Raamattu jatkuvasti kumoaa itse itseään!

Anonyymi

1.Mooseksen kirja:
15:6 Ja Abram uskoi Herraan, ja Herra luki sen hänelle vanhurskaudeksi.

1.Mooseksen kirja:
20:2 Ja Aabraham sanoi vaimostansa Saarasta: "Hän on minun sisareni." Niin Abimelek, Gerarin kuningas, lähetti noutamaan Saaran luoksensa.

3.Mooseksen kirja:
20:17 Jos joku ottaa vaimoksi sisarensa, isänsä tyttären tai äitinsä tyttären, ja näkee hänen häpynsä ja tämä näkee hänen häpynsä, niin se on häpeä, ja heidät hävitettäköön kansalaistensa silmien edessä; hän on paljastanut sisarensa hävyn, hän on joutunut syynalaiseksi.

Roomalaiskirje:
4:3 Sillä mitä Raamattu sanoo? "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi."

Galatalaiskirje:
3:6 samalla tavalla kuin "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi"?

Jaakobin kirje:
2:23 ja niin toteutui Raamatun sana: "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi", ja häntä sanottiin Jumalan ystäväksi.

7

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Onpas kummallinen aloitus. Ehkä se on jotenkin ovelan älykäs, koska minä ainakaan en heti huomaa miten ajatus, että "Aabraham uskoi Jumalaan ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi" jotenkin kumoaa itsensä.

   Saara ei oikeasti ollut Aabrahamin sisar. Aabraham ja Saara vain teeskentelivät, että he olisivat sisaruksia: "Sano siis olevasi minun sisareni, että minun kävisi hyvin sinun tähtesi ja minä sinun takiasi saisin jäädä henkiin." ( 1.Moos.12:13 )

   Ja nuo säädökset, jotka kieltävät sukupuolisuhteet lähisukulaisiin tulivat voimaan vasta kauan Aabrahamin kuoleman jälkeen. Muistaakseni ne tulivat voimaan, kun Mooses seikkaili erämaassa Egyptistä vapautumisen jälkeen.

   Tästä aloituksesta tulee mieleen se sivusto, johon ateistit ovat keränneet Raamatun ristiriitaisuuksia. Ja ne ovat kaikki enemmän tai vähemmän ristiriitaisuuksia vain, jos Raamattua lukee liian kirjaimellisesti ja jos hakemalla hakee niitä.

   Jos ajatellaan paremman maailman rakentamista, sen yhtenä tavoitteena voisi olla hyvä kommunikaatio. Siis se, että ihmiset ymmärtäisivät toisiaan paremmin. Useinhan juuri se, että ihmiset eivät ymmärrä toisiaan on monen ristiriidan, kahnauksen ja tappelun takana.

   Mutta aloittaja ei pyri Raamatun ymmärtämiseen, vaan sen tietoiseen vääristelyyn. Lukeekohan aloittaja samalla tavalla Harry Potteria? " Ekassa kirjassa sanotaan, että Harry heräsi aamulla. Ja toisessa kirjassa sanotaan, että Harry nukkui pitkään. No tässähän Rowling kumoaa itsensä. Tämä on ristiriita!"

   No, Harry Potter on vain fiktiota. Ei sitä tarvitse ottaa vakavasti. Kuten ei aloittajaakaan. Suoraan sanottuna lapsellista tekstiä aloittajalta. Luulevatko ihmiset tosiaankin, että Raamattua voi ymmärtää mitenkään, jos suhtautuu siihen valmiiksi kielteisellä ennakkoasenteella? Ja toisaalta ihmiset, jotka ovat aidosti kiinnostuneita Raamatusta, eivät jätä sitä lukematta ns. ristiriitojen takia.

   Aabrahamin tarina on kyllä erikoinen. Siinä on jonkin verran äksöniä, kuten ainakin yksi sota ja Sodoman hävitys. Siinä Aabraham keskustelee Jumalan kanssa tosi jankkaavasti, siis tinkaa ihan. Siellä on myös muita kuuluisia kohtia, kuten se kun Jumala testaa Aabrahamia ja käskee häntä tappamaan oman poikansa. Tosi outo elämä sillä Aabrahamilla.

   Mutta ei teidän kannata sitä lukea, jos ette ole aidosti kiinnostuneet kristinuskosta. Tai lukekaa vaan. Ette te sitä kuitenkaan ymmärrä. Se vaatii enemmän ymmärrystä, kuin mitä teillä on. Ei millään pahalla. :)

   • Anonyymi

    Niin, tämä älyttömän ovela juttu kertoo Jahve-jumalasta, joka on Raamatun Saatana.


  • Anonyymi

   > 1.Mooseksen kirja:
   20:2 Ja Aabraham sanoi vaimostansa Saarasta: "Hän on minun sisareni." Niin Abimelek, Gerarin kuningas, lähetti noutamaan Saaran luoksensa.

   Saara ei ollut hänen oikea biologinen sisko.

  • Anonyymi

   Kun Aabraham eli ei Moosekselle vielä ollut annettu lakia.

  • Anonyymi

   No ketä olivat juutalaiset eli benjaminilaiset, jotka tappoivat Israelin heimon Raamatun mukaan, joka benjaminilainen Paavalikin oli?

   • Anonyymi

    Juutalaisilla tarkoitetaan erityisesti Juudaan heimoa sekä kaikkia heihin sulaituneita heimoja. Juudaa Daavidin pojan Salomonin johdolla perustivat Juudean kuningaskunnan joka toimi pohjoisen Israelin varjossa. Daavid, Salomon ja koko messiaaninen sukulinja nousee Benjaminin heimosta, joka sulautui osaksi Juudaan heimoa.


  • Anonyymi

   1.Mooseksen kirja:
   20:12 Ja hän onkin todella minun sisareni, isäni tytär, vaikkei olekaan äitini tytär; ja niin hänestä tuli minun vaimoni.

   Molemmilla oli sama biologinen isä, nimeltään Terah, joten kyllä he olivat biologisia sisaruksia !!!

   Biblia (1776)
   1Moos. 20:12 Ja hän on tosin minun sisareni: sillä hän on minun isäni tytär, vaan ei äitini tytär: ja minä otin hänen emännäkseni.

   Miksi Jumalalla on noin heilahteleva mieli?

   Ensin saa mies ottaa vaimokseen biologisen sisarpuolensa, ja kehuu miestä hurskaaksi !!!

   2.Pietarin kirje:
   3:8 Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä."

   Henkeään edes ehtimättä vetää, muuttaakin Jumala heti mielensä, sanoen samaan hengenvetoon:

   "Jos joku ottaa vaimoksi sisarensa, isänsä tyttären tai äitinsä tyttären, ja näkee hänen häpynsä ja tämä näkee hänen häpynsä, niin se on häpeä, ja heidät hävitettäköön kansalaistensa silmien edessä; hän on paljastanut sisarensa hävyn, hän on joutunut syynalaiseksi."

   Samalla Jumalan on pitänyt kumota myös mielipiteensä Aabrahamin hurskaudesta?!
   Eihän Aabrahamia voida enään pitää hurskaana, vaan irstaana ja siveettömänä !!!
   Joten Room.:4:3 ; Gal.:3:6 ; Jaak.:2:23 ovat jo kirjoitushetkellä olleet väärää tietoa, Paavali ei ollutkaan niin kirjanlukenut, kun on annettu ymmärtää, ei myöskään Jaakob !!!

   Suomen lain mukaan?

   https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jiihooantikainen/227740-voivatko-sisaruspuolet-avioitua-keskenaan/

   Tähän aloitukseeni vastanneiden tietämättömyys Aabrahamin sukulaissuhteesta vaimoonsa Saaraan hämmästytti minua suuresti. (!!!)
   Eivät siinä tapauksessa tiedä myöskään sitä että ....

   1.Mooseksen kirja:
   12:11 Ja kun hän lähestyi Egyptiä, puhui hän vaimollensa Saaraille: "Katso, minä tiedän, että sinä olet kaunis nainen.
   12:14 Kun Abram tuli Egyptiin, näkivät egyptiläiset, että Saarai oli hyvin kaunis nainen.

   1.Mooseksen kirja:
   16:2 Ja Saarai sanoi Abramille: "Katso, Herra on sulkenut minut synnyttämästä; yhdy siis minun orjattareeni, ehkä minä saisin lapsia hänestä." Ja Abram kuuli Saaraita.
   16:3 Ja Saarai, Abramin vaimo, otti egyptiläisen orjattarensa Haagarin, sitten kuin Abram oli asunut kymmenen vuotta Kanaanin maassa, ja antoi hänet miehellensä Abramille vaimoksi.

   “vaimoksi” tarkoittaa että “seksiorjaksi” antoi Saara orjatyttönsä miehelleen/veljelleen !!!

   1.Mooseksen kirja:
   17:17 Aabraham lankesi kasvoillensa ja naurahti, sillä hän ajatteli sydämessään: "Voiko satavuotiaalle syntyä poika, ja voiko Saara, joka on yhdeksänkymmenen vuoden vanha, vielä synnyttää?"

   1.Mooseksen kirja:
   20:1 Ja Aabraham siirtyi sieltä Etelämaahan ja asettui Kaadeksen ja Suurin välimaille; ja hän asui jonkun aikaa Gerarissa.
   20:2 Ja Aabraham sanoi vaimostansa Saarasta: "Hän on minun sisareni." Niin Abimelek, Gerarin kuningas, lähetti noutamaan Saaran luoksensa.

   Oliko Abimelek sokea vai jokin perverssi “grannylover” ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   61
   1508
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   99
   1287
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   1259
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1202
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   40
   771
  6. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   675
  7. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   675
  8. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   666
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   665
  10. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   47
   655
  Aihe