Voiko Ukrainan sota loppua muuten kuin kukistamalla Venäjä totaalisesti?

Anonyymi

Ukrainan valtion säilymisen edellytys on riippumaton itsenäisyys ilman minkäänlaisia sitoomuksia ja liittolaisuuksia Venäjän kanssa.

21

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjästä voi lohkaista vielä muutaman itsenäiseksi kelpaavan alueen, kuten Tatarstan ja Baskiria.

      • Anonyymi

      • ja Kamtsatka!


      • Anonyymi

        Ei tyhmempi idea. Silloin tulisi vapaa lehdistö sekä saisivat ajatella itse ilman Puten vainoa niiden lätissä ja röhkiä itse mitä haluavat


    • Anonyymi

      Joko koko Ukraina tai ainakin isot itäiset osat liitettään Venäjään. Tosin sama tapahtunee aikanaan Moldovalle ja Transnitsrian alueelle.
      Länsi, etupäässä USA, ruokkii Ukrainaa aseilla oman aikansa mutta kun siellä alkaa kuolla myös siviilejä sadoin tuhansin, päätetään että homman pitää loppua, istutetaan Ukraina neuvottelupöytään ja sanellaan Ukrainalle myös Venäjän hyväksymät rauhanehdot joissa Ukraina joko kokonaan mutta vähintään itäinen Ukraina liitetään Venäjään ja se tynkäUkraina saa jäädä omilleen.

      • Anonyymi

        Venäjä aloitti sodan, vastaan omaa perustuslakiaan ja lakkasi kunnioittamasta kaikkia kansainvälisiä sopimuksia. Sillä on hirveä hinku tuhota itsensä. Tuollaista toimintaa ei nykymaailman aikaan voida suvaita, se on keskiaikaista. Mitä se porukka oikein kuvittelee saavansa aikaan? Ukraina on itsenäinen maa, joka ei halua kuulua Venäjään. Enempää kuin muutkaan naapurimaat. Kauanko Venäjä luulee pystyvänsä pitämään kasassa kapinalliset rajamaansa? Millä hinnalla? Tapettavat miehet kerta kaikkiaan loppuvat.


    • Anonyymi

      Venäjä tullaan jakamaan muun maailman kesken tietyn matematiikan kautta. Karjala tietysti Suomelle. Kiina haluaa oman nurkkansa. Suurin osa tullaan julistamaan maailman yhteiseksi luonnonsuojelualueeksi. Moskovasta (suuren remontin jälkeen) tullaan tekemään maailman yhteinen yliopistokaupunki. Pietarista tehdään niin ikään maailman yhteinen luonnontieteen tutkimuskeskus. Niin ja viimeiset mahdolliset venäläiset steriloidaan.

      • Anonyymi

        Karjalasta on tehtävä oma valtionsa eli puskuri Suomen ja tynkä-Venäjän (Moskova-Pietari alue) välille.


    • Anonyymi

      Venäjälle ei pitäisi antaa aariakaan Ukrainasta. Krimikin pitää ottaa pois. Jos sotimalla annetaan alueita, niin ne jatkavat toimintaansa aina. Venäjähän sotii juuri öljy-ja kaasutuloillaan, ei niistä tavalliset venäläiset hyödy yhtään. Jokainen tulo energiasta menee sotakassaan jatkossakin. Lännen vain pitäisi ryhdistäytyä ja päättää menne mukaan toimintaan, jos Venäjä uskaltaisi hyökätä muualle, niin Venäjä pitäisi panna lännen toimesta paskaksi kokonaan.

      • Anonyymi

        Nähdäkseni ei tarvitse antaa kykenee näköjään itse ottamaan ja pitämään. Tuskin tarvii öljy/kaasutulojaan voidaksaan sotaansa jatkaa Tuon verran mitä venäjällä on joukkoja Ukrainassa harjoittelee normaalistikkin sotaa venäjällä oli tätä Ukrainan tapausta olemassa taikka ei. Eli voivat pitää tästä eteenpäin ikuisuuteen sotaharjoituksensa tuolla Ukrainassa.

        Saatana2 koelaukaisunkin tekivät. Tuota en ymmärrä mikseivät tuotakin koelaukaisua tehneet Ukrainan pääkaupunkiin...siinähän huvi ja hyöty olisi yhdistynyt. Tuota se on kun on varaa tuhlata eikä tarvi resursseja tehokkaasti käyttää.


      • Anonyymi

        Ukrainan pitäisi hajottaa silta Venäjältä Krimille. Sillä on siihen täysi oikeus.


    • Anonyymi

      Ammattisotilaiden määrä vähentyy ja enemmän ja enemmän varusmiehiä kuolee. Uusia ammiksia jopa vartiokaarteista, joita joku 0,5m, kai, ja kalustoa on mennyt enemmän kuin Suomella on, että kyllä se siitä hiljalleen; se on ollut jo selviö, mutta Putin yksin päättää, että nyt voi vain toivoa, että joukkojen vähentyessä ja häviön ollessa varma, Putin tekee itsarin. Näyttää tosin siltä, että jos Syksyyn mennessä ei ole homma hanskassa, Putin käyttää jopa Saatana 2:sta, jos tarpeen, mutta eiköhän me nähdä Ukrainan jakaantuminen, kuten Euroopassa on tapahtunut useita kertoja.

      Sitten on siistiä nähdä Suomi Natossa, ja homma on siinä; kaikki niin kuin kuuluu (Suomen liittyminen Natoon tosin tapahtui ei-solidaarisesti, mutta hyvä että saadaan ääliöt Natoon ja EU:n näinkin).

      Nyt vain on muodollisuus tappaa ihmisiä Ukrainassa ensin, kun maan laki niin edellyttää; Suomestakaan en pääse pois, vaan oltava tällä pommien seassa, sit evakuoiden, sit Ruotsiin, mutta Putinia ei kiinnosta Suomen valtaaminen, joka muutenkin onnistuu vain tappamalla koko kansa, ja sitten ongelma on Ruotsin kanssa, ja seuraavaksi Norjan.

      Polittiisesti, Ukraina on puoliksi venäläinen, että Ukrainan jakautuminen on polittisesti positiivista, jota vastaan Ukraina nimenä ja maa-alana ei osaa hyväksyä - tarina joka toistaa itseään kaikkialla maailmassa; varsinkin Euroopassa. Putin haluaa littää imperiumiinsa kyseiset venäläiset alueet ja tukea niiden maiden venäläisiä.

      Suomi ei ole missään vaiheessa näyttänyt kuuluvan kuvioon, kuin joskus paljon myöhemmin. Ei Putinin pääongelma ole Nato, eikä riittänyt Ukrainan ei-Nato Putinille. Hänen konsepti on päivänselvä, ja siihen kuuluu neuvostoliitto ja venäjämieliset.

    • Anonyymi

      Venäjän tuleva häviö mahdollistaa sen orjuuttamien kansojen vapautumisen ja todellisen kehityksen alkamisen niissä.

    • Anonyymi

      Ukrainan ja venäjän presidentit pitävät medialle sotaa yllä niin kauvan kun on tarpeellista että saadaan leivottua siitä isompi sota. Herätkää jo, suomalaisia manipuloidaan eturintamaan.

      • Anonyymi

        Hahah, oliko kaali käynyttä? Hahah.


    • Anonyymi

      Ei voi. Moskova on pommitettava maan tasalle, hävitettävä tyystin.

    • Anonyymi

      Voi hyvinkin mikäli se MOLOdyrin 🤡 Zelenskyi.. nostaa tassut pystyyn ja lähtee Hollywoodiin näyttelijäksi...lahjoja ja kykyä hänellä kyllä siihen olisi..

      • Anonyymi

        Putin vastaavasti Haagiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putin vastaavasti Haagiin.

        deputinisaatio on välttämätön


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      397
      4022
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      218
      1994
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1500
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1335
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      973
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      937
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe