Vihervassareiden hallitsema yhteiskunta

Täällä on useaan otteeseen kysytty että millainen olisi sellainen yhteiskunta, jota aitolaiset hallitsisivat. Eli heillä olisi 101 kansanedustajaa. Millainen olisi hallintorakenne? Ketkä hyötyisivät ja ketkä joutuisivat pulaan? No, tähän ei ole koskaan saatu kunnon vastausta.

No pitää sitten kysyä toisinpäin. Millainen olisi teidän mielestänne sellainen yhteiskunta, jota vihervassarit hallitsisivat? Miten se olisi parempia / huonompi kuin nykyinen? Ketkä hyötyisivät? Ketkä eivät? Vietäisiinkö joku porukka mahdollisesti jopa vankilaan tai keskitysleirille?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös tämä hallitus aika vihervassari hallitus ole?

      • Ei ole kun sillä vas virh ei ole kaksistaan enememmistöä eduskunnassa. Ei löydy 101 paikkaa.


      • Anonyymi
        Mistänäitäoikeintulee kirjoitti:

        Ei ole kun sillä vas virh ei ole kaksistaan enememmistöä eduskunnassa. Ei löydy 101 paikkaa.

        sdp on samaa ryhmää myös nykyään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        sdp on samaa ryhmää myös nykyään.

        SDP:ssä on paljon oikeistolaisesti ajattelevaa porukkaa. Joku Paavo Lipponen on paljon kovempi porvari kuin Sirpa Pietikäinen. Tosin nyt Marinin kaudella SDP on siirtynyt vasemmalle.

        Silti puolueessa on edelleen markkinatalouden säännöt tuntevia. Se tietää että jonkun on leivottava kakku ennen kuin sitä voi jakaa ja että kakun leipojia pitää kohdella reilusti. Heille kakusta kuuluu suurempi osuus kuin vapaamatkustajille.


    • Anonyymi

      Jo pelkästtään sanan 'vihervassari' paljastaa sinut sellaiseksi, ettei sinun kanssa kannatta asenteellisuutesi takia keskustella yhtään mistään!

      Olen vapaamielinen porvari, joka on vain kerran äänestänyt demaria (enkä ole edes harkinnut vihreiden äänestämistä!), vaikka olen äänestänyt yli 50 vuoden ajan joka ikisessä vaalissa,, kun vaan Suomessa olen ollut.

      Oletko muuten koskaan miettinyt, mitä tuo asenteellisuutesi paljastaa analyyttisestä tasostasi...

      • Vai että olet vapaamielinen porvari, joka kannattaa aborttikieltoa ja kavahtaa homoja? Niin ja olet sitä mieltä että vihervassarin kanssa ei kannata keskustella? No siinäpä loistava näyttö sinun käsityksestä sananvapaudesta, kun osan jengin kanssa ei kannata edes keskustella.


      • Anonyymi
        Mistänäitäoikeintulee kirjoitti:

        Vai että olet vapaamielinen porvari, joka kannattaa aborttikieltoa ja kavahtaa homoja? Niin ja olet sitä mieltä että vihervassarin kanssa ei kannata keskustella? No siinäpä loistava näyttö sinun käsityksestä sananvapaudesta, kun osan jengin kanssa ei kannata edes keskustella.

        Missä kaveri sanoo vastustavansa aborttia tai homoja? Sinulla on ikävä taipumus pistää mielipiteitä toisten suuhun ja sen jälkeen haukkua heidät niistä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Missä kaveri sanoo vastustavansa aborttia tai homoja? Sinulla on ikävä taipumus pistää mielipiteitä toisten suuhun ja sen jälkeen haukkua heidät niistä.

        Minä kysyin sitä häneltä, en sinulta. Niin ja jos et huomannut niin lauseiden perässä oli kysymysmerkki. Eli tämä ?-merkki. Se tarkoittaa kysymistä. Siinä siis kysytään että mitä mieltä asiasta ollaan. Näin ollen sinulla on ikävä taipumus pistää mielipiteitä toisen suuhun ja haukkua heidät niistä.


    • Eikös täällä ole monta kertaa todettu että kristittyjen vainot ovat alkamassa. Varmaan tuollainen vihervassari enemmistöinen hallitus olisi aitolaisen "märkä uni". Olisihan se tae heidän mukaan sille, että kohta alkaa aitolaisten vieminen piikkilanka-aidan taakse.

      Voisi jopa kuvitella, että osa aitolaisista äänestäisi vihreitä tai vasemmistoliittoa vain siksi, että tuo vainon aika vihdoinkin heille alkaisi. Sitähän he ovat pitkään odottaneet. Se olis myös selvä merkki palvotusta "taivaallisesta tulemisesta"...

      • Anonyymi

        Aitolaisten maailmakuva on vähän hämärä. Odotetaan lopun merkkejä, jotta ne kertoisivat "toisesta tulemisesta" mutta sitten kuitenkin vastustetaan henkeen ja vereen näitä "merkkejä". Ihan sama kuin yrittäisi ajaa autolla eteenpäin pakki päällä.


    • Anonyymi

      Kuinkahan paljon niitä aitolaisia on loppujen lopuksi Suomessa. Luulenpa että aika vähän. Suurimmaksi osaksi on muita kristittyjä. Joskus vaikuttaa, että tällä palstalla se on ateismin vastakohta.

      • Onneksi heitä on vähän. Mutta kun tätä palstaa katsoo niin he kuvittelevat johtavansa koko Suomea.


    • Anonyymi

      Sitä se teettää kun politiikka ja uskonto sotketaan toisiinsa.

    • Anonyymi

      Tässä hahmotelmaa, kauhukuvaa; miten paljon on jo toteutunut?

      Media otettu haltuun ja se suoltaa homottamista, ilmastovalhetta, evokkiuskontoa, 'kestävää kehitystä', suomalaisuuden tuhoamista, rajojen avaamista, globalismia, agendaa 21 ja 2030.

      Perheet hajotettu; puolisoiden erillään asumista ja eroamista tuettu kansalaisten yhteisin varoin, lasten muuttamista kotoa puolikypsinä rahallisesti tuettu, vaimot ja yksinhuoltajat töissä, miehet maksamassa elatusrahaa, lapset vieraalla päivähoidossa.

      Päiväkodista alakoulun kautta yliopistoon asti lapset opetettu uskomaan viherpuna-aate kaikkine vääristymineen.

      Kristinuskon varjolla miehitetty kirkon hillotolpat viherpunaisilla, mainostetaan uutta uskontoa marsseilla ja mediassa: naispapittaret, homottamisen aktiivinen kannattaminen, Raamatun kyseenalaistaminen, idän pakanauskontojen ihannointi, satanismi.

      Maaseudulla asuminen tehty vaikeaksi: tiestöjä ei ylläpidetä, polttoaine maksaa yhä enemmän, palvelut viety pois, maanviljelijöiden pilkkaaminen ja syyllistäminen.

      Demokraattisen tasavallan tilalle luotu ulkoapäin ohjattu tyrannia, jonka päämäärä on maan tuhoaminen uutta maailmanjärjestystä varten. Maailmanhallinto ja maailmanhallitsija on ottamassa vallan. Sitä ennen täytyy tehdä kaaos. Se saavutetaan lääketieteellisin keinoin, sodilla, pakotteilla, rajoituksilla, nälänhädällä, taudeilla, kansanryhmien lietsomisella toisiaan vastaan.

      Valvonta laajennettu ja tarkennettu niin, ettei kukaan voi enää tehdä mitään salaa. Urkkimiskoneisto asennettu.

      Lentoliikenne ja matkailu lähes lopetettu, paitsi kansainvaelluksen merkeissä ja eliitin kokoustamisen.

      Yksityisautoilu lakkautettu.

      Yksityisomistaminen lakkautettu.

      Lanseerattu se merkki, jotta saataisiin mahdollisimman moni mukaan helvettiin.

      Pahuudesta on tehty pakollista ja hyvyydestä rikos.

      • Siis täsmennyt nyt tarkemmin että mistä nyky-yhteiskunnan "pahoista teoista" on tehty pakollist ja mistä nyky-yhteiskunnan "hyvistä teoista" on tehty rikollista?


      • Anonyymi
        Mistänäitäoikeintulee kirjoitti:

        Siis täsmennyt nyt tarkemmin että mistä nyky-yhteiskunnan "pahoista teoista" on tehty pakollist ja mistä nyky-yhteiskunnan "hyvistä teoista" on tehty rikollista?

        Tässä hahmotelmaa, kauhukuvaa; miten paljon on jo toteutunut?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tässä hahmotelmaa, kauhukuvaa; miten paljon on jo toteutunut?

        No kerro mitä on toteutunut? Ynnä edelleen olisi hyvä tietää että mistä nyky-yhteiskunnan "pahoista teoista" on tehty pakollista ja mistä nyky-yhteiskunnan "hyvistä teoista" on tehty rikollista siellä vassarivihreiden hallitsemassa yhteiskunnassa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe