Petri Paavolan väärä opetus esivallan miekasta

Anonyymi

Petri Paavola pyrkii koko ajan lietsomaan eripuraa seurakuntaan. Hän väittää nyt että: "Uudessa Liitossa ei ole lupa tappaa minkään syyn takia". Hän sanoo, ettei edes esivallalla ole oikeutta käytää miekkaa. Paavola siis yllyttää seurakunnan miehiä olla menemättä asepalvelukseen. Paavola myös kumoaa kaikki Raamatussa olevat säädökset kuolemantuomiosta.

Jeesus Kristus lähetti aikansa lopulla opetuslapset matkaan ja käski myymään pois viitan ja ostamaan miekan. Ajat olivat vaikeat ja Jeesus käski puolustamaan itseään pahantekijöitä vastaan aseella.

Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

Raamattu tunnustaa myös miesten asevelvollisuuden ja puolustusvoimien oikeuden käyttää lain miekkaa. Paavola puhuu näitä käskyjä vastaan.

Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.
2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.

Myös Uusi testamentti tunnustaa lain käskyt ja myös sen, että on olemassa kuolemantuomio. Täten Paavolan puheet ovat evankeliumin vastaisia.

Heb 10:28 Jos joku kieltää Mooseksen lain, hänet tuomitaan säälittä kuolemaan; siihen riittää kahden tai kolmen todistajan sana.

Jeesus ei tullut kumoamaan lakia vaan noudattamaan sitä. Koska Paavola kumoaa lakia, hän on menettänyt oman pelastuksensa, kuten Jeesus varoitti lain purkamisesta Vuorisaarnassa.

Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.
19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.
20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

192

716

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pelle ja trolli samassa paketissa.

   • Anonyymi

    Jaha, mitähän tarkoitat?


  • Anonyymi

   Petri Paavola puhuu ihan järjettömiä. Jos Venäjän armeija hyökkäisi Suomeen ja surmaisi uskovan kaikki sukulaiset, niin Paavolan mukaan ei saa tehdä vastarintaa, vaan antaa vain anteeksi.

   Paavola ei ole edes ymmärtänyt sitä, mitä evankeliumi opettaa anteeksiannosta ja -saamisesta. Anteeksisaamiseen on ehtoja. Kaikkea ei voi saada anteeksi.

   “Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.” (Hebr 10:26-27, FinPR)

   “Niin kuului minun korviini Herran Sebaotin ilmoitus: "Totisesti, ei tämä teidän syntinne tule sovitetuksi, ei kuolemaanne saakka, sanoo Herra, Herra Sebaot".” (Jes 22:14, FinPR)

   • Anonyymi

    >> Jos Venäjän armeija hyökkäisi Suomeen ja surmaisi uskovan kaikki sukulaiset, niin Paavolan mukaan ei saa tehdä vastarintaa, vaan antaa vain anteeksi.<<

    Ootko koskaan edes ajatellut, puhumattakaan tiedostunut. Ihmisen agressiiviselle käyttäytymiselle tai sodalle, hyökätä toiseen maahan on AINA motiivi. Tähän motiiviin AINA liittyy vihaielisyys / vihanpito puolin ja toisin.

    Jos halutaan vältää agressiivinen käyttäytyminen - maan hyökkääminen - tai yleesä naapuri suhteet tai parisuhteessa- vihanlapsen käyttäytyminen. Tämä voidaan estää vain ja ainoastaan yhdessä olon aikana voittamalla paha hyvällä.

    21 Älä anna pahan itseäsi voittaa,
    vaan voita sinä paha hyvällä.

    Luonnollisesti tuo edellyttää siirtmistä pois vihanlapseudesta JUMALAN lapseksi. Ei anna pahan voittaa itseään. No, normaali ihmiselle - vihanlapselle - on provosoima käyttäytminen luontaista.

    Markku Lievonen


  • Anonyymi

   Paavola tekee koko ajan provokatoorisia artikkeleita ja siten villitsee lahkoaan. Hän on erittäin taitava hurskastelemaan tekopyhästi.

   • MrHyvis

    Sinä olet kyykäärme.


  • Anonyymi

   http://www.kotipetripaavola.com/voikoherranjeesuksenopetuslapsitappaasodassa.html Celsuksen vetoomus, johon Origenes kirjoittaa ja mihin hän vastaa tekee selväksi, että että kun 178 jKr. True Discourse (Celsus kirjoitti sen 178 jKr.) oli kirjoitettu, niin käytännössä kristityt kieltäytyivät yksimielisesti esivallan virasta ja asepalveluksesta. Vastauksessaan Origenes osoittaa, että ajanlaskumme toisen vuosisadan puolivälissä kristityt yhä suurimmaksi osaksi pysyivät tällaisessa kieltäytymisessä. The Rise of Christianity, E. W. Barnes, 1947, kohta 332. Christians and military service.

   Luukas. 6:31 Ja niinkuin te tahdotte ihmisten teille tekevän, niin tehkää tekin heille.

   Selvää sanaa raamatustakin. Tappaminen ei kuulu pyhille kristityille!

   • Anonyymi

    >>>Celsuksen vetoomus, johon Origenes kirjoittaa ja mihin hän vastaa tekee selväksi, että että kun 178 jKr. True Discourse (Celsus kirjoitti sen 178 jKr.) oli kirjoitettu, niin käytännössä kristityt kieltäytyivät yksimielisesti esivallan virasta ja asepalveluksesta. <<<

    Tähän apostolit puuttuivat. Paavali ja myös Pietari sanoivat, että esivallalla on oikeus kantaan miekkaa ja esivaltaa pitää muutenkin kunnoittaa. Petri Paavola on täysin värässä tässä asiassa.

    1 Piet 2:
    13 Taipukaa Herran vuoksi kaiken maallisen järjestyksen alaisuuteen: keisarin, koska hän on kaikkien yläpuolella,
    14 ja yhtä lailla käskynhaltijoiden, koska keisari on valtuuttanut heidät rankaisemaan pahantekijöitä ja palkitsemaan niitä, jotka tekevät hyvää.


   • Anonyymi

    Petri Paavola kirjoittaa tällä tavalla ko. artikkelissa: - Vanha liitto ja vanhan liiton aikakausi oli täysin erilainen kuin tämä nykyinen Uuden Liiton aikakausi. Vanhassa liitossa Jumalan laki (Jumalan sanan opetus) oli kirjoitettu kivitauluihin ja Jumala asui Ilmestysmajan ja Jerusalemin temppelin Kaikkeinpyhimmässä. Uuden Liiton aikakaudessa Jumalan laki (Jumalan sanan opetus) on kirjoitettu uskovan ihmisen sydämeen, koska Jumala asuu Pyhän Hengen kautta uskovan ihmisen sisimmässä. Vanhan liiton aikana Israelin kansalla oli oikeus käydä sotia, mutta Pyhä Jumala asuu Uuden Liiton uskovan sydämessä ja tämän takia Uudessa Liitossa ei ole minkäänlaisia oikeuksia lähimmäisen tappamiseen. Kuolemanrangaistukset ja niiden täytäntöönpano oli voimassa Israelin kansalle vanhan liiton ajassa, esimerkiksi tiettyjen syntien kuten huorin tekemisen kohdalla huorintekijät saivat synnistään tuomioksi kuolemanrangaistuksen. Uudessa Liitossa Jumalan seurakunnalle ei ole enää asetettu kuolemanrangaistuksen täytäntöönpanoa, ei minkään synnin tai asian takia. Uuden Liiton aikakaudessa Herran Jeesuksen opetuslapsella ei ole oikeutta lähimmäisen tappamiseen, ei edes puolustussodassa, koska Uudessa Liitossa Jumala yksin päättää elämästä ja kuolemasta ja synnintekijän rankaisemisesta kuoleman kautta.

    Petri Paavola on täysin väärässä, mitä hän kirjoittaa.

    Ensinnäkin hän ei näytä edes tietävän, mitä Raamattu opettaa uudesta liitosta. Siinä laki kirjoitetaan sydämeen, jotta ihminen sitä noudattaisi. Jeesus nimenomaan sanoi, ettei tullut lakkauttamaan lakia vaan sitä noudattamaan. Siis VT:ssä olevat säädökset ovat Jeesuksen sanojen mukaan voimassa uudessa liittosta piirtoakkaan laista muuttamatta. Paavola puhuu ilmiselvästi väärää evankeliumia.

    Heb 8:7 Jos ensimmäinen liitto olisi ollut rikkumaton, ei sen sijalle olisi tarvittu toista.
    8 Mutta nyt Jumala moittii kansaansa: -- Kuulkaa! Aika tulee, sanoo Herra, jolloin minä teen uuden liiton Israelin kansan ja Juudan kansan kanssa. [Jer. 31:31-34]
    9 Se ei ole samanlainen liitto kuin se, jonka tein heidän isiensä kanssa silloin, kun tartuin heidän käteensä ja vein heidät pois Egyptin maasta. He eivät pysyneet minun liitossani, ja siksi en minäkään välittänyt heistä, sanoo Herra.
    10 Tämän liiton minä teen Israelin kansan kanssa näiden päivien jälkeen, sanoo Herra: Minä panen lakini heidän sisimpäänsä, kirjoitan sen heidän sydämeensä. Minä olen heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani.
    11 Silloin ei kukaan enää opeta toista, veli ei opeta veljeään sanoen: "Opi tuntemaan Herra." Silloin he kaikki, pienimmästä suurimpaan, tuntevat minut.
    12 Minä annan anteeksi heidän rikkomuksensa enkä enää milloinkaan muista heidän syntejään.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.
    19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.

    Raamatussa lukee aivan selvästi, että Israelin kansalla oli asevelvollisuus ja kuolemantuomiot, mihin viitataan myös UT:ssa. Jeesus ei tullut lopettamaan kansalle annettuja säädöksiä, mutta Petri Paavola yrittää sitä tehdä kaikessa jumalttomuudessaan.

    Heb 10:28 Jos joku kieltää Mooseksen lain, hänet tuomitaan säälittä kuolemaan; siihen riittää kahden tai kolmen todistajan sana.

    4 Moos 31:1 Herra sanoi Moosekselle:
    2 "Kosta midianilaisille heidän pahat tekonsa, joita he ovat tehneet Israelia vastaan. Sitten sinut otetaan isiesi luo."
    3 Mooses sanoi kansalle: "Varustakaa joukostanne miehiä sotaretkelle. Heidän tulee lähteä midianilaisia vastaan kostamaan Herran puolesta.
    4 Lähettäkää sotaan tuhat miestä kustakin Israelin heimosta."
    5 Israelin sotajoukoista valittiin tuhat miestä heimoa kohden eli kaikkiaan kaksitoistatuhatta asekelpoista miestä.

    Luuk 16:17 Mutta laista ei häviä piirtoakaan, ennemmin katoavat taivas ja maa.


   • Anonyymi

    Petri Paavola on kiero mies. Julistamalla väärää evankeliumia hän yrittää yllyttää suomalaisia asevelvollisia sotilaskarkuruuteen, jotta Venäjä pääsisi rajan yli helpommin. Paavola on sivuillaan myös vastustanut Natoa, joten haiskahtaa pahasti, että Paavola on Venäjän kätyri.


  • Anonyymi

   Esivaltaa tulee kuulla niin kauan kuin esivalta ei ole Kristusta ja hänen evankeliumiaan vastaan ja sitä elämäntyyliä johon hän opettaa.

   Paavali joutui vankilaan ja ruoskittavaksi usein koska puhui vastoin esivallan määräystä Kristuksesta. Esivalta vainosi kristittyjä Roomassa.

   Kuolemantuomio ei ole väärin. Se on oikein jos on vankat todisteet siitä että syylinen on syylinen.

   Ristillä ryöväri tunnusti ansainneensa kuoleman teoistaan. Jeesus ei sanonut hänelle:"Et sinä eikä kukaan muukaan ansaitse". Jeesus itse opettaa että oikeudenmukaisuus on tärkeää. Esivallan tehtävä on rangaista laittomuuden tekijöitä. Mutta kun esivalta rankaiseekin niitä jotka tekevät hyvää ja jättää rankaisematta pahan, se tulee Jumalalle kelvottomaksi. Jumalalle ei kelpaa epäoikeudenmukaisuus. Kun esivalta alkaa puuttumaan "vihapuheeseen" se ei enää jahtaa laittomuuden tekijöitä vaan niitä jotka vallitsevassa poliittisessa ilmapiirissä puhuvat "väärin". Esivalta toimiitällöin vastoin Jumalan sille asettamaa tehtävää.

   • Anonyymi

    ....
    Jos Jeesus olisi kuolemanrangaistusta vastaan olisi esivallan kuljettava risujen kanssa ja piiskattava pyllylle niitä jotka tekevät pahaa. Jos hän olisi kuolemanrangaistusta vastaan, ei evankeliumeihin olisi tarvinnut laittaa hänen oikeudenkäyntejään, vaan siinä oltaisiin voitu todeta:"hänet tapettiin ja se oli väärin".
    Asepalvelusta vastaan olen itsekin, vaikka olen sen käynyt. Asevelvelvollisuus saattaa tehdä meidät "velvollisiksi" tarttumaan miekkaan pedon puolesta.

    Sotilasvala:

    "Minä N.N. lupaan ja vakuutan
    (valassa) kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä,
    (vakuutuksessa) kunniani ja omantuntoni kautta,
    olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.
    Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.
    Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.
    Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja ryhdikkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjojen tai muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.
    Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.
    Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää."

    Tämä on hyvä jokaisen kristityn, kuka on asepalveluksen suorittanut, pitää mielessä. Sillä jos meitä Naton ja EU:n kautta ajetaan sotaan, tämä vala on silloin valtion johdon toimesta mitätöity.

    "Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ....
    Jos Jeesus olisi kuolemanrangaistusta vastaan olisi esivallan kuljettava risujen kanssa ja piiskattava pyllylle niitä jotka tekevät pahaa. Jos hän olisi kuolemanrangaistusta vastaan, ei evankeliumeihin olisi tarvinnut laittaa hänen oikeudenkäyntejään, vaan siinä oltaisiin voitu todeta:"hänet tapettiin ja se oli väärin".
    Asepalvelusta vastaan olen itsekin, vaikka olen sen käynyt. Asevelvelvollisuus saattaa tehdä meidät "velvollisiksi" tarttumaan miekkaan pedon puolesta.

    Sotilasvala:

    "Minä N.N. lupaan ja vakuutan
    (valassa) kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä,
    (vakuutuksessa) kunniani ja omantuntoni kautta,
    olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.
    Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.
    Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.
    Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja ryhdikkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjojen tai muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.
    Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.
    Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää."

    Tämä on hyvä jokaisen kristityn, kuka on asepalveluksen suorittanut, pitää mielessä. Sillä jos meitä Naton ja EU:n kautta ajetaan sotaan, tämä vala on silloin valtion johdon toimesta mitätöity.

    "Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."

    Minä aikanaan sotilasvalan aikana mumisin ja puhuin siansaksaa. Sydän sanoi että älä tee mitään valaa älä vanno muuta kuin seurata Kristusta ja olla sanalle kuuliainen Jumalan tähden. Minusta tämä oli Pyhän Hengen opetus ettei pidä vannoa ettei joutuisi katumaan siitä. Olen kuitenkin sitä mieltä kuten Raamattu sanoo ettei esivalta turhaan miekkaa kanna.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Minä aikanaan sotilasvalan aikana mumisin ja puhuin siansaksaa. Sydän sanoi että älä tee mitään valaa älä vanno muuta kuin seurata Kristusta ja olla sanalle kuuliainen Jumalan tähden. Minusta tämä oli Pyhän Hengen opetus ettei pidä vannoa ettei joutuisi katumaan siitä. Olen kuitenkin sitä mieltä kuten Raamattu sanoo ettei esivalta turhaan miekkaa kanna.

    Sotilasvalassa ei vannota mitään Jumalan nimeen vaan Jumalan edessä. Ne kaksi asiaa ovat täysin eri asioita. Olet myös ymmärtänyt täyisin väärin, mitä Raamattu puhuu vannomisesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ....
    Jos Jeesus olisi kuolemanrangaistusta vastaan olisi esivallan kuljettava risujen kanssa ja piiskattava pyllylle niitä jotka tekevät pahaa. Jos hän olisi kuolemanrangaistusta vastaan, ei evankeliumeihin olisi tarvinnut laittaa hänen oikeudenkäyntejään, vaan siinä oltaisiin voitu todeta:"hänet tapettiin ja se oli väärin".
    Asepalvelusta vastaan olen itsekin, vaikka olen sen käynyt. Asevelvelvollisuus saattaa tehdä meidät "velvollisiksi" tarttumaan miekkaan pedon puolesta.

    Sotilasvala:

    "Minä N.N. lupaan ja vakuutan
    (valassa) kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä,
    (vakuutuksessa) kunniani ja omantuntoni kautta,
    olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.
    Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.
    Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.
    Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja ryhdikkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjojen tai muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.
    Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.
    Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää."

    Tämä on hyvä jokaisen kristityn, kuka on asepalveluksen suorittanut, pitää mielessä. Sillä jos meitä Naton ja EU:n kautta ajetaan sotaan, tämä vala on silloin valtion johdon toimesta mitätöity.

    "Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."

    Raamattu tuntee asevelvollisuuden.

    “Tässä ovat lueteltuina ne kansat, joiden Herra antoi jäädä asuinsijoilleen koetellakseen israelilaisia, kaikkia niitä, jotka itse eivät olleet kokeneet Kanaaninmaan valloitussotia. Tämän hän teki opettaakseen Israelin uudet sukupolvet käymään sotaa, etenkin ne, jotka eivät olleet koskaan ennen joutuneet sotaa kokemaan.” (Tuom 3:1-2)

    “"Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.” (Matt 5:17-18)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Raamattu tuntee asevelvollisuuden.

    “Tässä ovat lueteltuina ne kansat, joiden Herra antoi jäädä asuinsijoilleen koetellakseen israelilaisia, kaikkia niitä, jotka itse eivät olleet kokeneet Kanaaninmaan valloitussotia. Tämän hän teki opettaakseen Israelin uudet sukupolvet käymään sotaa, etenkin ne, jotka eivät olleet koskaan ennen joutuneet sotaa kokemaan.” (Tuom 3:1-2)

    “"Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.” (Matt 5:17-18)

    Apostolit eivät käyneet armeijaa. Rooman kansalaiset eivät käyneet armeijaa. Yleinen asevelvollisuus on melko uusi keksintö. Itselläni ei ainakaan ole enää mitään yhteistä maamme päättäjien kanssa. En seiso minkään sellaisen takana minkä takana hekin seisoisivat. Eivätkä he edusta minua vaan itseään ja niitä jotka ovat heidän yläpuolellaan. Pyramidin huipulla tai pohjalla, riippuen kuinka asiaa katsotaan, on saatana. Heillä ei ole mitään yhteyttä Jeesukseen ja Jumalaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Apostolit eivät käyneet armeijaa. Rooman kansalaiset eivät käyneet armeijaa. Yleinen asevelvollisuus on melko uusi keksintö. Itselläni ei ainakaan ole enää mitään yhteistä maamme päättäjien kanssa. En seiso minkään sellaisen takana minkä takana hekin seisoisivat. Eivätkä he edusta minua vaan itseään ja niitä jotka ovat heidän yläpuolellaan. Pyramidin huipulla tai pohjalla, riippuen kuinka asiaa katsotaan, on saatana. Heillä ei ole mitään yhteyttä Jeesukseen ja Jumalaan.

    "Apostolit eivät käyneet armeijaa. Rooman kansalaiset eivät käyneet armeijaa. Yleinen asevelvollisuus on melko uusi keksintö."

    Höpö höpö,

    Israelissa on ollut miesten asevelvollisuus jo alusta alkaen. Ainoastaa leevin heimo oli vapautettu asepalveluksesta, koska he palvelivat Herraa temppelissä ilman oikeutta omistaa maata.

    "Tässä olivat katselmuksessa lasketut miehet. Katselmuksen toimittivat Mooses, Aaron ja Israelin päämiehet, joita oli kaksitoista eli yksi mies kustakin heimosta. Katselmuksessa suvuittain laskettuja israelilaisia, kaksikymmenvuotiaita tai sitä vanhempia sotakelpoisia Israelin miehiä, oli kaikkiaan 603 550. Leeviläisiä ja heidän sukujaan ei otettu lukuun väenlaskussa." (4 Moos 1:44-47)

    "Lähettäkää sotaan tuhat miestä kustakin Israelin heimosta." (4 Moos 31:4)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Apostolit eivät käyneet armeijaa. Rooman kansalaiset eivät käyneet armeijaa. Yleinen asevelvollisuus on melko uusi keksintö."

    Höpö höpö,

    Israelissa on ollut miesten asevelvollisuus jo alusta alkaen. Ainoastaa leevin heimo oli vapautettu asepalveluksesta, koska he palvelivat Herraa temppelissä ilman oikeutta omistaa maata.

    "Tässä olivat katselmuksessa lasketut miehet. Katselmuksen toimittivat Mooses, Aaron ja Israelin päämiehet, joita oli kaksitoista eli yksi mies kustakin heimosta. Katselmuksessa suvuittain laskettuja israelilaisia, kaksikymmenvuotiaita tai sitä vanhempia sotakelpoisia Israelin miehiä, oli kaikkiaan 603 550. Leeviläisiä ja heidän sukujaan ei otettu lukuun väenlaskussa." (4 Moos 1:44-47)

    "Lähettäkää sotaan tuhat miestä kustakin Israelin heimosta." (4 Moos 31:4)

    Marssit vielä sotaan pride-lipun alla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Marssit vielä sotaan pride-lipun alla.

    Mikäs ihmeen kommetti tuo on? Eikös ne pasifistit, siis aseistakieltäytyjät ole niitä, jotka osoittavat mieltä pride-lipun alla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikäs ihmeen kommetti tuo on? Eikös ne pasifistit, siis aseistakieltäytyjät ole niitä, jotka osoittavat mieltä pride-lipun alla?

    Kaikki puolueet jotka pitävät valtaa, antavat tukensa pridelle. EU tukee pridea. Nato tukee. Venäjä ei tue, mutta on ollut aloitteellinen sotaan. Ei kristityille ole armeijaa missä taistella niin, että ei taistelisi vääryyden puolella.


   • Anonyymi

    Milloinkahan kyllästytte tähän jatkuvaan "palkankorotus-lupaus-kusetukseen"; johon joka vuosi syyllistyy muutamakin poliitikko.
    Tässä on tuhottaman paljon erilaisia käsityksiä, miksi rahaa ei voisi saada kuinka paljon haluaa, kuka hyvänsä, mutta eikö totuus ole, että vaikka tulisi palkankorotuksia, sen saa aikaan vaan lisäämällä tuotteensa/palveluksensa hintaa, ja se silti yleensä vähentääkin osapuilleen yhtä paljon kysyntää. Lainahommat ovat myös outoja, miksi otetaan etukäteen lainaa, vaikkei pystytä välttämättä maksamaan niitä? Minua huijattiin, erään kaverini toimesta, pisti kymmenkunta lainaa piikkiini, mutta en halua hänelle ongelmia, ja yritän koko ajan että antaisin hänelle kokonaan anteeksi, erään muutaman kymppitonnin petoksen, mutta valitettavasti omaiseni eivät ymmärrä sitä, vaikka heidänkin tulisi olla ja LUULTIIN olevan "kristittyjä"... Minä en tiedä, mitä väliä on sillä, että joudunko itte silti tuosta touhusta vankilaan, ainoa ärsyttävä asia kai on, että muut vangit - jos niin käy - saattaisivat olla törkeän hinttejä, ja suorastaan väkivaltaisia, mua kohtaan?! Ja siis menehtyisin silti käsittääkseni kyseisissä oloissa piankin... Tai sitten en, Herrakaanko ei tiedä, miten tässä lopulta käy?!

    Jos taas tulee joku poliitikko, joka lupa kaikille tuplapalkan, se saadaan aikaan vain pistämällä kaikelle tuplahinnat, ja sellaiset, jotka jostakin syystä eivät saaneetkaan täysin tuplapalkkaa, joutuvat luopumaan koko tuotteen/palvelun ostamisestakin. Miksette jo tyytyisi nykyisiin palkkoihinne? Mitä hyödyttää kuljailla vain suurempien hintojen kanssa, jos palkatkaan eivät kasva yhtä paljon? Kuka teille sanoi, että teidänkin, normikansan pitää vertailla omaa elintasoanne koko ajan vain rikkaampaan keskiluokkaan tai vielä sitä rikkaampiin porhoihin?!
    Olkaa tyytyväisiä, JOS EDES TEIDÄN palvelunne on tarpeeksi HALPA, ettei moraalinne ole huono jos todella teette ARVOKKAAMPIA palveluksia mitä palkkanne on... Vain se pelastaisi kapitalismin!


  • Anonyymi

   >> Jeesus Kristus lähetti aikansa lopulla opetuslapset matkaan ja käski myymään pois viitan ja ostamaan miekan. <<

   Jeesus käskee myös hakkaamaan kätensä irti, ettei se viettele ja ostamaan häneltä kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

   Jeesuksen puheet ovat siis paljolti vertausta jostain tärkeästä asiasta. Niin myös miekka.

   Loppujen lopuksihan ilmeni, että miekka hankittiin, jotta Jeesus saa antaa sen kautta opetuksen. Hänhän käski laittamaan miekan pois ja sanoi sen ihmisen hukkuvan miekkaan, joka siihen tarttuu. Jeesuksen opetus siis on, että uskova taistelee maailmassa sanan miekalla, hengellisin asein - eikä maallisin asein.

   • Anonyymi

    On taito erottaa vertauskuvallinen kirjaimellisesta ilmoituksesta. Jeesus varoitti vakavasti synnin himoista, mihin liittyy vertaus oman käden hakkaamisesta.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen miekan ostamisesta, niin asiayhteydestä käy ilmi, ettei kyse ole vertauksesta eikä tietenkään mistään satiirista. Jeesuksen käsky liittyi siihen, että apostolien on tarvittaessa puolustauduttava maantierosvoja vastaan omalla miekallaan. Jeesus siis käski ostaa miekan, jotta he voivat puolustautua pahaa vastaan, ja niin apostoli tekivät.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen, että joka miekkaan tarttuu, se siihen hukuu, niin opetus tarkoittaa, ettei riitoja pidä ratkoa väkivallalla. Tämä on täysin eri asia, kuin oman ja perheensä hengen puolustaminen maantierosvoja vastaan.

    Raamatussa ei ole kieltoa antaa laissa säädetty kuolemantuomiota eikä kieltoa esivallalle kantaa miekkaa. Raamatussa oli säädetty Israelin kansalle asevelvollisuus ja Jumala jopa lähetti Israelin taistelemaa niitä kansoja vastaan, jotka olivat pahoja. Pahan poistamisella varjellaan vanhurskaasti elävää kansaa. Lähimmäisen rakkautta on puolustaa viattomia pahaa vastaan tarvittassa vaikka miekalla.

    Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.
    2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
    3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
    4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.

    Jopa Paavali siteerasi laista, että "poistakaa paha keskuudestanne". Paavali siis hyväksyi lain säädökset asiasta.

    1 Kor 5:12 Ei kai minun asiani ole tuomita ulkopuolisia? Ettehän tekään tuomitse muita kuin omaan piiriinne kuuluvia.
    13 Ulkopuoliset tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

    5 Moos 17:7 Todistajien käsi kohotkoon ensimmäisenä häntä vastaan surmatakseen hänet, ja sitten koko kansan käsi. Poista paha keskuudestasi.

    >>>Jeesuksen opetus siis on, että uskova taistelee maailmassa sanan miekalla, hengellisin asein - eikä maallisin asein.<<<

    Uskovat tietenkin taistelevat hegellisin asein ja tietenkin näyttämällä hyvää esimerkkiä. Mutta sellainen Petri Paavolan opetus on täyisin väärää, ettei vanhurskaasti elävät kansa saa puolustautua miekalla pahaa vastaan. Tietenkin saa puolustautua ja laissa säädetyt kuolemantuomiotki saa antaa, jos niihin on selvä näyttö ja esivallan asettama tuomari on asian käsitellyt lain mukaisesti.

    Cornelius oli Rooman armeijan sotapäällikkö, joka tuli uskoon. Raamatussa ei missään sanota, että hän olisi tullut erota sotapalveluksesta, ei siis missään. Se kuitenkin Corneliuksen perheelle sanottiin, että heidän tulee ottaa kaste. Johannes Kastaja ei käskenyt roomalaisia sotilaita karkaamaan asepalveluksesta vaan sanoi, etteivät he saa riistää kansalta rahaa vaan heidän tulee tyytyä vain omaan palkkaansa.

    Luuk 3:12 Myös publikaaneja tuli kastettavaksi, ja he kysyivät Johannekselta: "Opettaja, mitä meidän tulee tehdä?"
    13 Hän sanoi heille: "Älkää vaatiko enempää kuin on säädetty."
    14 Sotilaatkin kysyivät häneltä: "Entä me, mitä meidän tulee tehdä?" Hän sanoi heille: "Älkää ryöstäkö älkääkä kiristäkö keneltäkään, vaan tyytykää palkkaanne."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On taito erottaa vertauskuvallinen kirjaimellisesta ilmoituksesta. Jeesus varoitti vakavasti synnin himoista, mihin liittyy vertaus oman käden hakkaamisesta.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen miekan ostamisesta, niin asiayhteydestä käy ilmi, ettei kyse ole vertauksesta eikä tietenkään mistään satiirista. Jeesuksen käsky liittyi siihen, että apostolien on tarvittaessa puolustauduttava maantierosvoja vastaan omalla miekallaan. Jeesus siis käski ostaa miekan, jotta he voivat puolustautua pahaa vastaan, ja niin apostoli tekivät.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen, että joka miekkaan tarttuu, se siihen hukuu, niin opetus tarkoittaa, ettei riitoja pidä ratkoa väkivallalla. Tämä on täysin eri asia, kuin oman ja perheensä hengen puolustaminen maantierosvoja vastaan.

    Raamatussa ei ole kieltoa antaa laissa säädetty kuolemantuomiota eikä kieltoa esivallalle kantaa miekkaa. Raamatussa oli säädetty Israelin kansalle asevelvollisuus ja Jumala jopa lähetti Israelin taistelemaa niitä kansoja vastaan, jotka olivat pahoja. Pahan poistamisella varjellaan vanhurskaasti elävää kansaa. Lähimmäisen rakkautta on puolustaa viattomia pahaa vastaan tarvittassa vaikka miekalla.

    Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.
    2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
    3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
    4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.

    Jopa Paavali siteerasi laista, että "poistakaa paha keskuudestanne". Paavali siis hyväksyi lain säädökset asiasta.

    1 Kor 5:12 Ei kai minun asiani ole tuomita ulkopuolisia? Ettehän tekään tuomitse muita kuin omaan piiriinne kuuluvia.
    13 Ulkopuoliset tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

    5 Moos 17:7 Todistajien käsi kohotkoon ensimmäisenä häntä vastaan surmatakseen hänet, ja sitten koko kansan käsi. Poista paha keskuudestasi.

    >>>Jeesuksen opetus siis on, että uskova taistelee maailmassa sanan miekalla, hengellisin asein - eikä maallisin asein.<<<

    Uskovat tietenkin taistelevat hegellisin asein ja tietenkin näyttämällä hyvää esimerkkiä. Mutta sellainen Petri Paavolan opetus on täyisin väärää, ettei vanhurskaasti elävät kansa saa puolustautua miekalla pahaa vastaan. Tietenkin saa puolustautua ja laissa säädetyt kuolemantuomiotki saa antaa, jos niihin on selvä näyttö ja esivallan asettama tuomari on asian käsitellyt lain mukaisesti.

    Cornelius oli Rooman armeijan sotapäällikkö, joka tuli uskoon. Raamatussa ei missään sanota, että hän olisi tullut erota sotapalveluksesta, ei siis missään. Se kuitenkin Corneliuksen perheelle sanottiin, että heidän tulee ottaa kaste. Johannes Kastaja ei käskenyt roomalaisia sotilaita karkaamaan asepalveluksesta vaan sanoi, etteivät he saa riistää kansalta rahaa vaan heidän tulee tyytyä vain omaan palkkaansa.

    Luuk 3:12 Myös publikaaneja tuli kastettavaksi, ja he kysyivät Johannekselta: "Opettaja, mitä meidän tulee tehdä?"
    13 Hän sanoi heille: "Älkää vaatiko enempää kuin on säädetty."
    14 Sotilaatkin kysyivät häneltä: "Entä me, mitä meidän tulee tehdä?" Hän sanoi heille: "Älkää ryöstäkö älkääkä kiristäkö keneltäkään, vaan tyytykää palkkaanne."

    Olet ihan yhtä pihalla kuin oravat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet ihan yhtä pihalla kuin oravat.

    Sinulla ei ole tähän nyt suurempaa viisautta. Olet itse pihalla kuin oravat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet ihan yhtä pihalla kuin oravat.

    Sattuiko kovasti, kun joku toidisti Raamatulla kommenttisi virheelliseksi?


   • Anonyymi

    "Jeesuksen opetus siis on, että uskova taistelee maailmassa sanan miekalla, hengellisin asein - eikä maallisin asein."

    Tämä on vain puolitotuus, mutta ei koko totuus. Raamattu profetoi Harmageddonin taistelusta, missä Kristus pyhiensä kanssa kukistaa aseilla viholliset. Raamattu ei opeta pasifismia, siis aseista kieltäytymistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sattuiko kovasti, kun joku toidisti Raamatulla kommenttisi virheelliseksi?

    Olen julkisesti opettanutkin raamattua Herran käskystä ja pihaoravat tunnistan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Jeesuksen opetus siis on, että uskova taistelee maailmassa sanan miekalla, hengellisin asein - eikä maallisin asein."

    Tämä on vain puolitotuus, mutta ei koko totuus. Raamattu profetoi Harmageddonin taistelusta, missä Kristus pyhiensä kanssa kukistaa aseilla viholliset. Raamattu ei opeta pasifismia, siis aseista kieltäytymistä.

    Kristus pyhiensä kanssa ei viitaa maallisiin ihmsiin vaan taivaalliseen sotajoukkoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen julkisesti opettanutkin raamattua Herran käskystä ja pihaoravat tunnistan.

    Mistä tiedät, että se ääni oli Herra? Hedelmäsi ei vakuuta. Taitaapi olla, ettet osaa tunnistaa, kuka kukin on.

    Jos väität, ettei Jeesus käskenyt opetuslapsiaan ostamaan miekkaa itsepuolustukseksi, niin tiedän sinun olevan eksyttäjä.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kristus pyhiensä kanssa ei viitaa maallisiin ihmsiin vaan taivaalliseen sotajoukkoon.

    Tuo ei ole koko totuus. Sakarjan kirjan profetia kertoo, että Jeesuksen mukana on KAIKKI PYHÄT. Se tarkoittaa jokaista Jeesuksen omaa ihmistä. Joelin kirja kertoo, että silloin aseisiin tarttuu jopa sellaiset miehet, jotka kokevat olevansa heikkoja ja pelokkaita. Herra Jeesus johtaa armeijaansa, joka kukistaa vihollisen aseillaan Harmageddonissa, Josafatin laaksossa.

    "Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi." (Sak 14:3-5)

    "Kuuluttakaa kansoille näin: -- Varustautukaa pyhään sotaan, hälyttäkää miehet taisteluun! Lähtekää liikkeelle, käykää hyökkäykseen, kaikki soturit!
    10 (4:10) Takokaa auranne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Arka sanokoon: "Olen urhea soturi. Kiirehtikää, kaikki kansat, tulkaa joka suunnalta, kokoontukaa tänne! Herra, johdata sotureitasi!" (Joel 3:9-11)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo ei ole koko totuus. Sakarjan kirjan profetia kertoo, että Jeesuksen mukana on KAIKKI PYHÄT. Se tarkoittaa jokaista Jeesuksen omaa ihmistä. Joelin kirja kertoo, että silloin aseisiin tarttuu jopa sellaiset miehet, jotka kokevat olevansa heikkoja ja pelokkaita. Herra Jeesus johtaa armeijaansa, joka kukistaa vihollisen aseillaan Harmageddonissa, Josafatin laaksossa.

    "Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi: toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin. Ja te pakenette minun mäkieni väliseen laaksoon, sillä mäkien välinen laakso on ulottuva Asaliin asti. Te pakenette, niinkuin pakenitte maanjäristystä Ussian, Juudan kuninkaan, päivinä. Ja Herra, minun Jumalani, tulee; kaikki pyhät sinun kanssasi." (Sak 14:3-5)

    "Kuuluttakaa kansoille näin: -- Varustautukaa pyhään sotaan, hälyttäkää miehet taisteluun! Lähtekää liikkeelle, käykää hyökkäykseen, kaikki soturit!
    10 (4:10) Takokaa auranne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Arka sanokoon: "Olen urhea soturi. Kiirehtikää, kaikki kansat, tulkaa joka suunnalta, kokoontukaa tänne! Herra, johdata sotureitasi!" (Joel 3:9-11)

    "Kuuluttakaa kansoille näin: -- Varustautukaa pyhään sotaan, hälyttäkää miehet taisteluun! Lähtekää liikkeelle, käykää hyökkäykseen, kaikki soturit! Takokaa auranne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Arka sanokoon: "Olen urhea soturi. Kiirehtikää, kaikki kansat, tulkaa joka suunnalta, kokoontukaa tänne! Herra, johdata sotureitasi!" (Joel 3:9-11)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kuuluttakaa kansoille näin: -- Varustautukaa pyhään sotaan, hälyttäkää miehet taisteluun! Lähtekää liikkeelle, käykää hyökkäykseen, kaikki soturit! Takokaa auranne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Arka sanokoon: "Olen urhea soturi. Kiirehtikää, kaikki kansat, tulkaa joka suunnalta, kokoontukaa tänne! Herra, johdata sotureitasi!" (Joel 3:9-11)

    Daavid ei saanut rakentaa Herralle temppeliä, koska oli sotilas ja vuodattanut niin paljon verta.

    Uudessa liitossa uskovat muodostavat Herran temppelin. Rakkauskäsky pitää sisällään myös kiellon älä tapa.

    Joelin kirjan kohta yms. ovat kuvausta siitä, mitä tulee tapahtumaan. Se on Jumalan sallimusta, jotta asiat saadaan päätökseensä.

    Pyhät ovat taivaallista sotajoukkoa, joka Herran kanssa lopulta tuhoaa maailman sotavoimat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä tiedät, että se ääni oli Herra? Hedelmäsi ei vakuuta. Taitaapi olla, ettet osaa tunnistaa, kuka kukin on.

    Jos väität, ettei Jeesus käskenyt opetuslapsiaan ostamaan miekkaa itsepuolustukseksi, niin tiedän sinun olevan eksyttäjä.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Olet eksynyt itse. Selityksesi ovat todellakin vain selityksiä, totuutta niissä ei ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet eksynyt itse. Selityksesi ovat todellakin vain selityksiä, totuutta niissä ei ole.

    Ja millähän perusteella sinua pitäisi uskoa?

    Monet helluntailaiset naisevankelistat sanovat, että Herra on pyytänyt häntä opettamaan Raamattua tälle seurakunnalle. On sanomattakin selvää, ettei Herra ollut hänelle profetiaa antanut, koska Pyhä Henki ei toimi Raamattua vastaan, eikä opeta Raamattua väärin. Monista naispapeista on tullut seurakuntaan käärmeen äänen kanavia. Jos seurakunta koettelisi ja puuttuisi väärään opetukseen, käärmeen ääni saataisiin tukittua, mutta helluntaiseurakunnissa ei niin toimita.

    “Naisen tulee kuunnella opetusta, hiljaa ja kuuliaisena. Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti. Ensinhän luotiin Aadam ja sitten Eeva, eikä petetyksi joutunut Aadam, vaan nainen antoi pettää itsensä ja rikkoi käskyn.” (1Tim 2:11-14)

    “sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa, naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa. Teidänkö luotanne Jumalan sana on lähtenyt liikkeelle? Tai onko se tullut pelkästään teidän luoksenne? Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.” (1Kor 14:33-38)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja millähän perusteella sinua pitäisi uskoa?

    Monet helluntailaiset naisevankelistat sanovat, että Herra on pyytänyt häntä opettamaan Raamattua tälle seurakunnalle. On sanomattakin selvää, ettei Herra ollut hänelle profetiaa antanut, koska Pyhä Henki ei toimi Raamattua vastaan, eikä opeta Raamattua väärin. Monista naispapeista on tullut seurakuntaan käärmeen äänen kanavia. Jos seurakunta koettelisi ja puuttuisi väärään opetukseen, käärmeen ääni saataisiin tukittua, mutta helluntaiseurakunnissa ei niin toimita.

    “Naisen tulee kuunnella opetusta, hiljaa ja kuuliaisena. Sitä en salli, että nainen opettaa, enkä sitä, että hän hallitsee miestä; hänen on elettävä hiljaisesti. Ensinhän luotiin Aadam ja sitten Eeva, eikä petetyksi joutunut Aadam, vaan nainen antoi pettää itsensä ja rikkoi käskyn.” (1Tim 2:11-14)

    “sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa, naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo. Jos he tahtovat tietoa jostakin, heidän on kysyttävä sitä kotona omalta mieheltään, sillä naisen on sopimatonta puhua seurakunnan kokouksessa. Teidänkö luotanne Jumalan sana on lähtenyt liikkeelle? Tai onko se tullut pelkästään teidän luoksenne? Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky. Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.” (1Kor 14:33-38)

    >> Monet helluntailaiset naisevankelistat sanovat, että Herra on pyytänyt häntä opettamaan Raamattua tälle seurakunnalle. On sanomattakin selvää, ettei Herra ollut hänelle profetiaa antanut, koska Pyhä Henki ei toimi Raamattua vastaan, eikä opeta Raamattua väärin. Monista naispapeista on tullut seurakuntaan käärmeen äänen kanavia. <<

    Sinäkin täällä naisena muita opetat. Ainakin sinusta saan sen kuvan, että olet nimenomaan naisihminen.

    Koska meitä ei pakoteta mihinkään, vaan kasvatetaan kuuliaisuuteen ja totuuteen, Jumala voi sallia uskovan kulkea myös omia polkujaan, jos hänen tiensä ei ensi sanomisella maistu ja jos polku lopulta kasvattaa häntä oikeaan suuntaan. Olen itsekin näin ns. kantapään kautta kulkenut jossain asiassa. Tästä voi lukea entisestä naispapista, joka lopulta jätti virkansa, ymmärrettyään Jumalan tahdon:

    http://www.priscilla.fi/miksi-jaumltin-pappisviran.html


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >> Monet helluntailaiset naisevankelistat sanovat, että Herra on pyytänyt häntä opettamaan Raamattua tälle seurakunnalle. On sanomattakin selvää, ettei Herra ollut hänelle profetiaa antanut, koska Pyhä Henki ei toimi Raamattua vastaan, eikä opeta Raamattua väärin. Monista naispapeista on tullut seurakuntaan käärmeen äänen kanavia. <<

    Sinäkin täällä naisena muita opetat. Ainakin sinusta saan sen kuvan, että olet nimenomaan naisihminen.

    Koska meitä ei pakoteta mihinkään, vaan kasvatetaan kuuliaisuuteen ja totuuteen, Jumala voi sallia uskovan kulkea myös omia polkujaan, jos hänen tiensä ei ensi sanomisella maistu ja jos polku lopulta kasvattaa häntä oikeaan suuntaan. Olen itsekin näin ns. kantapään kautta kulkenut jossain asiassa. Tästä voi lukea entisestä naispapista, joka lopulta jätti virkansa, ymmärrettyään Jumalan tahdon:

    http://www.priscilla.fi/miksi-jaumltin-pappisviran.html

    >>Koska meitä ei pakoteta mihinkään, vaan kasvatetaan kuuliaisuuteen ja totuuteen, Jumala voi sallia uskovan kulkea myös omia polkujaan, jos hänen tiensä ei ensi sanomisella maistu ja jos polku lopulta kasvattaa häntä oikeaan suuntaan.<<

    Jumala ei kutsu ketään naista papiksi, eikä ketään naista puhumaan seurakuntaan. Se asia on täysin selvä asia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>Koska meitä ei pakoteta mihinkään, vaan kasvatetaan kuuliaisuuteen ja totuuteen, Jumala voi sallia uskovan kulkea myös omia polkujaan, jos hänen tiensä ei ensi sanomisella maistu ja jos polku lopulta kasvattaa häntä oikeaan suuntaan.<<

    Jumala ei kutsu ketään naista papiksi, eikä ketään naista puhumaan seurakuntaan. Se asia on täysin selvä asia.

    Pappeja ovat kaikki uskovat. Pastori voi olla koulutukseltaam, olematta silti seurakunnan johtaja.

    Jumala voi sallia kaikenlaista keskenkasvuisen uskovan kasvattamiseksi oikeaan suuntaan. Sen takia jotkut lopettavat tupakoinnin tai juomisen vasta vuosia uskoontulonsa jälkeen. Tai jotkut naiset pastoriuransa.


   • Anonyymi

    Kun Jeesus puhui juurikin miekasta, opetuslapsensa toivat näytille kaksi, tavallista, ja Jeesus sanoi: "RIITTÄÄ!!" Tuohon aikaan, erityisesti Roomalaiset olivat erittäin eteviä metallurgussa, Israelilaiset ehkä eivät?!

    Huutomerkkejä ei kuitenkaan ollut vanhassa käännöksessä, tuskin uudessakaan?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pappeja ovat kaikki uskovat. Pastori voi olla koulutukseltaam, olematta silti seurakunnan johtaja.

    Jumala voi sallia kaikenlaista keskenkasvuisen uskovan kasvattamiseksi oikeaan suuntaan. Sen takia jotkut lopettavat tupakoinnin tai juomisen vasta vuosia uskoontulonsa jälkeen. Tai jotkut naiset pastoriuransa.

    >>Pappeja ovat kaikki uskovat. <<

    Raamatussa ei opeteta yleistä pappeutta. Se on väärä tulkinta tästä Pietarin kirjeen jakeesta, joka viittaa juutalaisiin miehiin, jotka ovat Jumalan pappisvaltakunta ja kuninkaallinen papisto. Uuden testamentinkin opetuksen mukaan yksikään nainen ei voi toimia pappina, joten yleistä pappeutta ei ole olemassa. Pakanaseurakunnissa johtajia kutsutaan paimeniksi, joiksi voidaan valita vain yhden vaimon mies.

    1 Piet 2:9 Mutta te olette valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, Jumalan oma kansa, määrätty julistamaan hänen suuria tekojaan, joka teidät on pimeydestä kutsunut ihmeelliseen valoonsa.

    2 Moos 19:5 Jos te nyt kuuntelette minua ja pidätte minun liittoni, niin te tulette olemaan kansojen joukossa minun oma kansani. Koko maailma on minun,
    6 mutta teistä tulee minun pappisvaltakuntani ja pyhä kansani.' Tämä sinun tulee sanoa israelilaisille."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On taito erottaa vertauskuvallinen kirjaimellisesta ilmoituksesta. Jeesus varoitti vakavasti synnin himoista, mihin liittyy vertaus oman käden hakkaamisesta.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen miekan ostamisesta, niin asiayhteydestä käy ilmi, ettei kyse ole vertauksesta eikä tietenkään mistään satiirista. Jeesuksen käsky liittyi siihen, että apostolien on tarvittaessa puolustauduttava maantierosvoja vastaan omalla miekallaan. Jeesus siis käski ostaa miekan, jotta he voivat puolustautua pahaa vastaan, ja niin apostoli tekivät.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen, että joka miekkaan tarttuu, se siihen hukuu, niin opetus tarkoittaa, ettei riitoja pidä ratkoa väkivallalla. Tämä on täysin eri asia, kuin oman ja perheensä hengen puolustaminen maantierosvoja vastaan.

    Raamatussa ei ole kieltoa antaa laissa säädetty kuolemantuomiota eikä kieltoa esivallalle kantaa miekkaa. Raamatussa oli säädetty Israelin kansalle asevelvollisuus ja Jumala jopa lähetti Israelin taistelemaa niitä kansoja vastaan, jotka olivat pahoja. Pahan poistamisella varjellaan vanhurskaasti elävää kansaa. Lähimmäisen rakkautta on puolustaa viattomia pahaa vastaan tarvittassa vaikka miekalla.

    Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.
    2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
    3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
    4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.

    Jopa Paavali siteerasi laista, että "poistakaa paha keskuudestanne". Paavali siis hyväksyi lain säädökset asiasta.

    1 Kor 5:12 Ei kai minun asiani ole tuomita ulkopuolisia? Ettehän tekään tuomitse muita kuin omaan piiriinne kuuluvia.
    13 Ulkopuoliset tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

    5 Moos 17:7 Todistajien käsi kohotkoon ensimmäisenä häntä vastaan surmatakseen hänet, ja sitten koko kansan käsi. Poista paha keskuudestasi.

    >>>Jeesuksen opetus siis on, että uskova taistelee maailmassa sanan miekalla, hengellisin asein - eikä maallisin asein.<<<

    Uskovat tietenkin taistelevat hegellisin asein ja tietenkin näyttämällä hyvää esimerkkiä. Mutta sellainen Petri Paavolan opetus on täyisin väärää, ettei vanhurskaasti elävät kansa saa puolustautua miekalla pahaa vastaan. Tietenkin saa puolustautua ja laissa säädetyt kuolemantuomiotki saa antaa, jos niihin on selvä näyttö ja esivallan asettama tuomari on asian käsitellyt lain mukaisesti.

    Cornelius oli Rooman armeijan sotapäällikkö, joka tuli uskoon. Raamatussa ei missään sanota, että hän olisi tullut erota sotapalveluksesta, ei siis missään. Se kuitenkin Corneliuksen perheelle sanottiin, että heidän tulee ottaa kaste. Johannes Kastaja ei käskenyt roomalaisia sotilaita karkaamaan asepalveluksesta vaan sanoi, etteivät he saa riistää kansalta rahaa vaan heidän tulee tyytyä vain omaan palkkaansa.

    Luuk 3:12 Myös publikaaneja tuli kastettavaksi, ja he kysyivät Johannekselta: "Opettaja, mitä meidän tulee tehdä?"
    13 Hän sanoi heille: "Älkää vaatiko enempää kuin on säädetty."
    14 Sotilaatkin kysyivät häneltä: "Entä me, mitä meidän tulee tehdä?" Hän sanoi heille: "Älkää ryöstäkö älkääkä kiristäkö keneltäkään, vaan tyytykää palkkaanne."

    Höh, muka vertauskuvallista?!?! Ettekö ole kuulleet, että Paavin sotavalta loppui siihen, kun Jesuiitoista suorastaan PARHAAT kyllästyivät tappamaan kansansa kerettiläisiä, noitia ja velhojakin ja antoivat hakkauttaa vähintäänkin toisen käsistään?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On taito erottaa vertauskuvallinen kirjaimellisesta ilmoituksesta. Jeesus varoitti vakavasti synnin himoista, mihin liittyy vertaus oman käden hakkaamisesta.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen miekan ostamisesta, niin asiayhteydestä käy ilmi, ettei kyse ole vertauksesta eikä tietenkään mistään satiirista. Jeesuksen käsky liittyi siihen, että apostolien on tarvittaessa puolustauduttava maantierosvoja vastaan omalla miekallaan. Jeesus siis käski ostaa miekan, jotta he voivat puolustautua pahaa vastaan, ja niin apostoli tekivät.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Mitä tulee Jeesuksen opetukseen, että joka miekkaan tarttuu, se siihen hukuu, niin opetus tarkoittaa, ettei riitoja pidä ratkoa väkivallalla. Tämä on täysin eri asia, kuin oman ja perheensä hengen puolustaminen maantierosvoja vastaan.

    Raamatussa ei ole kieltoa antaa laissa säädetty kuolemantuomiota eikä kieltoa esivallalle kantaa miekkaa. Raamatussa oli säädetty Israelin kansalle asevelvollisuus ja Jumala jopa lähetti Israelin taistelemaa niitä kansoja vastaan, jotka olivat pahoja. Pahan poistamisella varjellaan vanhurskaasti elävää kansaa. Lähimmäisen rakkautta on puolustaa viattomia pahaa vastaan tarvittassa vaikka miekalla.

    Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.
    2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
    3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
    4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.

    Jopa Paavali siteerasi laista, että "poistakaa paha keskuudestanne". Paavali siis hyväksyi lain säädökset asiasta.

    1 Kor 5:12 Ei kai minun asiani ole tuomita ulkopuolisia? Ettehän tekään tuomitse muita kuin omaan piiriinne kuuluvia.
    13 Ulkopuoliset tuomitsee Jumala. "Poistakaa keskuudestanne se, joka on paha."

    5 Moos 17:7 Todistajien käsi kohotkoon ensimmäisenä häntä vastaan surmatakseen hänet, ja sitten koko kansan käsi. Poista paha keskuudestasi.

    >>>Jeesuksen opetus siis on, että uskova taistelee maailmassa sanan miekalla, hengellisin asein - eikä maallisin asein.<<<

    Uskovat tietenkin taistelevat hegellisin asein ja tietenkin näyttämällä hyvää esimerkkiä. Mutta sellainen Petri Paavolan opetus on täyisin väärää, ettei vanhurskaasti elävät kansa saa puolustautua miekalla pahaa vastaan. Tietenkin saa puolustautua ja laissa säädetyt kuolemantuomiotki saa antaa, jos niihin on selvä näyttö ja esivallan asettama tuomari on asian käsitellyt lain mukaisesti.

    Cornelius oli Rooman armeijan sotapäällikkö, joka tuli uskoon. Raamatussa ei missään sanota, että hän olisi tullut erota sotapalveluksesta, ei siis missään. Se kuitenkin Corneliuksen perheelle sanottiin, että heidän tulee ottaa kaste. Johannes Kastaja ei käskenyt roomalaisia sotilaita karkaamaan asepalveluksesta vaan sanoi, etteivät he saa riistää kansalta rahaa vaan heidän tulee tyytyä vain omaan palkkaansa.

    Luuk 3:12 Myös publikaaneja tuli kastettavaksi, ja he kysyivät Johannekselta: "Opettaja, mitä meidän tulee tehdä?"
    13 Hän sanoi heille: "Älkää vaatiko enempää kuin on säädetty."
    14 Sotilaatkin kysyivät häneltä: "Entä me, mitä meidän tulee tehdä?" Hän sanoi heille: "Älkää ryöstäkö älkääkä kiristäkö keneltäkään, vaan tyytykää palkkaanne."

    Johannes taas puolestaan kysyi Jeesukselta: "Oletko sinä Messias, SE Vapahtaja, vai pitääkö meidän vieläkin odottaa jotakuta muuta?" Jeesus vastasi: "Sokeat saavat näkönsä, ja rammat kävelevät, AUTUAS SE, joka ei MINUA torju!". Siitä kiistellään silti teologienkin piirissä syvästi, OLIKO Jeesuksen parantamisihmeet vain jotakin semaattista kusetusta Raamatussa, vai saiko JOKU näkönsä sillä, että Jeesus paransi eräänkin, esim. pistämällä tahnaa silmiinsä?! Spitaalisiakin Jeesus paransi ohimennen 10 kpl, ja yksi heistä vain silti tajusi, että PAPPI, joka paransi hänet, olikin juuri JEESUS?!
    Minä yritin kerran parantaa sokeaa tyttöstä, tiedättekö miten kävi? Tyttö totesi vain älykkäästi: "ETHÄN SINÄ OLE EDES JEESUS?!". EN ole niin kuuluisa tms. eikä sellaista "kunniaa" tottapuhuen ole vaatinut kukaan minua etsimään. No, olin pohjimmiltani helpottunut, ei vielä tarvinnut minun vielä siksi mennä kitumaan ristille, PARANTAMISENI MAHDOTTOMUUTTA, kiitän siitä tietysti nyttemmin, kyseistä syntymästään asti sokeaa nuorta naista, hän avasi normaalin Jumalan pelon tuossa asiassa minullekin, koska VAIKKA olen itse kokenut kipujakin, silloin tällöin, varsinkin hammaslääkärissä, mutta - en ollut vielä itse kypsä tuolloinkaan PARANTAJAKSI, sellaiseksi ei kannata minua vielä luulla, muissakin helpoissa henkisissä ällyytysasioissa, joita osaan. Minun ristini on olla tietokoneohjelmoija, ilman virallista palkkausta, mutta sekään ei ole vielä tarpeeksi suuri risti välttämättä, eli ehdottakaapa, MITEN suuri risti riittää, siihen että PELASTUU. Jeesushan sanoi: "Joka seuraa minua, ja haluaa pelastua IKUISEEN ELÄMÄÄN, hänen on otettava silti myös ristinsä"(eli jolle kuoleekin niin useasti kuin paholaiset keksikään vaatia), oli se "ristinsä" sitten kuinka typerä tai hullu nk. "Maailman sekulaarien" ihmisten mielestä. Ateisteista EI saa aina ja kokoajan puhua hihhulitkaan täyttä soopaa, koska HE "uskovat => luulevat => tietävät", että VAIKKA olisi olemassa "Korkein Olento _ JUMALA", Hän EI vaadi välttämättä kiitosta ja ylistystä kaikilta luoduiltaan... Kaikki eivät ole kiitollisia, vaikka saivat elää tässä käsittämättömässä 3D-illuusiossa, about 10^300 gridpisteen maailmankaikkeudessa, edes hetkisen, ja seuraavassa todellisuudessa(tavallinen ruumiin kuoleman jälkeinen aika) pitää enemmänkin havainnoida sitten, miten tämä kaikki on ylipäänsä mahdollista...

    Sekulaari ihminen on siinä mielessä pahempi, kuin PYHÄ, että sille(sekulaari => saastainen HENKI) on ihan yx hailee, voittaako hyvä vain paha, kunhan itse selviää tilanteesta jonnekin turvaan... Eivätkä he yleensä ymmärrä koskaan, milloin ovat HENKISESTI vaarassa, saada typeryksen maineen, tms. Vain sen ymmärtävät, että jos lentokoneensa putoaa tms. silloin ei pelkkä kirkuminen suuremmin auta - kuitenkaan...
    Mutta siis vaikka en itse ole vielä lääkäritasonkaan parantaja, Jumala - (Jeesusko se taaskin oli?!) paransi JALKANI, vaikka siihen menikin 5 vuotta - ainakin. Vasemman jalkani polvi, oli monta vuotta täysin löysä, ja piti nilkuttaa vuodenkin päivät ja ottaa aina kaiteista kiinni, kun meni portaissa, enää ei tarvi.. Lääkäriin en edes uskaltaisi mennä, mokoman urheiluvamman takia, koska lääkäri saattaisi saada päähänsä, ett jalka pitäisi leikellä tms. enkä ymmärrä vielä itse edes ELINSIIRTOJA?! Miten kukaan voi saada hermoyhteyden takaisin, mihinkään vaihdettuun terveeltä otettuun elimeenkään? Älkää menkö lääkäriin, tai ottako edes hoitoja vastaan, jos ette edes ymmärrä itse, miten parantuminen tapahtuisi, kyseisillä hoidoilla... Verenluovutus saattaa toimia, jos oma veri on mennyt likaiseksi, ja juurikin rokotteet, ja haavan parsimiset, Muista toimistaan en ymmärrä ainuttakaan, paitsi amputoinnin tietenkin, eli muu ruumis ei ala märkimään sairaan eläimen takia... Saisivat opettaa siis biologiaa jo ala-asteelta lähtien PALJON ENEMMÄN?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Daavid ei saanut rakentaa Herralle temppeliä, koska oli sotilas ja vuodattanut niin paljon verta.

    Uudessa liitossa uskovat muodostavat Herran temppelin. Rakkauskäsky pitää sisällään myös kiellon älä tapa.

    Joelin kirjan kohta yms. ovat kuvausta siitä, mitä tulee tapahtumaan. Se on Jumalan sallimusta, jotta asiat saadaan päätökseensä.

    Pyhät ovat taivaallista sotajoukkoa, joka Herran kanssa lopulta tuhoaa maailman sotavoimat.

    "Rakkauskäsky pitää sisällään myös kiellon älä tapa."

    Laissa ei lue älä tapa, vaan lukee älä murhaa. Ihminen ei saa murhata, mutta eräissä tilanteissa on oikein käyttää mm. lain miekkaa. Paavola kiistää tämän asian, mutta hän ei osaa lakia eikä hebreaa, minkä takia hän opettaa tämänkin asian väärin.

    Dennis Prage on juutalainen, joka on USA:ssa hyvin tunnettu henkilö. Hän opettaa 5 minuutin videossa, mitä 10-käskyyn kuuluva säädös "älä murhaa" tarkoittaa. Videon kuvauksessa lukee:

    "Jos tämä käsky pyydettäisiin toteamaan, niin useimmat ihmiset sanoisivat: "Älä tapa." Tämä on ymmärrettävää sillä klassinen Kuningas Jaakon käännös kääntää sen niin. Mutta englannin kieli on muuttunut vuodesta 1610. Lisäksi heprean kielessä on kaksi sanaa tappamiselle, kuten englannin (ja suomen kielessäkin). Oikea käännös, kuten Dennis Prager selittää, on "Älä murhaa". Kun ymmärrät tämän, käskyn merkitys muuttuu kokonaan."

    https://youtu.be/0RENPaY043o


  • Anonyymi

   Joo, "EI Jeesus tullut lakia kumoamaan"! Siis verikostokin on Jeesuksen mielestä sallittua, vaikka Suomen Lain mukaan käsittääkseni ei ole, mutta mitä se auttaa, jos pollarit ei sitten saa riittävästi todisteistakaan kasaan, vaikka joku olisi 100% varma siitä kuka on syyllinen. Jos esim. naapurin sedän poika, tappaisi jonkun omaisenne, ja pystyisitte olemaan teosta varma, sen saa silti edelleenkin kostaa, kuten Mooseksen laki vaatii. Mutta Petri Paavola oli siinä oikeassa, että "ellette anna lähimmäisillenne heidän rikkomuksiaan anteeksi, ei Jumalakaan anna teille anteeksi!" Jonkun mielestä "murha, tappo", uhrin ruumiin tappaminen, on silti liian suuri synti antaa kenellekään anteeksi, en ole varma itse, että onko?!
   Jos pelkästään lääkäri sitten tekisi väärän diagnoosin, jollekin omaisellenne, ja hän kuolisi hoidon takia ennenaikaisesti, niin miten senkään voi edes tavallinen ihminen mitenkään TODISTAA?!
   "Jos näinkään pieni/suuri asia ei ole omassa vallassanne, miksi muustakaan huolehtisitte itse"(Jeesus). Ei Luoja vähän tutki meitä, eikä anna ikuisesti syyllisen olla jäämättä kiinni... Jos jopa itse Saatana tulee jo 800-1000 vuoden päästä jäämään itse teosta kiinni, kansojenkin murhaamishalustaan, ja hän ja koko häntä seurannut konkkaronkka silloin jo tuhotaan, ja joutuu Helvettiin. Tuosta aikamäärästä ei tarvitse olla kuitenkaan varma...

   • Anonyymi

    >>>Jos esim. naapurin sedän poika, tappaisi jonkun omaisenne, ja pystyisitte olemaan teosta varma, sen saa silti edelleenkin kostaa, kuten Mooseksen laki vaatii. <<<

    Heikosti osaat Raamattua. Laissa ei anneta omankädenoikeutta kenellekään.

    Laissa määrätään, että rikokseen syyllistynyt tulee saattaa esivallan asettaman tuomarin tutkittavaksi ja tuomittavaksi. Vain esivallalla on oikeus määrätä kuolemantuomio. Näiden jakeiden perusteella Paavali ja Pietari opettivat siitä, että esivallalla on oikeus kantaa lain miekkaa:

    Sananl 8:15 Minun avullani kuninkaat hallitsevat, maan mahtavat säätävät oikeat lait.
    16 Minun avullani valtiaat pitävät valtaa, kansan johtajat antavat oikeat tuomiot.

    5 Moos 19:15 "Yhden ihmisen antama todistajanlausunto ei riitä todistamaan ketään syylliseksi, koskipa syytös millaista rikosta tai syntiä tahansa. Asia on vahvistettava kahden tai kolmen todistajan sanalla.
    16 "Jos joku esittää toisen ihmisen tuhoksi perättömiä syytöksiä,
    17 riidan kummankin osapuolen on Herran edessä esitettävä riita-asiansa niille papeille ja tuomareille, jotka sillä hetkellä ovat virassa.
    18 Tuomarien on tutkittava asia tarkoin, ja jos he havaitsevat syyttäjän esittäneen toista vastaan valheellisia syytöksiä,
    19 häntä tulee kohdella samalla tavoin, kuin hän itse aikoi kohdella toista. Hävittäkää paha keskuudestanne.

    5 Moos 17:8 "Jos kaupungeissanne tulee esiin oikeusasioita, jotka ovat teidän ratkaistaviksenne liian vaikeita - - olipa kysymyksessä henkirikos, ruumiinvamman tuottaminen tai muu oikeusasia -- menkää siihen paikkaan, jonka Herra, teidän Jumalanne, valitsee.
    9 Kysykää neuvoa leeviläispapeilta ja siltä tuomarilta, joka kullakin hetkellä on virassa; he ilmoittavat teille asian ratkaisun.
    10 Toimikaa sen päätöksen mukaan, jonka he julistavat Herran valitsemassa paikassa, ja tehkää tarkalleen, niin kuin he neuvovat.
    11 Noudattakaa heiltä saamaanne ohjetta ja toimikaa heidän antamansa päätöksen mukaisesti poikkeamatta puoleen tai toiseen siitä tuomiosta, jonka he teille ilmoittavat.


   • Anonyymi

    Kyse ei ole siitä, liitymmekö Natoon, vaan voimmeko välttää sodan Venäjää vastaan. Jos sota tulee liiankin pian, tänne jopa, niin Tuhat-Vuotinen Rauhanvaltakunta ei 6000-7000 jälkeen Aadamin alakaan, näinä vuosisatoina, vaan ihmiskunta lankeaa, tässä suhteessa olisi kyse ehkä vain Suomen omasta lankeemuksesta, ja syvemmin lankeaisimme kuin jopa Paholaisen demonit, jos haluaisimme tapattaa käytännössä koko kansamme, Venäjän takia, mutta en pidä sitä todennäköisenä. Eikä sitä kannata tavoitella.
    "Älkää herjatko Kansanne Mahtimiestä"(Salomo) ja lisäisin, vielä vähemmän vieraamman valtakunnan...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyse ei ole siitä, liitymmekö Natoon, vaan voimmeko välttää sodan Venäjää vastaan. Jos sota tulee liiankin pian, tänne jopa, niin Tuhat-Vuotinen Rauhanvaltakunta ei 6000-7000 jälkeen Aadamin alakaan, näinä vuosisatoina, vaan ihmiskunta lankeaa, tässä suhteessa olisi kyse ehkä vain Suomen omasta lankeemuksesta, ja syvemmin lankeaisimme kuin jopa Paholaisen demonit, jos haluaisimme tapattaa käytännössä koko kansamme, Venäjän takia, mutta en pidä sitä todennäköisenä. Eikä sitä kannata tavoitella.
    "Älkää herjatko Kansanne Mahtimiestä"(Salomo) ja lisäisin, vielä vähemmän vieraamman valtakunnan...

    Ei täällä mitään tapahdu, jos Jumala ei sitä salli. Rukouskin vaikuttaa. Herra voi siirtää profetioittensa alkamista, jos kansa rukoilee. Menneinä vuosinahan saatiinkin joitakin sanoja tai profetioita siitä, kuinka suomalaiset uskovat ovat todella paljon rukoilleet sitä, ettei Venäjä pääsisi rajamme yli ja sen takia Herra on Venäjän tuloa vielä pidättänyt.


   • Anonyymi

    Jeesus pahoitteli ERITYISESTI niitä ihmisiä, joiden "Jumala oli tämä NYKYINEN elämä!" Kaikkihan tietää, että kiitos ja ylistys tietoon lankeamisestamme, tässä lyhyehkössä aika-aionissa, meni käärmejumaluudelle, Saatanalle => Lohikäärmeelle, koska KUOLEMA tuli Aadamille varsinkin aiemmin kuin Eevalle, sen vuoksi, että tuo ensimmäinen satsi viinirypäleitä myrkytettiin, Miehelle annettu annos, KÄÄRMEEN toimesta... Eevasta ei edes tiedetä, eikä kerrota - kuoliko hän edes?!
    Mutta Mooses jo kertoi, että "NAISEN siemen on rikki polkeva käärmeen pään?" Miksi muuten edes silloin luullaan, että Messias on edes MIES? Tätäkin ihmettelen?! Polkekaa siis käärmeenne, vaikka se on murhaamista, koska muuten käärme murhaa TEIDÄT?! Mutta jos armahdatte käärmeenne, se luultavasti silti tappaa teidät... Paholainen ei kykene muuta kuin kaikessa pahaan, mutta Jumala ainoana kykenee sitä käskemään - eikä päästä kai sitä enää sitä sellaisen kimppuun, joka ei ole "kypsä" sen kohtaamiseen... Mutta valitettavasti käärmeelläkin on HENKI, se kykenee yllätyshyökkäyksiinkin..."Viettelysten on tultava, mutta VOI sitä ihmistä, kenen kautta ne tulevat!" Oli Ilmestyskirjassakin kolme VOI - huutoa... Itse taidan vain mennä syömään vain taas voileipää, voeta... Tuo on vain homonyymi, älkää seotko... Mutta voitteko erottaa ne toisistaan?! VOI, kolesterooli tukkii ehkä piankin sytämeni?!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus pahoitteli ERITYISESTI niitä ihmisiä, joiden "Jumala oli tämä NYKYINEN elämä!" Kaikkihan tietää, että kiitos ja ylistys tietoon lankeamisestamme, tässä lyhyehkössä aika-aionissa, meni käärmejumaluudelle, Saatanalle => Lohikäärmeelle, koska KUOLEMA tuli Aadamille varsinkin aiemmin kuin Eevalle, sen vuoksi, että tuo ensimmäinen satsi viinirypäleitä myrkytettiin, Miehelle annettu annos, KÄÄRMEEN toimesta... Eevasta ei edes tiedetä, eikä kerrota - kuoliko hän edes?!
    Mutta Mooses jo kertoi, että "NAISEN siemen on rikki polkeva käärmeen pään?" Miksi muuten edes silloin luullaan, että Messias on edes MIES? Tätäkin ihmettelen?! Polkekaa siis käärmeenne, vaikka se on murhaamista, koska muuten käärme murhaa TEIDÄT?! Mutta jos armahdatte käärmeenne, se luultavasti silti tappaa teidät... Paholainen ei kykene muuta kuin kaikessa pahaan, mutta Jumala ainoana kykenee sitä käskemään - eikä päästä kai sitä enää sitä sellaisen kimppuun, joka ei ole "kypsä" sen kohtaamiseen... Mutta valitettavasti käärmeelläkin on HENKI, se kykenee yllätyshyökkäyksiinkin..."Viettelysten on tultava, mutta VOI sitä ihmistä, kenen kautta ne tulevat!" Oli Ilmestyskirjassakin kolme VOI - huutoa... Itse taidan vain mennä syömään vain taas voileipää, voeta... Tuo on vain homonyymi, älkää seotko... Mutta voitteko erottaa ne toisistaan?! VOI, kolesterooli tukkii ehkä piankin sytämeni?!

    Voittehan joskus "pirruuttanne vertailla", miten te poistaisitte jopa PAHAN itsestänne?
    Jos Mooses sanoi: "Vaimon siemen rikki polkee käärmeen pään" . Niin miten sellaiselle tuo käy, jolla ei ole edes vaimoa? Se jää vain rakastamaan suorastaan käärmeitään. Kyllä sekin tavallaan voi tuhota hieman käärmeen pahaa luontoa?! Eli älkää tekään ottako vaimoa, jos sitä ei teille ole selvästikään tarkoitettu. Itse olen liian köyhä edes suorastaan haavaillakseni moisesta, mutta vain Suomessa käy useinkin niin pahasti, ettei köyhän kannata ottaa vaimoa ja siittää lapsia, nehän määrätään huostaanotetuiksi tms. lämpimämmissä maissa se on päinvastoin: "Rikkaat ajattelevat etelänmaissa ennemmin, ettei kannata tehdä lapsia kovinkaan paljon, ettei koko omaisuus menisi mokomien nulikoiden takia hetikin..." Ja tekevät hynämäärissä köyhien suurperheiden lapsista vain orjiaan tms. palvelijoitaan... Maassa maan tavalla...
    Muissa Pohjoismaissa on sama tilanne kuin Suomessa... Mutta jo Saksassa ennemmin tuon jälkimmäisen kaltainen tilanne...


  • Anonyymi

   Neuvostoliitossa kutsuttiin länsimaisia pasifisteja (aseista kieltäytyjiä) hyödyllisiksi idiooteiksi, koska he heikensivät länttä. Tosin monilla "rauhan liikkeen" aktivisteilla oli kommunistinen aate ja yhteyksiä Neuvostoliittoon.

   Raamattu ei opeta pasifismia, kuten Petri Paavola väittää.

   • Anonyymi

    Taivaassa toteutuu Jumalan tahto täydellisenä. Taivaassa ei käydä sotia. Itse Herra Jeesus opettaa: "tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa".
    Jumalan tahto on rauha. Jeesuksen omat rukoilevat, ettei olisi sotia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taivaassa toteutuu Jumalan tahto täydellisenä. Taivaassa ei käydä sotia. Itse Herra Jeesus opettaa: "tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa".
    Jumalan tahto on rauha. Jeesuksen omat rukoilevat, ettei olisi sotia.

    "Taivaassa ei käydä sotia."

    Taivaassa on kyllä kerran sodittu. Sodat ovat joskus välttämättömiä, jotta paha saadaan poistettua.

    "Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit." (Ilm 12:7-9)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Taivaassa ei käydä sotia."

    Taivaassa on kyllä kerran sodittu. Sodat ovat joskus välttämättömiä, jotta paha saadaan poistettua.

    "Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit." (Ilm 12:7-9)

    Yksi ainoa sota, jossa herrasi heitettiin ulos taivaasta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yksi ainoa sota, jossa herrasi heitettiin ulos taivaasta.

    Sinulta törkeä kommentti. Kun et enää pärjää keskustelussa, lyöt vyön alle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Taivaassa ei käydä sotia."

    Taivaassa on kyllä kerran sodittu. Sodat ovat joskus välttämättömiä, jotta paha saadaan poistettua.

    "Taivaassa syttyi sota. Mikael ja hänen enkelinsä kävivät taisteluun lohikäärmettä vastaan. Lohikäärme enkeleineen teki vastarintaa mutta kärsi tappion, eikä sille ja sen joukolle ollut enää sijaa taivaassa. Tuo suuri lohikäärme, tuo muinaisaikojen käärme, jota kutsutaan Paholaiseksi ja Saatanaksi, tuo koko ihmiskunnan eksyttäjä, syöstiin maan päälle, ja samoin syöstiin alas sen enkelit." (Ilm 12:7-9)

    Taivaassa ei käydä sotia ihmisten toimesta. Saatana enkeleineen on edelleen sodassa Jumalaa vastaan.


  • Anonyymi

   Petri Paavolan lahko on valehtelijoiden klubi.

   • Anonyymi

    Mikä se sellainen lahko on, jota ei edes ole olemassa? Paavola ei tietääkseni ole vuoskymmeniin kuulunut mihinkään ihmisten pystyttämiin seurakuntiin, vaan joukkoon, joka kokoontuu anonyymisti keskenään, ilman rakennettuja yhdistyksiä ja seurakuntanimiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä se sellainen lahko on, jota ei edes ole olemassa? Paavola ei tietääkseni ole vuoskymmeniin kuulunut mihinkään ihmisten pystyttämiin seurakuntiin, vaan joukkoon, joka kokoontuu anonyymisti keskenään, ilman rakennettuja yhdistyksiä ja seurakuntanimiä.

    Paavolalla on omat kokoukset ja seuraajat, mikä tekee joukosta lahkon ja varsinkin harhaoppisen lahkon, joka kylvää lustetta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paavolalla on omat kokoukset ja seuraajat, mikä tekee joukosta lahkon ja varsinkin harhaoppisen lahkon, joka kylvää lustetta.

    Olet kutsunut uskovien tavallisia kokoontumisia nimillä Paavolan lahko ja valehtelijoiden klubi, vaikka sellaisia lahkoja ei ole olemassakaan. Rakastat pahansuopuutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet kutsunut uskovien tavallisia kokoontumisia nimillä Paavolan lahko ja valehtelijoiden klubi, vaikka sellaisia lahkoja ei ole olemassakaan. Rakastat pahansuopuutta.

    Kyllä Paavolalla on oma lahkonsa. Sen nimi oli ennen Saulus lähetys ry, joka jouduttiin lakkauttamaan, koska järjestö likasi nimensä Paavolan toilailuissa liittyen rokotesalaliittoteorioihin.

    Valehtelijoiden klubi on oikein hyvä nimitys sellaiselle lahkolle, joka fanaattisesti uskoo uuden maailmanjärjestyksen salaisiin juoniin, rokotteiden myrkyllisyyteen yms. täysin valheellisiin tarinoihin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä Paavolalla on oma lahkonsa. Sen nimi oli ennen Saulus lähetys ry, joka jouduttiin lakkauttamaan, koska järjestö likasi nimensä Paavolan toilailuissa liittyen rokotesalaliittoteorioihin.

    Valehtelijoiden klubi on oikein hyvä nimitys sellaiselle lahkolle, joka fanaattisesti uskoo uuden maailmanjärjestyksen salaisiin juoniin, rokotteiden myrkyllisyyteen yms. täysin valheellisiin tarinoihin.

    >> Kyllä Paavolalla on oma lahkonsa. Sen nimi oli ennen Saulus lähetys ry, , joka jouduttiin lakkauttamaan, koska järjestö likasi nimensä Paavolan toilailuissa liittyen rokotesalaliittoteorioihin.<<

    Matt. 5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.

    Tiedonanto huhtikuulta 2021:

    "Saulus-Lähetys ry on lakkautettu ja sen toiminta yhdistyksenä on päättynyt. Olemme päätyneet tähän ratkaisuun siksi, koska tulevina päivinä kaikki yhdistykset joutuvat noudattamaan tulevia antikristillisiä lakeja ja säännöksiä, joita noudattamalla joutuu luopumaan Raamatun totuudesta ja Raamatullisesta uskosta Herraan Jeesukseen. Emme ole vielä siinä ajassa, jossa antikristillinen lainsäädäntö pakottaa kaikki yhdistykset noudattamaan antikristillisiä lakeja ja säädöksiä, jotka ovat Jumalan tahtoa vastaan, mutta koimme, että jo etukäteen lakkautamme Saulus-Lähetyksen, jo hyvissä ajoin, ennen kuin tämä antikristillinen järjestelmä ottaa yhdistykset ja yhteiskunnan kokonaan hallintaansa. Lähestymme tätä aikaa ja siksi lakkautimme Saulus-Lähetyksen toiminnan hyvissä ajoissa jo etukäteen. Entisen ja lakkautetun Saulus-Lähetys yhdistyksen toiminnassa mukana olleet ja siihen sitoutuneet henkilöt jatkavat kuitenkin hyvää ja hedelmällistä yhteistyötä. Meillä on yhteinen SaulusMedia kanava Youtubessa ja muualla sekä SaulusMedia blogi. SaulusMedia ei ole yhdistys, vaan videokanava sekä blogisivu..."

    https://uskonaskel.foorumi.eu/viewtopic.php?f=2&t=3278

    Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että sauluksen ja Paavolan poppoolla n tunnuspiirteenä paisutella asioita ja varautua tapahtumiin ylireagoiden ja liian aikaisin, mutta Saulus ei kuitenkaan ollut mikään Paavolan perustama, eikä ry muutenkaan mikään seurakunta ole. Paavola on itsekin videollaan kertonut asian ja myös sen, että hänet on siihen aikanaan mukaan pyydetty. Sitä ei lakkautettu siitä syystä, mitä sinä väitit.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >> Kyllä Paavolalla on oma lahkonsa. Sen nimi oli ennen Saulus lähetys ry, , joka jouduttiin lakkauttamaan, koska järjestö likasi nimensä Paavolan toilailuissa liittyen rokotesalaliittoteorioihin.<<

    Matt. 5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.

    Tiedonanto huhtikuulta 2021:

    "Saulus-Lähetys ry on lakkautettu ja sen toiminta yhdistyksenä on päättynyt. Olemme päätyneet tähän ratkaisuun siksi, koska tulevina päivinä kaikki yhdistykset joutuvat noudattamaan tulevia antikristillisiä lakeja ja säännöksiä, joita noudattamalla joutuu luopumaan Raamatun totuudesta ja Raamatullisesta uskosta Herraan Jeesukseen. Emme ole vielä siinä ajassa, jossa antikristillinen lainsäädäntö pakottaa kaikki yhdistykset noudattamaan antikristillisiä lakeja ja säädöksiä, jotka ovat Jumalan tahtoa vastaan, mutta koimme, että jo etukäteen lakkautamme Saulus-Lähetyksen, jo hyvissä ajoin, ennen kuin tämä antikristillinen järjestelmä ottaa yhdistykset ja yhteiskunnan kokonaan hallintaansa. Lähestymme tätä aikaa ja siksi lakkautimme Saulus-Lähetyksen toiminnan hyvissä ajoissa jo etukäteen. Entisen ja lakkautetun Saulus-Lähetys yhdistyksen toiminnassa mukana olleet ja siihen sitoutuneet henkilöt jatkavat kuitenkin hyvää ja hedelmällistä yhteistyötä. Meillä on yhteinen SaulusMedia kanava Youtubessa ja muualla sekä SaulusMedia blogi. SaulusMedia ei ole yhdistys, vaan videokanava sekä blogisivu..."

    https://uskonaskel.foorumi.eu/viewtopic.php?f=2&t=3278

    Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että sauluksen ja Paavolan poppoolla n tunnuspiirteenä paisutella asioita ja varautua tapahtumiin ylireagoiden ja liian aikaisin, mutta Saulus ei kuitenkaan ollut mikään Paavolan perustama, eikä ry muutenkaan mikään seurakunta ole. Paavola on itsekin videollaan kertonut asian ja myös sen, että hänet on siihen aikanaan mukaan pyydetty. Sitä ei lakkautettu siitä syystä, mitä sinä väitit.

    Ei tässä ole ketään vanhurskasta solvattu. Paavolan on turha uhriutua ja tekeytyä marttyyriksi.

    Petri Paavolan selitys yhdistyksen lakkauttamisen tarpeesta on täysin perusteeton ja sisältää myös yhden uuden salaliittoteorian.

    Saulus lähetys ry:n lakkauttamisen todellinen syy on muulla. Ydistys jouduttiin lakkauttamaan, koska se oli koko ajan julkisuudessa esillä negatiivisesti johtuen salaliittoteorioihin liittyvistä skandaaleista.

    Saulus lähetys oli todellisuudessa uskonnollista toimintaa harjoittava ydistys, siis yhdistyspohjainen seurakunta, josta on tullut äärilahko. Tosiasiallisesti Paavola on sen lahkon johtaja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >> Kyllä Paavolalla on oma lahkonsa. Sen nimi oli ennen Saulus lähetys ry, , joka jouduttiin lakkauttamaan, koska järjestö likasi nimensä Paavolan toilailuissa liittyen rokotesalaliittoteorioihin.<<

    Matt. 5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.

    Tiedonanto huhtikuulta 2021:

    "Saulus-Lähetys ry on lakkautettu ja sen toiminta yhdistyksenä on päättynyt. Olemme päätyneet tähän ratkaisuun siksi, koska tulevina päivinä kaikki yhdistykset joutuvat noudattamaan tulevia antikristillisiä lakeja ja säännöksiä, joita noudattamalla joutuu luopumaan Raamatun totuudesta ja Raamatullisesta uskosta Herraan Jeesukseen. Emme ole vielä siinä ajassa, jossa antikristillinen lainsäädäntö pakottaa kaikki yhdistykset noudattamaan antikristillisiä lakeja ja säädöksiä, jotka ovat Jumalan tahtoa vastaan, mutta koimme, että jo etukäteen lakkautamme Saulus-Lähetyksen, jo hyvissä ajoin, ennen kuin tämä antikristillinen järjestelmä ottaa yhdistykset ja yhteiskunnan kokonaan hallintaansa. Lähestymme tätä aikaa ja siksi lakkautimme Saulus-Lähetyksen toiminnan hyvissä ajoissa jo etukäteen. Entisen ja lakkautetun Saulus-Lähetys yhdistyksen toiminnassa mukana olleet ja siihen sitoutuneet henkilöt jatkavat kuitenkin hyvää ja hedelmällistä yhteistyötä. Meillä on yhteinen SaulusMedia kanava Youtubessa ja muualla sekä SaulusMedia blogi. SaulusMedia ei ole yhdistys, vaan videokanava sekä blogisivu..."

    https://uskonaskel.foorumi.eu/viewtopic.php?f=2&t=3278

    Olen kyllä itsekin sitä mieltä, että sauluksen ja Paavolan poppoolla n tunnuspiirteenä paisutella asioita ja varautua tapahtumiin ylireagoiden ja liian aikaisin, mutta Saulus ei kuitenkaan ollut mikään Paavolan perustama, eikä ry muutenkaan mikään seurakunta ole. Paavola on itsekin videollaan kertonut asian ja myös sen, että hänet on siihen aikanaan mukaan pyydetty. Sitä ei lakkautettu siitä syystä, mitä sinä väitit.

    Paavola on ajautunut jatkuvien selityksien kierteeseen. Ei näytä hyvältä.


  • Anonyymi

   >> Ensinnäkin hän ei näytä edes tietävän, mitä Raamattu opettaa uudesta liitosta. Siinä laki kirjoitetaan sydämeen, jotta ihminen sitä noudattaisi. Jeesus nimenomaan sanoi, ettei tullut lakkauttamaan lakia vaan sitä noudattamaan. <<

   Annat väärää todistusta lähimmäisestäsi - ja nyt jopa Jeesuksestakin! Jeesus ei tasan varmasti sanonut "tulevansa noudattamaan lakia"! Hän sanoi täyttävänsä lain.

   Ja kun Paavola opettaa, ettei uskova saa tappaa, niin sehän on suoraan laista, 10 käskystä, jossa sanotaan: älä tapa. Se on siis lain pitämistä, Jumalan tahdon toetuttamista.

   Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Itsekin halusin eräässä uskonelämäni vaiheessa lähteä "legioonaan", mutta Herra sanoi, että "sinä olet Herran Sebaotin sotilas". Meidän kuuluu antaa jäsenemme vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.

   • Anonyymi

    >>Jeesus ei tasan varmasti sanonut "tulevansa noudattamaan lakia"! Hän sanoi täyttävänsä lain.<<

    Sinä puhut ilmiselvää valhetta.

    Jeesus sanoi, älä edes kuvittele, että hän tulisi muuttamaan lain. Jeesus sanoi tulleensa noudattamaan lakia. Tämä tulee täysin selvästi esille Vuorisaarnasta. Suomalainen sanonta täyttää laki tarkoittaa nimenomaan lain toteuttamista, noudattamista. Jos laissa on sanottu, että Messias tulee tekemään jotain, niin Messias silloin tekemällä niin täyttää lain.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

    Jeesus käski kaikkien täyttää lain ja laissa sanotaan, että jokainen voi täyttää lain. On selvä asia, että Jeesus tuli noudattamaan lakia ja omien sanojensa mukaan ei muuttanut laista mitään.

    Matt 23:1 Sitten Jeesus puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen:
    2 "Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa.
    3 Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista.

    Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

    5 Moos 30:11 Sillä tämä käsky, jonka minä tänä päivänä sinulle annan, ei ole sinulle vaikea täyttää eikä liian kaukana.
    12 Se ei ole taivaassa, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka nousisi meidän puolestamme taivaaseen noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
    13 Se ei ole meren takana, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka menisi meidän puolestamme meren taakse noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
    14 Vaan sana on sinua aivan lähellä, sinun suussasi ja sydämessäsi, niin että voit sen täyttää.

    >>Ja kun Paavola opettaa, ettei uskova saa tappaa, niin sehän on suoraan laista, 10 käskystä, jossa sanotaan: älä tapa. Se on siis lain pitämistä, Jumalan tahdon toetuttamista.<<

    Paavola opettaa tästä asiasta väärin. Laissa ei lue älä tapa, vaan lukee älä murhaa. Ihminen ei saa murhata, mutta eräissä tilanteissa on oikein käyttää mm. lain miekkaa. Paavola kiistää tämän asian, mutta hän ei osaa lakia eikä hebreaa, minkä takia hän opettaa tämänkin asian väärin.

    Dennis Prage on juutalainen, joka on USA:ssa hyvin tunnettu henkilö. Hän opettaa 5 minuutin videossa, mitä 10-käskyyn kuuluva säädös "älä murhaa" tarkoittaa. Videon kuvauksessa lukee:

    "Jos tämä käsky pyydettäisiin toteamaan, niin useimmat ihmiset sanoisivat: "Älä tapa." Tämä on ymmärrettävää sillä klassinen Kuningas Jaakon käännös kääntää sen niin. Mutta englannin kieli on muuttunut vuodesta 1610. Lisäksi heprean kielessä on kaksi sanaa tappamiselle, kuten englannin (ja suomen kielessäkin). Oikea käännös, kuten Dennis Prager selittää, on "Älä murhaa". Kun ymmärrät tämän, käskyn merkitys muuttuu kokonaan."

    https://youtu.be/0RENPaY043o

    >>Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.<<

    Kyllä, niin hän sanoi, mutta tätä lausetta ei voi käyttää irti asiayhteydestä. Jeesus ei tarkoittanut, että aina kun kosket miekkaan, hukut. Itse asiassa Jeesus käski opetuslapsiaan myymään viittansa ja ostamaan rahoilla miekan itsepuolutukseksi. Jeesuksen opetus tarkoittaa, ettei riitoja voi ratkaista miekalla, mutta joskus vanhurskaita ihmisiä tulee puolustaa miekalla, jos muu ei auta.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Petri Paavolalla on hyvin usein tapana opettaa Raamatun jakeita irti asiayhteydestä, minkä takia hänen opetuksensa on jatkuvasti ristiriidassa muun Raamatun opetuksen kanssa. En usko, että hän olisi vilpitön ja vain erehtynyt. Hän eksyttää hyvin taitavasti, mikä viittaa tahalliseen tekoon.

    Minulla on aihetta epäillä, että hän kuulee vääriä profetoita, joita hän noudattaa, jotta seurakunta saastuisi harhaopeista ja eksyisi kadotukseen. Paavolan julistamat salaliittoteoriat ovat tämän saman saastan hedelmää, joka todistaa, mistä lähteestä Paavolan opetus tulee.

    >>Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Itsekin halusin eräässä uskonelämäni vaiheessa lähteä "legioonaan", mutta Herra sanoi, että "sinä olet Herran Sebaotin sotilas". Meidän kuuluu antaa jäsenemme vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.<<

    Pyhitykseen kuuluu lain noudattaminen, mihin kuuluu myös lain miekan kantaminen ja käyttäminen lain säädösten mukaisesti, kuten uskoon tullut Cornelius teki. Jos sinulle puhui ääni, joka kieltää lain säädösten oikean soveltamisen, sinulle ei ole puhunut Herra.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>Jeesus ei tasan varmasti sanonut "tulevansa noudattamaan lakia"! Hän sanoi täyttävänsä lain.<<

    Sinä puhut ilmiselvää valhetta.

    Jeesus sanoi, älä edes kuvittele, että hän tulisi muuttamaan lain. Jeesus sanoi tulleensa noudattamaan lakia. Tämä tulee täysin selvästi esille Vuorisaarnasta. Suomalainen sanonta täyttää laki tarkoittaa nimenomaan lain toteuttamista, noudattamista. Jos laissa on sanottu, että Messias tulee tekemään jotain, niin Messias silloin tekemällä niin täyttää lain.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

    Jeesus käski kaikkien täyttää lain ja laissa sanotaan, että jokainen voi täyttää lain. On selvä asia, että Jeesus tuli noudattamaan lakia ja omien sanojensa mukaan ei muuttanut laista mitään.

    Matt 23:1 Sitten Jeesus puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen:
    2 "Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa.
    3 Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista.

    Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

    5 Moos 30:11 Sillä tämä käsky, jonka minä tänä päivänä sinulle annan, ei ole sinulle vaikea täyttää eikä liian kaukana.
    12 Se ei ole taivaassa, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka nousisi meidän puolestamme taivaaseen noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
    13 Se ei ole meren takana, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka menisi meidän puolestamme meren taakse noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
    14 Vaan sana on sinua aivan lähellä, sinun suussasi ja sydämessäsi, niin että voit sen täyttää.

    >>Ja kun Paavola opettaa, ettei uskova saa tappaa, niin sehän on suoraan laista, 10 käskystä, jossa sanotaan: älä tapa. Se on siis lain pitämistä, Jumalan tahdon toetuttamista.<<

    Paavola opettaa tästä asiasta väärin. Laissa ei lue älä tapa, vaan lukee älä murhaa. Ihminen ei saa murhata, mutta eräissä tilanteissa on oikein käyttää mm. lain miekkaa. Paavola kiistää tämän asian, mutta hän ei osaa lakia eikä hebreaa, minkä takia hän opettaa tämänkin asian väärin.

    Dennis Prage on juutalainen, joka on USA:ssa hyvin tunnettu henkilö. Hän opettaa 5 minuutin videossa, mitä 10-käskyyn kuuluva säädös "älä murhaa" tarkoittaa. Videon kuvauksessa lukee:

    "Jos tämä käsky pyydettäisiin toteamaan, niin useimmat ihmiset sanoisivat: "Älä tapa." Tämä on ymmärrettävää sillä klassinen Kuningas Jaakon käännös kääntää sen niin. Mutta englannin kieli on muuttunut vuodesta 1610. Lisäksi heprean kielessä on kaksi sanaa tappamiselle, kuten englannin (ja suomen kielessäkin). Oikea käännös, kuten Dennis Prager selittää, on "Älä murhaa". Kun ymmärrät tämän, käskyn merkitys muuttuu kokonaan."

    https://youtu.be/0RENPaY043o

    >>Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.<<

    Kyllä, niin hän sanoi, mutta tätä lausetta ei voi käyttää irti asiayhteydestä. Jeesus ei tarkoittanut, että aina kun kosket miekkaan, hukut. Itse asiassa Jeesus käski opetuslapsiaan myymään viittansa ja ostamaan rahoilla miekan itsepuolutukseksi. Jeesuksen opetus tarkoittaa, ettei riitoja voi ratkaista miekalla, mutta joskus vanhurskaita ihmisiä tulee puolustaa miekalla, jos muu ei auta.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Petri Paavolalla on hyvin usein tapana opettaa Raamatun jakeita irti asiayhteydestä, minkä takia hänen opetuksensa on jatkuvasti ristiriidassa muun Raamatun opetuksen kanssa. En usko, että hän olisi vilpitön ja vain erehtynyt. Hän eksyttää hyvin taitavasti, mikä viittaa tahalliseen tekoon.

    Minulla on aihetta epäillä, että hän kuulee vääriä profetoita, joita hän noudattaa, jotta seurakunta saastuisi harhaopeista ja eksyisi kadotukseen. Paavolan julistamat salaliittoteoriat ovat tämän saman saastan hedelmää, joka todistaa, mistä lähteestä Paavolan opetus tulee.

    >>Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Itsekin halusin eräässä uskonelämäni vaiheessa lähteä "legioonaan", mutta Herra sanoi, että "sinä olet Herran Sebaotin sotilas". Meidän kuuluu antaa jäsenemme vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.<<

    Pyhitykseen kuuluu lain noudattaminen, mihin kuuluu myös lain miekan kantaminen ja käyttäminen lain säädösten mukaisesti, kuten uskoon tullut Cornelius teki. Jos sinulle puhui ääni, joka kieltää lain säädösten oikean soveltamisen, sinulle ei ole puhunut Herra.

    Olet kyllä aivan pihalla, jopa kristinuskon ytimestä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet kyllä aivan pihalla, jopa kristinuskon ytimestä.

    Sinä et kestä kuulla totuutta, minkä takia itse olet ihan pihalla. Sitä paitsi sinun lihallisilla mielipiteilläsi ei ole mitään merkitystä, koska kristinusko perustuu Raamattuun ei sinun mielipiteisiisi. Onko Petri Paavola saastuttanut sinun sydämesi vai oletko itse Petri Paavola?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet kyllä aivan pihalla, jopa kristinuskon ytimestä.

    Paavolan opetus on kumottavissa pelkästään siteeraamalla Uutta testamenttia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet kyllä aivan pihalla, jopa kristinuskon ytimestä.

    Tässä on kristinuskon ydin, mistä Petri Paavola on ihan pihalla.

    Ap.t 24:14 Mutta sen minä sinulle tunnustan, että kuljen sitä tietä, jota he sanovat lahkoksi, ja näin palvelen isieni Jumalaa: kaiken sen, mitä laissa ja profeettojen kirjoissa sanotaan, minä uskon,
    ---
    25:8 Paavali kiisti ne sanoen: "Mitään väärää en ole tehnyt, en juutalaisten lakia, en temppeliä enkä keisaria vastaan."
    ---
    28:23 Aamuvarhaisesta iltamyöhään Paavali todisti heille Jumalan valtakunnasta ja selitti sitä. Mooseksen lakiin ja profeettoihin vedoten hän yritti taivuttaa heidät uskomaan Jeesukseen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä et kestä kuulla totuutta, minkä takia itse olet ihan pihalla. Sitä paitsi sinun lihallisilla mielipiteilläsi ei ole mitään merkitystä, koska kristinusko perustuu Raamattuun ei sinun mielipiteisiisi. Onko Petri Paavola saastuttanut sinun sydämesi vai oletko itse Petri Paavola?

    Sinulla on lihasuu ja ymmärtämätön sydän.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla on lihasuu ja ymmärtämätön sydän.

    Katso vain omaan peiliin.


   • Anonyymi

    "Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Itsekin halusin eräässä uskonelämäni vaiheessa lähteä "legioonaan", mutta Herra sanoi, että "sinä olet Herran Sebaotin sotilas". Meidän kuuluu antaa jäsenemme vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen."

    Jaahas, millä tavalla upseerin ammatti estäisi pyhyttymisen? Upseerit ovat usein herrasmiehiä.

    Mitä tulee Herra Sebaotiin, hän kulki Israelin edellä ja tuhosi viholliskansat heidän edeltä. Sebaot merkitsee sotaa johtavaa Herra, joten tämä nyt ei ole mihinkään muuttunut. Se ei tarkoita ihannetta sotia koko ajan vaan pikemminkin päinvastoin. Sodat ovat joskus vättämättömiä, jotta paha voidaan poistaa ja tilalle vakiinnuttaa rauha. Herra sanoi Joosuallekin, että ole luja ja rohkea, kun lähti valloittamaan Israelin maita.

    "Mutta näin sanoo Jumala, Herra Sebaot: "Älä pelkää, kansani! Siion, älä pelkää Assyriaa, vaikka se lyö sinua ruoskalla ja kohottaa sauvansa sinua vastaan, niin kuin Egypti kerran. Älä pelkää, sillä pian, aivan pian, minun suuttumukseni sinua kohtaan on hävinnyt ja minun vihani kääntyy sinun vihamiestesi tuhoksi. Ja Herra Sebaot nostaa ruoskansa heitä vastaan ja lyö, niin kuin löi Midiania Orebin kallion luona. Hänen sauvansa kääntyy sinun vihollisiasi vastaan, hän kohottaa sen niin kuin kerran Egyptissä." (Jes 10:24-26)

    "Palvelijansa Mooseksen kuoltua Herra sanoi Joosualle, Nunin pojalle, Mooseksen apulaiselle: "Palvelijani Mooses on kuollut. Sinun on nyt vietävä Israelin kansa Jordanin yli siihen maahan, jonka minä sille annan. Jokaisen paikan, jonne jalallanne astutte, minä annan teille, kuten olen Moosekselle luvannut. Teidän maanne on ulottuva eteläisestä autiomaasta Libanoniin ja Suureenmereen, johon aurinko laskee. Se käsittää myös koko heettiläisten maan suureen Eufratvirtaan saakka. Koko elinaikanasi ei kukaan voi sinua vastustaa. Minä olen sinun kanssasi, niin kuin olin Mooseksen kanssa. Minä en jätä enkä hylkää sinua. Ole rohkea ja luja. Sinä saat jakaa israelilaisille tuon maan: minä olen luvannut sen heidän omakseen valalla, jonka vannoin heidän esi- isilleen. Ole vain rohkea ja ole luja. Noudata tarkoin sitä lakia, jonka palvelijani Mooses sinulle antoi. Älä poikkea siitä oikealle äläkä vasemmalle. Silloin menestyt kaikessa mihin ryhdyt." (Joos 1:1-7)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>Jeesus ei tasan varmasti sanonut "tulevansa noudattamaan lakia"! Hän sanoi täyttävänsä lain.<<

    Sinä puhut ilmiselvää valhetta.

    Jeesus sanoi, älä edes kuvittele, että hän tulisi muuttamaan lain. Jeesus sanoi tulleensa noudattamaan lakia. Tämä tulee täysin selvästi esille Vuorisaarnasta. Suomalainen sanonta täyttää laki tarkoittaa nimenomaan lain toteuttamista, noudattamista. Jos laissa on sanottu, että Messias tulee tekemään jotain, niin Messias silloin tekemällä niin täyttää lain.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

    Jeesus käski kaikkien täyttää lain ja laissa sanotaan, että jokainen voi täyttää lain. On selvä asia, että Jeesus tuli noudattamaan lakia ja omien sanojensa mukaan ei muuttanut laista mitään.

    Matt 23:1 Sitten Jeesus puhui väkijoukolle ja opetuslapsilleen:
    2 "Mooseksen istuin on nyt lainopettajien ja fariseusten hallussa.
    3 Tehkää siis niin kuin he sanovat ja noudattakaa heidän opetustaan. Älkää kuitenkaan ottako oppia heidän teoistaan, sillä he puhuvat yhtä ja tekevät toista.

    Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

    5 Moos 30:11 Sillä tämä käsky, jonka minä tänä päivänä sinulle annan, ei ole sinulle vaikea täyttää eikä liian kaukana.
    12 Se ei ole taivaassa, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka nousisi meidän puolestamme taivaaseen noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
    13 Se ei ole meren takana, eikä sinun tarvitse sanoa: 'Kuka menisi meidän puolestamme meren taakse noutamaan sen meille ja julistaisi sen meille, että me sen täyttäisimme?'
    14 Vaan sana on sinua aivan lähellä, sinun suussasi ja sydämessäsi, niin että voit sen täyttää.

    >>Ja kun Paavola opettaa, ettei uskova saa tappaa, niin sehän on suoraan laista, 10 käskystä, jossa sanotaan: älä tapa. Se on siis lain pitämistä, Jumalan tahdon toetuttamista.<<

    Paavola opettaa tästä asiasta väärin. Laissa ei lue älä tapa, vaan lukee älä murhaa. Ihminen ei saa murhata, mutta eräissä tilanteissa on oikein käyttää mm. lain miekkaa. Paavola kiistää tämän asian, mutta hän ei osaa lakia eikä hebreaa, minkä takia hän opettaa tämänkin asian väärin.

    Dennis Prage on juutalainen, joka on USA:ssa hyvin tunnettu henkilö. Hän opettaa 5 minuutin videossa, mitä 10-käskyyn kuuluva säädös "älä murhaa" tarkoittaa. Videon kuvauksessa lukee:

    "Jos tämä käsky pyydettäisiin toteamaan, niin useimmat ihmiset sanoisivat: "Älä tapa." Tämä on ymmärrettävää sillä klassinen Kuningas Jaakon käännös kääntää sen niin. Mutta englannin kieli on muuttunut vuodesta 1610. Lisäksi heprean kielessä on kaksi sanaa tappamiselle, kuten englannin (ja suomen kielessäkin). Oikea käännös, kuten Dennis Prager selittää, on "Älä murhaa". Kun ymmärrät tämän, käskyn merkitys muuttuu kokonaan."

    https://youtu.be/0RENPaY043o

    >>Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.<<

    Kyllä, niin hän sanoi, mutta tätä lausetta ei voi käyttää irti asiayhteydestä. Jeesus ei tarkoittanut, että aina kun kosket miekkaan, hukut. Itse asiassa Jeesus käski opetuslapsiaan myymään viittansa ja ostamaan rahoilla miekan itsepuolutukseksi. Jeesuksen opetus tarkoittaa, ettei riitoja voi ratkaista miekalla, mutta joskus vanhurskaita ihmisiä tulee puolustaa miekalla, jos muu ei auta.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Petri Paavolalla on hyvin usein tapana opettaa Raamatun jakeita irti asiayhteydestä, minkä takia hänen opetuksensa on jatkuvasti ristiriidassa muun Raamatun opetuksen kanssa. En usko, että hän olisi vilpitön ja vain erehtynyt. Hän eksyttää hyvin taitavasti, mikä viittaa tahalliseen tekoon.

    Minulla on aihetta epäillä, että hän kuulee vääriä profetoita, joita hän noudattaa, jotta seurakunta saastuisi harhaopeista ja eksyisi kadotukseen. Paavolan julistamat salaliittoteoriat ovat tämän saman saastan hedelmää, joka todistaa, mistä lähteestä Paavolan opetus tulee.

    >>Jeesus sanoi selvin sanoin, että joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Itsekin halusin eräässä uskonelämäni vaiheessa lähteä "legioonaan", mutta Herra sanoi, että "sinä olet Herran Sebaotin sotilas". Meidän kuuluu antaa jäsenemme vanhurskauden palvelijoiksi pyhitykseen.<<

    Pyhitykseen kuuluu lain noudattaminen, mihin kuuluu myös lain miekan kantaminen ja käyttäminen lain säädösten mukaisesti, kuten uskoon tullut Cornelius teki. Jos sinulle puhui ääni, joka kieltää lain säädösten oikean soveltamisen, sinulle ei ole puhunut Herra.

    Jeesus sanoi täyttävänsä lain.

    Ja sen hän teki, jotta meidän ei tarvitse lakia noudattaa samoin kuin vanhassa liitossa eli omassa voimassa, vaan armosta käsin opimme lain kuuliaisiksi eli noudattamaan Jumalan tahtoa kasvamalla siihen.

    Joh. 1:17 Sillä laki on annettu Mooseksen kautta; armo ja totuus on tullut Jeesuksen Kristuksen kautta.

    Matt. 7:12 Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.

    Gal. 5:14 Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".

    Luuk. 16:16 Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti; siitä lähtien julistetaan Jumalan valtakuntaa

    Gal. 3:19 Mitä varten sitten on laki? Se on rikkomusten tähden jäljestäpäin lisätty olemaan siihen asti, kunnes oli tuleva se siemen, jolle lupaus oli annettu...

    Room. 7:7 syntiä en olisi tullut tuntemaan muuten kuin lain kautta; sillä en minä olisi tiennyt himosta, ellei laki olisi sanonut: "Älä himoitse".

    Room. 5:20 laki tuli väliin, että rikkomus suureksi tulisi

    1. Tim. 1:9 tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille...

    Gal. 3:24 Niinmuodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme.

    Room. 8:2 elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.

    Jaak. 2:12 Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus sanoi täyttävänsä lain.

    Ja sen hän teki, jotta meidän ei tarvitse lakia noudattaa samoin kuin vanhassa liitossa eli omassa voimassa, vaan armosta käsin opimme lain kuuliaisiksi eli noudattamaan Jumalan tahtoa kasvamalla siihen.

    Joh. 1:17 Sillä laki on annettu Mooseksen kautta; armo ja totuus on tullut Jeesuksen Kristuksen kautta.

    Matt. 7:12 Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.

    Gal. 5:14 Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".

    Luuk. 16:16 Laki ja profeetat olivat Johannekseen asti; siitä lähtien julistetaan Jumalan valtakuntaa

    Gal. 3:19 Mitä varten sitten on laki? Se on rikkomusten tähden jäljestäpäin lisätty olemaan siihen asti, kunnes oli tuleva se siemen, jolle lupaus oli annettu...

    Room. 7:7 syntiä en olisi tullut tuntemaan muuten kuin lain kautta; sillä en minä olisi tiennyt himosta, ellei laki olisi sanonut: "Älä himoitse".

    Room. 5:20 laki tuli väliin, että rikkomus suureksi tulisi

    1. Tim. 1:9 tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille...

    Gal. 3:24 Niinmuodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme.

    Room. 8:2 elämän hengen laki Kristuksessa Jeesuksessa on vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista.

    Jaak. 2:12 Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva.

    >>>>Ja sen hän teki, jotta meidän ei tarvitse lakia noudattaa samoin kuin vanhassa liitossa<<<<

    Puhut valhetta. Jeesus käski noudattaa lakia ja sanoi, ettei laista muutu yksikään kohta uuden liiton aikana. Jos laki on voimassa uuden liiton aikana, se tietenkin tarkoittaa, että sitä tulee noudattaa. Joka purkaa lakia, kuten sinä nyt tee, hän menettää pelastuksensa.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

    Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
    27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
    28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

    Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

    Room 2:13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

    Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>>Ja sen hän teki, jotta meidän ei tarvitse lakia noudattaa samoin kuin vanhassa liitossa<<<<

    Puhut valhetta. Jeesus käski noudattaa lakia ja sanoi, ettei laista muutu yksikään kohta uuden liiton aikana. Jos laki on voimassa uuden liiton aikana, se tietenkin tarkoittaa, että sitä tulee noudattaa. Joka purkaa lakia, kuten sinä nyt tee, hän menettää pelastuksensa.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

    Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
    27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
    28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

    Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

    Room 2:13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

    Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

    Et ymmärrä.

    Laista ei katoa piirukaan sen vuoksi, koska silloin syntiset eivät enää olisi syntisiä. Jos ei olisi lakia, ei olisi syntiäkään, eikä synnin tuomiota. Eivätkä ihmiset koskaan kokisi parannuksen tarvetta ja sovituksen tarpeellisuutta.

    Mitään lain noudattamista asia ei tarkoita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ymmärrä.

    Laista ei katoa piirukaan sen vuoksi, koska silloin syntiset eivät enää olisi syntisiä. Jos ei olisi lakia, ei olisi syntiäkään, eikä synnin tuomiota. Eivätkä ihmiset koskaan kokisi parannuksen tarvetta ja sovituksen tarpeellisuutta.

    Mitään lain noudattamista asia ei tarkoita.

    >>>Mitään lain noudattamista asia ei tarkoita.<<<

    Puhut törkeää valhetta. Jos laki on voimassa, sen noudattamista myös edellytetään. Tässä Jeesus nimenomaan vaatii lain noudattamista:

    Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

    Laki ei ole sitä varten, että sovitus tulisi tarpeelliseksi, vaan sovitus on sitä varten, että syntiä tehneet voivat saada uuden alun elämälleen ja alkaa noudattaa lakia.

    Jos joku tahallaan jättää lain noudattamatta turvautumalla Jeesuksen sovitukseen, silloin käy niin, ettei sovitusta saa. Jeesuksen armo ei ole tarkoitettu laittomuuden tekemistä vaan parannuksen tekemistä varten.

    1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

    Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
    27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
    28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

    Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>Mitään lain noudattamista asia ei tarkoita.<<<

    Puhut törkeää valhetta. Jos laki on voimassa, sen noudattamista myös edellytetään. Tässä Jeesus nimenomaan vaatii lain noudattamista:

    Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

    Laki ei ole sitä varten, että sovitus tulisi tarpeelliseksi, vaan sovitus on sitä varten, että syntiä tehneet voivat saada uuden alun elämälleen ja alkaa noudattaa lakia.

    Jos joku tahallaan jättää lain noudattamatta turvautumalla Jeesuksen sovitukseen, silloin käy niin, ettei sovitusta saa. Jeesuksen armo ei ole tarkoitettu laittomuuden tekemistä vaan parannuksen tekemistä varten.

    1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

    Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
    27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
    28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

    Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    "Jeesuksen armo ei ole tarkoitettu laittomuuden tekemistä vaan parannuksen tekemistä varten."

    JUURI NIIN!

    “Mutta sinun on armo, sinä annat anteeksi, että me eläisimme sinun pelossasi.” (Ps 130:4)


  • Anonyymi

   Suomi on syvästi "tämän maailman ruhtinaan", tarjoamissa hekumasiteissä.
   "Minne sekin bimbo meni ja mistä se tuli, itkeekö she vain nauraako, monenko kanssa she teki taas huorin, ja eikö edes pällinsä venähtänyt ja rupsahtanut sen tehtyään?!"

  • Anonyymi

   Kirjoitit: "lain miekan kantaminen ja käyttäminen lain säädösten mukaisesti, kuten uskoon tullut Cornelius teki"
   Mistäs sinä tyhjän louskutta tiedät, mitä Kornelius teki uskoon tulonsa jälkeen?

   • Anonyymi

    Raamatussa ei ole mitään sellaista tietoa, että joku olisi käskenyt Corneliusta karkaamaan armeijasta. Pikemminkin uskoon tulleiden sotilaiden kautta kristinusko levisi ympäri Roomaa, koska sotilaat siirtyivät paljon paikasta toiseen pitkiäkin matkoja. Raamatussa kehotetaan kunnoittamaan keisaria, joten kukaan ei kieltänyt Corneliusta karkaamaan armeijasta, mutta kehotettiin olemaan ryöstämättä ketään ja tyytymään omaan palkkaansa.

    1 Piet 2:13 Taipukaa Herran vuoksi kaiken maallisen järjestyksen alaisuuteen: keisarin, koska hän on kaikkien yläpuolella,
    14 ja yhtä lailla käskynhaltijoiden, koska keisari on valtuuttanut heidät rankaisemaan pahantekijöitä ja palkitsemaan niitä, jotka tekevät hyvää.
    15 Jumalan tahto näet on, että te hyvää tekemällä panette sulun ymmärtämättömien ihmisten typerille puheille.
    16 Ja näin tehkää vapaiden tavoin -- älkää niin kuin ne, joilla vapaus on pahuuden verhona, vaan niin kuin Jumalan orjat.
    17 Osoittakaa kaikille arvonantoa, rakastakaa uskonveljiä, pelätkää Jumalaa, kunnioittakaa keisaria.

    Ef 6:5 Orjat, totelkaa maallisia isäntiänne. Pelätkää ja kunnioittakaa heitä ja palvelkaa heitä vilpittömin sydämin, niin kuin Kristusta.

    Kol 3:22 Orjat, totelkaa kaikessa maallisia isäntiänne, ei silmänpalvelijoina ja mielistellen, vaan vilpittömin sydämin, Herraa peläten.


  • Anonyymi

   Uskovat mitä israelille kävisi ilman puolustamista. Haiskahtaa että Petri nauttii kun näkee kuolemaa ja ihmiset joutuu putinille.

   • Anonyymi

    Petri vastustaa Natoa ja syyttää Natoa Ukrainan sodasta. Näin ne kaapit avautuvat.


  • Anonyymi

   Rokottamattomalla korona vaikuttaa aivoihin.

   • Anonyymi

    PP oli teholla ja selvisi, mutta TV7 saarnaaja Lassi Erpiö ei selvinnyt.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    PP oli teholla ja selvisi, mutta TV7 saarnaaja Lassi Erpiö ei selvinnyt.

    Petrin salaliittoteoriat tekevät rumaa jälkeä. Uhreja tulee.


  • Anonyymi

   Kyllähän Mooseksen Laki sanoi: "Älä tapa!" ja myös "Älä varasta".
   Toisen ihmisen omaisuuteen kajoaminen oli puolestaan kielletty Mooseksenkin laissa jopa kolminkertaisesti.
   Mooseksella oli ikäänkuin vaate kasvojensa päällä, silloin kun Hän sanoi: "Surmattakoon kaikki lainrikkojat! Ei sanonut, "tappakaa varkaat, tai muutkin lainrikkojat"- antikristus tulee noin sanomaan. Mutta murhaajan ja tappajan tapauksessa kaikki muutkin supersankarit saa ruveta kyseistä machosadistia sen murhatyönsä jälkeen haastamaan... Mutta ei se MÄÄRÄ kimpussaan aina auta, jos joku on taitava tappo/murhahommissa, vaan se, että osaa itsekin taistella. Ei GOLJATTIAKAAN voittanut mikään kirkuva lellipentu tai pelkkä pikkutyttö, vaan myöhemmin Israelin kuninkaaksi voideltu Daavid, joka oli omien sanojensa mukaan voittanut tappelussa JOPA LEIJONAN, mikä kuulostaa silti mahdottomalta, jos ILMAN ASEITA oli sen kyennyt tekemään...
   Kuitenkaan koko maailmanhistoriassa ei ole todisteita montaa, että perinteisiä aseita käyttäessä, ja vastustajan kuolemaa yrittäneiden joukossa, ei silti se "Suurin Saatana" olisi ollut yleensä lähes aina ylivoimainen, muita, lähes hobiteilta suhteessa Jättiläistappajaan verrattuna näyttäneitä vastaan... Henkisiä tai järkensä voimia en suuremmalti isokokoisiakaan Perkeleitä vastaan itse paljon pelkää, tuossa tapauksessa jopa todellisia hobitteja enemmän, ehkä joskus ymmärrätte, miksi näin tulisikin olla.

   Ymmärrättekö että "surmaamisella" tarkoitetaan Mooseksen Jumalan laissa, että ihmisen silti sallitaan ja vaaditaan pakollakin ruveta suorittamaan, juuri senkaltaista ammattia, joka on silti rikkomusluonteestaan johtuen, melko väheksitty ja halveksittukin.
   Jumalan kieltäjät ovat ateisteja, heidän ymmärtimensä lienee ollut kauankin kirottu, vain siitä syystä, etteivät usko, että maailmankaikkeuden loi ELÄVÄ OLENTO, se ensimmäinen Jumalista, joka sanoi juuri että juuri että?! Sellaiset, jotka eivät lähimmäistään rakasta, sellaiset saavat olla yksinäisyydessään, eivätkä hekään välttämättä silti kuole liian nuorena...
   Sapattilaki koski vain niitä, jotka tekivät paljon töitä, ja jopa työnantajien oli hyväksyttävä se, että heillä on lepopäivä, mutta jos työ oli fyysisesti vähän vain raskasta, käsittääkseni silloin ei tarvitse pitää pakosta edes lepopäivää"; EI ihminen ole sapattia varten, vaan sapatti ihmistä"(ZIISAS).
   Joka vain valehtelee, jopa synniksi asti, sellaisen osa voi olla myös vaikia, koska hän saattaa eksyä itsekin, jos joku vastaa hänelle samalla mitalla, jonkun informaation suhteen, josta ei selostaja pilkallisestikaan paljasta sen olleen valhetta vasta. JOS YMMÄRRÄTTE jonkun väitteen, silloin ei kumpikaan - ei sydän eikä järki ole eri mieltä, ja siis aina on erehdystä mukana nuo jos molemmat päättäjät ruumissammekaan EIVÄT VAKUUTU! Se ei ole silti välttämättä merkki siitä, että sen ja sen hyypiön kummallinen väite on valhetta, voi olla kyse vain omasta tietämättömyydestäkin.

   Ihmisen murhaaminen on helpointa tuomita, sellaiset olisi pitänyt Mooseksen lain mukaan silti vain murhata hetikin.
   Huorin tehneet, sepäs onkin suosittua nykyään, ja jotkut pääsee sitäkin tekemään ammatikseen, mutta HIVVI oli vain varoitus siitä, miten Jumala sen saattaa rangaista tulevinakin aikoina. Koronan syntymekanismia en silti täysin ymmärrä, itse luulen sen olleen mieleen saartunut sairas typerähkö zointti, jonka moni yritti vain kiroilla poies, eikä tiennyt kuinka pahaa se teki, jollekin uudelle MAAILMAAN syntymään yrittävälle ihmisalkiolle... Keuhkokuume on silti ehkä vain sitä, että joidenkin keuhkot eivät kyenneet parantumaan tavallisilla poppakonsteilla, ja Korona virus oli siinä mielessä erikoinen, että sepä totesi sairastuttaessaan pohjimmiltaan vain sen, että SE VIRUKSISTA OLIKIN ihmiseläimistölle täysin välttämätön... Se, että se olisi vasta tänä vuosikymmenenä lähtenyt leviämään, itseänsä puolustaessaan itsensä dissaajia, joistakin kiinalaisten lepakoiden syönneistä niistä lähteistä viruksista - kuulostaa oudolta, koska eikö sitäkin ne zaina-piipolit olleet tehneet aiemminkin? Edelleenkin luulen kyseessä olleen biologinen ase, juurikin Kiinan tai taas - Syyrian.

   Mooses sai taannoin kuulla lain, lähes saman kuin Hammurabikin sai, ja olla jonkinlainen syyttäjä=>tuomari omallekin kansalleen, mutta Jeesus vaati ymmärtämään myös ARMON! "Se joka ei armahda, ei tule itse armahdetuksi, kun hänkin mokaa lopulta, jopa samassakin tilanteessa mihin joku muu joutui ennen häntä". Minäpä tiedän, että tämä monenkin homofobia johtuu juuri tuosta, olette aina halunneet tuomita - edes hinttejä, ja miten käy, kun itseenne luikertelee ihan Jumalan käskemänä ihan sama fiilis ja tunne, mitä ne normi hintit eivät olleet itse koskaan tajunneet mitenkään syyttäen tuomita... "Joka ei rakasta veljeään, jonka ON NÄHNYT ei voi rakastaa Jumalaakaan, jota EI OLE NÄHNYT!"(Se toinen Johannes, ei "Kastaja")

  • Anonyymi

   Putinin palvonta sotkee pään

  • Anonyymi

   Kun Petri ilmeisesti hyväksyy Putinin tekemöt murhat, niin miksi, jos ei saa tappaa siis petri antaa venäläisille oikeuden muille ei? Russofiili. Tämä latinaa

  • Anonyymi

   >> Mitä tulee Herra Sebaotiin, hän kulki Israelin edellä ja tuhosi viholliskansat heidän edeltä. <<

   Tuohon aikaan elettiin ihan eri aikaa, vanhaa liittoa ja muutenkin eri aikakautta. Oli menossa luvatun maan valloitus Jumalan omaisuuskansalle.

   Kyseinen alue on aluetta, jossa jo Eeden on tiettävästi sijainnut ja johon Jumala on mielistynyt alusta saakka ja valinnut kaikkien tärkeimpien tapahtumien päänäyttämöksi, mutta jonne pakanalliset kansat olivat ajan saatossa levinneet. Heidät siis piti ajaa pois.

   Vaikka maa annettiin ja luvattiin hänen omaisuuskansalleen, ja on siten heidänkin perintöosansa, niin itse asiassa raamatussa Herra kutsuu maata omaksi maakseen.

   Hes. 36:5 Sentähden sanoo Herra, Herra näin: Totisesti, kiivauteni tulessa minä puhun muita kansoja vastaan ja koko Edomia vastaan, jotka ovat kaikesta sydämestään iloiten ja sielu täynnä ylenkatsetta ottaneet omakseen minun maani karkoittaaksensa siitä ihmiset ja ryöstääksensä sen.

   Joel 3:2 minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani

   Ps. 132:13 Sillä Herra on valinnut Siionin, halunnut sen asunnoksensa: 14 "Tämä on minun leposijani iankaikkisesti; tässä minä asun, sillä tänne on minun haluni ollut.

  • Anonyymi

   Kirjoittaesaan esivallan miekan kantamisesta Paavali tarkoitti järjestyksen ylläpitoa ja maallisten lakien rikkojien rankaisemisesta. Nykyisin Paavalin tarkoittama miekkaa kantava esivalta tarkoittaa pollisia ja oikeusjärjestelmää.

  • Anonyymi

   Luvatun maan valloituksen ja puolustamisen lisäksi, en muista raamatusta muuta lupaa surmata ihmisiä.

   Jos joku surmaa jonkun vahingossa, senhän Jumala antaa anteeksi. Vanhaan aikaan oli jopa turvakaupungit sitä varten, jonne tekijä sai paeta.

   4. Moos. 35:10 "Puhu israelilaisille ja sano heille: Kun te olette menneet Jordanin yli Kanaanin maahan, 11 niin valitkaa itsellenne kaupunkeja turvakaupungeiksenne. Niihin paetkoon tappaja, joka tapaturmaisesti on jonkun surmannut. 12 Ja nämä kaupungit olkoot teillä turvapaikkoina verenkostajalta, niin ettei tappajan tarvitse kuolla, ennenkuin hän on ollut seurakunnan tuomittavana.... 22 ...jos joku vahingossa, vaan ei vihassa, satuttaa toista tai heittää häntä jollakin esineellä, millä hyvänsä, ilman murhaamisen tarkoitusta, 23 tahi jos hän kivellä, jolla voi lyödä kuoliaaksi, huomaamattansa satuttaa toista, niin että tämä kuolee, eikä hän ollut hänen vihamiehensä eikä tarkoittanut häntä vahingoittaa, 24 niin seurakunta ratkaiskoon tappajan ja verenkostajan välin näiden säädösten mukaan. 25 Ja seurakunta päästäköön tappajan verenkostajan kädestä, ja seurakunta antakoon hänen palata turvakaupunkiin, johon hän oli paennut, ja siellä hän asukoon pyhällä öljyllä voidellun ylimmäisen papin kuolemaan asti.

   Ja koska elettiin 'silmä silmästä'-käskyn aikaa, myös Jumalan käskyjen rikkomisesta menetti henkensä. Jotta omaisuukansa oppisi ottamaan Jumalan käskyt todesta ja tottelemaan, rangaistukset olivat sen takia tuntuvat. Heihin pätivät muutenkin tiukemmat säännöt kuin muihin ihmisiin.

  • Anonyymi

   Jeesuksen seuraajat eivät käy maallisia sotia eivätkä sotiakseen tartu miekkaan: Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
   Jo alussa Jumala varoitti: "Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava".

   • Anonyymi

    >>>Jeesuksen seuraajat eivät käy maallisia sotia eivätkä sotiakseen tartu miekkaan:<<<

    Tällaista opetusta ei ole missään kohtaa Raamatussa. Uskoon tuli moni roomalainen sotapäällikkökin ja he kelpasivat Kristukselle.

    Jeesus käski lopuksi opetuslapsiaan myymään viittansa ja ostamaan rahoilla miekan itsepuolutukseksi. Silloin oli vaikeat ajat ja opetuslasten piti kulkea pitkiä matkoja kaupungista toiseen. Jos matkalla tuli vastaan maantierosvoja, niin heidät tuli kukistaa miekalla.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.


  • Anonyymi

   >> Petri Paavola pyrkii koko ajan lietsomaan eripuraa seurakuntaan. Hän väittää nyt että: <<

   Aloittaja on henkilö, joka säännöllisesti ja orjallisesti itse käy Paavolan sivuilla lukemassa ja kuuntelemassa Paavolaa, vain saadakseen hänestä taas jutun juurta.

   Paavolan sivuilla ei yleisesti ottaen kovin suurta uskovien joukkoa edes käy. Ja ne, jotka käyvät, osaavat itsekin asioita koetella. Koettelu on jokaisen uskovan tehtävä, ei sitä kuulu ulkoistaa pastoreille tai palstatädeille.

   • Anonyymi

    Petri Paavola kehottaa koettelemaan aina opetuksensa. On asiallista, että Paavolan tekemät vaaralliset virheet ja eksytykseet tuodaan julki. Se on tervettä koettelua.

    Paavolaa tulee myös julkisesti nuhdella, koska hän ei ole ojentautunut parannukseen saamistaan nuhteista huolimatta.

    Ap.t 17:11 Juutalaiset olivat täällä avarakatseisempia kuin Tessalonikassa. He ottivat sanan halukkaasti vastaan ja tutkivat päivittäin kirjoituksista, pitikö kaikki paikkansa.

    1 Tess 5:21 Koetelkaa kaikkea ja pitäkää se mikä on hyvää.

    1 Tim 5:20 Nuhtele syntiä tekeviä kaikkien kuullen, jotta muutkin pelkäisivät.


   • Anonyymi

    On tärkeää, että somessa on hyvin perusteltua kritiikkiä Petri Paavolan opetuksesta, jotta oikkujen vaivaamat lahkolaiset saavat edes tilaisuuden saada tietää, mikä on totuus. Paavolan opetus ei ole totuus. Sen on tämäkin keskustelu osoittanut.


   • Anonyymi

    Petri Paavolan mukaan 5G verkko aiheuttaa koronavirustautia

    Saulus lähetyksen saarnaaja Petri Paavola on opettanut Sinitaivassalissa vapaamuurareille, että 5G verkko aiheuttaa koronavirustautia. Hän ei näytä taaskaan ymmärtävän sitä tutkimusta, mitä siteeraa.

    Jos 5G tukiasemian alueilla on enemmän koronavirusta, se ei tarkoita, että 5G aiheuttaa virusta vaan tarkoittaa, että niillä alueilla asuu enemmän väestöä ja tiheämmin, mikä todellisuudessa lisää koronatautia. Jäätelönsyönnillä ja hukkumiskuolemilla on samanlainen korrelaatio, mutta se ei tarkoita sitä, että jäätelönsyönti aiheuttaa hukkumiskuolemia. Kesällä ihmiset vain liikkuvat enemmän vesillä. Paavolalla ei näytä olevan perustietoja tieteenfilosofiasta, minkä takia hän tekee amatöörimäisiä päättelyvirheitä. Petri Paavola, jos kuka, on kyllä meidän aikana naurettavimmasta päästä oleva salaliittoteoreetikko.

    https://tokentube.net/v/2173378677/Tieteellinen-tutkimus-koronavirus-ja-5G

    Saarnaaja Mauno Mattila on entinen Nokian insinööri, joka on kauhistellut Petri Paavolan puheita. Tässä hänen vastauksensa Paavolalle:

    "Kaikki tyyni, itse ohjelmistotekniikan insinöörinä olin aika äimänkäkenä tämän Petri Paavolan uuden opin suhteen, että 5G verkko saa aikaan koronavirusta, ja tein siitä kirjoituksenkin, joka on täällä luettavissa.
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=10227063243751854

    Petri Paavola on haksahtanut ansaan, jossa nälkäinen kuulijajoukko kaipaa koko ajan uusia teorioita, mitä villeimpiä, ja hän on maalannut itsensä niin vaikeaan nurkkaan, että on hyvin vaikea enää kääntyä pois tuollaiselta tieltä. Kun tulee uusia opintuulia, kannattaa aina miettiä, että kannattaako niihin lähteä mukaan vaan jatkaa omaa tehtäväänsä. Raamattu ei puhu mitään siitä, että lopunaikana kuolisi valtavasti ihmisiä säteilyyn tai edes että pedonmerkki olisi kuolemaa aiheuttava taikka että pharmakeia-synti aiheuttaisi kuolemaa, sillä senkin mainitaan aiheuttavan eksytystä eikä kuolemaa.

    Siunauksin, MM."

    Lähde: https://keskustelu.suomi24.fi/t/17074751/petri-paavolan-mukaan-5g-verkko-aiheuttaa-koronavirustautia#comment-109652016


  • Anonyymi

   Petsku paavolaisen sivulta tää teksti.

   Jumala haluaisi meidän uskovien ymmärtävän ettemme ole enää itsemme omia, vaan Jumalan omia ja Jumalassa meidän kutsumme on paljon jalompi ja korkeampi kuin jumalattomalla. Jumalan lapsi uskon kautta Herraan Jeesukseen on tässä Uuden Liiton aikakaudessa erotettu tämän maailman synnin teoista, johon kuuluu myös se ettemme tapa lähimmäistämme missään tilanteessa.

   1 Aik 2:
   7 Ja Daavid sanoi Salomolle: "Poikani, minä aioin itse rakentaa temppelin Herran, Jumalani, nimelle.
   8 Mutta minulle tuli tämä Herran sana: ‘Sinä olet vuodattanut paljon verta ja käynyt suuria sotia. Sinä et ole rakentava temppeliä minun nimelleni, koska olet vuodattanut niin paljon verta maahan minun edessäni.
   9 Katso, sinulle on syntyvä poika; hänestä on tuleva rauhan mies, ja minä annan hänen päästä rauhaan kaikilta hänen ympärillään asuvilta vihollisilta, sillä Salomo on oleva hänen nimensä ja minä annan rauhan ja levon Israelille hänen päivinänsä.
   10 Hän on rakentava temppelin minun nimelleni. Hän on oleva minun poikani, ja minä olen oleva hänen isänsä. Ja minä vahvistan hänen kuninkuutensa valtaistuimen ikuisiksi ajoiksi.’

   1 Kor 6:19 Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?

   Monet kristityt, jotka sanovat, että kristityllä on valta tappaa lähimmäisiään puolustussodassa, he vetoavat siihen kuinka vanhassa liitossa Israelin kansalla oli oikeus Jumalan käskystä käydä sotia. Se on totta, että Israelin kansalla oli Jumalan käskystä oikeus käydä sotia vanhan liiton aikana, mutta tätä oikeutta ei ole enää Uuden Liiton aikakaudessa.

   Herra Jumala sanoi ettei kuningas Daavid saanut rakentaa temppeliä Herralle, koska Daavid oli vuodattanut paljon verta (oli käynyt sotaa) Herran edessä, niin siksi hän ei saanut rakentaa temppeliä Herralle. Herra sanoi, että Daavidin poika Salomo, joka on oleva rauhan mies rakentaa Herralle temppelin. Temppeli ja sen kaikkeinpyhin oli paikka, jossa Jumala asui, ja kädet, jotka olivat sodassa vuodattanet verta eivät saaneet rakentaa Herran temppeliä, paikkaa missä Jumala asuu.

   Se, että Daavid sodan mies ei saanut rakentaa Herran temppeliä, paikkaa missä Jumala asuu, mutta rauhan mies Salomo sai sen rakentaa, niin se todistaa myös sen puolesta, että Uuden Liiton aikakaudella Jumalan kansalla ei ole oikeus tappaa lähimmäisiään ei edes puolustussodassa. Herran Jeesuksen opetuslapset ovat Uuden Liiton aikakauden Herran temppeli, paikka missä Jumala asuu. Sodassa verta vuodattanut kuningas ei saanut rakentaa Herran temppeliä, vaan rauhan mies, joka tarkoittaa sitä, että Uuden Liiton Jumalan palvelija ei saa vuodattaa verta ja tappaa lähimmäisiään, koska hän on Jumalan temppeli, jossa Jumala asuu, ja Uuden Liiton Jumalan palvelijan tulee elää rauhantekijänä, joka ei saa vuodattaa verta ja tappaa lähimmäisiään sodassa.

   Silloin kun Pyhä Jumala asuu uskovan ihmisen sisimmässä, niin hänessä asuu Jumalan pyhyys ja Pyhä Jumala ei voi sallia sitä, että ihminen vuodattaa lähimmäisensä verta ja tappaa tämän sodassa tai missään tilanteessa, koska Pyhä Jumala asuu uskovan sisimmässä. Kukaan ihminen ei saa vuodattaa lähimmäisen verta ja tappaa sodassa lähimmäisiään silloin kun Pyhä Jumala asuu ihmisen sydämessä ja sisimmässä. Tämä on todella selkeä Raamatun opetus.

   • Anonyymi

    Petri Paavola opettaa täysin Raamatun ilmoituksen vastaisesti. Katsotaan muutamaa ilmiselvää virhettä, mitä hän tekee:

    >>>Se on totta, että Israelin kansalla oli Jumalan käskystä oikeus käydä sotia vanhan liiton aikana, mutta tätä oikeutta ei ole enää Uuden Liiton aikakaudessa.<<<

    Uudessa liitossa säädökset eivät ole muuttuneet. Jeesus sanoo, ettei hän tullut muuttamaan laista ja profeetoista mitään ja säädökset ovat voimassa koko uuden liiton ajan. Sen lisäksi monet Raamatun kirjat profetoivat Harmageddonin taistelusta, jossa Kristus taistelee KAIKKIEN pyhiensä kanssa ja he aseilla kukistavat vastustajat.

    Joel 3:9 Kuuluttakaa kansoille näin: -- Varustautukaa pyhään sotaan, hälyttäkää miehet taisteluun! Lähtekää liikkeelle, käykää hyökkäykseen, kaikki soturit!
    10 Takokaa auranne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Arka sanokoon: "Olen urhea soturi."
    11 Kiirehtikää, kaikki kansat, tulkaa joka suunnalta, kokoontukaa tänne! Herra, johdata sotureitasi!

    Sak 14:5 Te pakenette vuorten välissä olevaa laaksoa pitkin, ja se ulottuu Asaliin asti. Te pakenette, niin kuin paettiin maanjäristystä Juudan kuninkaan Ussian aikana. Sitten Herra, teidän Jumalanne, tulee Jerusalemiin, ja kaikki pyhät ovat hänen mukanaan.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

    Itse asiassa Petri Paavola kumoaa lakia tavalla, mistä hän menettää pelastuksensa. Jeesus varoitti ankarasti kumoamasta laista yhtäkään kohtaa ja varoitus on annettu kadotustuomion uhalla.

    Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
    20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

    Room 2:13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

    Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

    >>>Uuden Liiton aikakaudella Jumalan kansalla ei ole oikeus tappaa lähimmäisiään ei edes puolustussodassa.<<<<

    Tämä Petri Paavolan valhe on heppo todistaa vääräksi opetukseksi Uudella testamentilla. Jeesus lopuksi käski opetuslapsiaan myymään viittansa ja ostamaan rahoilla miekan itsepuolutukseksi. Silloin oli vaikeat ajat ja opetuslasten piti kulkea pitkiä matkoja kaupungista toiseen. Jos matkalla tuli vastaan maantierosvoja, niin heidät tuli kukistaa miekalla.

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    Sen lisäksi Paavali ja Pietari opettavat ihan selvästi, että esivallalla on oikeus kantaa lain miekkaa. Poliisin ja armeijan upseerin on oikeus kantaa asetta, jota he voivat käyttää tilanteen niin vaatiessa.

    Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.

    1 Piet 2:
    13 Taipukaa Herran vuoksi kaiken maallisen järjestyksen alaisuuteen: keisarin, koska hän on kaikkien yläpuolella,
    14 ja yhtä lailla käskynhaltijoiden, koska keisari on valtuuttanut heidät rankaisemaan pahantekijöitä ja palkitsemaan niitä, jotka tekevät hyvää.
    2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
    3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
    4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.


   • Anonyymi

    >>>>Silloin kun Pyhä Jumala asuu uskovan ihmisen sisimmässä, niin hänessä asuu Jumalan pyhyys ja Pyhä Jumala ei voi sallia sitä, että ihminen vuodattaa lähimmäisensä verta ja tappaa tämän sodassa tai missään tilanteessa, koska Pyhä Jumala asuu uskovan sisimmässä. Kukaan ihminen ei saa vuodattaa lähimmäisen verta ja tappaa sodassa lähimmäisiään silloin kun Pyhä Jumala asuu ihmisen sydämessä ja sisimmässä. <<<<

    Näistä sanoista huomaa, ettei Petri Paavola osaa edes kristinuskon perusasioita eikä ymmärrä, mitä pyhyys tarkoittaa.

    Pyhyys tarkoittaa Jumalan käskyjen noudattamista, mitä myös Pietari vaati uuden liiton puolella siteeraamalla tekstiä laista. Jos laissa on käsky asevelvollisuudesta tai kuolemantuomioista, ne tulee toimeenpanna säädösten mukaisesti. Pyhä ihminen noudattaa Jumalan käskyjä, mutta Petri Paavolan teksti ei ole pyhää vaan se on tekopyhää, koska hän vastustaa lain säädöksiä.

    1 Piet 1:14 Olkaa kuuliaisia lapsia älkääkä taipuko noudattamaan himoja, joiden vallassa ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte.
    15 Niin kuin hän, joka teidät on kutsunut, on pyhä, niin tulkaa tekin pyhiksi kaikessa mitä teette.
    16 Onhan kirjoitettu: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä."
    17 Ja jos kerran te rukoillessanne kutsutte Isäksi häntä, joka puolueettomasti tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin eläkää jumalanpelossa tämä muukalaisuutenne aika.

    3 Moos 19:2 "Sano Israelin kansalle: Olkaa pyhät, sillä minä, Herra, teidän Jumalanne, olen pyhä.
    3 "Jokainen teistä kunnioittakoon äitiään ja isäänsä. Pitäkää kunniassa sapatti ja määräykset, jotka olen siitä antanut. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.
    ---
    37 Sen tähden noudattakaa kaikkia minun lakejani ja käskyjäni ja täyttäkää ne. Minä olen Herra."

    Heb 10:28 Jos joku kieltää Mooseksen lain, hänet tuomitaan säälittä kuolemaan; siihen riittää kahden tai kolmen todistajan sana.

    Ilm 14:12 Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."

    Petri Paavola on myös väittänyt väärin, ettei Mooseksen sydämessä ollut Pyhää Henkeä, koska hän eli vanhan liiton aikana. Paavolan opetus voidaa helposti todistaa vääräksi Raamatulla. Kuten Raamattu sanoo, Mooseksen sydämessä oli Pyhä Henki.

    Jes 63:11 Silloin hänen kansansa muisti muinaisia päiviä, muisti Moosesta: Missä on hän, joka toi heidät ylös merestä, heidät ynnä hänen laumansa paimenen? Missä on hän, joka pani tämän sydämeen Pyhän Henkensä;

    Kuningas Saulista lähti Pyhä Henki pois, koska Saul ei noudattanut Herran antamia käskyjä mm. sotimisesta. Sauliin tuli sen jälkeen paha henki. Tämä esimerkki todistaa, ettei Petri Paavolan johtaman Saulus lähetyksen toiminta ole Herrasta.

    1 Sam 16:14 Herran henki siirtyi pois Saulista, ja Herran lähettämä paha henki alkoi ahdistaa häntä.
    15 Saulin palvelijat sanoivat hänelle: "Huomaathan, että Jumalan lähettämä paha henki ahdistaa sinua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>>Silloin kun Pyhä Jumala asuu uskovan ihmisen sisimmässä, niin hänessä asuu Jumalan pyhyys ja Pyhä Jumala ei voi sallia sitä, että ihminen vuodattaa lähimmäisensä verta ja tappaa tämän sodassa tai missään tilanteessa, koska Pyhä Jumala asuu uskovan sisimmässä. Kukaan ihminen ei saa vuodattaa lähimmäisen verta ja tappaa sodassa lähimmäisiään silloin kun Pyhä Jumala asuu ihmisen sydämessä ja sisimmässä. <<<<

    Näistä sanoista huomaa, ettei Petri Paavola osaa edes kristinuskon perusasioita eikä ymmärrä, mitä pyhyys tarkoittaa.

    Pyhyys tarkoittaa Jumalan käskyjen noudattamista, mitä myös Pietari vaati uuden liiton puolella siteeraamalla tekstiä laista. Jos laissa on käsky asevelvollisuudesta tai kuolemantuomioista, ne tulee toimeenpanna säädösten mukaisesti. Pyhä ihminen noudattaa Jumalan käskyjä, mutta Petri Paavolan teksti ei ole pyhää vaan se on tekopyhää, koska hän vastustaa lain säädöksiä.

    1 Piet 1:14 Olkaa kuuliaisia lapsia älkääkä taipuko noudattamaan himoja, joiden vallassa ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte.
    15 Niin kuin hän, joka teidät on kutsunut, on pyhä, niin tulkaa tekin pyhiksi kaikessa mitä teette.
    16 Onhan kirjoitettu: "Olkaa pyhät, sillä minä olen pyhä."
    17 Ja jos kerran te rukoillessanne kutsutte Isäksi häntä, joka puolueettomasti tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin eläkää jumalanpelossa tämä muukalaisuutenne aika.

    3 Moos 19:2 "Sano Israelin kansalle: Olkaa pyhät, sillä minä, Herra, teidän Jumalanne, olen pyhä.
    3 "Jokainen teistä kunnioittakoon äitiään ja isäänsä. Pitäkää kunniassa sapatti ja määräykset, jotka olen siitä antanut. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.
    ---
    37 Sen tähden noudattakaa kaikkia minun lakejani ja käskyjäni ja täyttäkää ne. Minä olen Herra."

    Heb 10:28 Jos joku kieltää Mooseksen lain, hänet tuomitaan säälittä kuolemaan; siihen riittää kahden tai kolmen todistajan sana.

    Ilm 14:12 Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."

    Petri Paavola on myös väittänyt väärin, ettei Mooseksen sydämessä ollut Pyhää Henkeä, koska hän eli vanhan liiton aikana. Paavolan opetus voidaa helposti todistaa vääräksi Raamatulla. Kuten Raamattu sanoo, Mooseksen sydämessä oli Pyhä Henki.

    Jes 63:11 Silloin hänen kansansa muisti muinaisia päiviä, muisti Moosesta: Missä on hän, joka toi heidät ylös merestä, heidät ynnä hänen laumansa paimenen? Missä on hän, joka pani tämän sydämeen Pyhän Henkensä;

    Kuningas Saulista lähti Pyhä Henki pois, koska Saul ei noudattanut Herran antamia käskyjä mm. sotimisesta. Sauliin tuli sen jälkeen paha henki. Tämä esimerkki todistaa, ettei Petri Paavolan johtaman Saulus lähetyksen toiminta ole Herrasta.

    1 Sam 16:14 Herran henki siirtyi pois Saulista, ja Herran lähettämä paha henki alkoi ahdistaa häntä.
    15 Saulin palvelijat sanoivat hänelle: "Huomaathan, että Jumalan lähettämä paha henki ahdistaa sinua.

    Sodomia-Parham-kääkkä siirtyi takasin Mooseksen lain melskaamisen. Käskikö 'pastorisi'???


  • Anonyymi

   Petri Paavola kirjoittaa: "Herra Jumala sanoi ettei kuningas Daavid saanut rakentaa temppeliä Herralle, koska Daavid oli vuodattanut paljon verta (oli käynyt sotaa) Herran edessä, niin siksi hän ei saanut rakentaa temppeliä Herralle. Herra sanoi, että Daavidin poika Salomo, joka on oleva rauhan mies rakentaa Herralle temppelin ... Se, että Daavid sodan mies ei saanut rakentaa Herran temppeliä, paikkaa missä Jumala asuu, mutta rauhan mies Salomo sai sen rakentaa, niin se todistaa myös sen puolesta, että Uuden Liiton aikakaudella Jumalan kansalla ei ole oikeus tappaa lähimmäisiään ei edes puolustussodassa."

   Raamattu ei opeta pasifismia ja Petri Paavolan selitys ontuu muutenkin.

   Kun Salomo astui virkaansa uudeksi kuninkaaksi, hän määräsi useita miehiä surmattavaksi. Vasta sen jälkeen Salomo alkoi rakentaa temppeliä. Suurin osa Salomon valtakaudesta oli rauhan aikaa.

   Salomon nimi tulee hebrealaisesta sanasta shalom, joka merkitsee rauhaa. Sen takia Salomo oli rakentava temppelin, koska hän oli ennusmerkki Daavidin Pojasta, Rauhan Ruhtinaasta Jeesuksesta.

   "Salomolle kerrottiin: "Joab on paennut pyhäkkötelttaan ja on siellä alttarin ääressä." Salomo lähetti kysymään Joabilta: "Mikä sinun on, kun olet paennut alttarin turviin?" Joab vastasi: "Minä pelkäsin sinua ja pakenin Herran luo." Silloin kuningas Salomo lähetti sinne Benajan, Jojadan pojan, sanoen: "Mene ja tapa hänet." Benaja meni pyhäkkötelttaan ja sanoi Joabille: "Kuningas käskee sinun lähteä täältä." Joab vastasi: "En lähde. Mieluummin kuolen tähän." Benaja palasi kuninkaan luo ja kertoi, millaisen vastauksen hän oli Joabilta saanut. Kuningas sanoi hänelle: "Tee Joabin mielen mukaan. Lyö hänet kuoliaaksi ja hautaa hänet. Siten puhdistat minut ja isäni suvun siitä viattomasta verestä, jonka hän vuodatti. Herra on lukeva Joabin kuoleman hänen omaksi syykseen. Hänhän kävi kahden itseään oikeamielisemmän ja paremman miehen kimppuun, kun hän isäni Daavidin tietämättä tappoi miekallaan Nerin pojan Abnerin, Israelin sotaväen päällikön, ja Jeterin pojan Amasan, Juudan sotaväen päällikön. Jääköön näiden miesten surma ikuisesti Joabin ja hänen sukunsa syyksi. Mutta Daavidille ja hänen jälkeläisilleen, hänen valtakuntansa ja kuninkuutensa perijöille, Herra suokoon ainaisen rauhan." Niin Benaja, Jojadan poika, meni ja löi Joabin kuoliaaksi. Hänet haudattiin kotipaikalleen autiomaan laitaan ... Kuningas lähetti Benajan, Jojadan pojan, ottamaan Simein hengiltä, ja niin hän kuoli. Kuninkuus oli nyt lujasti Salomon käsissä." (1Kun 2:29-34, 46)

  • Anonyymi

   No niin, tuli pitkä tauko kiistelyyn, kun Suomi24 Keskustelut kaatui moneksi tunniksi ja antoi vaan virhesivua.

   Mutta nyt toimii taas. Kiva, niin saadaan taas kiistellä! 😁
   Toivotaan, että palsta nyt sitten pysyykin toiminnassa.

   • Anonyymi

    Tämä on ollut hyödyllinen keskustelu. Kun monet koettelevat Paavolaa ja tulokset someen julkaisevat, niin tulee esille se haiseva mätä, mitä Paavolan kantamissa hedelmissä on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä on ollut hyödyllinen keskustelu. Kun monet koettelevat Paavolaa ja tulokset someen julkaisevat, niin tulee esille se haiseva mätä, mitä Paavolan kantamissa hedelmissä on.

    Sinä sodomia-kääkkä ja luterilainen vesikiposta Jumalan valtakuntaan noussut, olet mätäpaise!!!! Olet alaston ja ilman häävaatteita!!!!


  • Anonyymi

   Aloittaja, oletko kuullut koskaan Uudesta Liitosta?

   • Anonyymi

    Eiköhän aloittaja tiedä, mitä uusi liitto tarkoittaa. Sinulle tämä asia taitaa olla epäselvä, koska kyselet tuollaista typerää.

    Sen verran vikkaan sinulle, että uusi liitto on määritelty Jeremian kirjan luvussa 31 ja Jeesuksen opetus Vuorisaarnassa mm. sivusi asiaa. Otappa Raamattu käteen ja katsotaan löydätkö ko. jakeet.


   • Anonyymi

    Aloituksessa ei ole siteerattu mitään muuta kuin Uutta testamenttia, joten aloitus on uuden liiton mukainen.


  • Anonyymi

   Jeesus itse tappaa läjäpäin Israelin ja valittujen pyhien vihollisia tulemuksessaan, joten ei hän varmastikaan ole tappamista vastaan?

   On parempi tappaa harhaoppinen ja Herrasta luopumista julistava ateisti kuin antaa heidän vietellä muita kanssaan kadotukseen.

   Tällä tavalla paavit, Luther ja muut uskonpuhdistajat puolustivat lain käskyjä, joiden mukaan vääräuskoiset ja luopumusta julistavat piti tappaa.

   Miten on nyt? Pitäisikö nämä hyvät käskyt ottaa jälleen käyttöön? Tasaisimme sillä tietä Herran tulemukselle: olisi Jeesuksella vähemmän tapettavaa tulemuksessaan. :)

   • Anonyymi

    Mikä ihmeen vimma kristityillä on julistaa evankeliumia ja anteeksiantoa niille, jotka pitäisi Jumalan lain käskyjen mukaan tappaa?


   • Anonyymi

    Itse asiassa tässä on profetia siitä, miten Herra Jeesus palaa lopulta takaisin ja lähtee taistelemaan Harmageddoniin. Turmioon joutuvat mm. saastaisen sinalihan syöjät. Paavali siteeraa opetuksessaan jakeita Jesajan kirjasta.

    2 Tess 1:7 kun Herra Jeesus väkevien enkeleittensä kanssa ilmestyy taivaasta
    8 tulenlieskojen keskellä ja rankaisee niitä, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä suostu olemaan kuuliaisia Herramme Jeesuksen evankeliumille.
    9 Heidän rangaistuksenaan on ikuinen kadotus, ero Herrasta ja hänen voimansa kirkkaudesta,
    10 kun hän tuona päivänä saapuu ottamaan vastaan pyhiensä kunnioituksen ja kaikkien uskovien ylistyksen. Olettehan tekin niitä, jotka ovat uskoneet meidän todistuksemme.

    Jes 66:15 Katso, Herra saapuu tulenlieskassa, hänen vaununsa ovat kuin pyörretuuli. Hänen vihansa purkautuu tulenhehkuna, hänen jyrinänsä liekkeinä.
    16 Niin Herra toteuttaa oikeutensa tulella, hänen miekkansa lyö ihmissukua, ja monet kaatuvat sen lävistäminä:
    17 nuo, jotka puhdistautuvat ja valmistautuvat palvontatarhojen menoihin johtajansa ympärillä, nuo, jotka syövät kaikkea iljettävää, sian lihaa, rottia -- minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa, ja he kaikki saavat loppunsa, sanoo Herra.
    18 Minä saavun kokoamaan kaikki kansat ja kielet, ja kaikki tulevat ja näkevät kirkkauten

    2 Kor 6:17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
    18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".
    7:1 Koska meillä siis on nämä lupaukset, rakkaani, niin puhdistautukaamme kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta, saattaen pyhityksemme täydelliseksi Jumalan pelossa.


  • Anonyymi

   Jaaha. Tämän avauksen on taas tehnyt joku pikkusieluinen kirkasotsainen lukiolaiskloppi. 🥱

   • Anonyymi

    Oli niin tai näin, avaus on asiaa !!!


   • Anonyymi

    "Tämän avauksen on taas tehnyt joku pikkusieluinen kirkasotsainen lukiolaiskloppi."

    Kun joku tuo esille parannuksen tekemistä vaativan asian, on typerää suhtautua siihen tuolla tavalla. Oikea uskova tunnustaa syntinsä ja tekee parannuksen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Tämän avauksen on taas tehnyt joku pikkusieluinen kirkasotsainen lukiolaiskloppi."

    Kun joku tuo esille parannuksen tekemistä vaativan asian, on typerää suhtautua siihen tuolla tavalla. Oikea uskova tunnustaa syntinsä ja tekee parannuksen.

    "Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu." Aloituksen on tehnyt antikristuksen antin hameen helmojen kloppi.
    Aloittaja on kaukana Jumalan valtakunnastaj a Sanan tuntemisesta: Esimerkki aloittajan pajunköydestä: "Jeesus käski puolustamaan itseään pahantekijöitä vastaan aseella."
    HERRA JEESUS OPETTI: Mutta teille, jotka kuulette, minä sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat,
    Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;


   • Anonyymi

    >>>Jaaha. Tämän avauksen on taas tehnyt joku pikkusieluinen kirkasotsainen lukiolaiskloppi. 🥱<<<<

    No siinä tapauksessa lukiolaispoika osaisi Raamatun paremmin kuin Petri Paavola, mikä olisi Petrille varsin nolo asia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu." Aloituksen on tehnyt antikristuksen antin hameen helmojen kloppi.
    Aloittaja on kaukana Jumalan valtakunnastaj a Sanan tuntemisesta: Esimerkki aloittajan pajunköydestä: "Jeesus käski puolustamaan itseään pahantekijöitä vastaan aseella."
    HERRA JEESUS OPETTI: Mutta teille, jotka kuulette, minä sanon: rakastakaa vihollisianne, tehkää hyvää niille, jotka teitä vihaavat,
    Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;

    >>>Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;<<<

    Sinä irrotat tämän opetuksen asiayhteydestä. Jeesus viittaa posken kääntämisellä Valitusvirsiin, jossa kehotetaan ottamaan nöyrästi vastaan Jumalan kuritus, koska ihminen on itse ansainnut kurituksen syntiensä takia. Tämä liittyy Israelin pakkosiirtolaisuuteen Babyloniassa.

    Sitten on ihan eri asia ne tilanteet, jolloin Israelin oli sotilalla valloitettava Jumalan sille antama Israelin maa tai sotimalla puolustauduttava pakanallista vihollista vastaa, kuten teki Daavid armeijansa kanssa. Tosin Daavid myös teki syntiä Batseban kanssa, minkä takia hän katui tekoaan syvästi ja ajatteli, että Simei heitteli kivillä häntä sen takia.

    Valit. 3:30 Kääntäköön hän poskensa lyöjäänsä kohti ja ottakoon vastaan pilkan.
    31 Mutta Herra ei hylkää, ei hylkää iäksi.
    32 Vaikka hän kurittaa, hän myös armahtaa, suuri on hänen laupeutensa.
    33 Ei Herra iloitse siitä, että hän kurittaa ihmistä.

    Matt 5:39 Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa. Jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle vasenkin.

    2 Sam 16:5 Kun kuningas Daavid ehti Bahurimin kohdalle, kylästä tuli häntä vastaan eräs Saulin sukulainen, nimeltään Simei, Geran poika. Tullessaan hän huusi kirouksia
    6 ja heitteli kivillä Daavidia ja hänen miehiään, vaikka koko sotaväki ja päälliköt olivat kuninkaan molemmin puolin.
    7 Simei huusi ja kirosi Daavidia näin: "Pois täältä, pois, sinä murhamies ja roisto!
    8 Nyt Herra on kostanut sinulle Saulin suvun veren! Sinä rupesit kuninkaaksi Saulin jälkeen, mutta nyt Herra antoi kuninkuuden pojallesi Absalomille. Onnettomuutesi on omaa syytäsi, sinä murhamies!"
    9 Abisai, Serujan poika, sanoi kuninkaalle: "Miten tuo koiranraato saa kirota herraani ja kuningastani? Minä menen ja lyön häneltä pään poikki."
    10 Mutta kuningas sanoi: "Miksi te puututte minun asioihini, Serujan pojat? Antaa hänen kirota. Jos Herra on käskenyt hänen kirota Daavidia, kuka silloin voi panna hänet tilille siitä?"
    11 Ja Daavid sanoi Abisaille ja palvelijoilleen: "Jos kerran minun oma poikani tavoittelee henkeäni, mitä silloin voi odottaa tuolta benjaminilaiselta? Jättäkää hänet rauhaan ja antakaa hänen huutaa kirouksiaan, jos Herra on häntä käskenyt.
    12 Ehkäpä Herra näkee kärsimäni vääryyden ja hyvittää ne kiroukset, joita tuo mies on tänään syytänyt niskaani."
    13 Daavid kulki miehineen tietä eteenpäin, ja Simei kulki sivummalla vuoren rinnettä koko ajan kiroten häntä ja heitellen kiviä ja soraa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;<<<

    Sinä irrotat tämän opetuksen asiayhteydestä. Jeesus viittaa posken kääntämisellä Valitusvirsiin, jossa kehotetaan ottamaan nöyrästi vastaan Jumalan kuritus, koska ihminen on itse ansainnut kurituksen syntiensä takia. Tämä liittyy Israelin pakkosiirtolaisuuteen Babyloniassa.

    Sitten on ihan eri asia ne tilanteet, jolloin Israelin oli sotilalla valloitettava Jumalan sille antama Israelin maa tai sotimalla puolustauduttava pakanallista vihollista vastaa, kuten teki Daavid armeijansa kanssa. Tosin Daavid myös teki syntiä Batseban kanssa, minkä takia hän katui tekoaan syvästi ja ajatteli, että Simei heitteli kivillä häntä sen takia.

    Valit. 3:30 Kääntäköön hän poskensa lyöjäänsä kohti ja ottakoon vastaan pilkan.
    31 Mutta Herra ei hylkää, ei hylkää iäksi.
    32 Vaikka hän kurittaa, hän myös armahtaa, suuri on hänen laupeutensa.
    33 Ei Herra iloitse siitä, että hän kurittaa ihmistä.

    Matt 5:39 Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa. Jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle vasenkin.

    2 Sam 16:5 Kun kuningas Daavid ehti Bahurimin kohdalle, kylästä tuli häntä vastaan eräs Saulin sukulainen, nimeltään Simei, Geran poika. Tullessaan hän huusi kirouksia
    6 ja heitteli kivillä Daavidia ja hänen miehiään, vaikka koko sotaväki ja päälliköt olivat kuninkaan molemmin puolin.
    7 Simei huusi ja kirosi Daavidia näin: "Pois täältä, pois, sinä murhamies ja roisto!
    8 Nyt Herra on kostanut sinulle Saulin suvun veren! Sinä rupesit kuninkaaksi Saulin jälkeen, mutta nyt Herra antoi kuninkuuden pojallesi Absalomille. Onnettomuutesi on omaa syytäsi, sinä murhamies!"
    9 Abisai, Serujan poika, sanoi kuninkaalle: "Miten tuo koiranraato saa kirota herraani ja kuningastani? Minä menen ja lyön häneltä pään poikki."
    10 Mutta kuningas sanoi: "Miksi te puututte minun asioihini, Serujan pojat? Antaa hänen kirota. Jos Herra on käskenyt hänen kirota Daavidia, kuka silloin voi panna hänet tilille siitä?"
    11 Ja Daavid sanoi Abisaille ja palvelijoilleen: "Jos kerran minun oma poikani tavoittelee henkeäni, mitä silloin voi odottaa tuolta benjaminilaiselta? Jättäkää hänet rauhaan ja antakaa hänen huutaa kirouksiaan, jos Herra on häntä käskenyt.
    12 Ehkäpä Herra näkee kärsimäni vääryyden ja hyvittää ne kiroukset, joita tuo mies on tänään syytänyt niskaani."
    13 Daavid kulki miehineen tietä eteenpäin, ja Simei kulki sivummalla vuoren rinnettä koko ajan kiroten häntä ja heitellen kiviä ja soraa.

    Mene sitten sotimaan, kloppi!!! Mutta muista: Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu!!!
    Pilkkasit jumalaa!! väitit Jumalan olen paha, joka ihmisiä poskelle lyö!!!!
    Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mene sitten sotimaan, kloppi!!! Mutta muista: Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu!!!
    Pilkkasit jumalaa!! väitit Jumalan olen paha, joka ihmisiä poskelle lyö!!!!
    Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;

    >>>Mene sitten sotimaan, kloppi!!! Mutta muista: Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu!!!<<<

    Tämä lause ei liity niihin sotiin, mitkä Herra käski Israelin sotia. Sinä et voi soveltaa Raamatusta lauseita mielivailtaisesti ja vastoin alkuperäistä tarkoitusta. Miekkaan hukkuu se, joka ilman laillista syystä lähtee tappamaan. Miekkaan ei huku se, joka noudattaa Jumalan käskyjä.

    4 Moos 31:1 Herra sanoi Moosekselle:
    2 "Kosta midianilaisille heidän pahat tekonsa, joita he ovat tehneet Israelia vastaan. Sitten sinut otetaan isiesi luo."
    3 Mooses sanoi kansalle: "Varustakaa joukostanne miehiä sotaretkelle. Heidän tulee lähteä midianilaisia vastaan kostamaan Herran puolesta.
    4 Lähettäkää sotaan tuhat miestä kustakin Israelin heimosta."

    >>>>Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;<<<<

    Et perehtynyt ollenkaan niihin Raamatun kohtiin, mitä siteerasin. Pysädy ja lue kommentit huoella, äläkä hutki.

    Jeesus viittasi posken kääntämisellä Valitusvirsiin, jossa puhutaan kurituksen ottamisesta vastaan nöyrästi, mikä liittyi erityisesti Israelin pakkosiirtolaisuuteen Babyloniassa. Ko. jae ei kiellä noudattamasta Jumalan käskyjä, ei kiellä esivaltaa kantamasta lain miekkaa eikä kiellä puolustautumasta maantierosvoja vastaan.

    Valit. 3:30 Kääntäköön hän poskensa lyöjäänsä kohti ja ottakoon vastaan pilkan.
    31 Mutta Herra ei hylkää, ei hylkää iäksi.
    32 Vaikka hän kurittaa, hän myös armahtaa, suuri on hänen laupeutensa.
    33 Ei Herra iloitse siitä, että hän kurittaa ihmistä.

    Matt 5:39 Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa. Jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle vasenkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>Mene sitten sotimaan, kloppi!!! Mutta muista: Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu!!!<<<

    Tämä lause ei liity niihin sotiin, mitkä Herra käski Israelin sotia. Sinä et voi soveltaa Raamatusta lauseita mielivailtaisesti ja vastoin alkuperäistä tarkoitusta. Miekkaan hukkuu se, joka ilman laillista syystä lähtee tappamaan. Miekkaan ei huku se, joka noudattaa Jumalan käskyjä.

    4 Moos 31:1 Herra sanoi Moosekselle:
    2 "Kosta midianilaisille heidän pahat tekonsa, joita he ovat tehneet Israelia vastaan. Sitten sinut otetaan isiesi luo."
    3 Mooses sanoi kansalle: "Varustakaa joukostanne miehiä sotaretkelle. Heidän tulee lähteä midianilaisia vastaan kostamaan Herran puolesta.
    4 Lähettäkää sotaan tuhat miestä kustakin Israelin heimosta."

    >>>>Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin;<<<<

    Et perehtynyt ollenkaan niihin Raamatun kohtiin, mitä siteerasin. Pysädy ja lue kommentit huoella, äläkä hutki.

    Jeesus viittasi posken kääntämisellä Valitusvirsiin, jossa puhutaan kurituksen ottamisesta vastaan nöyrästi, mikä liittyi erityisesti Israelin pakkosiirtolaisuuteen Babyloniassa. Ko. jae ei kiellä noudattamasta Jumalan käskyjä, ei kiellä esivaltaa kantamasta lain miekkaa eikä kiellä puolustautumasta maantierosvoja vastaan.

    Valit. 3:30 Kääntäköön hän poskensa lyöjäänsä kohti ja ottakoon vastaan pilkan.
    31 Mutta Herra ei hylkää, ei hylkää iäksi.
    32 Vaikka hän kurittaa, hän myös armahtaa, suuri on hänen laupeutensa.
    33 Ei Herra iloitse siitä, että hän kurittaa ihmistä.

    Matt 5:39 Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa. Jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle vasenkin.

    Sinäkö olet minun opettajani, jumalaton Jeesuksen omien vainoaja!!! Sinulla on suuri suu ja suuret valheet ja suuret pilkat!!! Väität edelleen Jumalaa pahaksi.
    älkää tehkö PAHALLE vastarintaa. Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin; ja jos joku tahtoo sinun kanssasi käydä oikeutta ja ottaa ihokkaasi, anna hänen saada vaippasikin; ja jos joku pakottaa sinua yhden virstan matkalle, kulje hänen kanssaan kaksi. Jumalako päällysvaattesi ottaa????
    Itsellesi kirjoitit puhut itsestästäsi; käyt jakaantuneessa mielessäsi sotaa itsesi kanssa: Sinä et voi soveltaa Raamatusta lauseita mielivailtaisesti ja vastoin alkuperäistä tarkoitusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinäkö olet minun opettajani, jumalaton Jeesuksen omien vainoaja!!! Sinulla on suuri suu ja suuret valheet ja suuret pilkat!!! Väität edelleen Jumalaa pahaksi.
    älkää tehkö PAHALLE vastarintaa. Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin; ja jos joku tahtoo sinun kanssasi käydä oikeutta ja ottaa ihokkaasi, anna hänen saada vaippasikin; ja jos joku pakottaa sinua yhden virstan matkalle, kulje hänen kanssaan kaksi. Jumalako päällysvaattesi ottaa????
    Itsellesi kirjoitit puhut itsestästäsi; käyt jakaantuneessa mielessäsi sotaa itsesi kanssa: Sinä et voi soveltaa Raamatusta lauseita mielivailtaisesti ja vastoin alkuperäistä tarkoitusta.

    >> Sinäkö olet minun opettajani <<

    Olet täynnä itseäsi, et täynnä Pyhää Henkeä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinäkö olet minun opettajani, jumalaton Jeesuksen omien vainoaja!!! Sinulla on suuri suu ja suuret valheet ja suuret pilkat!!! Väität edelleen Jumalaa pahaksi.
    älkää tehkö PAHALLE vastarintaa. Mutta minä sanon teille: älkää tehkö pahalle vastarintaa; vaan jos joku lyö sinua oikealle poskelle, käännä hänelle toinenkin; ja jos joku tahtoo sinun kanssasi käydä oikeutta ja ottaa ihokkaasi, anna hänen saada vaippasikin; ja jos joku pakottaa sinua yhden virstan matkalle, kulje hänen kanssaan kaksi. Jumalako päällysvaattesi ottaa????
    Itsellesi kirjoitit puhut itsestästäsi; käyt jakaantuneessa mielessäsi sotaa itsesi kanssa: Sinä et voi soveltaa Raamatusta lauseita mielivailtaisesti ja vastoin alkuperäistä tarkoitusta.

    Sinulla menee nyt puurot ja vellit sekaisin. Koita keskittyä asiaan ja lukea sinulle siteeratut jakeet. Raamattua sovelletaan aina sen mukaan, mikä on ollut opetuksen alkuperäinen tarkoitus ja asiayhteys.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla menee nyt puurot ja vellit sekaisin. Koita keskittyä asiaan ja lukea sinulle siteeratut jakeet. Raamattua sovelletaan aina sen mukaan, mikä on ollut opetuksen alkuperäinen tarkoitus ja asiayhteys.

    Sanoistasi päätellen olet omasta mielestäsi muiden opetuksen yläpuolella.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanoistasi päätellen olet omasta mielestäsi muiden opetuksen yläpuolella.

    Kun et pärjää keskustelussa, niin sitten lyöt vyön alle. Katso vain omaan peiliisi ja tee parannus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun et pärjää keskustelussa, niin sitten lyöt vyön alle. Katso vain omaan peiliisi ja tee parannus.

    Miksi minun pitäisi parannus tehdä sen takia, että sinun asenteissasi on vikaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi minun pitäisi parannus tehdä sen takia, että sinun asenteissasi on vikaa?

    Kristinusko ei ole sinun asteteesi vaan sitä, mitä Raamatussa lukee. Tee parannus ja ala noudattaa Raamattua.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi minun pitäisi parannus tehdä sen takia, että sinun asenteissasi on vikaa?

    Kristinusko ei ole sinun asenteesi vaan sitä, mitä Raamatussa lukee. Tee parannus ja ala noudattaa Raamattua. Perehdy edes niihin jakeisiin, millä sinun kommenttisi osoitetaan vääräksi.


  • Anonyymi

   Paavolan oppi siitä, ettei edes polisii saa kantaa asetta, eikä käyttää sitä tarvittaessa, on täysin Raamatun vastainen harhaoppi.

   • Anonyymi

    Juuri näin!

    Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.
    2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
    3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
    4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen


   • Anonyymi

    Harhaoppi, heeheh Haahaa!!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Harhaoppi, heeheh Haahaa!!!!

    Harhaoppi = oppi, joka vie harhaan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Harhaoppi = oppi, joka vie harhaan

    Sinä ja muut valhejuutalaiset pakanat täällä olette ammatiksenne johtamassa harhaan!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinä ja muut valhejuutalaiset pakanat täällä olette ammatiksenne johtamassa harhaan!!!

    Paavali oli kyllä ihan totinen juutalainen kristitty. Hän puhui tästä esivallan oikeudesta kantaa miekkaa.


  • Anonyymi

   Paavola:

   "Minä olen sitä mieltä ettei Herran Jeesuksen opetuslapsella ole lupa tappaa lähimmäisiään missään tilanteessa..."

   "Jokainen saa tietenkin olla tästä aiheesta sitä mieltä, niin kuin uskoo ja ymmärtää tämän asian..."

   • Anonyymi

    Tuo Paavolan loppukaneetti ei pyhitä hänen väärää opetusta. Hän eksyttää rajusti pitkällä vuodatuksellaan ja johtaa lukijan harhaan. Hän syyllistää esivallan työntekijöitä epäraamatullisilla perusteilla ja puhuu varusmiespalvelusta vastaan. Jumala tuomitkoon Paavolan.


  • Anonyymi

   Se ei ollut Paavolan loppukaneetti, vaan hänen alkusanoissaan.

   >> Petri Paavola puhuu ihan järjettömiä. Jos Venäjän armeija hyökkäisi Suomeen ja surmaisi uskovan kaikki sukulaiset, niin Paavolan mukaan ei saa tehdä vastarintaa, vaan antaa vain anteeksi. <<

   Kristityt ovat tehneet niin kautta historian. Jeesuksen ensimmäisistä opetuslapsista alkaen. Ja myös nykyään tekevät. Kuolevat mieluummin itse kuin tekevät pahalle vastarintaa.

   • Anonyymi

    Kristityt eivät ole aina kieltäytyneet asepalveluksesta. Uudessa testamentissa on esimerkkejä roomalaisista sotapäälliköistä, joista tuli krisittyjä, eikä kukaan vaatinut heitä karkaamaan armeijasta.

    Raamattu ei opeta pasifismia, siis aseista kieltäytymistä. Sen sijaan Jeesus opetti, milloin tulee käyttää voimaa ja milloin ei. Esimerkkejä löytyy kummastakin tilanteesta.

    Raamatussa ei ole myöskään sellaista ohjetta, että pitäisi ennemmin kuolla kuin tehdä pahalle vastarintaa. Tämäkin on Jeesuksen opetuksen vastaista, koska hän käski opetuslapsiaan varustautumaan miekalla pahan varalta. Minä pidän sellaista vääränä, että antaa pahan rosvon vapaasti tappaa oman perheensä, kun itsellä olisi mahdollisuus estää se aseella.

    "Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat. Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan." (Luuk 12:35,36)

    "Jos joku kieltää Mooseksen lain, hänet tuomitaan säälittä kuolemaan; siihen riittää kahden tai kolmen todistajan sana." (Heb 10:28)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kristityt eivät ole aina kieltäytyneet asepalveluksesta. Uudessa testamentissa on esimerkkejä roomalaisista sotapäälliköistä, joista tuli krisittyjä, eikä kukaan vaatinut heitä karkaamaan armeijasta.

    Raamattu ei opeta pasifismia, siis aseista kieltäytymistä. Sen sijaan Jeesus opetti, milloin tulee käyttää voimaa ja milloin ei. Esimerkkejä löytyy kummastakin tilanteesta.

    Raamatussa ei ole myöskään sellaista ohjetta, että pitäisi ennemmin kuolla kuin tehdä pahalle vastarintaa. Tämäkin on Jeesuksen opetuksen vastaista, koska hän käski opetuslapsiaan varustautumaan miekalla pahan varalta. Minä pidän sellaista vääränä, että antaa pahan rosvon vapaasti tappaa oman perheensä, kun itsellä olisi mahdollisuus estää se aseella.

    "Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat. Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan." (Luuk 12:35,36)

    "Jos joku kieltää Mooseksen lain, hänet tuomitaan säälittä kuolemaan; siihen riittää kahden tai kolmen todistajan sana." (Heb 10:28)

    >>>>Minä pidän sellaista vääränä, että antaa pahan rosvon vapaasti tappaa oman perheensä, kun itsellä olisi mahdollisuus estää se aseella.<<<<

    Raamattu tuntee hätävarjelun. Lain mukaan yöllä kotiin murtautuneen rosvon sai hätävarjeluna surmata. Jeesus ei koskaan kumonnut tätä säädöstä.

    2 Moos 22:2 Jos varas tavataan murtautumasta sisään ja hänet lyödään hengiltä, surmaaja ei joudu vastuuseen hänen verestään.

    Matt 5:17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
    18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.


  • Anonyymi

   Aito vellihousu-uskovahan on nimenomaan se uskova, joka tarttuu aseeseen. Sellainen uskova ihan rehellisesti pelkää sitä, joka voi tappaa hänen ruumiinsa. Hän pelkää enemmän ihmistä kuin Jumalaa. Sellainen uskova on siis joka tavalla raamatun sanan ja opetuksen vastainen. 😁

   Jeesushan antoi pahoinpidellä itseään ja antoi lopulta henkensäkin. Samoin monet opetuslapset hänen jälkeensä.

   Mutta onneksi Herra on armollinen meille epäraamatullisille vellihousuillekin. Vähintäänkin tälläinen uskova voisi edes myöntää olevansa epäraamatullinen vellihousu.

   • Anonyymi

    Raamatussa ei ole missään kielletty tarttumatta aseeseen, mutta on säännöt siitä, miten asetta tulee käyttää. Raamattu tunnustaa esivallan oikeuden kantaa lain miekkaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Raamatussa ei ole missään kielletty tarttumatta aseeseen, mutta on säännöt siitä, miten asetta tulee käyttää. Raamattu tunnustaa esivallan oikeuden kantaa lain miekkaa.

    Mutta minä (Jeesus) sanon teille, ystävilleni: älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi mitään enempää tehdä: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää. (Luuk. 12:4)

    >> Raamattu tunnustaa esivallan oikeuden kantaa lain miekkaa. <<

    Ei raamatusssa lue mistään "lain" miekasta. Ja aseen kantaminen on eri asia kuin aseen käyttäminen. Esivallan miekan kantaminen on siis pelote. Niin kuin Nato-jäsenyyskin. 😁

    Room. 13:2-4 ...mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion... Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on... sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi.

    Rikospolliiseja on omassakin perhepiirissä. Onko poliisilla niin sanotusti lupa tappaa ja ottaa riski ihmishengen menettämisestä? Kärjistettyyn kysymykseen suora vastaus on, että ei. Poliisi pyrkii pahantekijänkin osalta siihen, ettei tapahtuisi loukkaantumisia ja henkilövahinkoja. Ampuma-aseen käytöllä tarkoitetaan ampuma-aseen käytöstä varoittamista, ampuma-aseella uhkaamista ja laukauksen ampumista. Ampuma-asetta voidaan käyttää (ihmiseen) vain silloin, kun kyseessä on välitöntä ja vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle aiheuttavan henkilön toiminnan pysäyttäminen eikä lievempää keinoa pysäyttämiseksi ole käytettävissä. (Finlex, Poliisilaki)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta minä (Jeesus) sanon teille, ystävilleni: älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi mitään enempää tehdä: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää. (Luuk. 12:4)

    >> Raamattu tunnustaa esivallan oikeuden kantaa lain miekkaa. <<

    Ei raamatusssa lue mistään "lain" miekasta. Ja aseen kantaminen on eri asia kuin aseen käyttäminen. Esivallan miekan kantaminen on siis pelote. Niin kuin Nato-jäsenyyskin. 😁

    Room. 13:2-4 ...mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion... Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on... sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi.

    Rikospolliiseja on omassakin perhepiirissä. Onko poliisilla niin sanotusti lupa tappaa ja ottaa riski ihmishengen menettämisestä? Kärjistettyyn kysymykseen suora vastaus on, että ei. Poliisi pyrkii pahantekijänkin osalta siihen, ettei tapahtuisi loukkaantumisia ja henkilövahinkoja. Ampuma-aseen käytöllä tarkoitetaan ampuma-aseen käytöstä varoittamista, ampuma-aseella uhkaamista ja laukauksen ampumista. Ampuma-asetta voidaan käyttää (ihmiseen) vain silloin, kun kyseessä on välitöntä ja vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle aiheuttavan henkilön toiminnan pysäyttäminen eikä lievempää keinoa pysäyttämiseksi ole käytettävissä. (Finlex, Poliisilaki)

    >> Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on... sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. <<

    Jos saa esivallan miekasta konkreettisesti, se ei taida olla hyväksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta minä (Jeesus) sanon teille, ystävilleni: älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi mitään enempää tehdä: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää. (Luuk. 12:4)

    >> Raamattu tunnustaa esivallan oikeuden kantaa lain miekkaa. <<

    Ei raamatusssa lue mistään "lain" miekasta. Ja aseen kantaminen on eri asia kuin aseen käyttäminen. Esivallan miekan kantaminen on siis pelote. Niin kuin Nato-jäsenyyskin. 😁

    Room. 13:2-4 ...mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion... Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on... sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi.

    Rikospolliiseja on omassakin perhepiirissä. Onko poliisilla niin sanotusti lupa tappaa ja ottaa riski ihmishengen menettämisestä? Kärjistettyyn kysymykseen suora vastaus on, että ei. Poliisi pyrkii pahantekijänkin osalta siihen, ettei tapahtuisi loukkaantumisia ja henkilövahinkoja. Ampuma-aseen käytöllä tarkoitetaan ampuma-aseen käytöstä varoittamista, ampuma-aseella uhkaamista ja laukauksen ampumista. Ampuma-asetta voidaan käyttää (ihmiseen) vain silloin, kun kyseessä on välitöntä ja vakavaa vaaraa toisen hengelle tai terveydelle aiheuttavan henkilön toiminnan pysäyttäminen eikä lievempää keinoa pysäyttämiseksi ole käytettävissä. (Finlex, Poliisilaki)

    >>>Ei raamatusssa lue mistään "lain" miekasta. Ja aseen kantaminen on eri asia kuin aseen käyttäminen. Esivallan miekan kantaminen on siis pelote. Niin kuin Nato-jäsenyyskin.<<<

    Tuo on mielivaltainen tulkinta Raamatusta. Raamatussa kyllä annetaan esivallalle oikeus käyttää miekkaa eikä vain kantaa sitä. Mikä pelote sellainen on, jota ei saa käyttää? Halooo!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >>>Ei raamatusssa lue mistään "lain" miekasta. Ja aseen kantaminen on eri asia kuin aseen käyttäminen. Esivallan miekan kantaminen on siis pelote. Niin kuin Nato-jäsenyyskin.<<<

    Tuo on mielivaltainen tulkinta Raamatusta. Raamatussa kyllä annetaan esivallalle oikeus käyttää miekkaa eikä vain kantaa sitä. Mikä pelote sellainen on, jota ei saa käyttää? Halooo!!

    Samanlainen pelote se on kuin ydinasevarustelukin; maat varustautuvat, mutta eivät käytä niitä. Uhka siitä, että joku sittenkin käyttää ydinasetta, toimii juuri pelotteena.


  • Anonyymi

   Seurataan Jumalan sanaa ja Kristusta ja ei ketään Paavolaa. Miksi takertua yksittäisten julistajien mielipiteisiin. Salopuu

   • Anonyymi

    Tällaisia keskusteluja tarvitaan, jotta saadan varoitus Paavolasta.


  • Anonyymi

   Olen aivan varman että jos Paavolakin joutuisi tilanteeseen että sotilaat hyökkään kotiin ja alkaisivat tappaa lapsia ja raiskaamaan vaimoa niin paistinpannu heilahtaisi. Hyvä on pieksää tarinaa sometädeille!

  • Anonyymi

   Petrihän nostaa painoja ja voimaurheilee, niinpä olisi kumma jos tytär raiskataa etä kattelisi vain vierestä. Eii kai Petri niin ole sanonut ettei saisi puolustautua muttei saa vahingoittaa murhausta yrittävää.

   Meneekö sivarit naisten hameen alle piiloon sodassa.

  • Anonyymi

   Miksi unohdatte Israelin, siellä jopa naiset tarstelee

   • Anonyymi

    Niin Venäjälläkin taitaa naisia olla sotilaina. Mutta ovatko nämä kristittyjä? Heitäkin kyllä joukossa varmasti on, mutta suurin osa kansasta ei varmaankaan ole Jeesukseen uskovia, kaikkein vähiten Israelissa.

    Kyllä Jeesuksen seuraajat on kutsuttu sotimaan vain vanhusrkauden asein. Siitä todistaa moni raamatunkohta, joita ketjuun on jo laitettukin.

    2. Kor. 6:3 Me emme missään kohden anna aihetta pahennukseen, ettei virkaamme moitittaisi, 4 vaan kaikessa me osoittaudumme Jumalan palvelijoiksi: suuressa kärsivällisyydessä, vaivoissa, hädissä, ahdistuksissa, 5 ruoskittaessa, vankeudessa, meteleissä, vaivannäöissä, valvomisissa, paastoissa; 6 puhtaudessa, tiedossa, pitkämielisyydessä, ystävällisyydessä, Pyhässä Hengessä, vilpittömässä rakkaudessa, 7 totuuden sanassa, Jumalan voimassa, vanhurskauden sota-aseet oikeassa kädessä ja vasemmassa;


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin Venäjälläkin taitaa naisia olla sotilaina. Mutta ovatko nämä kristittyjä? Heitäkin kyllä joukossa varmasti on, mutta suurin osa kansasta ei varmaankaan ole Jeesukseen uskovia, kaikkein vähiten Israelissa.

    Kyllä Jeesuksen seuraajat on kutsuttu sotimaan vain vanhusrkauden asein. Siitä todistaa moni raamatunkohta, joita ketjuun on jo laitettukin.

    2. Kor. 6:3 Me emme missään kohden anna aihetta pahennukseen, ettei virkaamme moitittaisi, 4 vaan kaikessa me osoittaudumme Jumalan palvelijoiksi: suuressa kärsivällisyydessä, vaivoissa, hädissä, ahdistuksissa, 5 ruoskittaessa, vankeudessa, meteleissä, vaivannäöissä, valvomisissa, paastoissa; 6 puhtaudessa, tiedossa, pitkämielisyydessä, ystävällisyydessä, Pyhässä Hengessä, vilpittömässä rakkaudessa, 7 totuuden sanassa, Jumalan voimassa, vanhurskauden sota-aseet oikeassa kädessä ja vasemmassa;

    "Kyllä Jeesuksen seuraajat on kutsuttu sotimaan vain vanhusrkauden asein. Siitä todistaa moni raamatunkohta, joita ketjuun on jo laitettukin."

    Jeesuksen seuraajat ostivat miekan itsepuolutukseksi, kun Jeesus niin käski. Jeesus opetti, milloin miekkaa käytetään ja milloin ei. Raamatussa ei ole opetusta ehdottomasta pasifismista, siis aseistakieltäytymisestä, mistä todistaa myös nämäkin Jeesuksen sanat:

    "Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat. Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan." (Luuk 12:35,36)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin Venäjälläkin taitaa naisia olla sotilaina. Mutta ovatko nämä kristittyjä? Heitäkin kyllä joukossa varmasti on, mutta suurin osa kansasta ei varmaankaan ole Jeesukseen uskovia, kaikkein vähiten Israelissa.

    Kyllä Jeesuksen seuraajat on kutsuttu sotimaan vain vanhusrkauden asein. Siitä todistaa moni raamatunkohta, joita ketjuun on jo laitettukin.

    2. Kor. 6:3 Me emme missään kohden anna aihetta pahennukseen, ettei virkaamme moitittaisi, 4 vaan kaikessa me osoittaudumme Jumalan palvelijoiksi: suuressa kärsivällisyydessä, vaivoissa, hädissä, ahdistuksissa, 5 ruoskittaessa, vankeudessa, meteleissä, vaivannäöissä, valvomisissa, paastoissa; 6 puhtaudessa, tiedossa, pitkämielisyydessä, ystävällisyydessä, Pyhässä Hengessä, vilpittömässä rakkaudessa, 7 totuuden sanassa, Jumalan voimassa, vanhurskauden sota-aseet oikeassa kädessä ja vasemmassa;

    >>>sotimaan vain vanhusrkauden asein<<<

    Joskus vanhurskas ase on linko, millä kukistetaan Goljat ja miekka, jolla surmataan hänet lopullisesti.

    1 Sam 16:13 Samuel otti öljysarvensa ja voiteli Daavidin siinä veljesten keskellä, ja Herran henki tuli Daavidiin ja pysyi hänessä siitä päivästä alkaen.
    ---
    17:48 Kun filistealainen lähti tulemaan Daavidia kohti, Daavid ryntäsi juosten häntä vastaan,
    49 pisti kätensä laukkuun ja otti sieltä kiven. Hän linkosi sen ja osui filistealaista otsaan. Kivi puhkaisi otsan, ja filistealainen kaatui suulleen maahan.
    50 Näin Daavid voitti filistealaisen ilman miekkaa pelkällä lingolla ja kivellä, kaatoi hänet maahan ja otti hänet hengiltä.
    51 Daavid juoksi filistealaisen luo, tarttui hänen miekkaansa ja veti sen tupesta, iski hänet kuoliaaksi ja hakkasi häneltä miekalla pään poikki. Nähdessään sankarinsa kuolleen filistealaiset lähtivät pakoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Kyllä Jeesuksen seuraajat on kutsuttu sotimaan vain vanhusrkauden asein. Siitä todistaa moni raamatunkohta, joita ketjuun on jo laitettukin."

    Jeesuksen seuraajat ostivat miekan itsepuolutukseksi, kun Jeesus niin käski. Jeesus opetti, milloin miekkaa käytetään ja milloin ei. Raamatussa ei ole opetusta ehdottomasta pasifismista, siis aseistakieltäytymisestä, mistä todistaa myös nämäkin Jeesuksen sanat:

    "Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat. Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan." (Luuk 12:35,36)

    Sinulle taidettiin jo vastata täällä, että Jeesus käski hankkia miekan, koska se sisälsi opetuksen "älä tartu miekkaan". Jeesus opetti asiat vertauksin ja nyt vertauksessa käytettiin miekanostoa. Jo vanhassa testaentissa esim. Jeremiaa käskettiin ostamaan vyö ja kätkemään se. Jumala on aina toiminut niin, että hän kertoo asiat konkreettisten asioitten ja vertausten kautta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulle taidettiin jo vastata täällä, että Jeesus käski hankkia miekan, koska se sisälsi opetuksen "älä tartu miekkaan". Jeesus opetti asiat vertauksin ja nyt vertauksessa käytettiin miekanostoa. Jo vanhassa testaentissa esim. Jeremiaa käskettiin ostamaan vyö ja kätkemään se. Jumala on aina toiminut niin, että hän kertoo asiat konkreettisten asioitten ja vertausten kautta.

    "Sinulle taidettiin jo vastata täällä, että Jeesus käski hankkia miekan, koska se sisälsi opetuksen "älä tartu miekkaan".

    Sinulla on mielivaltainen ja väärä tulkinta Jeesuksen opetuksesta.

    Jeesus käski ostamaan miekan itsepuolutukseksi, mikä käy aivan selvästi ilmi, miten Jeesus perustelee asian. Syy miekan ostamiseen on se, että ajoista oli tullut vaikeat ja opetuslapset olivat vaarassa joutua väkivallan kohteeksi.

    "Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat. Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan." (Luuk 12:35,36)

    Mitä tulee siihen, että Pietari huitaisi ostamallaan miekalla temppelipalvelijan korvan irti, niin Jeesus ei sitä hyväksynyt sen takia, koska Jeesus asettui vapaaehtoisesti uhriksi syntien sovitukseksi. Pietari yritti vastustaa sellaista, mikä oli kuitenkin Jumalan tahdon mukaista.

    Yleisesti ottaen oli niin, että opetuslapset tarvitsivat miekkaa itsepuolustukseksi ja sen takia Jeesus käski ostamaan sellaisen aseen.

    Jeesus ei opettanut pasifismia, kuten sinä yrität väärin väittää. Jeesus paransi jopa roomalaisen sotapäällikön palvelijan, eikä vaatinut häntä karkaamaan armeijasta.

    "Kun Jeesus oli saapunut Kapernaumiin, muuan sadanpäällikkö tuli hänen luokseen ja pyysi häneltä apua sanoen: "Herra, palvelijani makaa kotona halvaantuneena, kovissa tuskissa." Jeesus sanoi: "Minä tulen ja parannan hänet." Mutta sadanpäällikkö vastasi: "Ei, Herra, en minä ole sen arvoinen, että tulisit kattoni alle. Sano vain sana, ja palvelijani paranee. Minä tottelen itsekin toisten käskyjä ja komennan omia sotilaitani. Kun sanon sotilaalle: 'Mene', niin hän menee, tai toiselle: 'Tule', niin hän tulee, tai palvelijalleni: 'Tee tämä', niin hän tekee." Tämän kuullessaan Jeesus hämmästyi ja sanoi niille, jotka häntä seurasivat: "Totisesti: näin vahvaa uskoa en ole tavannut yhdelläkään israelilaisella." (Matt 8:5-10)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Sinulle taidettiin jo vastata täällä, että Jeesus käski hankkia miekan, koska se sisälsi opetuksen "älä tartu miekkaan".

    Sinulla on mielivaltainen ja väärä tulkinta Jeesuksen opetuksesta.

    Jeesus käski ostamaan miekan itsepuolutukseksi, mikä käy aivan selvästi ilmi, miten Jeesus perustelee asian. Syy miekan ostamiseen on se, että ajoista oli tullut vaikeat ja opetuslapset olivat vaarassa joutua väkivallan kohteeksi.

    "Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat. Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan." (Luuk 12:35,36)

    Mitä tulee siihen, että Pietari huitaisi ostamallaan miekalla temppelipalvelijan korvan irti, niin Jeesus ei sitä hyväksynyt sen takia, koska Jeesus asettui vapaaehtoisesti uhriksi syntien sovitukseksi. Pietari yritti vastustaa sellaista, mikä oli kuitenkin Jumalan tahdon mukaista.

    Yleisesti ottaen oli niin, että opetuslapset tarvitsivat miekkaa itsepuolustukseksi ja sen takia Jeesus käski ostamaan sellaisen aseen.

    Jeesus ei opettanut pasifismia, kuten sinä yrität väärin väittää. Jeesus paransi jopa roomalaisen sotapäällikön palvelijan, eikä vaatinut häntä karkaamaan armeijasta.

    "Kun Jeesus oli saapunut Kapernaumiin, muuan sadanpäällikkö tuli hänen luokseen ja pyysi häneltä apua sanoen: "Herra, palvelijani makaa kotona halvaantuneena, kovissa tuskissa." Jeesus sanoi: "Minä tulen ja parannan hänet." Mutta sadanpäällikkö vastasi: "Ei, Herra, en minä ole sen arvoinen, että tulisit kattoni alle. Sano vain sana, ja palvelijani paranee. Minä tottelen itsekin toisten käskyjä ja komennan omia sotilaitani. Kun sanon sotilaalle: 'Mene', niin hän menee, tai toiselle: 'Tule', niin hän tulee, tai palvelijalleni: 'Tee tämä', niin hän tekee." Tämän kuullessaan Jeesus hämmästyi ja sanoi niille, jotka häntä seurasivat: "Totisesti: näin vahvaa uskoa en ole tavannut yhdelläkään israelilaisella." (Matt 8:5-10)

    Sinulla on toinen jeesus ja toinen evankeliumi. Sinun jeesuksesi on murhaaja!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinulla on toinen jeesus ja toinen evankeliumi. Sinun jeesuksesi on murhaaja!

    Jeesus Kristus ei ole murhaaja, mutta hänellä on oikeus tuomita jumalattomat ihmiset helvetintuleen, minkä hän tekee palatessaan takaisin.

    "Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät kykene tappamaan sielua. Pelätkää sen sijaan häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin." (Matt 10:28)

    "Mutta hän jatkoi: 'Jokaiselle, jolla on, annetaan, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mitä hänellä on. Mutta nuo viholliseni, jotka eivät tahtoneet minua kuninkaakseen -- tuokaa heidät tänne ja teloittakaa heidät minun edessäni.'" (Luuk 19:26,27)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus Kristus ei ole murhaaja, mutta hänellä on oikeus tuomita jumalattomat ihmiset helvetintuleen, minkä hän tekee palatessaan takaisin.

    "Älkää pelätkö niitä, jotka tappavat ruumiin mutta eivät kykene tappamaan sielua. Pelätkää sen sijaan häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin." (Matt 10:28)

    "Mutta hän jatkoi: 'Jokaiselle, jolla on, annetaan, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mitä hänellä on. Mutta nuo viholliseni, jotka eivät tahtoneet minua kuninkaakseen -- tuokaa heidät tänne ja teloittakaa heidät minun edessäni.'" (Luuk 19:26,27)

    Sinun jeesuksesi antoi juuri sinulle vallan tuomita. Voit päättää elämästä ja kuolemasta. Olet jumala!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sinun jeesuksesi antoi juuri sinulle vallan tuomita. Voit päättää elämästä ja kuolemasta. Olet jumala!

    Kommenttisi on hyvin asiaton. Näyttää siltä, ettet kestä kuulla totuutta, etkä edes siedä Raamattua, mikä on sinun oma ongelmasi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Sinulle taidettiin jo vastata täällä, että Jeesus käski hankkia miekan, koska se sisälsi opetuksen "älä tartu miekkaan".

    Sinulla on mielivaltainen ja väärä tulkinta Jeesuksen opetuksesta.

    Jeesus käski ostamaan miekan itsepuolutukseksi, mikä käy aivan selvästi ilmi, miten Jeesus perustelee asian. Syy miekan ostamiseen on se, että ajoista oli tullut vaikeat ja opetuslapset olivat vaarassa joutua väkivallan kohteeksi.

    "Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat. Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan." (Luuk 12:35,36)

    Mitä tulee siihen, että Pietari huitaisi ostamallaan miekalla temppelipalvelijan korvan irti, niin Jeesus ei sitä hyväksynyt sen takia, koska Jeesus asettui vapaaehtoisesti uhriksi syntien sovitukseksi. Pietari yritti vastustaa sellaista, mikä oli kuitenkin Jumalan tahdon mukaista.

    Yleisesti ottaen oli niin, että opetuslapset tarvitsivat miekkaa itsepuolustukseksi ja sen takia Jeesus käski ostamaan sellaisen aseen.

    Jeesus ei opettanut pasifismia, kuten sinä yrität väärin väittää. Jeesus paransi jopa roomalaisen sotapäällikön palvelijan, eikä vaatinut häntä karkaamaan armeijasta.

    "Kun Jeesus oli saapunut Kapernaumiin, muuan sadanpäällikkö tuli hänen luokseen ja pyysi häneltä apua sanoen: "Herra, palvelijani makaa kotona halvaantuneena, kovissa tuskissa." Jeesus sanoi: "Minä tulen ja parannan hänet." Mutta sadanpäällikkö vastasi: "Ei, Herra, en minä ole sen arvoinen, että tulisit kattoni alle. Sano vain sana, ja palvelijani paranee. Minä tottelen itsekin toisten käskyjä ja komennan omia sotilaitani. Kun sanon sotilaalle: 'Mene', niin hän menee, tai toiselle: 'Tule', niin hän tulee, tai palvelijalleni: 'Tee tämä', niin hän tekee." Tämän kuullessaan Jeesus hämmästyi ja sanoi niille, jotka häntä seurasivat: "Totisesti: näin vahvaa uskoa en ole tavannut yhdelläkään israelilaisella." (Matt 8:5-10)

    Olet raittiin rauhan evankeliumin vääristelijä, joka teet Jeesuksestakin väkivallan puolustajan! Varustaudu minun puolestani hampaisiin asti miekoilla ja millä tahansa aseilla, mutta älä sotke sellaista kristinuskoon!

    Raamattu on aivan päivänselvä tässä asiassa. Uskovien sota-aseet ovat hengellisiä vanhurskauden aseita ja jäsenemme kuuluu antaa vanhurskauden käyttöön, koska olemme Kristuksen ruumiin jäseniä. Jeesus on väkivallattomuuden esikuva ja marttyyrit ym. uskovat ovat kautta historian hänen esimerkkiään seuranneet.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet raittiin rauhan evankeliumin vääristelijä, joka teet Jeesuksestakin väkivallan puolustajan! Varustaudu minun puolestani hampaisiin asti miekoilla ja millä tahansa aseilla, mutta älä sotke sellaista kristinuskoon!

    Raamattu on aivan päivänselvä tässä asiassa. Uskovien sota-aseet ovat hengellisiä vanhurskauden aseita ja jäsenemme kuuluu antaa vanhurskauden käyttöön, koska olemme Kristuksen ruumiin jäseniä. Jeesus on väkivallattomuuden esikuva ja marttyyrit ym. uskovat ovat kautta historian hänen esimerkkiään seuranneet.

    Sinun lihallisilla "mielipiteillä" ei ole mitään merkitystä tässä asiassa, koska et pysy evankeliumin opetuksessa. Jeesus on sitä, mitä Raamattu hänestä kertoo eikä sitä, mikä on sinun unelmasi asiasta. Näyttää siltä, että olet umpipaatunut, etkä sen takia pysty edes lukemaan Raamattua ja sitä ymmärtämään.

    Jeesus käski opetuslapsensa ostaa miekan puolustaakseen itseään. Raamattu kyllä hyväksyy mm. hätävarjelun ja itsepuolustuksen. Raamattu hyväksyy esivallalle lain miekan kauttamisen yms. Kun näitä voimakeinoija käytetään lain mukaisesti, se ei mitenkään riko Kristuksen tahtoa vastaan.

    Sen sijaan pasifistisilla kommenteillasi sinä rikot Jumalan käskyjä vastaan ja siten vedät päällesi katodustuomion. Jeesus kielsi kumoamasta yhtään käskyä laista kadotustuomion uhalla ja sinä nyt niin teet julistamalla TOISTA evankeliumia, sellaista oppia, mitä ei ole Raamatussa.

    "Jos varas tavataan murtautumasta sisään ja hänet lyödään hengiltä, surmaaja ei joudu vastuuseen hänen verestään." (2 Moos 22:2)

    "Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa. Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan." (Matt 5:19,20)

    "sillä eivät lain kuulijat ole vanhurskaita Jumalan edessä, vaan lain noudattajat vanhurskautetaan ... Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja." (Room 2:13, 27)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet raittiin rauhan evankeliumin vääristelijä, joka teet Jeesuksestakin väkivallan puolustajan! Varustaudu minun puolestani hampaisiin asti miekoilla ja millä tahansa aseilla, mutta älä sotke sellaista kristinuskoon!

    Raamattu on aivan päivänselvä tässä asiassa. Uskovien sota-aseet ovat hengellisiä vanhurskauden aseita ja jäsenemme kuuluu antaa vanhurskauden käyttöön, koska olemme Kristuksen ruumiin jäseniä. Jeesus on väkivallattomuuden esikuva ja marttyyrit ym. uskovat ovat kautta historian hänen esimerkkiään seuranneet.

    >>>Jeesus on väkivallattomuuden esikuva ja marttyyrit ym. uskovat ovat kautta historian hänen esimerkkiään seuranneet.<<<

    Jeesus on kyllä Rauhan Ruhtinas, mutta saadakseen rauhan, hänen on lopussa sodittava miekalla vihollisia vastaan. Jeesus myös sanoi, että älkää luulko, että hän tuo rauhaa vaan miekan. Miekalla löymällä maailmasta poistuu paha ja siten rauhanvaltakunta voi alkaa.

    Matt 10:34 "Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.

    Kun Jeesus palaa takaisin, hänen päällään on vereen kastettu viittaa. Veri on roiskunut hänen viittaansa, koska hän on surmannut vihollisensa Harmageddonin taistelukentällä. Jeesus on Herra Sebaot, joka merkitsee sotajoukkoja johtavaa Herraa.

    Ilm 19:13 Hänellä oli pukunaan vereen kastettu viitta, ja hänen nimensä on Jumalan Sana.
    14 Hänen jäljessään tulivat taivaan sotajoukot, valkoisilla hevosilla ratsastavat soturit, joiden puku oli hohtavan valkeaa pellavaa.
    15 Hänen suustaan lähtee terävä miekka. Sillä miekalla hän lyö kansoja, hän paimentaa niitä rautaisella sauvalla ja polkee viinikuurnassa kaikkivaltiaan Jumalan hehkuvan vihan viinin.

    Jes 63:1 -- Kuka on tuo, joka tulee Edomista, joka tulee Bosrasta, kirkkaanpunaisessa puvussa, tuo, joka astuu tietään voimaa uhkuen komeassa asussaan? -- Minä se olen, oikeuden julistaja, suuri pelastaja.
    2 -- Miksi on pukusi punainen, vaatteesi kuin viinikuurnan polkijan?
    3 -- Minä poljin kuurnallisen rypäleitä, poljin yksin, kansojen joukosta ei ketään tullut avukseni. Ja niin minä vihassani poljin ne kaikki ja kiivaudessani tallasin ne, niin että niiden mehu roiskui puvulleni ja tahri kaikki vaatteeni.
    4 Sillä koston päivää vaati minun sydämeni, kansani lunastamisen vuosi oli tullut.
    5 Minä katselin ympärilleni, mutta ei ollut yhtään auttajaa. Minä ihmettelin, ettei ketään tullut tuekseni. Vain oman käsivarteni voima minua auttoi, vain oma kiivauteni minua vahvisti.
    6 Niin minä poljin kansat vihassani, murskasin ne kiivaudessani ja annoin mehun valua maahan.


  • Täyttä valhetta tämä sivun kirjoitus.

   • Anonyymi

    Se on sinun turhautunut tunteen purkauksesi, kun lahkojohtajasi synnit tuodaan esille.


   • Anonyymi

    Jos ei syytöstä kykene todistamaan, on itse valehtelija !!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on sinun turhautunut tunteen purkauksesi, kun lahkojohtajasi synnit tuodaan esille.

    Minä en kuulu mihinkään lahkoon,mutta sinä olet varmaan se onneton surkimus jonka Paavola päihitti 10/0 .
    Nyt sitte pikkasen harmittaa.Nyysk.


   • Anonyymi
    MrHyvis kirjoitti:

    Minä en kuulu mihinkään lahkoon,mutta sinä olet varmaan se onneton surkimus jonka Paavola päihitti 10/0 .
    Nyt sitte pikkasen harmittaa.Nyysk.

    Hehheh!!! Paavola ei ole päihittänyt ketään !!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hehheh!!! Paavola ei ole päihittänyt ketään !!!

    Kyllä Paavola löi kauniisti Suohon vellihousun.


   • Anonyymi
    MrHyvis kirjoitti:

    Kyllä Paavola löi kauniisti Suohon vellihousun.

    Mikä "tuomari" sinä MrPahis luulet oikein olevasi? Tee parannus harhoistasi !!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mikä "tuomari" sinä MrPahis luulet oikein olevasi? Tee parannus harhoistasi !!!

    Erät 13/0 ...luuseri hävisi ja Paavola tuulettaa rennosti.
    Niin se menee.
    Paavolassa on potkua liikaa luusereille.


  • Anonyymi

   On tärkeää erottaa rauhan aika ja sodan aika, kun puhutaan esivallan kunnioittamisesta. Rauhan aikana meidän on kunnioitettava esivaltaa ja toimittava esivallan ohjeiden mukaan, ellei esivallan ohjeet ole Jumalan Sanan ja lähimmäisenrakkauden vastaisia.

   Sota-aikana on sotalait voimassa. Emme voi asettua ainakaan omaa esivaltaa vastaan ja vihollisen puolelle sota-aikana.

   Me elämme lopun aikoja ja nyt saattaa syntyä hyvin omituisia tilanteita. Rukoilkaa Herraa, että hän antaisi viisautta ja rohkeutta toimia oikein eri tilanteissa.

   • Anonyymi

    Tässä on lopun aikoja koskeva profetia, jossa käsketään tarttumaan aseeseen. Tämä tulee toteutumaan siitä huolimatta, mitä ikinä Paavola purnaa vastaaan.

    Joel 3:10 Takokaa auranne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Arka sanokoon: "Olen urhea soturi."
    11 Kiirehtikää, kaikki kansat, tulkaa joka suunnalta, kokoontukaa tänne! Herra, johdata sotureitasi!
    12 Kansat lähtevät liikkeelle, rientävät Josafatinlaaksoon. Sinne minä asetan istuimeni ja siellä minä tuomitsen kaikki kansat.
    13 Lähettäkää sirppi, elo on jo kypsää. Tulkaa polkemaan viinikuurnaa, se on jo täynnä, altaissa viini kuohuu yli reunojen. Suuri on kansojen pahuus.
    14 Väkeä tungeksii tuomion laaksossa, sillä lähellä on Herran päivä.

    Matt 5:18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tässä on lopun aikoja koskeva profetia, jossa käsketään tarttumaan aseeseen. Tämä tulee toteutumaan siitä huolimatta, mitä ikinä Paavola purnaa vastaaan.

    Joel 3:10 Takokaa auranne miekoiksi ja vesurinne keihäiksi. Arka sanokoon: "Olen urhea soturi."
    11 Kiirehtikää, kaikki kansat, tulkaa joka suunnalta, kokoontukaa tänne! Herra, johdata sotureitasi!
    12 Kansat lähtevät liikkeelle, rientävät Josafatinlaaksoon. Sinne minä asetan istuimeni ja siellä minä tuomitsen kaikki kansat.
    13 Lähettäkää sirppi, elo on jo kypsää. Tulkaa polkemaan viinikuurnaa, se on jo täynnä, altaissa viini kuohuu yli reunojen. Suuri on kansojen pahuus.
    14 Väkeä tungeksii tuomion laaksossa, sillä lähellä on Herran päivä.

    Matt 5:18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.

    Luther oli myös osasyyllinen maailmansotiin. Luther mukaan on hyvä miekka, jolla on laillista ja Jumalan tahdon mukaista tappaa ne, joilla on väärä ja paha miekka.


   • Anonyymi

    >> Sota-aikana on sotalait voimassa. <<

    Anna raamatunkohdat siitä, että uskovan tulee sodassa taipua sotalain alle ja tappamaan.

    Ap. t. 5:29 Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.

    Maallisen lain kuuluisi olla Jumalan tahdon mukainen, vanhurskas ja oikeudenmukainen, ja jos se ei sitä ole, uskovan kuuluu olla raamatun mukaan Jumalan käskylle alamainen. Käskyt sanovat mm. "älä tapa", eikä tappamista todellakaan tarvitse uskovan tehdä kenenkään käskystä. Kenenkään ei kuuluisi joutua sellaista tekemään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luther oli myös osasyyllinen maailmansotiin. Luther mukaan on hyvä miekka, jolla on laillista ja Jumalan tahdon mukaista tappaa ne, joilla on väärä ja paha miekka.

    Miekkalähetys ja roviot on kirkollisilla näköjään verissä.
    Mistään historian virheistä ei olla otettu opiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    >> Sota-aikana on sotalait voimassa. <<

    Anna raamatunkohdat siitä, että uskovan tulee sodassa taipua sotalain alle ja tappamaan.

    Ap. t. 5:29 Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.

    Maallisen lain kuuluisi olla Jumalan tahdon mukainen, vanhurskas ja oikeudenmukainen, ja jos se ei sitä ole, uskovan kuuluu olla raamatun mukaan Jumalan käskylle alamainen. Käskyt sanovat mm. "älä tapa", eikä tappamista todellakaan tarvitse uskovan tehdä kenenkään käskystä. Kenenkään ei kuuluisi joutua sellaista tekemään.

    >>>Käskyt sanovat mm. "älä tapa", eikä tappamista todellakaan tarvitse uskovan tehdä kenenkään käskystä.<<<

    Sinä olet täysin eksyksissä, koska et osaa Raamattua. Onko Petri Paavola aivopessyt sinun harhaopeilla näin perusteellisesti?

    Laissa ei lue älä tapa, vaan lukee älä murhaa. Ihminen ei saa murhata, mutta eräissä tilanteissa on oikein käyttää mm. lain miekkaa. Paavola kiistää tämän asian, mutta hän ei osaa lakia eikä hebreaa, minkä takia hän opettaa tämänkin asian väärin.

    Dennis Prage on juutalainen, joka on USA:ssa hyvin tunnettu henkilö. Hän opettaa 5 minuutin videossa, mitä 10-käskyyn kuuluva säädös "älä murhaa" tarkoittaa. Videon kuvauksessa lukee:

    "Jos tämä käsky pyydettäisiin toteamaan, niin useimmat ihmiset sanoisivat: "Älä tapa." Tämä on ymmärrettävää sillä klassinen Kuningas Jaakon käännös kääntää sen niin. Mutta englannin kieli on muuttunut vuodesta 1610. Lisäksi heprean kielessä on kaksi sanaa tappamiselle, kuten englannin (ja suomen kielessäkin). Oikea käännös, kuten Dennis Prager selittää, on "Älä murhaa". Kun ymmärrät tämän, käskyn merkitys muuttuu kokonaan."

    https://youtu.be/0RENPaY043o


  • Anonyymi

   Aposteleja vainottiin, laita nyt esille kaikki ne kohdat Raamatusta, joissa apostolit puolustavat itseään miekalla.

   • Anonyymi

    Aloituksessa siteerattiin kohtia Raamatusta, jossa apostolit opetivat myös, että esivalta saa käyttää lain miekkaa. Jäikö sinulta nämäkin lukematta vain ymmärtämättä?

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.

    1 Piet 2:
    13 Taipukaa Herran vuoksi kaiken maallisen järjestyksen alaisuuteen: keisarin, koska hän on kaikkien yläpuolella,
    14 ja yhtä lailla käskynhaltijoiden, koska keisari on valtuuttanut heidät rankaisemaan pahantekijöitä ja palkitsemaan niitä, jotka tekevät hyvää.

    Room 13:1 Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa.
    2 Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
    3 Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta.
    4 Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen.


   • Anonyymi

    Matt 10:34 "Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.


  • Anonyymi

   Hommossa hieman häirihee tuo posetiivarin paviaani vielä.

   • Anonyymi

    Mitähän tarkoitat?


  • Anonyymi

   Intialaisilla on neljä luokkaa:
   Bramiinit papit
   Ksatirjat soturit
   Etc.

   Kristinuskossa on neljä puoluetta
   Kristus
   Paavali
   Pietari
   Apollos

   Pietari toi miekan ympärilekatuille. Paavali pakanoille.
   Kristus ja Apollos eivät tuoneet miekkaa, vaan opin siunatkaa vihollisianne ja tehkää hyvää pahoille.

   Pitääkö kaikkien olla sotureita ? Vaiko vain joka neljännen ammattisoturi.
   7000 - 8000 miestä vuodessa.
   140000 - 160000 parissa kymmenessä vuodessa. Ei riitä kun reservin pitää olla 250000 miestä?

   Eli 1/4 ei riitä vaan pitää olla 1/2 syntyneistä miehistä harjoitettu aseisiin.

   Porvaristo vai talonpojat?

  • Anonyymi

   Petri Paavolalle palautetta:

   Matt 10:34 "Älkää luulko, että minä olen tullut tuomaan maan päälle rauhaa. En minä ole tullut tuomaan rauhaa, vaan miekan.

   • Anonyymi

    Tässä myös asiaan liittyviä jakeita:

    Luuk 12:35 Jeesus sanoi opetuslapsille: "Kun lähetin teidät matkaan ilman kukkaroa, laukkua ja jalkineita, niin puuttuiko teiltä mitään?" "Ei mitään", he vastasivat.
    36 Silloin Jeesus sanoi: "Nyt on toisin. Jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa, samoin laukun. Jolla ei ole rahaa, myyköön viitan päältään ja ostakoon miekan.


  • Anonyymi

   Paavola on julkaissut tästä aiheesta pari epäraamatullista opetusta Youtubessa.

   Paavola vetää hihasta vanhan kikan väittämällä, että esivallan oikeus kantaa miekkaa olisi joku katolinen harhaoppi. Paavola ei voisi olla enempää väärässä. Paavali opetti Roomalaiskirjeessä, että esivalta saa kantaa lain miekkaa.

   Paavolan selityksissä hebrealaisista sanoista on myös ilmiselviä asiavirheitä.

   • Anonyymi

    Petri Paavolan aisapari Toni Torppa luulee, että hänellä on sellainen hengellinen sota-asu, että hän voi vain käskeä vaikka venäläistä sotilasta lähtemään pois, jos hänen perheensä joutuu uhkaavaan tilanteeseen. Ei Toni Torpalla eikä Saulus lähetys -lahkon seuraajilla ole mitään käskyvaltaa venäläisiin sotilaihin, jos he tulevat aseet tanassa heitä hakemaan.

    Monelle saululähetysläiselle voi tulla paha pettymys, kun huutavat Torpan oheiden mukaan käskyjä sotilaille, jotka viis veisaavat niistä ja hoitavat vain saamansa homman. Jumala varjelee vanhurkaat näinä vaikeina aikoina, mutta jumalattomat sauluslähetysläiset eivät saa varjellusta, jos venäläinen sotilas tulee polulla vastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Petri Paavolan aisapari Toni Torppa luulee, että hänellä on sellainen hengellinen sota-asu, että hän voi vain käskeä vaikka venäläistä sotilasta lähtemään pois, jos hänen perheensä joutuu uhkaavaan tilanteeseen. Ei Toni Torpalla eikä Saulus lähetys -lahkon seuraajilla ole mitään käskyvaltaa venäläisiin sotilaihin, jos he tulevat aseet tanassa heitä hakemaan.

    Monelle saululähetysläiselle voi tulla paha pettymys, kun huutavat Torpan oheiden mukaan käskyjä sotilaille, jotka viis veisaavat niistä ja hoitavat vain saamansa homman. Jumala varjelee vanhurkaat näinä vaikeina aikoina, mutta jumalattomat sauluslähetysläiset eivät saa varjellusta, jos venäläinen sotilas tulee polulla vastaan.

    "Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa." Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa, mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?" Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta." (Ap.t 19:13-16)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Saulus lähetyksessä on ilmiselvästi myös perussuomalaisten kannattajia.


  • Anonyymi

   P.P on taitava löytämään vikaa kaikesta ja kaikista. Mikään ei kelpaa. Jos on aina oikeassa ja tietää kaiken, niin hänen pitäisi myös neuvoa päättäjiä, viranomaisia, sotilasjohtoa sekä Supoa. Ei pidä unohtaa aatteellisia yhdistyksiä ja uskontoja. Hänen seulaansa ei läpäise kukaan, eikä saa armoa, kun kriitikkona on vauhdissa. Mutta itse loukkaantuu arvioinnista. Aika kummallista.

   • Anonyymi

    Itsestäsi kirjoitit: Sinähän olet vianetsijä ja veljieni syyttäjä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Itsestäsi kirjoitit: Sinähän olet vianetsijä ja veljieni syyttäjä.

    Paavolan nettisivut ovat kyllä täynnä toisten saarnaajien arvostelua. Hän on viimeksi haukkunut Päivi Räsäsen kannat homoseksuaalisuuden harjoittamisesta.


  • Anonyymi

   Onko niin että vain P.P saa esittää kritiikkiä? Muilla ei ole oikeutta siihen? Jos on kritisoitavaa, niin olkoot hiljaa?

   • Anonyymi

    Tällainen sensuuri on päällä mm. Uskonaskeleessa, joka on Paavolan lahkon "keskustelufoorumi".


  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   132
   2100
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   1515
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   56
   1022
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   357
   924
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   31
   845
  6. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   33
   834
  7. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   416
   831
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   477
   812
  9. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   791
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   694
  Aihe