Pitäähän se jotakin keksiä, uusi korona-aalto toukokuussa

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/9088555b-9931-4970-8a83-ea34c0bf35d5
"Uusi kova korona-aalto vielä toukokuussa? – Neljänsien rokotteiden tarve puntarissa.
Ruotsin kansanterveysvirasto on esitellyt skenaarion, jossa toukokuun puolessa välissä koronatartunnoissa nähdään uusi huippu.
Koronatartunnat lähtevät jälleen kasvuun ja huippu tavoitetaan Ruotsissa toukokuun puolen välin tienoilla."

Kyllä varmasti media alkaa toitottamaan jokun ajan kuluttua vaikkapa viikko maskisuositusten poiston jälkeen, että on koronatartunnat lähteneet taas kasvuun ja vahvasti suosittavat neljättä rokotekertaa.
Saadaan samalla thl:lle ihmettelemistä yhtä äkkisesti ennennäkemättömistä kuolinluvuista, joista äsken uutisoitiin ja sitä thl:ssä ihmeteltiin.

"https://img.ilcdn.fi/7A1Hz-2yWkuwXecnNLBJwyvv71Q=/full-fit-in/612x0/img-s3.ilcdn.fi/0f8476651244c06daf428858a4c882d586077ae3b767acb8c4c5b6dc44390530.jpg

Miksi kuvassa olevalla tyypillä on kaikki laastarit paikallaan, eikö ole tajunut, ettei niitä laastareita tarvi siinä pitää, vai onko ottanut neljä rokotetta samalla kertaa, jollei, niin 1,5 vuotta vanhoja laastareita pitää edelleen paikallaan, eikö rokotus pisteesäkään ole neuvottu, ettei laastaria tarvi pitää vuositolkulla, epähygieenistä tuolainen, kerää likaa ja bakteereita laastarin alle.

5

142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin juu, täytyyhän kansaa pitää paniikissa, että sitten jos venäjä hyökkää, niin voi siirtyä tästä korona vouhotuksesta sota uutisiin, että nyt on venäjä hyökännyt maahan, pitäähän sitä kansaa pitää epämukavien uutisten varjossa, ettei elämä enää koskaan palaa siihen, mitä se oli ennen koronaa.

  • Anonyymi

   THL mokasi kun veti pois maskisuosituksensa.

   Uskon että Vapun jälkee toukokuun puolessa välissä suomessakin huima tartunta piikki

   • Anonyymi

    Ei maskisuositusten poisto tarkoita, etteikö niitä voisi käyttää. kävin tänään apteekissa ja kaikilla näkemilläni asiakkailla oli maski. Myös ruokakaupassa suunnilleen puolet ihmisistä käytti maskia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei maskisuositusten poisto tarkoita, etteikö niitä voisi käyttää. kävin tänään apteekissa ja kaikilla näkemilläni asiakkailla oli maski. Myös ruokakaupassa suunnilleen puolet ihmisistä käytti maskia.

    Mutta bilettäjät ei käytä


  • Anonyymi

   Pitäähän ne todella toimivien rokokotteiden haitat tai teho jollain selvittää lampaille jotka kaiken paskan uskovat mitenkä nokipiimä jo keksi kertoa ennemmin että tulee rokotteita jotka toimivat myös muunnoksiin no ei näy eikä näkyvätkään toimi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   2497
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   366
   2148
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1499
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   123
   1248
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   879
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   807
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   220
   761
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   735
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   723
  Aihe