Kommunismi on kuollut !!!

Anonyymi

Joko viralliset jäähyväiset on pidetty, mutta ei taida olla enää kommunisteja juhlimaan asiaa ja muita se ei kiinnosta.... Niin se taotaa olla !!!

31

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jokunen harhaileva komu vielä puhuu suurista maailmanhistoriallisista muutoksista joka johtaa maailman kommunismiin.

      • Anonyymi

        Suomussalmelainen Merja Kyllönen kuuluu yllämainittuun katekoriaan. Älyäisi olla poissa julkisuudesta, vaan ei...!


    • Anonyymi

      Näissä keskusteluketjuissa leniniläisenä iskurivalehtelijana uurastava nimimerkki Partacus on todellisuudessa juuri noiden valheiden läpinäkyvyyden vuoksi paras antikommunistisen työn eteen uurastaja minkä voi kuvitella, ja kiitos siitä kuuluu hänen täydelliselle kyvyttömyydelleen ymmärtää sitä miten ajettavaa poliittista sanomaa saadaan läpi ihmisten keskuudessa, ja mitä niihin hänen suoltamiinsa valheisiin tulee, niin ne me täysijärkiset luonnollisesti oikaisemme säännönmukaisesti tulojärjestyksessä, ja on siinä hommassa kyllä työtä riittänyt, se täytyy myöntää.

      Kiinan kommunismidiktatuuri suunnittelee Venäjän fasismidiktatuurin kanssa yhteistä maailmanhallintoa, siis Xin ja Putinin johtamaa diktatuuria kaikkialla maailmassa.

      SKP:n toveripuolue, Gennadi Zjuganovin johtama Venäjän federaation kommunistinen puolue, on vahvan kannatuksen puolue, vaikkakin käytännössä osa näennäisoppositiota, joka tukee Vladimir Putinin fasistihallinnon hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

      Suomen Kommunistisen Puolueen vaatimukset yksipuolisesta aseriisunnasta Suomen armeijan puolustuskyvyttömäksi tekemiseksi sekä maamme irrottaminen kaikista länsiyhteyksistä, ovat olleet tarkoituksellista Suomen heikentämistä, jotta Venäjän vaikutusvalta Suomessa palaisi YYA-ajan isäntä-vasalli -mallikseksi, ja jolloin myös SKP saisi takaisin poliittista painoarvoaan Zjuganovin vahvan kommunistipuolueen tukiessa sitä.

      Venäjällä Venäjän asiaa ajamaan perustetun Suomen Kommunistisen Puolueen päämäärä on edelleen kommunismidiktatuurin pystytys, ja Venäjän tukeminen on nähty parhaaksi tavaksi pyrkiä sitä toteuttamaan.

      Poliittiselta painoarvoltaanhan SKP on nykyään nolla(0), koska kannatusta ei puolueella valtakunnallisissa vaaleissa saatujen noin parin tuhannen kokonaisäänimäärän perusteella ole lainkaan.

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat elävätkin tänään vain nuoruuden nostalgisissa muisteluksissa, siinä ajassa, jolloin rinnat eivät vielä roikkuneet, tukkaa oli ja se tuuheaa, jolloin kostui ja seisoi, jolloin Suuren ja Mahtavan kulissit näyttivät vielä vahvoilta linnakkeilta, eikä itsemurhaan valmistuvalta savijalkaiselta jättiläiseltä, mitä se todellisuudessa jo oli.

    • Anonyymi

      Kaikki kommunistimaat on muuttuneet diktatuureiksi, onkohan se tämän aatteen tarkoitus?

    • Anonyymi

      L.Hokkanen :
      Valta johon liityimme, tiesi mihin meitä tarvitaan, ja antoi meille tehtävän. Kiihkeästi ja nuoruuden voimalla otimme tehtävän vastaan- puhdistaa Suomi kaikesta antikommunismista ja neuvostovastaisuudesta, kuljettaa Suomi suuren sodan ja "historiallisen voittajan" vanavedessä, siihen tukeutuen ja sen johtamana kohti uutta maailmanjärjestystä.

      Siitä sitä alkoi Hokkasenkin tanssi lempeän Dimitrin kainalossa.
      Olisivat kaikki yhtä rehellisiä.

      • Anonyymi

        Lauri Hokkasella oli riittävästi ymmärrystä ja omaa tahtoa irtautua kommunismidiktatuurista, joka oli puettu valheiden pukuun paremmasta tulevaisuudesta ja myyty sitten Suomen hyödyllisille hölmöille.
        Ja nyt vielä jäljellä olevia suomalaisia kommunismidiktatuurin puuhastelijoita, muun muassa täällä kiukuttelevaa nimimerkki Partacusta, kyrsii se, että Hokkanen kertoo totuuden tuosta diktatuurista.


    • Anonyymi

      Aloitus valehtelee.
      Kommunismi ei voi olla kuollut, koska kommunistista tuotantotapaakaan ei vielä ole ollut. Ryntäyksiä sosialismiin on esiintynyt ja esiintyy edelleen mutta ollaan kaukana sosialismin jälkeisestä tuotantotavasta.
      Sosialismi tulee ensin maailman johtotähdeksi ja siirtyy hiljalleen luokattomaan yhteiskuntaan.
      Aloituksen tulee vaatia omakätisesti aloituksensa olevan valhetta ja vaatia sen poistamista. Ei ole virhe vahingossa valehdella. Valheen voi aina perua.

      • Anonyymi

        Et sinäkään tietoisesti valehtele, mutta noita kiveen hakattuja kaavoja toistelemalla ja lukemalla monta kertaa, voi alkaa jopa totuudelta tuntumaan.


      • Anonyymi

        "Kommunismi ei voi olla kuollut, koska kommunistista tuotantotapaakaan ei vielä ole ollut. Ryntäyksiä sosialismiin on esiintynyt ja esiintyy edelleen mutta ollaan kaukana sosialismin jälkeisestä tuotantotavasta."

        Edelleen siis ollaan "luokkataistelun tässä vaiheessa". Vietnamin sosialistinen tasavalta on ollut luokkataistelun tässä vaiheessa vuodesta 1945, Korean demokraattinen tasavalta vuodesta 1948, Kiinan kansantasavalta vuodesta 1949, Kuuban tasavalta vuodesta 1961 ja Laosin demokraattinen kansantasavalta vuodesta 1975. Milloin nämä pitkään reaalisosialistista järjestelmää kokeilleet valtiot yltävät luokkataistelun seuraavaan vaiheeseen, luokattomaan yhteiskuntaan ja kommunismin lopulliseen voittoon? Neuvostoliitossa kokeilu kesti 74 vuotta, joten Vietnam on nyt sitten 77 vuodellaan maailmanhistorian pitkäaikaisin reaalisosialistinen järjestelmä suunnitelmatalouksineen.


    • Anonyymi

      Miten kommunistinen tuotantotapa voi olla kuollut kun ei ole vielä alkanutkaan?
      Aloituksen tekijä olisi fiksu, jos poistaisi valheensa.

    • Anonyymi

      N-liitto rakensi kommunismia, vaan kun romahti ja jäi kesken. Ei mahdotonta voi alkaa rakentaa kun kaikki oli perustettu tuulentuville.

    • Anonyymi

      Mehän tässä pahhiimman kommuunistin alla olhaan poljethan koko aika oloja huonommaksi

    • Anonyymi

      Mutta, joka perSSuherjauksessa haukutaan "muita" kommunisteiksi!

      Mites tää on selitettävissä?

      Eikös tää hihhuhsaari sanonut, että kaikki "me muut"ollaan KOMMUNISTEJA?!?!?!?

    • Anonyymi

      Venäjä on kommunismi, USA on kapitalismi, Suomi on kuollut Natsismi

    • Anonyymi

      Maataloudesta se alkaa uusi uljas sosialismi ja inflaatiot lakkaavat?🆘🆘🆘

    • Anonyymi

      Kummallista, suorittivatko ne teidän toverinne siellä Neuvostoliitossa 70-vuotta pelkästään esihistoriallisia kaivauksia persvaoissaan kun ei saatu aikaan muuta kuin pakkovalta, gulag ja joukkohautoja?
      Maata ja väkeä oli vähintään riittävästi, mutta kun toimimaton aate risteytetään vallanhimoisten johtajien kanssa saatiin aikaiseksi diktatuuri, jonka järkevin teko oli itsemurha.

      Kommunistidiktaattori Josif Stalinia ylimpänä idolinaan palvovasta Venäjän fasismidiktatuurista on kiivasta vauhtia tulossa samanlainen persreikälä, ja kansa hurraa hurmiossa. Saattaa se mölinä vaimeta kun sotahurman krapula iskee Venäjän fasismidiktatuurin fanaattisiin kannattajiin.
      Viisaimmat ja kynnellekykenevimmät pakenivat jo.

    • Anonyymi

      Sosialismin ja sen jälkeisen tuotantotavan aate ei ole kuollut. Kun maailmassa on sosialismi vallitsevana, voidaan alkaa puhua uudesta vielä paremmasta ihmiskunnasta.
      Kumpikaan ei ole kuollut. Sosialismin aate on seikkaillut ongelmissa ja lähinnä NL:n kommunistien takia. Kapitalismissa ei elämäni aikana ole koskaan puhuttu yhteisöllisyydestä niin paljon kuin tänään. Takapajuinen porvari ei huomaa yhteisöllisyyden ajatuksen eteenpäinmenoa.
      Marxilaisuuden yhteiskunta-analyysi toimii edelleen. Sen yleisviivat ovat kohdallaan. Kapitalismin kehitys on tapahtunut siten kuin Marx ja Engels sen ennustivat.
      Oligarkinen kapitalismi on elinkelvoton.

      Aloituksen väite on tahallista valehtelua.

    • Suomussalmelainen, vasemmistoliittolainen kansanedustaja Merja Kyllönen asettaa kysymyksiä Suomen militarisoinnista sekä natoon liittymisen tarpeettomuudesta. Häntä on kirjoituksen johdosta uhattu väkivallalla. Arvata saattaa minkä puolueen agentit yhtenä ovat olleet asialla.
      Kyllönen ajattelee oikein; Ukrainan sodan huumassa ei tule tehdä välittömästi hätiköityjä päätöksiä. Poliittinen porvaristo on todella huumaantunut ja käyttää hyväksi kahden kapitalistimaan keskinäistä sotaa. Me autamme pakolaisia mutta emme saa leimautua sodan osapuoliksi.
      Poliittinen porvaristomme, uusnatsit mukaan luettuna, käyttävät porvarien sotaa hyväksi militarisoinnin lisäämisessä. Ehkä eräillä porvareillamme nousee sylki suuhun ja päähän sana Karjala eli koston ajatus.

      • Anonyymi

        Kun me monipuoluedemokratiaa kannattavat ja te kommunismidiktatuurin puuhastelijat olemme yhteisrintamassa tuominneet Vladimir Putinin johtaman "kiistatta fasistisen, militaristisen ja imperialistisen" Venäjän hyökkäyssodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, niin voimmeko me nyt odottaa, että te tuomitsette myös Gennadi Zjuganovin venäläiset kommunistitoverinne heidän tuestaan tuolle hävityssodalle?

        Venäjän federaation kommunistisen puolueen johdolle ja sen Venäjän duuman edustajille on asetettu pakotteita tuon johdosta.

        Mistä johtuu, että te siellä SKP:ssä viivyttelette tuossa toverienne tuomitsemisessa, ja miksi sinä valehtelit anonyyminä SKP:n jo niin tehneen?


    • Anonyymi

      Aloituksen on tehnyt luultavasti ajatteluun kyvytön natsiporvari.

      • Anonyymi

        No mutta Sergei Lavrovkos se siinä?
        Mikä kunnia . .


    • Anonyymi

      Kommunismidiktatuurisympatioita kokevan kansanedustaja Merja Kyllösen vas. erikoislaatuisesta älystä kertoo jotain se, kun hän totesi taannoin Suomen olevan Euroopan Unionin ja Venäjän välissä.

      Ilmoittaessaan tuon maantieteellis-taloudellis-poliittisen mielipiteensä oli rouva Kyllönen Suomen europarlamenttiedustaja.

      Kun Kyllöskältä sitten pyydettiin tarkennusta tuohon erikoiseen lausuntoonsa, hän korjasi tarkoittaneensa Suomen olevan Euroopan ja Venäjän välissä.

      Suomussalmen peruskoulun maantiedon oppikirjat lienevät olleet melkoisen loppuunluetut hänen oppivuosinaan, ellei vika ollut sittenkin oppilaassa, mikä on se todennäköisin vaihtoehto, ja kun Kyllösen avustajatkaan eivät löytäneen mistään ajantasaista karttaa, niin näillä sitten mentiin Brysselissä ja Strasbourgissa.
      Mitä ne viisaat varoittivatkaan vähäisen järjen ja hallitsemisen käsikynkästä?

    • Anonyymi

      En ymmärrä yhtään tuota kommunismin hohkaamisesta Suomessa, kun kommunismin kannatus lienee 0,2 prosentin luokkaa maassamme.
      Eikä ole edes koko puoluetta eduskunnassa.

      Suomen osalta kommunismi varmasti kuollut ja kuopattu, joten siitä rääkyminen voisi Suomessa viimeinkin lopettaa.

      Senkin aikaa voisivat kyseiset rääkyjät tuoda esiin rakentavasti kannattamansa ideologian hienoimpia puolia!

      .

      • Anonyymi

        SKP:n ääniosuus tammikuun 2022 maakuntavaaleissa oli 0,1%, mikä tarkoittaa 1 870 ääntä koko maassa.


    • Anonyymi

      Populismiin kuuluu kaiken haukkuminen ja normaalin yhteiskunnan vastustaminen.

    • Anonyymi

      Onkohan se anolaisten VKK liittämässä nimeensä kommunististä arvoa ilmaisevan etuliitteen?

      • Anonyymi

        No siihen kaikenkarvaiseen öyhöttjien ryhmään sopisi sekin liite.


      • Anonyymi

        Turtiainen on yhtäläilla Kremlin edessä konttaaja kuin mitä Kommunistinen Työväenpuolue, Kommunistien liitto ja Suomen Kommunistinen Puoluekin, siis saman isännän erivärisiä hevosia.


    • Anonyymi

      Turtiaisen natsipuolue saattaa hyvinkin persujen ohella ihailla autoritääristä Venäjän kapitalismia.

    • Anonyymi

      Kuolleeksi luultu sosialismin aate elää uutta renessanssin aikaa. Kapitalismi muuttui reaalissosialismin ongelmien jälkeen sotaiseksi kapitalismiksi.

      • Anonyymi

        Missä ihmeessä se "sosialismin aate" on puhjennut kukkaansa, komujen päässä varmasti kukkii vielä neukkujen romahtanut paratiisi tulevaisuuden haaveena. ? Imperialismi ei katso sitä mitä aatetta edustaa, vaan se on kylmää toisen maan haltuunottoa, kuten nyt Venäjän hyökkäys Ukrainaan.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe