Rahaa riittää palkkoihin epätasa-arvoisesti

Anonyymi

Hyvä kun suomessa on varaa maksaa kansanedustajille, ministereille ja heidän valtavalle avustaja ryhmilleen kaikkine muine etuineen esim. ne valtavat määrät sopeutusrahoja entisille kansanedustajille ja ministereille tekemättä mitään jotka on julkisten menoja mitä suurimmin , silti hoitajille ei ole varaa maksaa jotka tekevät todella kovaa työtä suomalaisten terveyden huollon eteen, suurimmaksi osaksi vuorotyössä perheellisiä ihmisiä , monet ilman kesälomia jo kaksi edellistä kesää.

41

853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kunnilla on kyllä varaa maksaa suunnittelijoille ja kaiken maailman turhantoimittajille, niille jotka eivät tee sitä oleellisinta työtä. Olisikin nyt syytä ryhtyä niiden ta-puolen edustajien lakon aikana tekemään sitä työtä mitä tehdään puoli ilmaiseksi. Onko suunnittelijoiden ja päälliköiden ja muiden turhien väliportaan edustajien helppoa ryhtyä nyt toimimaan niissä töissä, joista ei haluta maksaa mitään? Hoitoalalla tämä
      halpatyön merkitys näkyy kaikkein selkeimmin. Säästöjä voisi myöskin löytyä tuosta väliportaan keventämisestä. Uskon että oleellisin työ tulisi silti tehdyksi, varsinkin
      jos tästä kevennyksestä vapautuva raha käytettäisiin oleellisempaan työhön.

    • Anonyymi

      Niinpä!

      Olipa kerran maa, jonka salakielenoloista kieltä puhui vain noin kuusi miljoonaa ihmistä. Se maa oli muutenkin ihmeellinen. Se olisi maailman onnellisin kansa? Höh, miten niin muka? Maan presidenttikin ihmetteli, että jos niin on, niin mitenhän pahasti siellä muualla sitten asiat ovat.

      Nyt siellä eivät ihmiset ole La coste, vaan la kossa. Ensin ollee asiantuntijoiden mukaan kiristeltävä hampaita, sitten kiristettävä palveluja ja lopuksi kiristettävä veroja.

      Mikä avuksi, kysyivät resilienssiä vailla olevat jo tärisevät päättäjät, sillä rahat olivat jo vähissä covidpandemian ja Natorulianssiin varautumisen vuoksi, tässä pattitilanteessa myös ”Hamelnin pillipiiparia” tarvittiin avuksi.

      Mitä ehdotti ”Hamelnin pillipiipari”? Okay, hän aloitti. Nykyäänhän läntinen kulttuuripiiri oli jo Natottumassa myös hänen hattunsa alla. Jos todella tahdotte saada ratkaisuja aikaan, hän aloitti. Ensimmäiseksi päättäkää, että Suomeen otetaan kolmas virallinen hyväksytty kieli, englanti. Maailmalta löytyy paljon englannin kieltä puhuvia. Toiseksi päätettäisiin, että asiakas päättää, mikä kieli ja pätevyys riittää ja hyväksytään hänen palveluidensa antajan kieleksi. Mitä siitä seurasi? No palvelukartellit saivat kyytiä ja henkilöstöpula alkoi jo helpottaa.

      Mutta ”pillipiipari” ei jättänyt ehdotuksiaan tähän. Hän ehdotti paluuta menneisyyteen. Ai ettäkö pitäisi menneisyyteen… epäröi kuulija päättäjä. Meillä kun ei menneisyyteen mennä, vaan tulevaisuuteen, ajatteli ”arrogantiksikin haukuttu päättäjä. Mutta ”Hamelnin pillipiipari” ei antanut periksi. Kyllä, menneisyyteen… Ajattele kuinka hienoa oli kun La pissa ja monissa paikoissa Suomessa oli eri ammattiryhmien ja instituutioiden käyttöön mökkejä ja muita edullisia aktiviteetteja mahdollistavia, juuri ammattikunnalle kohdistettuja väliaikaisia, lähes ilmaiseksi vuokrattavia mökkejä ja palveluja. -johan alkoi kiinnostamaan säilyttää työpaikka. ”Minä en tuohon suostu” -kuului ensikommentti sieltä sun täältä. Mutta ajan kanssa muut alkoivat jo kadehtia hoitajien suuria luontaisetuja, joita ei kaikilla ollut. Mökkejä Ylläksellä, Luostolla, Saariselällä, Kaunispäällä, Sallan pyhätunturilla, Pallaksella, Levillä, Rukalla, Kolilla jne… Ilmaisia ja lähes ilmaisia lomapaikkoja hienojen suomalaisten ja vaikkapa Espanjassa, Italialassa, Portugalissa, Kreikkassa lomasaarten rantamilla, Alpeilla jne. Niiden järjestäminen ei olisi niin kallista. Kaupunkilomiakin varten Euroopassa, kaupunkeihin voitaisiin järjestää.


      Mutta ”Hamelnin pillipiipari” vaahtosi edelleen. -entä palvelukortit, liikuntasetelit, virkistyssetelit, kulttuurisetelit, hmm, ja tietenkin alennuskortit. Mihin? No erilaisiin kohteisiin, joissa voitaisiin käyttää harkintaa kansantaloudellisesta näkökulmasta fiksulla tavalla.

      Skraaap, -kuului naapurihuoneesta. Hetken hiljaisuuden jälkeen ”Hamelmin pillipiipari” käväisi naapurihuoneessa katsomassa mitä siellä tapahtui. Hän kuuli sellä jonkun ammattiliiton edustajan pitävän palopuhetta uudesta vain suomeksi tulevaisuudessa järjestettävästä ja pakolliseksi tarkoitetusta työkortista. Skraap, kuului kun hän repäisi palan paperia ”pelottavasta” talouspaperirullasta. Pientä suhinaa oli kuulunut myös siitä, kun hän otti printteristä yhden A4 -paperiarkin. Pillipiipari kuuli kuinka oli suunnittelilla uusi kurssi paperin käytöstä työvälineenä. Keittiössä tai muualla esim. kynttilöiden läheisyydessä talouspaperi muodosti selvän riskin. Samoin hän sanoi kuulleensa lukuisista onnettomuuksista, joissa kopiopaperin terävä kova reuna oli viiltänyt työntekijälle ikävän, syvän ja terävän haavan. Paperikäyttökortti tarvittiin ehdottomasti!
      -Hän kuuli paatoksella esitettävän kuuntelevalle yleisölle. Pst., ja onhan tuo uusi tehokas protektionistinen toimi suojaamaan työpaikat suomalaisille, koska varmaan ei ole paperikäyttökorttia ulkomaalaisilla, -ainakaan suomeksi opiskeltuna.

      No joko riittää? Kysyi ”Hamelnin pillipiipari”. No entä ylpeä ja arrogantti ja epäkunnioittava johtaminen? -kysyivät työntekijät. No, sekö kenkä vielä puristaa? Otetaanpa tarkastukseen, onko siellä työpaikoissa itsetietoisia ja tahallaan kiusaavia pomoja. ”Hamelnin pillipiiparikin” alkoi jo hiiltyä. Se ylimielinen mielivalta ja mobbaaminen on saatava selvitetyksi ja pahantahtoiset leimaavat, alentavat puheet työpaikoilla ja yhteiskunnassa lopetettava. ”Hamelnin pillipiipari” jyrähti ja löi nyrkkinsä pöytään niin lujaa, että naapuritalon Sokea Reettakin hätkähti. -Politiikkaan, politiikkaan, -alkoivat jo kuulua huudot ja pyynnöt ”Hamelnin pillipiiparin” suuntaan.

      Mutta hän oli jo kaukana, ei tällä kertaa hiirilaumaa pillipiiparoimassa, vaan jo uusien asioiden ratkaisujen kimpussa. Ihmisiä auttaakseen turvallisempaan elämään. Mutta terveys-, sosiaali- ja päiväkotityöntekijöitä alkoikin löytyä yllättäen ihan liiaksikin asti.

      Huh, -kuului jo joiltakin suunnilta. Pääsimmekö hänestä vieläkään eroon?!

    • Anonyymi

      Höpöhöpö, hoitsuilla on keskimääräistäparemmat palkat kevyestä työstä, poliiseilla ja palomiehilläkään ei ole paremmat, eikä pohjoismaissa juurikaan eroa palkoissa/ostovoimassa hoitsujen osalta.

    • Anonyymi

      Kannattaa ottaa ministereistä mallia ja nostaa täysin vastikeetonta rahaa loputtomiin. Maassa maan tavalla!

      • Anonyymi

        Nyt ovat nostamassa avustajilleenkin palkkoja kun siirsivät kaikki työt niille ja lisää avustajia koko ajan hoitamaan hemkilökohtaoiset asiatkin.


    • Anonyymi

      Ninpä. Johtu sitä ovat suurituloisia. Lounat ja päiväliset mene valtion pikkin,kestitäessä vieraitaan jopa piletävät valtion piikin vieraiden kanssa.Lekurit ilmasia hiltton.Kun työ vaate rahat ymm.Sama on matkat . Miten enää silloin nähdän ales?

      • Anonyymi

        Nyt on pakko kysyä suoraan, että mitä sinä yrität sanoa?


    • Anonyymi

      Omaishoitajille ja kotiäideille vasta vähän maksetaankin. Ja sillä summalla pitäisi vielä elättää muitakin. Jos joku muu hoitaisi heitä kuin sukulainen niin hänelle maksettaisiin vähintään päälle tonni kuussa. Jos sukulainen hoitaa nii siitä saa muutaman satasen käteen vaikka tekisi töitä vuorokauden ympäri. Se muutama satanen ei tahdo riittää edes omaan elämiseen niin miten sillä kustantaa jonkun toisenkin elämisen. Suomeen ei varmaan tahdota suomalaisia lapsia vaan heidät yritetään korvata ulkomaalaisilla. Ja sairaat ja huonokuntoiset omaiset jotka eivät pärjää yksin halutaan laitokseen koko elämäksi. Jotkut kuitenkin haluavat hoitaa heitä kotona silläkin uhalla ettei ole rahaa millä elää mutta sentään hoidettavalla on elämisen arvoinen elämä.

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi maksaa mitään erikseen, jokainen saa normaalit tuet. Lasten hoito kuuluu kaikille itselleen, samoin puolison jos sairastuu tai sitten täytyy mennä sairaalaan. Miksi työttömille maksetaan lasten päivähoidosta, ei ne sitä mihinkään tarvitse, lapsen voi ottaa mukaan vaikka työhaastatteluun ja päivähoitoon jos saa työpaikan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi maksaa mitään erikseen, jokainen saa normaalit tuet. Lasten hoito kuuluu kaikille itselleen, samoin puolison jos sairastuu tai sitten täytyy mennä sairaalaan. Miksi työttömille maksetaan lasten päivähoidosta, ei ne sitä mihinkään tarvitse, lapsen voi ottaa mukaan vaikka työhaastatteluun ja päivähoitoon jos saa työpaikan.

        Kotona lasta hoitava vanhempi saa kotihoidontukea, eli he eivät saa samaa tukea kuin kaikki muutkin. Kotihoidontuki on paljon pienempi verrattuna normaalitukeen. Samoin jos esim. on puolison omaishoitaja niin heillekin maksetaan erikseen. Tietääkseni summa on kotihoidontuen ja normaalituen puolivälissä. Minusta heille pitäisi maksaa enemmän eikä vähemmän kuin muille sillä he joutuvat omilla tuillaan elättämään muutkin. Siitä olen myös yhtä mieltä, että jos on työtön niin silloin lapsilla ei pitäisi olla oikeutta päivähoitoon. Mitä hän siellä tekee jos vanhemmat tai ainakin toinen heistä on koko ajan kotona.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotona lasta hoitava vanhempi saa kotihoidontukea, eli he eivät saa samaa tukea kuin kaikki muutkin. Kotihoidontuki on paljon pienempi verrattuna normaalitukeen. Samoin jos esim. on puolison omaishoitaja niin heillekin maksetaan erikseen. Tietääkseni summa on kotihoidontuen ja normaalituen puolivälissä. Minusta heille pitäisi maksaa enemmän eikä vähemmän kuin muille sillä he joutuvat omilla tuillaan elättämään muutkin. Siitä olen myös yhtä mieltä, että jos on työtön niin silloin lapsilla ei pitäisi olla oikeutta päivähoitoon. Mitä hän siellä tekee jos vanhemmat tai ainakin toinen heistä on koko ajan kotona.

        Mikä on tuo normaalituki, mistä puhut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotona lasta hoitava vanhempi saa kotihoidontukea, eli he eivät saa samaa tukea kuin kaikki muutkin. Kotihoidontuki on paljon pienempi verrattuna normaalitukeen. Samoin jos esim. on puolison omaishoitaja niin heillekin maksetaan erikseen. Tietääkseni summa on kotihoidontuen ja normaalituen puolivälissä. Minusta heille pitäisi maksaa enemmän eikä vähemmän kuin muille sillä he joutuvat omilla tuillaan elättämään muutkin. Siitä olen myös yhtä mieltä, että jos on työtön niin silloin lapsilla ei pitäisi olla oikeutta päivähoitoon. Mitä hän siellä tekee jos vanhemmat tai ainakin toinen heistä on koko ajan kotona.

        Miksi siitä pitäisi maksaa että huolehtii puolisostaan, itsestään selvää ja sairaalaan ellei itse kykene, lisäksi on kotiavustajat jos on mieluummin kotona. Lapsista saa lapsilisät, vanhempainlomat, veroalennukset jne, oma valinta jos jää kotiin, aina voi mennä töihin ja viedä lapset päivhoitoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä on tuo normaalituki, mistä puhut?

        Etkö tiedä sosiaalituista, käypä kelan sivulta katsomassa. Suomessa on maialman suurimmat tuet lapsipereheille, pitää vähentää. Syntyvyyskin laskee kun maksetaan liikaa, ne tosin tehtailee pentuja keiden ei pitäisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö tiedä sosiaalituista, käypä kelan sivulta katsomassa. Suomessa on maialman suurimmat tuet lapsipereheille, pitää vähentää. Syntyvyyskin laskee kun maksetaan liikaa, ne tosin tehtailee pentuja keiden ei pitäisi.

        Tiedän kyllä, ja niitähän on erilaisia. Mutta en vieläkään tiedä, mikä on normaalituki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän kyllä, ja niitähän on erilaisia. Mutta en vieläkään tiedä, mikä on normaalituki.

        Valitettavasti et tule ymmärtämäänkään vaikka rautalangasta vääntäisi, teillä naisilla kun tuo älykkyys usein on niin alhainen. Eikös teille vammaisillekin makseta kaikki kulut, ilmainen asunto ja ruoka, pientä puuhastelua jossain laitoksessa ja kaikenlaista vikrkistystoimintaa ilmaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän kyllä, ja niitähän on erilaisia. Mutta en vieläkään tiedä, mikä on normaalituki.

        Et vastannut vieläkään. Miksi siitä pitäisi maksaa että huolehtii puolisostaan, itsestään selvää ja sairaalaan ellei itse kykene, lisäksi on kotiavustajat jos on mieluummin kotona. Lapsista saa lapsilisät, vanhempainlomat, veroalennukset jne, oma valinta jos jää kotiin, aina voi mennä töihin ja viedä lapset päivhoitoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitettavasti et tule ymmärtämäänkään vaikka rautalangasta vääntäisi, teillä naisilla kun tuo älykkyys usein on niin alhainen. Eikös teille vammaisillekin makseta kaikki kulut, ilmainen asunto ja ruoka, pientä puuhastelua jossain laitoksessa ja kaikenlaista vikrkistystoimintaa ilmaiseksi.

        En ole nainen, enkä ole samaa mieltä naisista kuin sinä. Et vieläkään osannut selittää, mikä on normaalituki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et vastannut vieläkään. Miksi siitä pitäisi maksaa että huolehtii puolisostaan, itsestään selvää ja sairaalaan ellei itse kykene, lisäksi on kotiavustajat jos on mieluummin kotona. Lapsista saa lapsilisät, vanhempainlomat, veroalennukset jne, oma valinta jos jää kotiin, aina voi mennä töihin ja viedä lapset päivhoitoon.

        En ole ottanut, enkä ota, kantaa asiaan josta olet keskustellut jonkun muun kanssa. Yritän vain ottaa selvää, mitä tarkoittaa normaalituki, mutta edes termin keksijä ei tiedä sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole ottanut, enkä ota, kantaa asiaan josta olet keskustellut jonkun muun kanssa. Yritän vain ottaa selvää, mitä tarkoittaa normaalituki, mutta edes termin keksijä ei tiedä sitä.

        Päätelykyky, se juuri teiltä naisihmisiltä puuttuu. Eikö alter egosikaan osaa vastata asiaan mistä aloit keskustella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päätelykyky, se juuri teiltä naisihmisiltä puuttuu. Eikö alter egosikaan osaa vastata asiaan mistä aloit keskustella?

        En vieläkään ole nainen, vaikka jostain syystä niin toivot. Kukaan ei tiedä, mitä tarkoitat normaalituella. Et edes sinä. Miksi käytät sanoja, jotka eivät tarkoita mitään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En vieläkään ole nainen, vaikka jostain syystä niin toivot. Kukaan ei tiedä, mitä tarkoitat normaalituella. Et edes sinä. Miksi käytät sanoja, jotka eivät tarkoita mitään?

        Et siis tietä mitä normaali tarkoittaa vaikka yleisesti käytetty sana, kylläpä te tyhmät tytöt olette tietämättömiä. Ymmärrän hyvin ettet osaa myöskään vastata asiaan mistä koit tarpeelliseksi avautua. Rahaa halutaan koko ajan lisää tekemättä mitään ja osaamatta perustella miksi sitä rahaa pitäisi antaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et siis tietä mitä normaali tarkoittaa vaikka yleisesti käytetty sana, kylläpä te tyhmät tytöt olette tietämättömiä. Ymmärrän hyvin ettet osaa myöskään vastata asiaan mistä koit tarpeelliseksi avautua. Rahaa halutaan koko ajan lisää tekemättä mitään ja osaamatta perustella miksi sitä rahaa pitäisi antaa.

        Toki tiedän, mitä normaali tarkoittaa, mutta sitä en tiedä, mitä tarkoitat kun sanot normaalituki. En ole siitä huolissani, koska et tiedä itsekään. Ei tytöt ole tyhmiä sinua vältellessään, vaan oikein fiksuja.


      • Anonyymi

        Osaan päätellä ihan ongelmitta, että käytit termiä, jonka merkitystä et tiedä edes itse, ja nyt yrität kääntää sen minun kontolleni.

        En tiedä, mitä maksamista tarkoitat ja keitä on "te" tässä yhteydessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osaan päätellä ihan ongelmitta, että käytit termiä, jonka merkitystä et tiedä edes itse, ja nyt yrität kääntää sen minun kontolleni.

        En tiedä, mitä maksamista tarkoitat ja keitä on "te" tässä yhteydessä.

        Johan se on selvinnyt aikoja sitten ettet vammaisena ymmärrä normaalia tekstiä ja normaaleja asioita.

        Et siis osaa vastata miksi vain sinulle pitäisi maksaa enemmän kuin normaalit tuet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan se on selvinnyt aikoja sitten ettet vammaisena ymmärrä normaalia tekstiä ja normaaleja asioita.

        Et siis osaa vastata miksi vain sinulle pitäisi maksaa enemmän kuin normaalit tuet.

        Ei se minun mielestäni ole normaalia käyttää termejä, joita ei edes käyttäjä itse ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi siitä pitäisi maksaa että huolehtii puolisostaan, itsestään selvää ja sairaalaan ellei itse kykene, lisäksi on kotiavustajat jos on mieluummin kotona. Lapsista saa lapsilisät, vanhempainlomat, veroalennukset jne, oma valinta jos jää kotiin, aina voi mennä töihin ja viedä lapset päivhoitoon.

        Minusta itsestäänselvistäkin asioista pitäisi maksaa sen verran, että edes hengissä selviää. Jos ei makseta niin tietenkin se toinen vaihtoehto on sairaala. Harvat vain haluavat viettää koko elämäänsä sairaalassa. Jotkut vanhemmat taas haluavat viettää lastensa kanssa aikaa eikä lähettää heitä jollekin vieraalle hoidettavaksi. Veroalennuksista taas en ole koskaan kuullut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se minun mielestäni ole normaalia käyttää termejä, joita ei edes käyttäjä itse ymmärrä.

        Älä sitten käytä. Muut käyttää termejä mitkä itse ymmärtää ja kaikki normaalit ihmiset, pyydä avustajaasi selittämään asiat mitä et ymmärrä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta itsestäänselvistäkin asioista pitäisi maksaa sen verran, että edes hengissä selviää. Jos ei makseta niin tietenkin se toinen vaihtoehto on sairaala. Harvat vain haluavat viettää koko elämäänsä sairaalassa. Jotkut vanhemmat taas haluavat viettää lastensa kanssa aikaa eikä lähettää heitä jollekin vieraalle hoidettavaksi. Veroalennuksista taas en ole koskaan kuullut.

        Melkoisen lihavaa porukkaa leipäjonoissa, ei ole tainnut Suomessa kukaan kuolla nälkään kymmeniin vuosiin.

        Se on ihan oma asiasi mitä sinä ja "läheisesi" teette, ei sinulle mitään ylimääräistä kuulu maksaa, aivan liikaa hyysätään jo nytkin, etenkin matuja ja naisia.

        Hienoa ettet ole kuullut lapsivähennyksistä etkä ole jatkanut geenejäsi, ei sitä rahan takia kuulu tehdäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Melkoisen lihavaa porukkaa leipäjonoissa, ei ole tainnut Suomessa kukaan kuolla nälkään kymmeniin vuosiin.

        Se on ihan oma asiasi mitä sinä ja "läheisesi" teette, ei sinulle mitään ylimääräistä kuulu maksaa, aivan liikaa hyysätään jo nytkin, etenkin matuja ja naisia.

        Hienoa ettet ole kuullut lapsivähennyksistä etkä ole jatkanut geenejäsi, ei sitä rahan takia kuulu tehdäkään.

        Itsekkin olen huomannut sen, että köyhät olisivat varmasti paljon varakkaampia jos he eivät käyttäisi kaikkea rahaa ruokaan. Siitäkin olen yhtä mieltä, että matuja hyysätään liikaa, mutta kotihoidontuki pitäisi nostaa sellaiselle tasolle, että kaikki ei kuluisi pelkästään polttoaineeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä sitten käytä. Muut käyttää termejä mitkä itse ymmärtää ja kaikki normaalit ihmiset, pyydä avustajaasi selittämään asiat mitä et ymmärrä.

        En käytäkään. Annat sellaisesta touhusta myötähäpeää aiheuttavan varoittavan esimerkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsekkin olen huomannut sen, että köyhät olisivat varmasti paljon varakkaampia jos he eivät käyttäisi kaikkea rahaa ruokaan. Siitäkin olen yhtä mieltä, että matuja hyysätään liikaa, mutta kotihoidontuki pitäisi nostaa sellaiselle tasolle, että kaikki ei kuluisi pelkästään polttoaineeseen.

        Ihan samalla tavalla mutkin polttoaineesta maksaa vaikka olisivat työttömiä. Jos on vaikka syönyt ja juonut itsensä liikuntakyvyttömäksi tai tehnyt saman toiselle niin ei siitä kuulu palkita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En käytäkään. Annat sellaisesta touhusta myötähäpeää aiheuttavan varoittavan esimerkin.

        Ei tyhmyyttäsi tarvitsisi hävetä, mutta tuolla asenteella ihan hyvä että häpeät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tyhmyyttäsi tarvitsisi hävetä, mutta tuolla asenteella ihan hyvä että häpeät.

        Millä asenteella? Häpeän mitä? Ettet tiedä käyttämiesi sanojen merkitystä? Nyt tunnen vielä enemmän myötähäpeää sinua kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä asenteella? Häpeän mitä? Ettet tiedä käyttämiesi sanojen merkitystä? Nyt tunnen vielä enemmän myötähäpeää sinua kohtaan.

        Todella noloa ettet tiedä mitä normaali tarkoittaa :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todella noloa ettet tiedä mitä normaali tarkoittaa :D

        Tiedän toki, mitä normaali tarkoittaa. Sitä en tiedä, mitä normaalituki tarkoittaa, mutta ei tiedä sen termin käyttäjäkään. Se vaikuttaa muutenkin aika sekavalta.


      • Anonyymi

        En ymmärrä esimerkeistä ja kelan sivuilta? En ymmärrä edes sitä, mitä yrität tuossa selittää. Miksi et tiedä, mitä sanoja käytät?


    • Anonyymi

      Kuinka kauan vielä suomen veronmaksajat elättää näitä paskanjauhajia ja möllejä .

    • Anonyymi

      Rahat loppuu kun velkaorjuuteen on maa ajettu. Myös itsenäisyys romahtaa velkaorjana.
      Näin omaa maata alasajaen, kaikin tavoin. Visiona Turvaton velkamaa.... Näin se menee se elintaso ja palkat, verot, , työt menee ulkomaille.

      Nyt on menossa länteen suomettumisen aika, joka tulee kalliiksi suomalaisille.
      Verorahat katoaa brysselin ja naton hoveihin.

      Ja täällä nykyään politrukkeina esiintyyy cia rahoitteiset lobbarit, kaikilla tasoilla.
      Länteen Suomettuminen on voimakkaampaa kuin aiempi moskovaan suomettuminen. Koska moskovaan suomettumista osattiin pitää pelinä, josta itse hyödyttiin taloudellisesti.
      Nykyään Ongelna on, että tämä uusi länteen suomettuminen tarjoaa vain netto-,aksajan roolin !!

    • Anonyymi

      Epäreilua kyllä, mutta... hoitajien palkat Suomessa ovat ihan hyvällä tasolla, niitä ei ole tarvetta eikä varaakaan korottaa. Poliittisten virkamiesten palkat sen sijaan ovat liian korkeita. On kuitenkin epärealistista olettaa että näitä palkkoja alennettaisiin.

    • Anonyymi

      Kukapa ei olisi palkkaansa ansainnut ja vielä enemmän?

      Aina voi sanoa jonkun porukan tekevän raskasta ja/tai arvokasta työtä, mutta ei ole porukkaa, joka ei tekisi sitä.

      Osa työstä on tietenkin vaikea ymmärtää, muttei se tarkoita sitä etteikö sitäkin tehtäisi tosissaan.

      Terveyden kannalta putkimies on monta kertaa tärkeämpi kuin koko terveydenhoitojärjestelmä. Suurin oda sairauksista johtuu puhtaan veden puutteesta.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4456
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1844
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      209
      1369
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1341
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe