Venäjäkortti jokapaikan pataässä taas A-studiossa

Anonyymi

A-studiossa kuultiin taas miten yllätys-yllätys koronakritiikki, koronapassin vastustaminen, maahanmuuttokrotiikki, Natovastaisuus jne. jne. ovat venäjäjätrollien toimia. Siellä eräs tutkijatohtori väitti taas kivenkovaa että Venäjän hyökkäyksellä, täsmäiskuilla jne. pelottelu, mikäli Suomi hakee Natoon, ovat venäjävaikuttamista, vaikka telkkarissa Toveri, Aaltola, Salonius-Palsternak, Smith jne. jne. ovat näistä mahdollisista sotilaallisista toimista puhuneet jo ainakin viikon ihan avoimesti. Sannikka on yleensä valinnut hyviä ja puolueettomia asiantuntijoita studioon, mutta nyt naiivi nuoruus, kokoomuslaisuus ja Natotiltuilu paistoi läpi kilometrien päähän. Saako näistä sessioista jotain kommentaattoripalkkioita? Nyt tällä hypetetyllä venäjäkortilla tienaa varmaan hyvin tai saa ainakin rahoitusta yliopistotutkimukselleen helposti. Vähän villoja, mutta riittää kun kaiken kokoomusnarratiivin vastaisen mielipiteen kyseenalaistaa ryssä-viholliskuvalla. Mitä saa sanoa, ettei ole putinisti, venäjävaikuttaja, ryssä, pietaritrolli tai ruplarahoitettu ..no puhu kuin coccare. Mahtaakohan edes kokoomuksen haluamia 800 miljoonan euron hyvätuloispainotteisia prosentuaalisia velkarahoitteisia veronalennuksia tai sosiaaliturvan leikkauksia saada arvostella, ettei sinua leimata ryssäntrolliksi. Viddu kun on joku keksinyt hyvän keinon kyseenalaistaa ja saattaa epäilyksenalaiseksi kaikki oman poliittisen ideologian vastainen keskustelu ja mielipiteet 👍

12

156

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   CANCEL-kylttyyriä internetaktivismia, jossa kaikki muu kuin kokoomuslainen oikeaoppisuus on väärin, ja jonka tavoitteena on eristää eristäjien mielestä vääriä mielipiteitä esittävä ihminen sosiaalisesta piiristään, asettaa hänet boikottiin tai saada hänet menettämään työpaikkansa ja kyseenalaistaa viholliskuvilla hänen sanomansa. Tämä tehdään nostamalla kohde julkisesti tikunnokkaan puheista tai eleistä, jotka määritellään ongelmallisiksi mm. mielipiteet maahanmuutosta, koronanhoidosta, koronapassista, Natojäsenyydestä, EU-integraatiosta, Brexitistä/Fixitistä, globalismista, veronalennuksista, sosiaaliturvasta jne.

   • Anonyymi

    Se mikä tässä eniten ärsyttää, on, että henkilö pyörii laudalla ja Ylellä ja laskuttaa siitä veronmaksajaa.

    Nämä coccareet ovat mccarthyismin lähettiläitä, noitavainot nousemassa kaikkia toismielisiä vastaan, enkä taaskaan tarkoita Bäckmania ja Putkosta, kuten coccarecancel-kylttyyri kuitenkin tahallaan väärinymmärtää.


   • Anonyymi

    Just näin. Harmi etten tosielämässä tapaa enää kuin toopeja. Aivojaan käyttämättömiä idiootteja. Mielelläni eristäydynkin sellaisista.


   • Anonyymi

    Ja me kaikki maksetaan tuosta,kokoajan.


  • Anonyymi

   Hyvä mielipide. Olen samaa mieltä. Törkeetä kuinka yritetään haukkumalla torpata keskustelu alkuunsa. Milloinka Suomesta tuli tällainen paska maa missä ei ole aitoa sananvapautta eikä keskustelua vaan ylempää ohjaillaan kaikki sallittu puhe ja määritellään mielipideilmapiiri. Yököttävää. ? Uskallappas ajatella toisin. Korona"rokotusten hypetysten aikaan huomasin ilmiön enkä todellakaan mennyt piikille sen havaittuani. Mikä piru sen on saanut rantautettua suomeenkin? Samanlaista paskaa kuin P-Koreassa pian meininki Googlen sensuureineen täälläkin. Vituttaa jatkuva vaikutusyritys!
   Missä on neutraalit, puolueettomat, kuivakat asiauutiset? Eipä ole enää, se ei palvele vallanpitäjiä, on ohjailtava kansaa ja haukuttava ja paneteltava muita samoin toimivia. Omalla asialla ovat päättäjämme, rahaa vain ovat vailla kuppaajat.
   Oma paska ei näköjään haise ja toisinajattelijat haukutaan vaan tylysti ryssiksi ja kuvittelevat asian olevan sillä loppuunkäsitelty. Kiusaaja-ainesta riittää mutta periks ei pidä antaa vaan samalla mitalla. Maksakoot hybridikeskuksen aiheuttamat kulut. Hybridivaikuttaminen on päättäjien asialla, verovaroilla toteutettuna.

   • Anonyymi

    Alkoi siitä hetkestä kun coccareiden vaalikampanja alkoi loppuvuodesta 2017. Suunnitelmat laadittiin paljon sitä ennen.


   • Anonyymi

    On olemassa objektiivinen totuus; maapallo kiertää aurinkoa, vaikka kukaan ei sitä olisi näkemässä. Sitten on olemassa subjektiivinen totuus; missä kohtaa taivaankantta aurinko havaitsijan näkökulmasta katsoen on - eri puolilta maapalloa auringon asema taivaankannella on erilainen täsmälleen samaan aikaan.

    On täysin kiistämätön ja objektiivinen totuus, että Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja pommittaa Ukrainaa kivikaudelle. Syistä voi olla eri mieltä; ne ovat subjektiivisia mielipiteitä. Jonkun mielestä syy oli Ukrainan länsimielisyys - halu liittyä EU:n ja Naton jäseneksi. Joku toinen voi väittää, että syy oli amerikkalaisten biolaboratorit. Putin sanoo, että syy on Ukrainan denatsifikaatio. Putin sanoo,..

    Putin on todistettavasti puhunut moninapaisesta maailmanjärjestyksestä vuoden 2007 Münchenin turvallisuuskokouksessa. Siinä hän esitti, että suurilla valloilla, kuten Venäjällä, Kiinalla ja Yhdysvalloilla tulee olla etupiirit.

    On myös kiistaton tosiasia, että Putin on veljeillyt Alexandr Duginin kanssa, jonka ideologia näkee läntiset arvot, kuten individualismin uhkana slaavilaiselle maailmalle ja haluaa Venäjän palauttavan keisariaikaiset rajat (mukaanlukien Suomi, Baltia, Ukaina, osa Puolaa, keski-Aasian tasavallat jne.). Sekin on aivan kiistaton tosiasia, että Putin pitää Stalinia sankarinaan ja Neuvostoliiton hajoamista viime vuosisadan pahimpana geopoliittisena tragediana. On myös kiistaton fakta, että ennen hyökkäystä Ukrainaan, putin totesi, että ukrainalaiset ovat venäläisiä ja ettei mitään Ukrainaa valtiona ole (mikä ei tietenkään ole objektiivisesti totta). Yhtä hyvin Putin voisi sanoa, että suomalaiset ovat venäläisiä, eikä mitään Suomea ole olemassakaan - ja arvatkaapa mitä - niinhän putinistitrollit puhuvat tälläkin palstalla.

    Putin haluaa jäädä historiaan slaavilaisen maailman yhdistäjänä. Hän jää historiaan Hitleriin ja Staliniin rinnastuvana diktaattorina.

    Objektiivinen totuus on myös se, että Putin on asettanut Venäjälle sananvapautta ja netin käyttöä rajoittavia lakeja, jotka ovat niin ankaria, että vääristä puheista voi joutua 15 vuodeksi vankilaan. Sekin on objektiivinen totuus, että koulutettu väestö, erityisesti IT-osaajat ja nuoret tubettajat pakenevat maasta, josta on tullut äärimmäisen ahdistava ja vaarallinen sananvapautta puolustaville.

    Putin teki äärimmäisen strategisen virheen esittämällä vaatimuksia etupiireistä ja uhkauksia Suomen ja Ruotsin mahdollisen nato-jäsenyyden vakavista seurauksista. Hyökkäys Ukrainaan käänsi Suomen nato-kannan kertaheitolla. Yksikään suomalainen puolue tai poliitikko ei olisi pystynyt samaan. Ironista kyllä Putin vahvisti Natoa ja teki Euroopan unionista yhtenäisemmän ja transatlanttisesta yhteistyöstä entistä tiiviimpää - hän ampui siis itseltään munat; Ukrainan hyökkäyksen johdosta Venäjästä tuli halveksittu ja epäluotettava valtio, jonne ei haluta investoida, ja jonka kanssa ei haluta tehdä yhteistyötä.

    Kiina voi roikottaa Venäjää löysässä hirressä, mutta ei se syöksy Venäjän perässä jyrkänteeltä, koska sen läntisen kaupan arvo on 15 000 miljardia dollaria, kun Venäjän kaupan arvo on vain 700 miljardia dollaria. Kiinalle taloudellinen vakaus ja kehitys ovat tärkeämpiä kuin ideologiset syyt menettää länsimaista pumpattavat dollarit. Sori vaan, mutta Kiina ei Venäjää pelasta. Samalla, kun kelloja käännettiin tunti taaksepäin, Putin käänsi aikaa 40 vuotta taaksepäin, tsai ehkä tsaari Nikolain aikaan,..

    Suomalaiset päättäjät ovat toimineet suoraselkäisesti ja äärimmäisen hyvin kriittisessä maailmantilanteessa. Suomea on kriisiaikoina siunattu osaavilla päättäjillä.


  • Anonyymi

   Ota rokote, käänny homoksi ja liity Natoon!

  • Anonyymi

   On se törkeää miten jokainen joutuu maksamaan tuosta törystä ja sitten osan kansan mielipiteitä halvennetaan törkeästi että se on muka Venäjän vaikuttamiseksi.
   YLE:ltä käsittämätöntä toimintaa. Kyllä joskus tuollaisen sikailun on loputtava.

  • Anonyymi

   Kiukuttelua kiukuttelun vuoksi kun ei muutakaan keksi DDD

  • Anonyymi

   Erittäin hyvä aloitus. Asiasta pitäisi voida keskustella, ilman että heti leimataan joksikin ihme Putinistiksi. Suomessa on edelleen mm. Ihmisiä, jotka epäröivät ja kyseenalaistavat Natoon menon. Eivätkä nämä ihmiset todellakaan ole mitään trolleja vaan tavallisia kansalaisia.

   • Anonyymi

    Varmasti. Mutta Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen meillä on ollut kolme vuosikymmentä aikaa muodostaa NATO-kanta. Jos on 30 vuotta jahkaillut, eikä osaa päättää, sitten sellaisten ihmisten pitää tehdä päätökset, jotka pystyvät kantansa määrittelemään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1153
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1110
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1066
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   235
   1049
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   995
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   858
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   831
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   796
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   774
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   719
  Aihe