Meille valehdeltiin EUn turvatakuista

Anonyymi

Ensin meille yritettiin selittää että NATOa ei tarvita koska meillä on EUn turvatakuut. Olisihan meidän silloinkin pitänyt lähettää joukkoja Baltiaan ja osallistua ilmavalvontaan. Onko meille siis tahallaan valehdeltu joistain EUn turvatakuista kun kerran nyt uutisoidaan uutisena että NATOon liittyessämme joutuisimme todennäköisesti osallistumaan joukkojen lähettämiseen ja ilmavalvontaan Baltiassa. Emme siis olisikaan saaneet apua pelkästään kuulumalla EUhun kun kerran nyt pelotellaan että : "Nato-jäsenyys tarkoittaisi Suomelle todennäköisesti joukkojen lähettämistä Baltiaan sekä ilmavalvontaan osallistumista " kuten YLE uutiset tänään uutisoi.

10

128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Meille valehdeltiin EUn turvatakuista". Eikä teille ole kerrottu kaikkea teidän vainorahaisuutenne taustoistakaan.

  • Anonyymi

   Johannes Koskinenkin yrittää puolustaa Tuomiojaa. Tämä besser visseri jakoi lainvastaisesti suklaa sikareita lapsensa syntyessä vaikka oli itse oikeusministeri. Juuri Tämänlainen toiminta osoittaa selkärangattomasta moraalin löyhyydestä. Kohta hän varmaan puolustelee Anna Kontulan mielipiteitä sillä "kaikkihan me ollaan punikkeja".

  • Anonyymi

   Meille valehdeltiin aika paljosta muustakin EU äänestyksessä. Jos kansa olisi tiennyt että kaikki lakimme säädetään jatkossa Brysselissä ja valuttakin vaihdetaan, puhumattakaan siitä ettemme voi päättää rajavalvonnastamme ja rahatkin viedään eteläeuroopan turistikohteiden ylläpitoon. Kuinkahan moni olisi silloin äänestänyt puolesta. Mutta kun ei meille kerrottua, asia myytiin matkustamisen helppoudella ja sehän kansalle riittikin.

  • Anonyymi

   Tiltuille on valehdeltu syntymästä lähtien että hänen isänsä on Putin, tosin keinohedelmöitetty tietenkin Pietarin Savuskininkadun apteekin takahuoneessa.

   Ei ihme että EU ja NATO ja Ukraina ja turvatakuut ja kaikki muutkin asiat tuntuvat liian vaikeilta....koska iskä on Venäjän pomo.

  • Anonyymi

   42.7 Artikkeli voidaan heittää romukoppaan.

   • Anonyymi

    Kaikki normaalijärjellä varustetut tajunnee, että EU:lla ei ole sotilaallista voimaa. EU:n sotilaallinen voima on Nato. EU on talousliitto.


  • Anonyymi

   Ja Varsovan liitto viralliselta nimeltään Sopimus ystävyydestä, yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta oli jo nimenä kuin repäisty Misha karhun epäonnistuneista seikkailusta lännen ihmeellisessä maailmassa.

   Tiltut luulevat että se on vielä olemassa.

  • Anonyymi

   Tiltu unohtaa nyt, että EU:n turvatakuulauseke on ihan validi ja että sitä on myös käytetty.

   Ranska pyysi sen perusteella apua EU-mailta kun siihen kohdistui terrorihyökkäys ja sai apua. Niin saa Suomikin (EU:n Nato mailta) jos Venäjä kohdistaa sotilaallista voimaa tai muuta uhkaa Suomea vastaan.

   Toivo ja kuvittele Tiltu ihan mitä haluat, ja voit vaikka uskoa niihin kuvitelmiisi jos se helpottaa pahaa oloa - ole hyvä.

  • Anonyymi

   Ei teille ole valehdeltu. Olette vain uskonut ihmisiä, joilla ei ole tietoa. Johan nyt maalaisjärkikin sanoo, ettei EU:lla voi olla sotilaallisia turvatakuita, kun sillä ei ole yhteistä puolustuspolitiikkaakaan. Suurin osa EU-maista on jo Nato-maita. Eikä päällekkäisiä järjestelyjä rakenneta Suomen, Ruotsin ja Irlannin vuoksi, jotka voivat liittyä Natoon.:)

  • Anonyymi

   Tiltut on kuunnelleet liikaa Bätmännin edullisia kasetteja joita myydään MV-lehden kautta.
   Kun ostat meiltä tuet Venäjää.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   370
   2731
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1655
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   705
   1615
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1114
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   815
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   774
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   655
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   45
   649
  Aihe