatkuvasti sabotoidaan ja sotketaan ...

   • Anonyymi

    Minkä psykologian oppikirjan sivuilta, jos vinkkaat vähän niin minäkin luen. Kiitos etukäteen!


  • Anonyymi

   Roistoja nämä uskonveljet eivät ole.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    onko sekin roistolainen.... miten se ilmenee en tiedä..?


  • Anonyymi

   Joo, kyllä media on väärässä. Iltalehti, Iltasanomat, YLE, MOT, Helsingin Sanomat, Kaleva ym. asiaa tutkineet mediat kirjoittaa kaikki ihan pa..kaa! Ei ole Velluissa kyseenalaista yritysmoraalia tai myyntietiikkaa. Kaikki on tehty aina avoimesti, rehellisesti ja asiakkaita (erityisesti vanhuksia) kunnioittaen. Samoin on seksuaalirikos väitteet, aivan tarkoituksellista mustamaalaamista ja tuulesta temmattuja juttuja!

  • Anonyymi

   Rustholli merkkinen remonttiyritys oli suunnannäyttäjä meille uskovaisille yrittäjille. Häpeilemätön vanhusten ja hyväuskoisten rahastus oli aikanaan uutta ja ennenkokematonta yrittäjyyttä.

  • Anonyymi

   Ehkä olet kuitenkin trolli. Harva varakkaampi kutsuu itseään rikkaaksi, jos ei nyt ihan momimiljonääri ole. Rikas on kateellisten käyttämä haukkumasana ihmisistä, joilla on hienompi auto kuin heillä itsellään.

  • Anonyymi

   Huijaamalla tienatut rahat on vähän kuin verirahat

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 264
   2497
  2. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   8
   1857
  3. Esko Eerikäinen sai karvaan muiston Martina Aitolehden kanssa tosi-tv:stä: "Pureskelen vieläkin..."

   Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti olivat kyllä aikamoinen pari, totta tosiaan. Räväkät persoonat ovat kumpikin monilahjakkuuksia. Eerikäinen on
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   1476
  4. Ketkä räjäyttivät Nord Stream I ja II kaasuputket?

   Suomessa jo "tiedetään" syyllinen, jos kuuntelemme hurjimpia syytöksiä - jopa 'Mainilan laukaukset' |1 ovat nousseet esille --- .. muualla EU-Euroopa
   Maailman menoa
   323
   1404
  5. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   231
   1269
  6. Maajussi Arho lähti tv-sarjaan hälläväliä asenteella - Mieli muuttui: "Oli aika yllätyksellinen..."

   Arho on tainnut sulattaa monen tv-katsojan sydämen... Ja ehkä se maajussin sydänkin on sulanut jollekin tietylle morsiolle. Lue Arhon haastattelu: h
   Maajussille morsian
   12
   1072
  7. Anna Puu, 40, julkaisi ennen-jälkeen -kuvat happopistoshoidosta: "Ei ihan hirveesti tee mieli..."

   Anna Puu on kertonut Instassa käyneensä kauneusklinikalla. Hän kertoo kärsineensä kaulan juonteista ja paljastaa googlanneensa "kaulan kiristys" -hak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1015
  8. Päivän Zieppi

   Mikä on Sara-tytön some-vastaisku, kun 7eiska on julkaissut mimmistä kuvan, jossa kaksoisleuka näkyy selvästi? Itkupotkuraivari tulollaan. Jeejee. Onn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   947
  9. Uudet Eränkävijät yllättävät: Ex-ammattisotilas, YouTube-tähti, 11-vuotias eräjorma, nuoripari...

   Harmi, ettei Äijä-koira ja Aki Huhtanen ainakaan ohjelmatietojen mukaan ole enää mukana ohjelmassa. Mutta onhan tuossa toki ihan hyvä kattaus ja katso
   Tv-sarjat
   8
   769
  10. Mitä Alfatv:lle todella kuuluu?

   Tämän klo 18.00 Uutisplus AlfaTV:n päätoimittaja Hannu Haukka ja hallituksen puheenjohtaja Andreas Wirth vastaavat kysymyksiin koskien AlfaTV:n tilann
   Luterilaisuus
   211
   684
  Aihe