Venäjällä länsivaraosat ja huoltotarvikkeet loppu. Pakotteet purevat.

Anonyymi

https://www.is.fi/autot/art-2000008713517.html
Mahtaa perusryssää vituttaa? Maksuerät länsiautosta juoksevat kuin lämminveriori, mutta autoon ei saa varaosia eikä edes välttämättömiä huoltotarvikkeita. Näin ne pakotteet purevat. Ja koska ryssien autokalusto harvenee huolto- ja korjausongelmien johdosta, ei myöskään energia-sisämarkkinat jatku entisellään. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

10

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Entäpä venäjän siviilikuljetuskalusto? Lähestulkoon 90% pelkkiä länsimerkkejä, kuten Scania, Volvo, MAN, MB, Renault, Daf, Iveco, jne..... eikä osia saa niihinkään. Tavarantoimituksiin tulossa aimo annos viivettä ja vitutusta.

  • Anonyymi

   Juuri viime viikolla uutisoitiin, kuinka venäjän siviili-ilmailukalustoa joudutaan laittamaan seisomaan, sillä myöskään niihin ei saa huoltoja, ja-tai osia. Putinin hiljakkoinen länsikoneiden kaappaus yskii pahemman kerran. Yksi toisensa jälkeen joutuvat seisontaan, tai sitten niitä alkaa huollon puutteiden vuoksi tippumaan hallitsemattomasti venäjän taivaalta omiensa niskaan.

  • Anonyymi

   Venäjä on siirtymässä takaisin 1800-luvulle. Köyhäksi ja merkityksettömäksi alikehittyneeksi agraarivaltioksi. Hitaasti mutta varmasti.

  • Anonyymi

   Edes vanhaa alkeellista nappisilmä-ladaa nuo eivät kykene valmistamaan. Niihinkin tarvittaisiin länsikomponentteja. Ja nuo pitävät itseänsä muka suurvaltana?

  • Anonyymi

   Venäjän rojahtaminen kolmannen maailman kehitysmaaksi lähtee liikkeelle hyvin hitaasti. Ensin kuluu viikkoja ilman että mitään muutosta on juurikaan havaittavissa. Sitten alkaa tulla pieniä säröjä. Kun sortuminen todenteolla alkaa, niin jälki on totaalista eikä jaloilleen nousemista ole luvassa vuosikymmeniin.

   Venäjä on saanut lukemattomia hukkaan heitettyjä tilaisuuksia muuttaa kehityksen suuntaa. Putin kuitenkin johtaa joukkoaan kuin piru viimeisessä taistelussa. Ja muut seuraavat perässä. Siksi minkäänlaista myötätuntoa näille ei tule tuhlata, ennen kuin palauttavat kaikkien tappamiensa ukrainalaisten elämät. Onko vaikeaa? Voi voi.

   • Anonyymi

    Toivottavasti länsi pidättää jäädyttämänsä sadat miljardit eurot venäjän valtion valuuttavarantoja + oligarkkien miljardit päälle. Ukraina tarvitsee jälleenrakentaa heti venäjän häviön jälkeen. Rahoitus jälleenrakentamiseen tulee pakko-ottaa venäjältä.


  • Anonyymi

   Varaosien saanti ei Venäjällä ole koskaan ollut ongelma. Jos ei voi ostaa niin varastetaan.

   • Anonyymi

    Kohta noilla ei ole mistä varastaa, kun kaikista länsiautoista on jo pöllitty kaikki mahdolliset hyötyosat. Toisekseen: Takuut uusien ja uudehkojen autojen osalta loppuvat tylysti siihen, kun sergein paja tekee esim uudehkolle audille, vw:lle, mersulle, jne, improvisoidun huollon, tahi korjauksen, joka tod näk menee persiilleen.


   • Anonyymi

    Jos varastetaan uudemmasta ja paremmasta, niin aina parempi. Ja jos varastetaan myös epäsopivia osia, niin saadaan optimaalinen tulos. Kadut täynnä toimimattomia autoja.


  • Anonyymi

   Siinnäpä esimakua näille globalisaation vastustajille.
   Nationalistit saavat Purra jäistä naurista keskenään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   148
   2809
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   233
   2186
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   109
   1244
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   361
   1189
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1183
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   107
   980
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   62
   833
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   43
   792
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   750
  Aihe