Putlerilla ei asiaa taivaaseen

Anonyymi

Putin meni pääsiäiskirkkoon Venäjän tehtyä ohjusiskun Odessaan. Patriarkka Kirillin ilmoitettua "Kristus on noussut ylös" Putin vastasi "totisesti hän on ylösnoussut".

Ukrainan presidentti totesi Twitterissä: "Hyvää pääsiäistä, herra Putin. Taivas ei ikinä ota sinua vastaan."

Otetaanko Putin taivaassa vastaan, kun hänestä aika jättää?

6

156

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hän meni kirkkoon sytyttääkseen tuohuksen menehtyneiden muistolle ja te ette halua hyväksyä sitäkään.

  • Anonyymi

   Murhahenkiset eivät peri taivastenvaltakuntaa. Ulos vaan !

  • Anonyymi

   Me emme voi tuomita Putinia vielä taivaspaikan suhteen, vaikka aika hankalalta tilanne hänen osaltaan näyttää. Hän on samassa veneessä harhaoppisten kanssa, jotka kuvittelevat että heidän uskonnolliset mielipiteet ja asenteet heidän pelastaa.

   Putinissa näemme tavallaan harhaopin vaarallisuuden. Se on muotouskonnollista eikä ole yhteydessä todelliseen elämään.

   Juuri siksi ns. hurmahenget eivät ole niin vaarallisia vaikka niissäkään ei aina mennä jokaisen sanan pilkun mukaan, niin kuitenkin ne pyrkivät Jumalan yhteyteen eikä saatanan vääristelemään uskonnollisuuteen.

  • Anonyymi

   Jos Putin olisi ollut toisenlaisessa kokouksessa, sellaisessa missä olisi hurmahenkiä, joissa henget eivät ehkä kaikki olisi olleet raamatullisia, olisi puhuttu kielillä ja kaatuiltu, niin tuskin sellainen mies olisi sodassa koko maailmaa vastaan. Ei voisi olla kun esittäisi että Jumalan Henki on hänessä. Ei silloin voi sotia käydä vaikka vähän väärääkin henkeä olisi mukana.

   Juuri tämän vuoksi teologinen uskonnollisuus on vaarallista. Maailman tämän hetken suurin murhamies voi sen omia itselleen muitta mutkitta.

   • Anonyymi

    Kyllä putinin joukossa kaadutaan ja puhutaan kielillä. Kun ihminen kohtaa kuoleman - hän huutaa kansallisuudesta välittämättä, aina äitiä.
    Atistisessa maailmassa kaadutaan myös - kun huumesodat kaataa- Myös ihmiskauppa kaataa orjuuteen haettuja ihmisparkoja ateistien pojettavaksi ja se on yleensä ateistisen maan tapa.
    Varokaa vain, kun nauraen kuljette maailmassa ja alla on vieras mopo - että se voi olla varastettua tavaraa. Sinun kaatamnasi olet yhtä syyllinen.
    Eli yhteinen nimittäjä valheen kieli - panorakkausvalhetta - väärä siemen - lihan himo ja kaadettu orja.
    _Varmaan ateistisessa maailmassa monet kantavat pierullisen pyhäkehää päänsäpäällä, että emme ole kuin nuo uskovat kokouksissa - jossa "kaadetaan" heidän mielissään


  • Anonyymi

   Putin on täydellisessä farisealaisessa uskossa. Siinä jossa kaikki on vain siten kuten se selitetään. Jossa voi olla tiukkoja lakeja ja säännöksiä sekä muotouskollisuutta, mutta ihminen on sisältä silkkaa mätää. Ei se ole mikään Putinin etuoikeus, vaan sitä meillä on aivan kotikutoisesti. Yhteiskunta vain suojelee siten ettei se pääse kovin pahasti rikollisuuden puolelle sortamaan ihmisarvoja.

   Mitään sotaa ei nyt olisi jos Putin olisi hurmahengen vallassa. Jotain muita kummia juttuja voisi olla, mutta sotaa ei aivan varmasti olisi syntynyt. Jotkut pahvipäät vain pähkäilisi että onko tuo oikea henki vai ei ja tietenkin hurmahengen pitää käyttäytyä fiksusti. Ei hän voi heti kaatokouksen jälkeen lähteä tekemään kansanmurhaa. Mutta kiihkomielinen fariseus lakikiihkossaan voi. Niinhän fariseukset tappoivat Jeesuksen, vaikka heillä oli kaikki Tooran kirjoitukset. Joskin siinä Toorassa luki, että sapattirikkomuksesta voi tappaa. Ja niin he pyrkivät toimimaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2567
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   220
   1988
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   47
   1080
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   93
   1067
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   352
   1019
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   928
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   50
   727
  8. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   717
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   36
   703
  Aihe