SKP/Gennadi Zjuganov/Vladimir Putin - Pyhä kolmiyhteys

Anonyymi

Helmikuun 24. päivän aikainen aamu vuonna 2022 muutti Euroopan ja koko maailman turvallisuustilannetta yhtäkkiä ja dramaattisesti huonompaan suuntaa, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, tavoitteenaan nopea maan valtaus ja ukrainalaisten orjuuttaminen alamaisikseen.

Venäjän hyökkäys tuomittiin samana päivänä laajasti kautta maailman. Suomessa kaikki muut rekisteröidyt eduskuntapuolueet paitsi Ano Turtiaisen Valta Kuuluu Kansalle tuomitsivat Venäjän niin ikään.

Eduskunnan ulkopuolisista puolueista myös Suomen Kommunistinen Puolue tuomitsi Valdimir Putinin johtaman Venäjän hyökkäyksen, kutsuen sitä imperialismiksi ja maailmanrauhaa vaarantavaksi.

Hyökkäyksen tuomitsemisensa jälkeen SKP on kuitenkin kieltäytynyt tuomitsemasta toveripuoluettaan Gennadi Zjuganovin johtamaa Venäjän federaation kommunistista puoletta sen ehdottomasta tuesta Vladimir Putinin hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.
SKP siis vaikenee toveripuolueensa tuesta Vldimir Putinin hallinnon hyökkäyssotarikokseen.

SKP ja sen lehti Tiedonantaja eivät ole halunneet antaa viikkokausiin mitään päivitettyä tietoa koko ajan käynnissä olevasta Venäjän Ukrainaan hyökkäämisestä, joka uhkaa koko maailman turvallisuutta, kuten puolue itse totesi tuossa tuomitsevassa kannanotossaan totesi.

SKP on siis vastannut tuohon kyvyttömyyteensä käsitellä Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa sillä, että puolue vaikenee siitä alun Venäjän tuomitsemisensa jälkeen kokonaan, aivan kuin mitään sotaa ei enää olisikaan, ja jos puolueen jäsenet ja tukijat eivät käyttäisi muita tiedotusvälineitä, joissa aihetta käsitellään laajasti, päivittäin, eläisivät he täysin tynnyrissä.

Kuvitelkaapa tuollainen puolue kuin Suomen Kommunistinen Puolue Suomen hallituksessa päättämässä maamme asioista?
Niinpä. Ilmanko on SKP:n poliittinen kannatus tätänykyä soikea nolla(0).

26

495

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko ohjeistus SKP:n vaikenemiseen tullut juuri Zjuganovin kommunistien taholta, sitä on tietysti ulkopuolisen vaikea näyttää toteen, mutta kerrassaan eriskummallinen valinta puolueelta.

  • Anonyymi

   Aloituksessa mainittu "pyhä kolmiyhteys" näkyy muun muassa siinä, että niin Zjuganov, Putin kuin Suomen Kommunistinen Puoluekin pitävät Josif Stalinia ainakin jollain tavoin kunnioitettavana suurmiehenä, kaikkien kolmen tahon myös peitellessä Stalinin suunnattomia rikoksia, täkäläisten kommunistijohtajien muun muassa piilotellessa edelleen puolueelle Nikita Hruštšovin vallassoloaikaan luovutettuja dokumentteja.

  • Anonyymi

   Aloituksen valhe korjataan.

   https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
   "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
   Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
   Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan. Emme halua, että imperialistien välinen vastakkainasettelu muuttuu enää yhtään sotaisammaksi ja vahingollisemmaksi kuin se nyt on.
   Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on suojella siviiliväestöä etulinjan molemmin puolin. Tarvittaessa Suomen on valmistauduttava ottamaan vastaan alueelta pakenevat pakolaiset, jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja toimittaa Ukrainaan humanitaarista apua.
   Asevienti Suomesta Ukrainaan ei tule kyseeseen. Suomi ei voi olla uskottava rauhan rakentaja, jos se aseistaa Ukrainaa.
   Tällä hetkellä tarvitaan kaikkien rauhanvoimien ponnistuksia Ukrainassa, Venäjällä ja koko maailmassa rauhan puolesta sotaa vastaan. "

   SKP:n kanta on esitetty palstalla useaan otteeseen. Kannanotto on julkaistu samana päivänä kuin Venäjän hyökkäys alkoi.
   Aloituksen valhe on korjattu. Kapitalismin valtiot Venäjä ja Ukraina moukaroivat toisiaan. Ruumiita tulee. Aineelliset vahingot ovat jo nyt suuria.
   Aloitus olisi fiksu, jos korjaisi herjaavan valheensa.

   • Anonyymi

    Sinä et nimim. Partacus siis viitsinyt lukea aloitustani lainkaan ennen kommentointiasi.
    Tavanomaista leninististä valehtelua kommunistilta.

    Aloituksesta:

    > "Eduskunnan ulkopuolisista puolueista myös Suomen Kommunistinen Puolue tuomitsi . . "

    Mutta miksi sinä valehtelit aiemmin anonyyminä SKP:n jo tuominneen Gennadi Zjuganovin kommunistien tuen Putinin sodalle kun sellaista kannanottoa ei SKP:n tai Tiedonantajan sivuilta löydä, etkä sinäkään ole sellaiseen useista pyynnöistäni huolimatta linkittänyt?


  • Anonyymi

   Venäjän hyökkäys kapitalistiseen Ukrainaan on puhtaasti venäläisten kapitalistien hanke. Tiedonantaja lehti on käsitellyt useana vuonna Venäjän ja Ukrainan kapitalistien erimielisyyksiä analysoiden toiselta kantilta kuin Suomen porvarillinen media, joka toitottaa pelkästään välitöntä Venäjän sotauhkaa maahamme.
   Ennen Ukrainan sotaa maittemme välillä ei ollut suurempia ongelmia. Suomen kapitalistit saivat toimia rauhassa Venäjällä ja kotiuttaa voitot Suomeen. Toinen asia, maamme sisäinen, on mikäli osa voitoista siirretään verokeitaisiin.

   • Anonyymi

    SKP:n Tiedonantaja ei ole uutisoinut käytännössä lainkaan Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainaa ja sen kansaa vastaan käymästä sodasta.

    Jos suomalaiset ihmiset olisivat SKP:n Tiedonantajan varassa, he eivät tietäisi mitään muuta kuin että Venäjän hyökkäys Ukrainaan alkoi 24. helmikuuta. Ei mitään muuta.

    Mistä muualta kuin Suomen valtion ylläpitämältä ja mediamaksulla rahoitetulta Yleltä ja porvarimediasta tai vasemmistoliiton Kansan Uutisista teidän jäsenenne ja äänestäjänne ovat yleensäkään voineet seurata meneillään olevaa Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainan kansaa vastaan, koska teidän oma äänenkannattajalehtenne vaikenee kuin muuri aiheesta??

    Jos SKP haluaa saada näkyviin oman näkökulmansa Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaan Ukrainassa, niin pankaa Tiedonantajan toimittajat hommiin, älkääkä märiskö joutavia.
    Mikä vielä viivyttää?

    Katsokaa mallia.

    https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4713448-unesco-auttaa-toimittajia-ukrainan-sodassa

    https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4714942-venalaisten-kerrotaan-polttavan-ruumiita-liikuteltavissa-krematorioissa-mariupolissa-yritys-peitella-sotarikoksia?ref=popular

    Ukraina on monipuoluedemokratia, kun taas Venäjällä on Vladimir Putinin fasistihallinto, jonka vankin poliittinen oppositiotukija maan duumassa on juuri SKP:n venäläinen toveripuolue, jota se ei edellenkään halua tuomita.


  • Anonyymi

   Skp valittaakin palstalla kun demokraattinen media ottaa vahvasti kantaa Ukrainan puolesta, median pitäisi skp:n mielestä arvostella Ukrainaa ja Zelenskyin toimntaa syyllisenä sotaan. Olisiko Ukrainan pitänyt kieltäytyä kokonaan puolustamasta maataan ja antaa vapaaehoisesti Putinille.? Skp pitää Zelenskyitä suurimpana syyllisenä Ukrainan sotiin kun seuraa heidän kannanottojaan, ovat selvästi katkeria.

   • Anonyymi

    Suomalaisten kommunistien kanssa keskusteltaessa on syytä muistaa se, että SKP perustettiin Moskovassa, Venäjällä, ajamaan Venäjän asiaa, ja sitä se ajoi NKP:n Suomen haarakonttorina virallisestikin 73 vuotta.
    Se on näillä kommunisteilla sellainen kulttuurinen geenimutaatio, että Venäjän tukena on oltava, oli sen johdossa kuka vain. Pieniä ryppyjä rakkaudessa, tottakai, mutta suhde jatkuu.

    "Olisiko Ukrainan pitänyt kieltäytyä kokonaan puolustamasta maataan ja antaa vapaaehoisesti Putinille.?"

    Käytännössä juuri tuota nimimerkki Partacus ja muut suomalaiset kommunistit ovat esittäneet, vaatiessaan ettei Ukrainan kansalle saa lähettää aseapua lainkaan. Jokainen ymmärtää, Partacuskin, sen tarkoittavan sitä, että Ukraina olisi joutunut jo antautumaan Venäjän fasismidiktatuurille.
    Venäjän fasismidiktatuurin suunnitelma Ukrainan kansalle on kammottavaa luettavaa.

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008730387.html

    Kuvitelkaapa Suomi Ukrainan tilalle, ja jossain toisessa maassa sikäläinen kommunisti-"Partacus" rääkymässä suu vaahdossa, ettei Suomella saa antaa aseapua.
    Suomalaisten kommunistien Ukrainaa koskeva toteutunut vaatimus tarkoittaisi samaa Suomellekin, sillä jos Moskova on valmis tekemään tuota Ukrainassa ukrainalaisia vastaan, joita se kutsuu slaaviveljikseen, niin mihin sama Venäjän hallinto olisikaan valmis Suomessa suomalaisia kohtaan?

    Erittäin raakaan etniseen sortoon ja kansanmurhaan, sillä senhän jo Vladimir Putinin ihailema Josif Stalin oli häntä lähellä olleiden muistelmien mukaan valmis tekemään, jos Suomi olisi murtunut talvella 1939-1940 tai kesällä 1944.


  • Anonyymi

   "SKP:n Tiedonantaja ei ole uutisoinut käytännössä lainkaan Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainaa ja sen kansaa vastaan käymästä sodasta."

   Lukijalle.
   Lukekaa Tiedonantajaa niin huomaatte aloituksen tekijän valehtelevan. Hän yrittää kääntää porvarien sodan kommunistien syyksi. Sodan osapuolina olevat porvarit jatkavat sotaa ja ulkopuolisten valtioiden porvarit tukevat pääsääntöisesti Ukrainaa.

   Zjuganovia on arvosteltu. Oikea linja olisi ollut vastustaa sotaa koko puolueena eikä vain muutamana kansanedustajana. Se olisi merkinnyt puolueen lakkauttamista Putinin porvarien toimesta ja menemisestä maan alle kokoamaan sodan vastaista rintamaa. Ukrainan ja venäläisten työtätekevien tulisi molempien kaataa maidensa sotaporvarihallitukset ja sopia sodan jälkeisestä yhteistyöstä. Työläisillä on kaikkialla yhtenevät edut, aineellisen tuotannon kehittämisen edut. Kaikkein typerintä on yhtyä porvareiden sotakiihkoon oligarkkien rikastuttamiseksi.

   Aloituksen laatija on kurja, valehteleva porvaritrolli.

   • Anonyymi

    "Zjuganovia on arvosteltu."

    Näytätkö meille nimimerkki-Partacus missä ja millä tavalla sinä itse olet kritikoinut G. Zjuganovia hänen Ukrainan hyökkäyssotapolitiikastaan?
    Minä olen pyytänyt sinua jo aiemmin vastaamaan väitteeseesi siitä, että SKP olisi jo tuominnut hänet sen osalta, mutta sinulta ei jostain syystä ole sitten löytynyt lihaa tuonkaan höpinäluusi päälle.

    Suomen Kommunistinen Puolue ei ole arvostellut saatika että olisi tuominnut venäläisen toveripuolueensa puheenjohtajan Gennadi Zjuganovin imperialistista sotapolitiikkaa Ukrainan suhteen.

    Zjuganov on vaatinut jo vuosien ajan Ukrainan presidentin Voldomyr Zelenskyin syrjäyttämistä, maan itsenäisyyden lakkauttamista, miehittämistä ja pakkoliittämistä Venäjään, joten hänen vaatimuksensa ovat kulkeneet vähintään rintarinnan Vladimir Putinin kanssa ja joissain tapauksissa etukenossa.

    "Lukekaa Tiedonantajaa niin huomaatte aloituksen tekijän valehtelevan"

    Koska Tiedonantaja on viimeksi kirjoittanut Venäjän fasismidiktatuurin Ukrainaan hyökkäämisestä, ja mikä oli erityisesti tuon jutun tarkempi aihe?
    Muissa medioissa, kuten vaikkapa Kansan Uutisissa, siitä on vähintään viikoittain, mikä on tietysti aivan liian harvoin, koska suuria uutisia tulee nyt Ukrainasta ja siihen liittyen joka päivä, monta kertaakin päivässä.

    "Oikea linja olisi ollut vastustaa sotaa koko puolueena eikä vain muutamana kansanedustajana. Se olisi merkinnyt puolueen lakkauttamista Putinin porvarien toimesta ja menemisestä maan alle kokoamaan sodan vastaista rintamaa."

    Sinä puolustelet tuossa nimimerkki-Partacus imperialistista hyökkäyssotapolitiikkaa ajavaa venäläistä toveripuoluettanne.

    Sotaa vastaanhan Zjuganovin kommunistien ei tarvinnut valmistautua kamppaileman lainkaan, koska jo vuosia ja vuosia sitten oli Venäjän federaation kommunistinen puolue päättänyt, että Ukraina ja ukrainalaiset tulee alistaa Moskovan saappaan alle, tarvittaessa vaikka sitten sotilassaappaan.
    Se mitä Zjuganov ja Putin tekivät yhteistuumin ja sovitusti töitä sodanvastaisessa rintamassa, oli että he vaativat Ukrainaa olemaan puolustamatta valtioaluettaan, siis sotimatta vastaan, kun Venäjän fasismidiktatuuri hyökkää ja jalomielisesti alistaa ukrainalaiset oman valtansa alle.

    Minun ja sinun yksi ero on nimimerkki-Partacus, että minä puhun totta ja myös perustelen sanomani, kun taas sinä valehtelet valheitten päälle yrittäessäsi pitää huterat satuilusi jollain tavalla kasassa.
    Kokeiles joskuskaan puhua totta, jos sellaista käsitettä vielä ymmärrät.


  • Anonyymi

   https://yle.fi/uutiset/3-12390617
   "Jos Suomi päättää hakea jäsenyyttä, poliittinen päätös Suomen kutsumisesta jäseneksi voi tapahtua hetkessä, sanoo Naton toimintaan perehtynyt professori Brysselistä.
   Jäsenyys voi toteutua kirjaimellisesti yhdessä yössä, arvioi kansainvälisen turvallisuuspolitiikan professori Alexander Mattelaer Brysselin VUB yliopistosta Ylen haastattelussa."

   Satu:
   Kokoomus/nato tilasi Venäjältä sodan Ukrainaa vastaan. Seuraavaksi nostettiin venäläisuhka taivaaseen saakka. Nyt nato tarjoaa yhden yön sopimusta. Kokoomus pääsee maaliin ensimmäisenä. Kansanäänestys natoon liittymisestä estetään. Sopimus solmitaan yhtä lailla kulissien takana kuin Isäntämaasopimus.
   Seuraavaksi Suomi-neito odottaa, minne nato maamme sotaan johdattaa.

   Sosiaalisessa mediassa trollaus kansanäänestystä vastaan voimistui viime viikosta lähtien yhtäläisesti kaikilla foorumeilla.

   • Anonyymi

    "Satu:
    Kokoomus/nato tilasi Venäjältä sodan Ukrainaa vastaan."

    Sinun höperehtimisesi, nimimerkki-Partacus, on patologista, kun levität pilkallasi moisia väitteitä.


  • Anonyymi

   Gennadi Zjuganovin kommunistien tukeman Venäjän fasistihallinnon hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan on johtanut suomalaisten suhtautumiseen erittäin kriittisesti Venäjän fasistihallintoon.

   Vain 6 prosenttia suomalaisista katsoo, ettei Venäjä ole nyt Suomelle sotilaallinen uhka.

   Hyytävä arvio, mutta kun katsoo Venäjän fasistihallinnon brutaalia hyökkäyssotaa Ukrainan kansaa vastaan, niin sen pohjalta tuo on täysin realistinen tulkinta sen seurauksista suomalaisilta.

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4717538-venaja-tuhosi-lopullisesti-maineensa-suomalaisten-silmissa-evan-kyselyssa-vain-6-prosenttia-ei-pida-maata-merkittavana-sotilaallisena-uhkana

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin sortokoneisto kiristää otettaan toisinajattelijoita, hallintoon kriittisesti suhtautuvia ja ylipäätään jostain asiasta diktaattori Vladimir Putinin kanssa eri mieltä olevia kohtaan.
   Suomen Kommunistinen Puolue vaikenee tästäkin tosiasiasta, mikä tarkoittaa käytännössä tukea Kremlin politiikalle.

   https://yle.fi/uutiset/3-12399705

  • Anonyymi

   https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4624265-perussuomalaiset-suhtautuvat-myonteisimmin-putinin-venajaan-vasemmistoliitossa-suurin-kielteinen-kaanne?ref=kureadmore3

   Perussuomalainen puolue tukee Venäjää ja kaikkea muuta oligarkkista kapitalismia.
   PS-puolueen ohjelmat edustavat vahvaa kapitalistista diktatuuria.
   Jos varakkailta porvaripuolueiden jäseniltä kysytään, niin vastaus on sama kuin persuissa. Raharuhtinaille kansan hätä sotatilassa ei merkitse mitään.
   Porvarit eivät tue Venäjän siirtymistä työväen valtaan vaan vain sopeutumaan läntisen kapitalismin ehtoihin.

   SKP:n kanta on selkeä. Se ei tue Ukrainan sodassa Venäjän hyökkäystä Ukrainaan eikä kapitalistiblokkien keskinäistä sotaa.
   https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota
   "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
   Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
   Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan. Emme halua, että imperialistien välinen vastakkainasettelu muuttuu enää yhtään sotaisammaksi ja vahingollisemmaksi kuin se nyt on.
   Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on suojella siviiliväestöä etulinjan molemmin puolin. Tarvittaessa Suomen on valmistauduttava ottamaan vastaan alueelta pakenevat pakolaiset, jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja toimittaa Ukrainaan humanitaarista apua.
   Asevienti Suomesta Ukrainaan ei tule kyseeseen. Suomi ei voi olla uskottava rauhan rakentaja, jos se aseistaa Ukrainaa. "

   Ukrainan sodan avulla maailman porvaristo sai valtuudet militarismin edistämiseen. Aseistusta lisätään kun sitä tulisi vähentää.
   Tässä aloituksessa porvarien propagandistit yrittävät vierittää sodan aloittajaksi ja tukijaksi SKP:tä. Kirjaus ei mene läpi.
   SKP vaatii kapitalismia lopettamaan sodan ja sopimaan erimielisyydet neuvottelupöydässä.
   Tukekaa ukrainalaisia pakolaisia suunsoiton sijasta.

  • Anonyymi

   Zjuganovin kommunistien fanaattisesti tukema Venäjän fasismidiktatuuri jatkaa brutaalia hävityssotaansa Ukrainan kansaa vastaan.

   Se estää kaiken avun viennin piirittämäänsä Mariupoliin ja Severodonetskiin, joissa yhteensä jopa 150 000 lasta, naista ja miestä kuolee jo nälkään ja pommitusten, tykkitulen ja jatkuvan ampumisen aiheuttamiin vammoihin.
   Ihmisyyden nimissä, SKP, tuomitkaa tuo rikollinen toverinne Gennadi Zjuganov ja hänen koplansa. Miksi te suojelette tuota fasistidiktaattori Putinin juoksupoikaa? Onko hän teistä niin hyvä kommunisti?

   Tiedonantaja lehti ei ole kirjoittanut käytännössä koko Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainaan mitään ajankohtaista uutista. Ei ensimmäistäkään.
   Ajatelkaa, jos kommunisti Suomessa haluaa tietää mitä vaikkapa Ukrainassa tapahtuu, niin hän ei voi lukea siitä Tiedonantajasta, siksi että se ei kirjoita siitä mitään!

   Onneksi meillä Suomessa on muita laadukkaita ei-kommunistisia medioita, jolloin kommunistikin pysyy kärryillä maailman asioista, jos vain vähänkään viitsii paneutua seuraamaan asioita, eikä hänestä siis tule aivan tynnyrissä kasvatettu, mitä kyllä luulisi joidenkin täällä kommentoivien kommunistien elämän pitkälti olleenkin.

   Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyy siis edes moittimasta sanallakaan Gennadi Zjuganovin johtaman venäläisen toveripuolueensa kanssarikollisuutta fasistijohtaja Vladimir Putinin sotarikokseen ja rikokseen rauhaa vastaan hyökkäys- ja valloitussodassa Ukrainaa ja sen kansaa kohtaan.

   Hävetkää, suomalaiset kommunistit, jos teillä sellaista ihmisyyteen liittyvää tunnetta vielä jostain sopukasta löytyy!!

   Ja niin nimimerkki Partacusta näytti eräässä anonyyminä kirjoittamassaan kommentissa jo hieman hävettävänkin puolueensa onneton Zjuganovin nuoleskelu, kun äityi valehtelemaan SKP:n jo tuominneen tämän, mikä ei pidä paikkaansa.
   Löytyykö se väittämäsi SKP:n tuomitseva kanta nyt, nimimerkki Partacus?

  • Anonyymi

   Puhuin juuri Mariupolissa asuvan ystäväni kanssa, joka sanoi, että tilanne siellä on "ainakin 50 kertaa pahempi kuin Buchassa ja Irpinissä yhteensä".

   Kertoi venäläisten olevan pahempia kuin barbaarit.

   Arian Gic, Ukraina

   ttps://twitter.com/GicAriana/status/1515460318855667717

   ttps://twitter.com/GicAriana

  • Anonyymi

   Gennadi Zjuganovin kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden tukeman Venäjän fasismihallinnon hyökkäyssodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuessa Ukraina suuntaa jo kohti Euroopan Unionin tulevaa jäsenyyttä.

   Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky luovutti eilen maanantaina asiakirjan, joka sisältää Ukrainan vastaukset Euroopan unionin kyselylomakkeeseen.
   Euroopan unionin Ukrainan-suurlähettiläs Matti Maasikas twiittasi, että hänellä oli "kunnia saada presidentti Zelenskyltä vastaukset Euroopan komission kyselylomakkeeseen".

   Se on selvä asia, että Suomen Kommunistinen Puolue on kovasti harmissaan tuostakin, sillä ovathan suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat rääkyneet suu vaahdossa, vaatiessaan Suomen eroa Euroopan Unionista ja muistakin länsiyhteyksistä, vain jotta Moskova voisi ulottaa valtansa maksimaalisesti maahamme, ja Gennadi Zjuganovin kommunistit pääsivät samalla tukemaan henkihieverissä hoippuvaa SKP:tä.
   Aivan totta, tuota SKP on Suomelle vaatinut.

   Kuvitelkaapa tuon Suomen tila tänä päivänä kun Kremlissä on fasistidiktaattori, joka jopa SKP:n itsensä mielestä on imperialistinen ja uhka maailmanrauhalle, mutta silti suomalaiset kommunistit vaativat edelleen Suomen tekemistä puolustuskyvyttömäksi.

   Ketterästi puhaltava tuulet täkäläisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden päänupin läpi, korkeintaan matkallaan vienon sahajauhopilven pölläyttäen, muuta ei voi sanoa.

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa kotikaupungistaan Kaakkois-Ukrainan Mariupolista paennut 15-vuotias Alena Zagreba kuvasi sotaa joka päivä.

   "– Katso, kaikki on pilalla. Voit nauhoittaa täällä kauhuelokuvan, Zagreba sanoo videopäiväkirjassa"

   https://yle.fi/uutiset/3-12410991

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu, aiheuttaen järkyttävää tuhoa maassa.

   Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön (IOM) viimeisimmän raportin mukaan Ukrainassa on yli 7,7 miljoonaa maan sisäistä pakolaista, jotka ovat joutuneet lähtemään kodeistaan hyökkäyksen vuoksi ja kun Ukrainan rajojen ulkopuolelle on paennut yli 5 miljoonaa ihmistä, tarkoittaa se lähes 13 miljoonaa kotinsa jättämään joutunutta ukrainalaista.

   "Naiset ja lapset, vanhukset ja vammaiset ovat kärsineet eniten, sillä he kaikki edustavat erittäin haavoittuvaa ihmisryhmää", sanoo IOM:in pääjohtaja António Vitorino.

   h eteen.
   ttps://www.iom.int/news/one-six-people-internally-displaced-ukraine

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu.

   Venäjän valtio on määrännyt kustantajat poistamaan sanan "Ukraina" oppikirjoista. Yritys pyyhkiä pois kansakunta ja kansa jälkekään jättämättä on alkanut.

   h eteen.
   ttps://twitter.com/anneapplebaum/status/1517833610899955715

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotapolitiikkaa Ukrainassa vastustetaan näkyvästi myös omassa maassa.

   Pietarilainen Jelena Osipova, 76, on yksi näkyvä hahmo tuossa Kremlin fasistihallinnon sotapolitiikan vastaisessa rintamassa.

   https://yle.fi/uutiset/3-12407104

   Tästäkään asiasta et voi lukea SKP:n Tiedonantajasta, sillä se kieltäytyy kategorisesti kirjoittamasta mitään ajankohtaisia uutisia Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssodasta Ukrainassa.

   Onneksi Suomessa on kuitenkin runsaasti laadukasta ei-kommunistista mediaa, jonka kautta täkäläisillä kommunisteillakin on mahdollisuus saada halutessaan tietoa maailman asioista, eikä heidän tarvitse elää tynnyrissä.

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu.

   Nimimerkki Partacus raivostui taannoin pahemman kerran verratessani kotiin tunkeutuvaa väkivaltaista rosvojoukkoa hyökkäysssotaan ja siinä maahan tunkeutuvaan armeijaan, joissa molemmissa ovat vaarassa ihmisten kodit ja niissä asuvien turvallisuus.

   https://yle.fi/uutiset/3-12386113

   Nimimerkki Partacuksen mukaan tuollaista vertausta ei olisi saanut tehdä, koska hänen mukaansa poliisin ja armeijan toimintaa ei saa samaistaa.

   Suomalaisten kommunistien päämäärä on aina ollut Suomen itsemääräämisoikeuden lakkauttaminen, maamme erottaminen kaikista länsiyhteyksistä ja puolustusvoimain tekeminen heikoksi, jotta Moskovan kulloinenkin diktatuuri voisi hallita mielinmäärin Suomea ja suomalaisia.

   Venäjän maksimaalinen määräysvalta Suomessa on ollut SKP:lle ykköskysymys myös koko Neuvostoliiton jälkeisen ajan, koska Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistinen puolue on iso puolue, ja vain se voisi nostaa suomalaisen kommunismin nykyisestä nollakannatuksestaan. Juuri tuon vuoksi SKP on kieltäytynyt kritikoimasta Zjuganovin kommunisteja heidän tuestaan Vladimir Putinin fasistihallinnon hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, eikä Tiedonantajan sallita kirjoittaa lainkaan päivitettyä tietoa meneillään olevasta sodasta.

   Kyllä Suomessa riittää tuosta huolimatta laadukasta mediaa myös täkäläisten kommunistien tiedonnälkää tyydyttämään, ja joita medioita samainen nimimerkki Partacuskin käyttää omissa kommenteissaan, tosin jättäen sivistymättömyyttään lähteet kokonaan mainitsematta.

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin pikkuapulaiset ja juoksutytöt ovat järjestämässä omaa Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan tukevaa mielenosoitusta 8.5.

   Väkivallan käyttäminen rehottaa aiheen parissa käytävissä Venäjän fasismidiktatuuria kannattavien suljetuissa verkkokeskusteluissa.
   Pistää miettimään, että miksi kummassa nämä venäläiset ovat edelleen Suomessa eivätkä paratiisi-Venäjällä? Merkillistä.

   Luotan täysin Suomen poliisin ammattitaitoon hoitaa tälläinen rettelöitsijäsakki asianmukaisella tavalla putkaan ja tarvittaessa myöhemmin oikeuslaitoksen asiakkaiksi mikäli he eivät ole kyvykkäitä tai halukkaita käyttäytymään sivistyneesti, kuten Suomen kaltaisissa demokraattisissa maissa mielenosoituksiin kuuluu.
   Supokin seuraa tilannetta, joten virkavalta on kartalla missä mennään ja puuttuu tarvittaessa tilanteeseen.

   Tosin aina on pelkona se, että Venäjän fasismidiktatuurin puolelta provosoidaan järjestetty vastaisku mielenosoitusta kohtaan, josta sitten syytettäisi suomalaisia "russofobisiksi" ja "venäläisvähemmistön sortamiseksi".
   Suomen Kommunistisen Puolueen jäseniä ja kannattajia on varmasti tukemassa tuota Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotapolitiikka tukevaa mielenosoitusta.

   https://putinintrollit.fi/2022/05/05/suomenvenalaisten-whatsapp-ryhmassa-keskustellaan-aseiden-tuomisesta-venaja-mieliseen-kulkueeseen-ja-lietsotaan-vihaa-ukrainalaisia-vastaan/

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin valtiollisella Rossija 1-kanavalla vaaditaan jo kommunistidiktaattori Josif Stalinin salaisen poliisin Lavrentija Berijan kaltaisen kurinpitäjän perään.
   Totalitarismi on Venäjällä siirtymässä ehdottomaksi, kuten Stalinin aikaan.

   ttps://twitter.com/JuliaDavisNews/status/1523097022005403648

   Amnesty International ilmoittaa, että Venäjällä mielenosoitukset hallintoa kohtaan ovat kiellettyjä ja ankarasti rangaistuja.

   https://www.sttinfo.fi/tiedote/amnesty-mielenosoittamisesta-tehty-kaytannossa-mahdotonta-venajalla?publisherId=35693046&releaseId=69915711

   Kun suomalaisen Kommunistisen Työväenpuolueen lehden Työkansan Sanomain päätoimittaja riemastui taannoin Moskovan mielenosoituksista raportoimassa olleen Ylen toimittajan pahoipitelystä miliisin toimesta, sanoen "Pamppua tuli, ansaitusti", niin kritikoin täällä kyseistä Työkansan Sanomain päätoimittajan lausuntoja, jolloin täällä ahkerasti kommentoiva nimimerkki Partacus raivostui minulle pahanpäiväisesti.
   Ei kuulemma saanut moittia tätä kommunistipäätoimittajaa.

   Kommunisteilla on diktatuurin palvonta verissä, joten ilmanko SKP piilottelee edelleen NKP:n vuonna 1960 puolueelle luovuttamaa 800-sivuista dokumenttikokonaisuutta Josif Stalinin hallinnon rikoksista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   360
   3020
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2798
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1460
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1249
  5. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   120
   1137
  6. 57
   1065
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   426
   774
  8. Tänään puhutaan loukkauksista

   (En huomioi sua röllikkä tänään, koska päänsärkyisenä ei huvita vääntää sun kans riitaa) Ihmisetkokee erilailla asioita. Toiset loukkaantuu pienemmis
   Ikävä
   118
   724
  9. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   23
   718
  10. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   224
   716
  Aihe