Putin ja Venäjän armeija. Kurjia SOTARIKOLLISIA!!!!

Anonyymi

Koko Venäjän kansa saa nyt sotarikollisen leiman päällensä oman armeijansa tekemisistä. Putinin johdolla toimiva, hyökkäyssotaa käyvä Venäjän armeija on teloittanut ja raiskannut satoja siviilejä Butsan kaupungissa.
https://yle.fi/uutiset/3-12388573

Tämä oli se lopullinen niitti. Putin ei voi koskaan enää astuia jalallaankaan Venäjän rajojen ulkopuolelle.

Edes Kiina ja Turkki eivät uskalla enää päästää Putinia maahansa. Aivan kohtuuttoman suuri mainehaitta tulee, jos tämän massamurhaavan ylipäällikön päästää maansa rajojen sisäpuolelle.

21

146

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joukkohaudasta löydetty 300 siviiliä. Useilta kädet sidottu selän taakse ja ammuttu teloitustyylisesti päähän.

  • Anonyymi

   Venäjän pellearmeijasta ei mihinkään muuhun siten olekkaan kun murhaamaan avuttomia siviilejä. Juoksevat karkuun jos joku ampuukin takaisin.

   • Anonyymi

    Ja meidänkö pitäisi nyt ymmärtää, että Putin ja hänen sotajoukkonsa olisivat normaaleja? Meidänkö pitäisi ymmärtää venäläisyyttä?

    "Venäjä on kärsinyt strategisen tappion Ukrainassa. Kiovaan pyrkinyt hyökkäysjoukko on parin viime päivän aikana pitkälti vapauttanut aiemmin valtaamansa alueet.

    Samalla on paljastunut venäläissotilaiden tekemiä hirmutekoja, kuten epäilty joukkomurha Butšassa. Blinkenin mukaan paikalta julkaistut kuvat siviilien ruumiista vääntävät vatsaa.

    - Tämä on todellisuutta mitä tapahtuu joka ikinen päivä niin kauan kuin Venäjän julmuudet Ukrainaa vastaan jatkuva"

    Hävetkää kaikki venäläiset maamiestenne tekoja, ilmoittakaa nyt, että ette hyväksy maamiestenne, veljienne, poikienne, miestenne ja isienne brutaalia siviilien teurastamista!

    Haloo, kuuluuko mitään!


   • Anonyymi

    maailman surkein armeija, jolla kyvytön johto.


   • Anonyymi

    Toivottavasti voitonpäivän marssissa punaisella torilla joku kääntää tykin näitä sekopäitä kohti ja antaa palaa.


  • Anonyymi

   Eivät arvanneet että tulee asemista niin äkkilähtö, eivätkä kerinneet salamaan tekemiään aseettomien siviilien joukkomurhia. Nyt paljastui ketkä siellä oikeasti ovat natseja ja toimivat täsmälleen kuten natsit maailmansodassa - venäläiset sotilaat ovat täysiä natseja ja siviilien joukkomurhaajia.

  • Anonyymi

   Haluaakohan Kiina tosiaan tulla samaistetuksi näihin Venäjän touhuihin?

   Mikä maa haluaa nyt auttaa ja sympatiseerata Venäjää? Ei kai mikään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://yle.fi/novosti

   Nyt voitte kaikki venäläiset lukea, miten raakaa ja brutaalia Venäjän, isänmaanne touhut on. Onko Putin teidän mielestä normaali johtaja, joka ansaitsee arvostuksenne?

  • Anonyymi

   Tuohon on tultava loppu....jonkun on puututtava. Meitä pohjalaisia olisi tulossa useita, voitaisiin vetää Putin munista roikkumaan lopputankoon ja tervata sekä pyörittää höyhenissä. Lapset ja naiset saisivat kivittää ja polttorauralla tehdä hakaristi merkkiä Putlerin kehoon niin paljon kun mahtuu ja niin kauan kun henki pihisee.

   • Anonyymi

    Tuo kuulostaa jo joltakin. Hänen tekojensa jälkeen on moni varmaan samaa mieltä.


  • Anonyymi

   Panslavismi astuu ansiokkaasti natsismin ja kommunismin rinnalle kategoriassa pahimmat rikolliset aatteet.

  • Anonyymi

   En osaa enää edes sanoin kuvailla, miten paljon halveksin ja vihaan ja inhoan venäläisiä. Jos venäläisiä sanoo eläimiksi, on se loukkaus eläimiä kohtaan, jotka eivät huvin vuoksi joukkomurhaa lajitovereitaan, kuten venäläiset.

  • Anonyymi

   Ja nämä murhaajat nimittelevät vielä ukrainalaisia natseiksi. Venäläiset ovat nykyajan natseja johtajanaan Putler- diktaattori.

   • Anonyymi

    Joka toista haukkuu, se itse se on. Näin sanoi Putin jokin aika sitten. Oikeassa oli ainakin tässä asiassa.


  • Anonyymi

   Presidentti Putinin ja suomalaisen tukiporukan selostus koko asialle on se, että ukrainalaiset ovat itse ampuneet nuo 280 omaa siviiliänsä. Sitten ukrainalaiset ovat heittäneet ne joukkohautaan.

   Kadulla ampumisista kertovat järkyttyneet ukrainalaiset silminnäkijät, eli vanhat naiset ja miehet, he ovat kaikki palkattuja kriisinäyttelijöitä.

   Janus Putkonen, Marco de Wit ja kumppanit eivät tule koskaan myöntfämään, että Venäläiset olisivat tappaneet sodan aikana tarkoituksella yhtään siviilejä.

   Myöskään summittaisia, silmitöntä Katjusha-tyyppisillä Grad-raketinheittimillä kaupunkien pommittamista ei myönnetä. Kaikki nuo tuhannet kerrostaloihin osuneet raketit ovat vain Venäjän harhautuneita täsmäohjuksia, jotka Ukrainan ilmatorjunta on saanut muuttamaan kurssiaan.-

  • Ukrainan siviilien murhaaminen
   ei ole sotaa se on KansanMurhaa.
   Sitä ei tulla koskaan unohtamaan.

  • Anonyymi

   Putler on seonnut. Eikö mitään ole tehtävissä.

  • Anonyymi

   Sotarikollisella on tietysti sotarikollisten armeija,
   kuinkas muuten. Pelkkiä halveksittavia roistoja.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   4963
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   306
   2147
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   441
   1821
  4. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1139
  5. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   568
   1087
  6. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   208
   969
  7. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   60
   938
  8. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   55
   826
  9. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   823
  10. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   51
   732
  Aihe