Suomi oli puolueeton 1939, itäinen naapurimme hyökkäsi

Anonyymi

Samoin kuin baltian maat, Viro, Liettua ja Latvia. Baltian maat miehitettiin noin 50 vuodeksi. Suomi joutui taistelemaan itsenäisyytensä puolesta yksin 105 päivää ja hävisi ns. talvisodan.
Miksi joku oikeasti suomalainen vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä? Luottavatko he Putiniin ettei hän hyökkää puolueettomaan maahan? Siis mieheen ja hänen hallintoonsa, joka tarkoituksella tappaa siviilejä Ukrainassa. Uskomatonta typeryyttä.

35

168

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi Naton jäseneksi!!! Slava Ukraini!!!!!

  • Anonyymi

   Onneksi saatiin hyökkänneitä Puna-Armeijan keksijöitä Ukrainalaisia tapettua kylmästi 8000.

  • Anonyymi

   Kuka voi mitenkään ja koskaan luottaa venäjään? Pitää olla harkitun sinisimäinen ja typerä jos sen tekee.
   Suomi natoon ja vahva itsenäinen oma puolustus. Samoin mahdollisimman omavarainen ruuan, energian ja polttoaineen suhteen.
   Näillä eväillä pärjätään. Eikä unohdeta, että kaikki on kuitenkin Jumalan käsissä. Me teemme oman osuudemme. Se, mitä emme pysty tekemään, jätämme Jumalle.
   Raamatun ilmestyskirjan mukaan kaikki muuttuu pahemmaksi ennenkuin ne voivat muuttua paremmaksi. Ilmestyskirjan sanoma on tämä: Jeesus on voittaja!

   • Anonyymi

    Nato Tiltuilla on AINA vainoharhoja, olipa tilanne mikä hyvänsä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nato Tiltuilla on AINA vainoharhoja, olipa tilanne mikä hyvänsä.

    Natotitltujahan ei ole. Vain teillä mummojen ja ukkien tappajilla on Tiltu. Milloin Moskovan kaduilla makaa ammuttuja siviileitä? Oisko hienoo!!


  • Anonyymi

   Ensiksikin Suomi ei ollut mitenkään puolueeton maa ennen Talvisotaa. Suomi ja suomen johto (saksassa koulutuksensa saanneet jääkärit) olivat koko ajan hyvissä väleissä entisiin isäntiinsä ja kehittelivät Suur-Suomea yhdessä entisten- ja tulevien aseveljiensä kanssa. Neuvostoliitto oli hyvin perillä näistä asioista ja Suur-Suomi oli aivan julkinen tavoite. Joten tiettyä huolestuneisuutta se aiheutti Neuvostoliitossa, jonka tiedossa oli näiden jääkärien sieluelämä ja halu. Tässä tapauksessa tilanne on todellakin lähes samanlainen. Suomi on solminut Isäntämaasopimuksen Naton (lue USAn) kanssa ja tarjoaa näin suomen kamaraa ulkopuolisen valtion tai valtioiden agressiviselle sotilasliitolle. Vuosina 1939-1941 tulijana oli Saksa nyt on Nato ja USA.

   • Anonyymi

    Hölynpölyä a'la Pietarin trolli.


   • Anonyymi

    Saksan kanssa nl teki yhteistyötä myös...kwhittelivöt tankkeja sekä lentokoneita nl toimitti aseisiin raaka aineita..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saksan kanssa nl teki yhteistyötä myös...kwhittelivöt tankkeja sekä lentokoneita nl toimitti aseisiin raaka aineita..

    Niin, tiltut eivät koskaan halua muistaa että kun lähentyi Saksaa 1940 oli NL Saksan liittolainen jota se tuki raaka-aineilla, ei vihollinen.


  • Anonyymi

   "Nato Tiltuilla on AINA vainoharhoja, olipa tilanne mikä hyvänsä."

   Ihan kuin olisin kuullut nuo samat sanat "lännen hysteria ja vainoharha " koko viime syksyn ja talven venäläisistä tiedotusvälineistä venäjän johdon suulla koskien Ukrainaa .Vielä helmikuussa venäjä ilmoitti ihmettelevänsä länsimaiden vainoharhaisuutta venäjää kohtaan ilmoittaessaan ettei venä astu jalallaan Ukrainan rajan yli .

   Siksi ihmettelenkin kenen kanssa venäjällä voidaan sopia enään mistään asioista koska nykyiselle hallinnolle on ihan sama kun heitä pidetään selkärangattomina valehtelijoina varkaina ja roskasakkina lännessä ja ihan aiheesta sitähän he ovat ja sama selkärangaton paskanpuhuminen jatkunut koko Ukrainan sodan ajan .

   Mistä siis löytyy venäjältä uusi päämies tai hallintoon kuuluva jäsen johon voisi suhtautua kuten arvokkaaseen valtiomieheen jonka sanomisiin voi luottaa sellaista ei venäjällä ole hallinnossa .

  • Anonyymi

   "Ensiksikin Suomi ei ollut mitenkään puolueeton maa ennen Talvisotaa. Suomi ja suomen johto (saksassa koulutuksensa saanneet jääkärit) olivat koko ajan hyvissä väleissä entisiin isäntiinsä ja kehittelivät Suur-Suomea yhdessä entisten- ja tulevien aseveljiensä kanssa. Neuvostoliitto oli hyvin perillä näistä asioista ja Suur-Suomi oli aivan julkinen tavoite. Joten tiettyä huolestuneisuutta se aiheutti Neuvostoliitossa, jonka tiedossa oli näiden jääkärien sieluelämä ja halu"

   Teillä Pietarissa ei varmaankaan koulukirjoissa ole tietoa siitä että kun Saksa aseveljensä NL kanssa teki Moolotv Ribbentrop sopimuksen ja sen myötä hyökkäsivät Puolaan yhdessä pitäen Gdansk kaupungissa näyttävän yhteisen voitonparaatin seuraavana nämä aseveljet kävivät yhteistä sotaa Suomea vastaan Venäjä hyökkäsi aseellisesti rajan yli ja Saksa tuki hyökkäystä antaen venäläisille satamansa ja telakkansa ilmaiseksi käyttöön sekä saartoi Suomen kaupplaivaston edelleen saksa lähetti venäläisille joukoille ase ja tarvike apua laivalasteittain sekä kielsi kaiken Suomeen muista maista lähetetyn avun maansa kautta .

   Tästä todellisesta historiasta ei kannata hiiskua siellä pietarin kaduilla sillä voi noutaja tulla hyvin äkkiä ja kaalisoppa vaihtuu leipään ja veteen

  • Anonyymi

   Luotatko Putiniin joka todennut että vastatoimet alkavat Natojäsenyyden myötä.
   Lännessä vain arvaillaan näitä toimia, mitä ovat.
   Venäjä on kuitenki ydinasevaltio joten ei kannata ilmiriitaa saada aikaiseksi tieten tahtoin. Sitäpäitsi voitko olla varma että Suomi ei joudu täysin itselleen vieraiden selkkausten maaperäksi tai osalliseksi?

   • Anonyymi

    Luotan siihen, että kun kansan enemmistö sitä kannattaa niin liitymme Natoon ja masentunut stallari jää rannalle ruikuttamaan!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luotan siihen, että kun kansan enemmistö sitä kannattaa niin liitymme Natoon ja masentunut stallari jää rannalle ruikuttamaan!

    Voi rahahanat sulkeutua Pietarin trollilta.


  • Anonyymi

   "Luotatko Putiniin joka todennut että vastatoimet alkavat Natojäsenyyden myötä.
   Lännessä vain arvaillaan näitä toimia, mitä ovat."

   Jos Putin haluaa hyökätä Natoon joka tarkoittaa hyökkäystä noin 30 valtion liittoumaan noin 30 armeijaa vastaan yhtä aikaa olen aika varma että kynnys on jopa Putinin mittakaavassa ylittämätön vaikka kaveri ei tunnu tässä maailmassa aina olevankaan.

   Siitä en ole yhtään varma etteikö Putini yrittäisi yksinäistä Suomea vastaan sotilaallisia toimenpiteitä jos emme ole Natossa koska kynnys on silloin lähes olematon verrattuna siihen jos olemme Natossa .

  • Anonyymi

   Putinin hallinto on luotettava ja vakaa, ei löydy hakemallakaan vastaavaa globalistien hallinnoista.
   Se mitä toimia nyt nähdään Ukrainassa on lännen aiheuttamaa 100%:sesti.

   Lännen kannalta pahin skenaario on se, että Venäjä laittaa hanat kiinni kokonaan, lopettaa muunkin raaka'aineen myynnin ja korvaa sen Kiina.Intia suunnan kaupoilla.
   Kyllä se trollit on niin, että Venäjä ei kaadu rikollisten hallintojen pakotteisiin.

   • Anonyymi

    Onko kaali hyvää? Taitaa kaikki muu olla teikäläisillä jo hamstrattu kaupoista.


  • Anonyymi

   "Lännen kannalta pahin skenaario on se, että Venäjä laittaa hanat kiinni kokonaan, lopettaa muunkin raaka'aineen myynnin ja korvaa sen Kiina.Intia suunnan kaupoilla."

   Höpö höpö Intia ostaa venäjän öljynviennistä vain 1% tälläkin hetkellä ja nyt hieman enemmän kun venäjä joutuu antamaan älyttömän halpaan hintaan öljynsä että saa sen kaupan mitään toimitus väyliä tai putkia ei mihinkään ole joten kun sellaisia on ehkä rakennettu noin 30 vuoden kuluttua palataan asiaan luulen vain että muut energiamuodot ovat silloin jo käytössä ympäri maailman.

  • Anonyymi

   "Putinin hallinto on luotettava ja vakaa, ei löydy hakemallakaan vastaavaa globalistien hallinnoista."

   Höpö höpö valehtelu on rumaa ...siis kaikkialla muualla paitsi siellä Pietarissa

  • Anonyymi

   Laurov kävi juuri sopimassa kaupat Kiinassa ja Intiassa, joten sillai!

   • Anonyymi

    "Laurov kävi juuri sopimassa kaupat Kiinassa ja Intiassa, joten sillai!

    Kiinalaiset osti oikeudet venäjän luonnonvaroihin ja yhtiöihin ja teki venäjästä siirtomaansa ...opettele sinäkin nuolemaan kiinalaista saapasta ne ovat nyt teidän siirtomaaherrojanne taloudellisesti.

    Voin vain kuvitella Kiinalaisten sisäistä tyytyväisyyttä he ovat aina sisimmässään vihanneet venäjää siitä lähtien kun Stalin kohteli heitä ali-ihmisinä ja pompotti kuin kumipalloa Kiinan johtaja Mao ja esikuntaa .

    Tuosta ei hyvä seuraa


  • Anonyymi

   Luotamme Putiniin kuin kallioon, hän on paras johtaja, terveisin natovastainen vasuri.

  • Anonyymi

   Jos Suomi meisi natoon niin arviotu Helsingin raunioiksi pomittaminen tapahtuisi ennen 17. 6 2022.

   • Anonyymi

    Pietari ei pysyisi pystyssä paljon pitempään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pietari ei pysyisi pystyssä paljon pitempään.

    Vaatihan miehiä taistelukin vai?


  • Anonyymi

   Suomi oli puolueeton 1939, kun Naton ydinmaa USA aseisti ja varusti Neuvostoliittoa!

   1941 Suomi oli edelleen puolueeton, kun Iso-Britannia sotaa ennakkoon julistamatta pommitti Suomea.

   Sellasia Natomaita ne Nato Tiltujen ystävät ...

  • Anonyymi

   Eino Leino Vapauden vilja. Leino osui oikeaan 100v. sitten!!

  • Anonyymi

   Jos Suomi liittyisi Natoon, niin Nato-USA uhraisi Suomen ydinsotapelissä ja etelä-Suomi tuhoutuisi täydellisesti.

   • Anonyymi

    Ennen sitä Pietari ja Moskova lakkaisi olemasta. Tosin Putin lienee jossa bunkkerissa pelkäämässä ja säilyisi hengissä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ennen sitä Pietari ja Moskova lakkaisi olemasta. Tosin Putin lienee jossa bunkkerissa pelkäämässä ja säilyisi hengissä.

    Toivottavasti joku pitää huolen johtajastamme Putinista. Häntä käy sääliksi. Miksi te Nato Tiltut ette pidä Putinista. Putin on miehehäs mies.


  • Anonyymi

   Syksyllä 1939 Eurooppa oli jo sodassa.

   Sen ajan sotilasoppien mukaan Leningradin puolustus tarvitsi lisävahvistusta Suomenlahden saarista ja lähialueista. Aikoinaan Petrogradin puolustusta johtaneen Stalinin omat kokemukset vuodelta 1919 myös puolsivat samaa katsantokantaa. Jopa Mannerheimin mielestä Stalinin vaatimukset oli hyvin perusteltu ja jonkinlainen komprimissi olisi pakko neuvotella, koska Suomi oli laiminlyönyt varustautumisen sotaan. Ja jo paljon aiemmin 1920-luvulla Paasikivi piti Tarton rauhan rajoja "liian hyvinä" Suomelle, koske Pietarin läheisyydestä tulisi vielä Suomelle ongelmia. Se sijaan esim. ulkoministeri Erkko eli vakaassa uskomuksessa, että Stalin ei uskalla hyökätä Suomeen talvella.

   Täällä pienessä Suomessa me monesti unohdamme, että pitää tarkastella isompaa kokonaiskuvaa sekä pyrkiä asettumaan muiden asemaan ja tarkastella maailmaa niiden näkökulmasta. Miettiä, että jos olisi itse Ruotsi/Venäjä/Viro tms., niin mitä kannattaisi tehdä Suomen etu kokonaan huomiotta jättäen. Maailma voi ikävästi yllättää, jos ei havainnoi asioita myös muiden näkökulmasta heidän ajatusmaailmansa kautta.

   • Anonyymi

    Joo, ja Saksa halusi elintilaa, jonka vuoksi valtasi Tsekkoslovakian, Itävallan, Puolan, Belgian, Alankomaat, osan Ranskaa, osan Neuvostoliittoa. Toki meidän tulee huomata isompi kuva.


  • Anonyymi

   Oli hyökkäämättömyyssopimus. Oli niinku kirjallinen sopimus ettei hyökkäillä

  • Anonyymi

   "Täällä pienessä Suomessa me monesti unohdamme, että pitää tarkastella isompaa kokonaiskuvaa sekä pyrkiä asettumaan muiden asemaan ja tarkastella maailmaa niiden näkökulmasta. "

   Iso kokonaiskuva oli ribbentrop molotv sopimus missä eurooppa oli jaettu näiden kahden aseveljen välille .

   Tämän aseveljensä kanssa sopiman sopimuksen toteuttamisen vuoksi venäjä sai Saksalta vapaat kädet valloittaa Suomen joka kuului sopimuksen mukaan venäjän etupiiriin siksi Saksa osallistui venäjän puolella kyseiseen sotaan antamalla satamansa ja telakkansa venäjän asevoimien tarpeisiin sekä saartoi Suomen kauppalaivaston ja myös esti kaiken avun suomelle omien rajojensa kautta.

   Siitä etteikö talvisodassa ollut kyse täydestä valloitussodasta jossa Suomi piti liittää venäjään ribbentrop molotov sopimuksen mukaisesti todistaa aukottomasti se että venäjä kun katkaisi hyökkäyksen ohella diplomaattisuhteet suomeen KANSAINYHTEISÖ vaati venäjää lopettamaan sodan ja neuvottelemaan Suomen hallituksen kanssa

   Venäjä vastasi ettei ole sodassa Suomen kanssa vaan vapauttamassa Suomea ja hyvissä diplomaattisissa suhteissa Suomen kansan hallituksen kanssa joka nyt toimii Terijoella eli miksi venäläiset olisivat tehneet terijoelle nukkehallituksen jonka piti ottaa ohjat käsiin Suomessa jos ei ollut kyseessä maan valloitus ?

  • Anonyymi

   #Suomi oli puolueeton 1939, kun Naton ydinmaa USA aseisti ja varusti Neuvostoliittoa!

   1941 Suomi oli edelleen puolueeton, kun Iso-Britannia sotaa ennakkoon julistamatta pommitti Suomea.

   Sellasia Natomaita ne Nato Tiltujen ystävät ...#

   Näin se on. Suomen Nato LUOPIOT haluaisivat antaa Suomen itsenäisyyden Brittien ja USA:n käyttöön.

   Ai mistä syystä? No peloteltuina.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1155
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1112
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1066
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   236
   1052
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1000
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   860
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   833
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   797
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   775
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   720
  Aihe