Voiko Ukrainan sota loppua muuten kuin kukistamalla Venäjä totaalisesti?

Anonyymi

Ukrainan valtion säilymisen edellytys on riippumaton itsenäisyys ilman minkäänlaisia sitoomuksia ja liittolaisuuksia Venäjän kanssa.

20

162

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjästä voi lohkaista vielä muutaman itsenäiseksi kelpaavan alueen, kuten Tatarstan ja Baskiria.

   • Anonyymi

   • ja Kamtsatka!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ei tyhmempi idea. Silloin tulisi vapaa lehdistö sekä saisivat ajatella itse ilman Puten vainoa niiden lätissä ja röhkiä itse mitä haluavat


  • Anonyymi

   Joko koko Ukraina tai ainakin isot itäiset osat liitettään Venäjään. Tosin sama tapahtunee aikanaan Moldovalle ja Transnitsrian alueelle.
   Länsi, etupäässä USA, ruokkii Ukrainaa aseilla oman aikansa mutta kun siellä alkaa kuolla myös siviilejä sadoin tuhansin, päätetään että homman pitää loppua, istutetaan Ukraina neuvottelupöytään ja sanellaan Ukrainalle myös Venäjän hyväksymät rauhanehdot joissa Ukraina joko kokonaan mutta vähintään itäinen Ukraina liitetään Venäjään ja se tynkäUkraina saa jäädä omilleen.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Venäjä aloitti sodan, vastaan omaa perustuslakiaan ja lakkasi kunnioittamasta kaikkia kansainvälisiä sopimuksia. Sillä on hirveä hinku tuhota itsensä. Tuollaista toimintaa ei nykymaailman aikaan voida suvaita, se on keskiaikaista. Mitä se porukka oikein kuvittelee saavansa aikaan? Ukraina on itsenäinen maa, joka ei halua kuulua Venäjään. Enempää kuin muutkaan naapurimaat. Kauanko Venäjä luulee pystyvänsä pitämään kasassa kapinalliset rajamaansa? Millä hinnalla? Tapettavat miehet kerta kaikkiaan loppuvat.


  • Anonyymi

   Venäjä tullaan jakamaan muun maailman kesken tietyn matematiikan kautta. Karjala tietysti Suomelle. Kiina haluaa oman nurkkansa. Suurin osa tullaan julistamaan maailman yhteiseksi luonnonsuojelualueeksi. Moskovasta (suuren remontin jälkeen) tullaan tekemään maailman yhteinen yliopistokaupunki. Pietarista tehdään niin ikään maailman yhteinen luonnontieteen tutkimuskeskus. Niin ja viimeiset mahdolliset venäläiset steriloidaan.

   • Anonyymi

    Karjalasta on tehtävä oma valtionsa eli puskuri Suomen ja tynkä-Venäjän (Moskova-Pietari alue) välille.


  • Anonyymi

   Venäjälle ei pitäisi antaa aariakaan Ukrainasta. Krimikin pitää ottaa pois. Jos sotimalla annetaan alueita, niin ne jatkavat toimintaansa aina. Venäjähän sotii juuri öljy-ja kaasutuloillaan, ei niistä tavalliset venäläiset hyödy yhtään. Jokainen tulo energiasta menee sotakassaan jatkossakin. Lännen vain pitäisi ryhdistäytyä ja päättää menne mukaan toimintaan, jos Venäjä uskaltaisi hyökätä muualle, niin Venäjä pitäisi panna lännen toimesta paskaksi kokonaan.

   • Anonyymi

    Nähdäkseni ei tarvitse antaa kykenee näköjään itse ottamaan ja pitämään. Tuskin tarvii öljy/kaasutulojaan voidaksaan sotaansa jatkaa Tuon verran mitä venäjällä on joukkoja Ukrainassa harjoittelee normaalistikkin sotaa venäjällä oli tätä Ukrainan tapausta olemassa taikka ei. Eli voivat pitää tästä eteenpäin ikuisuuteen sotaharjoituksensa tuolla Ukrainassa.

    Saatana2 koelaukaisunkin tekivät. Tuota en ymmärrä mikseivät tuotakin koelaukaisua tehneet Ukrainan pääkaupunkiin...siinähän huvi ja hyöty olisi yhdistynyt. Tuota se on kun on varaa tuhlata eikä tarvi resursseja tehokkaasti käyttää.


   • Anonyymi

    Ukrainan pitäisi hajottaa silta Venäjältä Krimille. Sillä on siihen täysi oikeus.


  • Anonyymi

   Ammattisotilaiden määrä vähentyy ja enemmän ja enemmän varusmiehiä kuolee. Uusia ammiksia jopa vartiokaarteista, joita joku 0,5m, kai, ja kalustoa on mennyt enemmän kuin Suomella on, että kyllä se siitä hiljalleen; se on ollut jo selviö, mutta Putin yksin päättää, että nyt voi vain toivoa, että joukkojen vähentyessä ja häviön ollessa varma, Putin tekee itsarin. Näyttää tosin siltä, että jos Syksyyn mennessä ei ole homma hanskassa, Putin käyttää jopa Saatana 2:sta, jos tarpeen, mutta eiköhän me nähdä Ukrainan jakaantuminen, kuten Euroopassa on tapahtunut useita kertoja.

   Sitten on siistiä nähdä Suomi Natossa, ja homma on siinä; kaikki niin kuin kuuluu (Suomen liittyminen Natoon tosin tapahtui ei-solidaarisesti, mutta hyvä että saadaan ääliöt Natoon ja EU:n näinkin).

   Nyt vain on muodollisuus tappaa ihmisiä Ukrainassa ensin, kun maan laki niin edellyttää; Suomestakaan en pääse pois, vaan oltava tällä pommien seassa, sit evakuoiden, sit Ruotsiin, mutta Putinia ei kiinnosta Suomen valtaaminen, joka muutenkin onnistuu vain tappamalla koko kansa, ja sitten ongelma on Ruotsin kanssa, ja seuraavaksi Norjan.

   Polittiisesti, Ukraina on puoliksi venäläinen, että Ukrainan jakautuminen on polittisesti positiivista, jota vastaan Ukraina nimenä ja maa-alana ei osaa hyväksyä - tarina joka toistaa itseään kaikkialla maailmassa; varsinkin Euroopassa. Putin haluaa littää imperiumiinsa kyseiset venäläiset alueet ja tukea niiden maiden venäläisiä.

   Suomi ei ole missään vaiheessa näyttänyt kuuluvan kuvioon, kuin joskus paljon myöhemmin. Ei Putinin pääongelma ole Nato, eikä riittänyt Ukrainan ei-Nato Putinille. Hänen konsepti on päivänselvä, ja siihen kuuluu neuvostoliitto ja venäjämieliset.

  • Anonyymi

   Venäjän tuleva häviö mahdollistaa sen orjuuttamien kansojen vapautumisen ja todellisen kehityksen alkamisen niissä.

  • Anonyymi

   Ukrainan ja venäjän presidentit pitävät medialle sotaa yllä niin kauvan kun on tarpeellista että saadaan leivottua siitä isompi sota. Herätkää jo, suomalaisia manipuloidaan eturintamaan.

   • Anonyymi

    Hahah, oliko kaali käynyttä? Hahah.


  • Anonyymi

   Ei voi. Moskova on pommitettava maan tasalle, hävitettävä tyystin.

  • Anonyymi

   Voi hyvinkin mikäli se MOLOdyrin 🤡 Zelenskyi.. nostaa tassut pystyyn ja lähtee Hollywoodiin näyttelijäksi...lahjoja ja kykyä hänellä kyllä siihen olisi..

   • Anonyymi

    Putin vastaavasti Haagiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Putin vastaavasti Haagiin.

    deputinisaatio on välttämätön


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   5981
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3749
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   1738
  4. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   243
   1653
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   331
   1250
  6. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   1030
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   70
   983
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   34
   887
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   59
   850
  Aihe