Asiallisia lauseita ja outoja uhka- ja uholauseita

Anonyymi

On mielenkiintoista seurata, mitä Venäjän johtavat poliitikot tuumaavat Ruotsin ja Suomen mahdollisista sotilasliittojäsenyyksistä.

Osa on selvästi täyspäisiä ihmisiä. He toteavat loogisesti, että sotilasliittojäsenyyden toteutuessa, heidän täytyisi vahvistaa omia puolustusasemiaan omalla maallaan.

Toiset sylkevät räyhääviä kommentteja, kuin eivät olisi ikinä missään vastuuasemassa olleetkaan - ikään kuin joku rautatieaseman katujätkä olisi otettu kommentoimaan.

Tietysti, kun muistaa sen, että kyse on vastuuasemassa olevasta porukasta, jonka johtavat asevoimat tuhoavat parhaillaan ukrainalaisia siviilejä, nämä lausahdukset ovat lopulta varsin keveitä.

Samalla ihmetyttää se, että heiltä odotetaan "täydellistä listaa", mitä aikovat tehdä. Jos he ilmoittaisivat perustavansa 3 varuskuntaa joihinkin läheisiin sijainteihimme, tuskin mekään ilmoittaisimme seikkaperäisesti kaikki tulevat toimenpiteet.

Jotain turhautunutta uhoa on tuo Itämeren ydinasepuhe. Ikään kuin heidän kantorakenttinsa ei veisi ydinohjusta ihan minne tahansa pallolla, jos tarve tulee.

Pääpointti on kuitenkin se, että rajan yli ei kulje sotilaita tai ammuksia kumpaankaan suuntaan. Tässä varmaan Venäjän huolia voisi vähentää 80v ajanjakson tilasto. Kuinka monta rajaloukkausta on tapahtunut Suomen puolelta, ja montako heiltä?

Ja poliitikkojen kannattaisi jaksaa korjata jatkuvasti asiavirheitä. Kyse ei ole Venäjän kansasta. Eikä Venäjän maaperästä. Vaan pienestä joukosta sotarikollisia sen johdossa.

Lastenmurhaajien kanssa ei tulevaisuutta kannata rakentaa. Alkaa odotusaika. Kyllä se Kalsarinmyrkyttäjä kohta kupsahtaa.

3

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi voi liittyä vaikka Venäjän armeijan ampujiin (Vaa) jos halutaan.

  • Anonyymi

   "Vaan pienestä joukosta sotarikollisia sen johdossa."

   Yksi suuri ongelma on siinä, että lähes 80 % venäläisistä kannattaa näiden sotarikollisten toimia. Olkoonkin, että he eivät saa oikeaa tietoa asiasta.
   Vaikka Putin syrjäytettäisiin ja hänen rikoksensa paljastettaisiin, moniko kansasta uskoisi ja kääntäisi kelkkansa.
   Venäjän kansa on liian helposti manipuloitavissa hyväksymään totalitaarisen hallinnon. Vaaditaan vähintään pari sukupolvea ennen kuin tilanne muuttuu ja silloinkin vain jos median vapaus sallitaan Venäjällä.

  • Anonyymi

   Historia toistaa itseään. Hitlerillä oli juutalaiskysymys ja Venäjällä Ukraina-kysymys. Kumpikin tarkoittaa tuhoamista. Venäjä on aikonut tuhota ukrainalaiset. Sitä se natsifikaatio tarkoittaa, että ukrainalaiset pitää hävittää maan päältä.
   Nyt demokraattisen humaanin maailman pitää puuttua tähän. Peto on päässyt irti.Fasisti-Venäjä on vaaraksi koko maailmalle.
   Jos Venäjä voittaa Ukrainassa niin me olemme seuraava hyökkäyksen kohde.
   Nopeasti Natoon!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   3528
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   290
   1795
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   515
   1559
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   75
   1466
  5. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   420
   1427
  6. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1292
  7. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   1236
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1154
  9. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   85
   1147
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1079
  Aihe