Donetskin kansantasavallan nukkehallitus

Niin sanottu Donetskin kansantasavalta on vuonna 2014 perustettu Venäjä-mielinen terroristirganisaatio, joka hallitsee sotilaallisesti Itä-Ukrainan Donetskin alueen kaakkoisosia ja katsoo olevansa itsenäinen valtio.

Joidenkin suomalaisten rooli on merkittävä "Donetskin kansantasavallassa".

Dosentti Johan Bäckman esiintyi vuonna 2014 kansainvälisenä tarkkailijana ja todisteli Krimin äänestyksen "laillisuutta". Suomi ei lähettänyt tuolloin omia tarkkailijoita Krimille. Krimin anastuksen jälkeen Johan Bäckman osallistui Itä-Ukrainassa Venäjän tukemien terroristien rinnalla yhteiskuntarauhan ja vakauden horjuttamiseen. Sittemmin hän johti Suomeen Donetskin kansantasavallan diplomaattiedustustoa.

MV-lehden päätoimittaja Janus Putkonen johtaa Donetskissa kapinallisalueen lehdistökeskusta. Janus Putkonen levittää henkilökohtaisesti julkisuuteen venäjämielistä propagandaa MV-lehden, UV-median ja muiden Venäjän taloudellisesti tukemien julkaisujen kautta. Tominnallaan hän ja monet muut suomalaiset (Johan Bäckman, Juha Molari jne.) osallistuvat Venäjän Ukrainassa alulle panemaan kansanmurhaan.

Ovatko nämä henkilöt tervetulleita takaisin Suomeen sen jälkeen, kun sota Ukrainassa päättyy ennemmin tai myöhemmin Venäjän täydelliseen tuhoon ja kansainvälisen oikeuden pitkä käsi ulottuu ympäri maailmaa?

20

225

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä on laillinen pohja sille, että Krim kuuluu Ukrainaan?

   Krimin kuulumisella Ukrainalle ei ole laillista perustetta,
   koska NLn romahtamisen yhteydessä 21.5.1992 Venäjän parlamentti kumosi vuoden 1954 laittoman lain Krimin siirtämisestä Neuvosto-Ukrainalle.

   Venäjän parlamentin asetus 21.05.1992 № 2809-I
   kts "Постановление ВС РФ от 21.05.1992 № 2809-I"
   Se kumosi vuoden 1954 laittoman päätöksen Krimin siirtämisestä Ukrainalle

   Kun Ukraina oli lojaali Venäjälle, Krimin laiton asema Ukrainassa säilyi vuoteen 2014 asti, kunnes Venäjä sai Krimin takaisin.

   • Anonyymi

    1. Millä perusteella juuri Venäjän parlamentilla oli 21.5. 1992 juridinen oikeus päättää toiseen valtioon kuuluvista maa-aloista? Entä jos samaan aikaan Suomen eduskunta olisi kumonnut sen että Laatokan ja Kannaksen Karjala liitettiin 1944 Neuvostoliittoon?

    2. "Krimin laiton asema Ukrainassa säilyi vuoteen 2014 asti, kunnes Venäjä sai Krimin takaisin."
    Venäjä ei "saanut" Krimiä, vaan kävi sen sotavoimillaan yksipuolisesti miehittämässä. Tämä vieraan valtion maa-alueen miehittäminen jatkuu yhä niin Krimillä kuin Donetskin ja Luhanskin alueella sekä eteläisessä Ukrainassa.


  • Anonyymi

   Hei Iltalehden Tommi Parkkonen nyt riittää

  • Anonyymi

   Putkosen kirjoituksista ennen venäjän "erikoisoperaatiota" oli vaikea olla huomaamatta sitä suurta innostusta, jota hän koki kun viimein päästään ajamaan kansaa murhaavat natsit Ukrainasta pois. "Mainilan laukauksia" selitteli aitoon ryssän tapaan ja hyökkäyksen alettua ihasteli kuin pikkupoika venäjän sotakoneen jylinää. Oli meininki kuin Kannaksella kesällä -44.

   Putkoselta suljettiin kesällä-21 Aktian pankkitili, joten mv-bisnes vähän vaikeutui hetkeksi, näin länsi-rahoituksen osalta. Kovasti jamppa väitti, ettei hänellä ole Suomessa mitään "hakuja päällä", mutta ei ole kyllä 7 vuoteen käynytkään. Että ihan globalistien salajuoni tuo tilin sulkeminen. ..

  • Anonyymi

   Heh, heh. Pojat tulevat Suomeen ja kertovat kovia juttuja lehdistölle. Saavat vielä melkoisia palkkioita.
   Eihän näiden saapumista voi estää, ei tarvitse edes kysyä. Suomessa toimitaan laillisesti kaikkia kohtaan.

   • On kyllä mielenkiintoista nähdä, miten kansainvälisiin sotarikollisiin suhtaudutaan Suomessa.


  • Anonyymi

   Käytetäänpä virallista termiä: Donetskin Demokraattinen Tasavalta eli DDT.

   • Donetskin Demokraattinen Tasavalta eli DDT taitaa olla joku muu suurelle yleisölle tuntematon banaanitasavalta. Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Venäjän hallituksen virkamiehet puhuvat ainoastaan Donetskin ja Luhanskin kansantasavalloista.


   • Anonyymi
    True-TV kirjoitti:

    Donetskin Demokraattinen Tasavalta eli DDT taitaa olla joku muu suurelle yleisölle tuntematon banaanitasavalta. Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Venäjän hallituksen virkamiehet puhuvat ainoastaan Donetskin ja Luhanskin kansantasavalloista.

    Tämäkin DDT on ympäristömyrkky, siitä se nimi.


  • Anonyymi

   Kyllähän Janus voi tulla Suomeen paluumuuttajana. Suomessa pitää vain noudattaa Suomen lakeja. Se voi ottaa tiukille.

  • Anonyymi

   Terroristilistalla olevat eivät tietenkään voi palata Suomeen. Niiden paikka on joko ojan pohjalla, jonne kulkukoirat tekevät tarpeensa, tai parhaimmassa tapauksessa telkien takana jonkun narttuna.

  • Anonyymi

   Kyllä se Anus vielä yrittää takaisin Suomeen. Suomen sosiaaliturvaa mies tarvitsee, kun ikääntyy ja luita alkaa kolottaa. Paluu tapahtuu kuitenkin viranomaistutkinnan jälkeen. Venäjän valtio ei ala hyödytöntä suomalaista elättämään.

  • Anonyymi

   Juzzi Molari on yksi pahimmista Venäjän provokaattoreista Suomessa. Supo pitää häntä silmällä samoin kuin Bäckmania.

  • Anonyymi

   Suomi ei ole sodassa, siksi maanpetturuudesta ei tule tuomioita edes Bäckman, Putkonen, Molari, Hietanen kaltaisille hahmoille, jotka suoraan toivovat Suomen olevan osa Venäjää.

   Vielä enemmän on turvassa kakkosketju: Korhonen, Huuhtanen, Ekman, jne. Nämä vaan fanittavat Venäjää, mutta itsenäistä Suomea toivovat. Ainakin puheissaan.

   • Anonyymi

    Mikä heitä yhdistää? Se, että eivät ole menestyneet millään yhteiskunnallisella tasolla Suomessa. Eivätkä tule koskaan menestymäänkään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä heitä yhdistää? Se, että eivät ole menestyneet millään yhteiskunnallisella tasolla Suomessa. Eivätkä tule koskaan menestymäänkään.

    Siis katkeruus yhdistää...


  • Anonyymi

   Donetskin kansantasavallan hallitus on samaa tasoa Suomen hallituksen kanssa. Molemmat pelkkiä kuplia.

  • Anonyymi

   Natzien Z-dosetti on huumehouruinen Johan Bersemanne.

  • Anonyymi

   Janus-sedälle saattaa tulla mielenkiintoisia kehityskeskusteluja Suomessa jahka/jos takaisin tulee ; P

  • Anonyymi

   Joen B vanhus, muistisairas, elää elämänsä viimeistä jaksoa vanhuutta demetoituneena mm kaatuilu, harhat kättelyt kummituksille viruaaliselle ihmiselle, sanoissa sekoaminen.
   Sauli Niinistö elää elämänsä viimeistä vaihetta, pelko perseen päällä, vaikka pää pelaa, niin kuten EU ajaa meidän toiseen sudensuuhun NATOON, erittäin kallis, sekä Suomalaiset viedään teuraaksi rintamille sekä kansantaloudemme ei kestä moista, toki virolaiset nauraa meille, he saavat hävittäjät yms puolustamaan omaa maatansa.
   Vladimir P. elää viimeistä elämän vaihettta, kroppa ja pää parhaassa kunnossa, kovat paineet kun NATO tunkee reviirille, sota ikävä miinus, mutta Intia sekä Kiina että muu maailma ostaa kaikki mitä EU sanktioiden takia jää. Venäjä myös saa Ukrainan rikkaat alueet kaasut. öljyt sekä suurimmat osat arvometallien alueet, viljamaat noin 1/3 osan ellei sitten valtaa koko maata. joten EU saa rutiköyhän Ukrainan kontolleen, tulee maksamaan itsensä kipeäksi. voittaja on USA TALOUS KASVAA, KIINALAISET NAURAA KANSSA.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2433
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   208
   1882
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1023
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   92
   975
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   346
   911
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   896
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   697
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   687
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   35
   657
  Aihe