Raamattu jatkuvasti kumoaa itse itseään!

Anonyymi

1.Mooseksen kirja:
15:6 Ja Abram uskoi Herraan, ja Herra luki sen hänelle vanhurskaudeksi.

1.Mooseksen kirja:
20:2 Ja Aabraham sanoi vaimostansa Saarasta: "Hän on minun sisareni." Niin Abimelek, Gerarin kuningas, lähetti noutamaan Saaran luoksensa.

3.Mooseksen kirja:
20:17 Jos joku ottaa vaimoksi sisarensa, isänsä tyttären tai äitinsä tyttären, ja näkee hänen häpynsä ja tämä näkee hänen häpynsä, niin se on häpeä, ja heidät hävitettäköön kansalaistensa silmien edessä; hän on paljastanut sisarensa hävyn, hän on joutunut syynalaiseksi.

Roomalaiskirje:
4:3 Sillä mitä Raamattu sanoo? "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi."

Galatalaiskirje:
3:6 samalla tavalla kuin "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi"?

Jaakobin kirje:
2:23 ja niin toteutui Raamatun sana: "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi", ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi.

7

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onpas kummallinen aloitus. Ehkä se on jotenkin ovelan älykäs, koska minä ainakaan en heti huomaa miten ajatus, että "Aabraham uskoi Jumalaan ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi" jotenkin kumoaa itsensä.

      Saara ei oikeasti ollut Aabrahamin sisar. Aabraham ja Saara vain teeskentelivät, että he olisivat sisaruksia: "Sano siis olevasi minun sisareni, että minun kävisi hyvin sinun tähtesi ja minä sinun takiasi saisin jäädä henkiin." ( 1.Moos.12:13 )

      Ja nuo säädökset, jotka kieltävät sukupuolisuhteet lähisukulaisiin tulivat voimaan vasta kauan Aabrahamin kuoleman jälkeen. Muistaakseni ne tulivat voimaan, kun Mooses seikkaili erämaassa Egyptistä vapautumisen jälkeen.

      Tästä aloituksesta tulee mieleen se sivusto, johon ateistit ovat keränneet Raamatun ristiriitaisuuksia. Ja ne ovat kaikki enemmän tai vähemmän ristiriitaisuuksia vain, jos Raamattua lukee liian kirjaimellisesti ja jos hakemalla hakee niitä.

      Jos ajatellaan paremman maailman rakentamista, sen yhtenä tavoitteena voisi olla hyvä kommunikaatio. Siis se, että ihmiset ymmärtäisivät toisiaan paremmin. Useinhan juuri se, että ihmiset eivät ymmärrä toisiaan on monen ristiriidan, kahnauksen ja tappelun takana.

      Mutta aloittaja ei pyri Raamatun ymmärtämiseen, vaan sen tietoiseen vääristelyyn. Lukeekohan aloittaja samalla tavalla Harry Potteria? " Ekassa kirjassa sanotaan, että Harry heräsi aamulla. Ja toisessa kirjassa sanotaan, että Harry nukkui pitkään. No tässähän Rowling kumoaa itsensä. Tämä on ristiriita!"

      No, Harry Potter on vain fiktiota. Ei sitä tarvitse ottaa vakavasti. Kuten ei aloittajaakaan. Suoraan sanottuna lapsellista tekstiä aloittajalta. Luulevatko ihmiset tosiaankin, että Raamattua voi ymmärtää mitenkään, jos suhtautuu siihen valmiiksi kielteisellä ennakkoasenteella? Ja toisaalta ihmiset, jotka ovat aidosti kiinnostuneita Raamatusta, eivät jätä sitä lukematta ns. ristiriitojen takia.

      Aabrahamin tarina on kyllä erikoinen. Siinä on jonkin verran äksöniä, kuten ainakin yksi sota ja Sodoman hävitys. Siinä Aabraham keskustelee Jumalan kanssa tosi jankkaavasti, siis tinkaa ihan. Siellä on myös muita kuuluisia kohtia, kuten se kun Jumala testaa Aabrahamia ja käskee häntä tappamaan oman poikansa. Tosi outo elämä sillä Aabrahamilla.

      Mutta ei teidän kannata sitä lukea, jos ette ole aidosti kiinnostuneet kristinuskosta. Tai lukekaa vaan. Ette te sitä kuitenkaan ymmärrä. Se vaatii enemmän ymmärrystä, kuin mitä teillä on. Ei millään pahalla. :)

      • Anonyymi

        Niin, tämä älyttömän ovela juttu kertoo Jahve-jumalasta, joka on Raamatun Saatana.


    • Anonyymi

      > 1.Mooseksen kirja:
      20:2 Ja Aabraham sanoi vaimostansa Saarasta: "Hän on minun sisareni." Niin Abimelek, Gerarin kuningas, lähetti noutamaan Saaran luoksensa.

      Saara ei ollut hänen oikea biologinen sisko.

    • Anonyymi

      Kun Aabraham eli ei Moosekselle vielä ollut annettu lakia.

    • Anonyymi

      No ketä olivat juutalaiset eli benjaminilaiset, jotka tappoivat Israelin heimon Raamatun mukaan, joka benjaminilainen Paavalikin oli?

      • Anonyymi

        Juutalaisilla tarkoitetaan erityisesti Juudaan heimoa sekä kaikkia heihin sulaituneita heimoja. Juudaa Daavidin pojan Salomonin johdolla perustivat Juudean kuningaskunnan joka toimi pohjoisen Israelin varjossa. Daavid, Salomon ja koko messiaaninen sukulinja nousee Benjaminin heimosta, joka sulautui osaksi Juudaan heimoa.


    • Anonyymi

      1.Mooseksen kirja:
      20:12 Ja hän onkin todella minun sisareni, isäni tytär, vaikkei olekaan äitini tytär; ja niin hänestä tuli minun vaimoni.

      Molemmilla oli sama biologinen isä, nimeltään Terah, joten kyllä he olivat biologisia sisaruksia !!!

      Biblia (1776)
      1Moos. 20:12 Ja hän on tosin minun sisareni: sillä hän on minun isäni tytär, vaan ei äitini tytär: ja minä otin hänen emännäkseni.

      Miksi Jumalalla on noin heilahteleva mieli?

      Ensin saa mies ottaa vaimokseen biologisen sisarpuolensa, ja kehuu miestä hurskaaksi !!!

      2.Pietarin kirje:
      3:8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."

      Henkeään edes ehtimättä vetää, muuttaakin Jumala heti mielensä, sanoen samaan hengenvetoon:

      "Jos joku ottaa vaimoksi sisarensa, isänsä tyttären tai äitinsä tyttären, ja näkee hänen häpynsä ja tämä näkee hänen häpynsä, niin se on häpeä, ja heidät hävitettäköön kansalaistensa silmien edessä; hän on paljastanut sisarensa hävyn, hän on joutunut syynalaiseksi."

      Samalla Jumalan on pitänyt kumota myös mielipiteensä Aabrahamin hurskaudesta?!
      Eihän Aabrahamia voida enään pitää hurskaana, vaan irstaana ja siveettömänä !!!
      Joten Room.:4:3 ; Gal.:3:6 ; Jaak.:2:23 ovat jo kirjoitushetkellä olleet väärää tietoa, Paavali ei ollutkaan niin kirjanlukenut, kun on annettu ymmärtää, ei myöskään Jaakob !!!

      Suomen lain mukaan?

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jiihooantikainen/227740-voivatko-sisaruspuolet-avioitua-keskenaan/

      Tähän aloitukseeni vastanneiden tietämättömyys Aabrahamin sukulaissuhteesta vaimoonsa Saaraan hämmästytti minua suuresti. (!!!)
      Eivät siinä tapauksessa tiedä myöskään sitä että ....

      1.Mooseksen kirja:
      12:11 Ja kun hän lähestyi Egyptiä, puhui hän vaimollensa Saaraille: "Katso, minä tiedän, että sinä olet kaunis nainen.
      12:14 Kun Abram tuli Egyptiin, näkivät egyptiläiset, että Saarai oli hyvin kaunis nainen.

      1.Mooseksen kirja:
      16:2 Ja Saarai sanoi Abramille: "Katso, Herra on sulkenut minut synnyttämästä; yhdy siis minun orjattareeni, ehkä minä saisin lapsia hänestä." Ja Abram kuuli Saaraita.
      16:3 Ja Saarai, Abramin vaimo, otti egyptiläisen orjattarensa Haagarin, sitten kuin Abram oli asunut kymmenen vuotta Kanaanin maassa, ja antoi hänet miehellensä Abramille vaimoksi.

      “vaimoksi” tarkoittaa että “seksiorjaksi” antoi Saara orjatyttönsä miehelleen/veljelleen !!!

      1.Mooseksen kirja:
      17:17 Aabraham lankesi kasvoillensa ja naurahti, sillä hän ajatteli sydämessään: "Voiko satavuotiaalle syntyä poika, ja voiko Saara, joka on yhdeksänkymmenen vuoden vanha, vielä synnyttää?"

      1.Mooseksen kirja:
      20:1 Ja Aabraham siirtyi sieltä Etelämaahan ja asettui Kaadeksen ja Suurin välimaille; ja hän asui jonkun aikaa Gerarissa.
      20:2 Ja Aabraham sanoi vaimostansa Saarasta: "Hän on minun sisareni." Niin Abimelek, Gerarin kuningas, lähetti noutamaan Saaran luoksensa.

      Oliko Abimelek sokea vai jokin perverssi “grannylover” ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe