RIKOLLINEN Kokoomus ajaa Suomea Natoon VALHEILLA.

Anonyymi

Kokoomus ja sen umpirikollinen presidentti sekä mediat ovat koko ajan väittäneet, että Venäjä voi yhtä hyvin hyökätä Suomeen, kuin se hyökkäsi Ukrainaan ilman syytä.

TOTUUS ON, että USA järjesti Ukrainaan verisellä vallanvaihdolla v. 2014 nukkehallintonsa, jota se alkoi aseistaa ja tukea Ukrainan venäläisväestön sortamisessa ja tappamisessa. V. 2014 mm. poltettiin elävältä rakennukseen 38 venäläistaustaisia Odessassa USA:n tukemien natsien toimesta, jolloin maan natsihallinto ei koskaan edes yrittänyt rangaista joukkosurman tehneitä natseja. Tapaus on vain yksi esimerkki siitä, millä tavalla USA:n järjestämä natsivalta on vainonnut venäläistaustaisia Ukrainassa koko ajan.

Mikään ei ole räikeämpää valehtelua kuin syyttää USA:n järjestämästä ja ylläpitämästä sodasta Venäjää, kun juuri USA:n toimien vuoksi Ukrainassa on tapettu n. 14 000 venäläistaustaista vuodesta 2014 lähtien.

Läpeensä mädän Kokoomuksen rikollisuus ja valehtelu on yhtä kieroa kuin on ollut Kiovan natsihallinnon rikollisuus koko ajan Ukrainassa. Samaan aikaan Kokoomuksen mediat ovat pitäneet huolen siitä, ettei USA:n muistakaan valtaisista ihmisoikeusrikoksista ole keskusteltu mitään. Esim. Jemenissä USA:n järjestämästä ja aseistamasta kansanmurhasta ei moni suomalainen tiedä mitään, vaikka USA:n siviiliuhrien määrä Jemenissä on yli 250 000, joista lapsia n. 150 000. Tämä on noin sata kertaa enemmän, kuin on Ukrainan sodassa kuollut siviilejä.

31

162

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi turhaan liittyä Natoon kun Suomen media kertoo Ukrainan murskanneen Venäjän armeijan?

  • Anonyymi

   Niinistöhän oli jo viemässä Suomea EUhunkin KANSALTA KYSYMÄTTÄ.
   Kansanalistaja on sopiva nimitys hänelle.

   • Anonyymi

    Samalla tavalla nyt Kokoomuksen natsipresidentti ja USA:n aivopesemä hallinto on jo sopinut Natoon liittymisen Natomaiden kanssa ennen kuin asiaa on Suomessa edes käsitelty ja tehty siitä päätöstä.

    Tuhansia suomalaisia vanhuksia rikollisten monikansallisten veronkiertäjien "hoiva"yhtiöiden bisnesten vuoksi valheillaan tapattanut Kokoomus, joka edelleen valheidensa avulla varasti kansan maaperän aarteet, satoja miljardeja euroja, yksityisille maailman veronkiertoyhtiöille, on pahin SYÖPÄ mikä suomalaista hyvinvointia on koskaan tuhonnut. Kokoomus on paljon pahempi kuin toisen maailmansodan tuhot.


  • Anonyymi

   Näin se on. Esimerkiksi amerikkalaisten hävittäjien osto oli sovittu jo kaksi vuotta ennen virallista päätöstä. Siinä välissä järjestettiin kaksi vuotta kestävä teatteriesitys, jossa muka pilkun tarkkaan tutkittiin eri hävittäjiä.
   Nyt on NATO-asiassa menossa samanlainen teatteri. Kuinka tyhmänä Suomen kansaa oikein pidetään?

  • Anonyymi

   Tiedetään hyvin, millaisten rahapiirien etujen ajajana pressa on koko poliittisen uransansa ajan toiminut, nyt vaan alkaa suurempien joukkojen silmät avautua. Tiukanpaikan tullen eli kun agenda uhkaa tökkiä, tulee nopeasti diktattorimaiset keinot käyttöön kuten oli rahaliittoon liittyminen. Nyt ei haluta kuula kansan mielipidettä Natosta, kun kansanäänestys on vaiettu kuoliaaksi.

   • Anonyymi

    Voidaan me se kansanäänestyskin järjestää. Natoon enemmistö kuitenkin haluaa.
    Eikä järkevät ihmiset usko noihin tyhmiin salaliittoihin.
    Jemen ja Ukraina ei ole USA:n masinoimia vaikka kuinka yritätte suoltaa propagandaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voidaan me se kansanäänestyskin järjestää. Natoon enemmistö kuitenkin haluaa.
    Eikä järkevät ihmiset usko noihin tyhmiin salaliittoihin.
    Jemen ja Ukraina ei ole USA:n masinoimia vaikka kuinka yritätte suoltaa propagandaa

    Oletko Figaroa milloin viimeksi lukenut? Osaatko?


  • Onko siis niin, että venäjän rehti ja rehellinen presidentti on esitetty lännen medioissa valheellisesti?
   Onko siis niin, että Ukrainassa venäläisten suorittamat lateraaleissaan tuhotyöt. lasten tappaminen, raiskaamiset ja siviilien murhaamiset ovatkin rauhaa edistävän sotilasoperaation tärkeitä tehtäviä joilla natsit, huumehörhöt ja muut ameriikan ystävät laitetaan kuriin jotta rauhankyyhkyt voivat taas lennellä Ukrainan taivaalla kuten neuvostoliiton aikanakin.
   Onko Putin kertonut, että meidän uutta lasten sairaalaa ei sitten pommiteta jos hän toteuttaa uhkaamansa seuraamukset joita Suoman Natojäsenyyden hakemisesta seuraisi?
   Olisiko meidän saatava ohjeistusta ja toimintamalleja SKP:n, vasemmistoliiton ja heidän elokapinan asiantuntijoilta?

   • Anonyymi

    On.


  • Anonyymi

   Vain maanpetturit ovat valmiita viemään Suomea ydinsodan partaalle saadakseen henkilökohtaista hyötyä?🤦🤦🤦

  • Anonyymi

   Vakuutus ei korvaa sodasta tai aseellisesta tuhosta.Missäs luulette kun joku näistä tapahtuu on korvaus.Orpo ei taatusti korvaa.

  • Anonyymi

   Kaiken oon maksanut 67v aikana niin 80v Suomen armejaa kuin omat kiinteistöt.Veroissa osani tehnyt.Missä on pellet vakuutus .

  • Anonyymi

   Ukrainassa on nähtävillä kiinteistöt ,miltä näyttää.

  • Anonyymi

   Kun vahinko on tapahtunut,kapitaanin nappanahka kantapää vilahtaa nurkantaakse piiloon.Vilkkuu vain.

  • Anonyymi

   Unohtu toi piirin piiri.

  • Anonyymi

   Se oli piirit toisessa ketjussa.Mutta piirit sopii tähänkin ketjuun.Lähen huvilalle keitoksen tekoon ja pyörin lopun aikaan kännis.

  • Anonyymi

   JÄSENYYS MAKSETAAN VELKARAHALLA, mikä Petteri Orpolle ym nato myönteisille sivuseikkaa.

   • Anonyymi

    Velkarahalla nato jäsenyydestä mikä loogisesti ajatellen Suomen 1500 km itä rjalla suojaa vain nimellään Venäjänjoukkojen hyökkäykseltä ohjuksilta ydinaseilta.

    Jos saa hyvän tarjouksen halvalla niin sitten natoon Joku erikois hinta yhtä jos tehdään puolustusliitto Venäjän kanssa olisi lähes ilmainen pois lukien varastetut pesukoneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Velkarahalla nato jäsenyydestä mikä loogisesti ajatellen Suomen 1500 km itä rjalla suojaa vain nimellään Venäjänjoukkojen hyökkäykseltä ohjuksilta ydinaseilta.

    Jos saa hyvän tarjouksen halvalla niin sitten natoon Joku erikois hinta yhtä jos tehdään puolustusliitto Venäjän kanssa olisi lähes ilmainen pois lukien varastetut pesukoneet.

    Ainaisia veronkorotuksia kansalle.


  • Anonyymi

   Täytyy muistaa että kokoomus on hyväosaisten ja pankinjohtajien puolue, jossa työläisiä on aina kusetettu.

  • Anonyymi

   ”Kokoomus ja sen umpirikollinen presidentti sekä mediat ovat koko ajan väittäneet, että Venäjä voi yhtä hyvin hyökätä Suomeen, kuin se hyökkäsi Ukrainaan ilman syytä.”

   Älä valehtele! Kukaan ei ole väittänyt tuollaista - muutkuin kaltaisesi Putinin agendaa ajavat hömelöt.

  • Anonyymi

   67v aikana kukaan tiennyt ratkaisua,eikä tiedä tänäpäivänäkään.

  • Anonyymi

   Sinuhe Wallinheimo heittää kevyttä kuraa verkkouutisissa, tyypillinen kokoomus poliitikko.

  • Anonyymi

   Sen olen oppinut, että mitä laajemmin liitytään noihin eri himmeleihin, sitä paskemmaksi asiat menee täällä Suomessa, kuten EU kusetus, helevata sitä oli typerä nuorena kun äänestin EU:n puolesta! Karvaasti olen oppinut että EI ENÄÄ KOSKAAN mihinkään himmeliin vaan IRTI KAIKISTA!

  • Anonyymi

   Kansan äänestys,vahinko voi tapahtua odotus salissa.

  • Anonyymi

   Hölmö ajatus kuolleena syntynyt,Nato.Siis selkärangaton jos kerkiit nopeammin kuin luoti.Pääset puolustaan 80v verorahoilla tehty puolustuksella.

  • Anonyymi

   Suomen natoon vievät maanpetturit altistavat koko kansan ydinsodan partaalle ainoastaan kansan äänestys antaa kenellekkään tällaiset valtuudet?🤔🤨🙄

  • Anonyymi

   Ruotsi on luotettava kumppani. Nato keskustelu, mutta pääuutinen on nahkatakki.
   Speden logiikka palaa ja toimiin.
   Ihan täys homovaltio.

  • Anonyymi

   Kirjoitin aiheen tuosta kansanäänestyksen kieltämisestä Suomessa Nato jäsenyydestä Moskovalaiseen päivä lehteen, viestiin vastattiin, kunnioittaen Kiitämme lähettämästäsi yhteydenotosta,

  • Anonyymi

   Tässä ajetaan sisään sitä Niinistön ja Marinin uutta maailman järjestystä, josta ovat puhuneet jo kauan.

   "Uusi maailmanjärjestys (engl. New World Order) on moneen salaliittoteoriaan kuuluva oletus, jonka mukaan yksi tai useampi ryhmä pyrkii perustamaan yhden ja kaikkivaltiaan maailmanhallituksen. Tämän epädemokraattisesti muodostetun ryhmän väitetään pyrkivän säätämään maailmanlaajuiset lait tuomioistuimien ja sotilaallisen voiman avulla.[1]".

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   4299
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   393
   3049
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2018
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   149
   1613
  5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   418
   1132
  6. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1111
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   74
   1016
  8. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   972
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   903
  Aihe