Kolmas maailmansota mahdollinen: Miksi Jumala ei tee mitään vai tekeekö.

Anonyymi

Näin uutisoitiin 26.4
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008774044.html

Aika synkäksi vetää tavallisen pulliaisen. Mikä meissä ihmisissä on vikana? Kukaan ei voi olla voittaja tälläisessä. Tulee mieleen Raamatusta kun profeetta Habakuk valitti tuntojaan Jumalalle omana aikanaan, miksi on väkivaltaa, sortoa, murhaa ja pahuutta. Miksi Jumala on hiljaa!
Jumala ei ole todellakaan ollut hiljaa. Yli 2000 vuoden takaa kuulemme Jeesuksen sanat ” tulette kuulemaan sanomia sodista”. Samaan aikaan Ilmestyskirjan ihmiskunnan loppua enteilevät ratsastajat niittävät satoaan ihmiskunnassa. Nämä pahaa enteilevät ratsumiehet, jotka ratsastivat eri värisillä hevosilla kuvaavat vakavia aikoja ihmiskunnan keskuudessa. Yhden hevosen ratsastajalle annettiin vapaus ottaa rauha maasta ja sotaa käytäisiin ihmiskunnan keskuudessa. Sitä seuraava ratsastajan kuvattiin tuovan pelon vanavedessä mukanaan nälän ja ahdingon. Tätä seuraisi sairaan värinen hevonen jolla ratsastaisi kuolema.
Nämä pelottavat ratsastajat olisivat liikkeellä ennen Jeesuksen tuloa vapauttamaan ihmiskunta kaikesta kauheudesta ja sekasorrosta, epäoikeudenmukaisuudesta, kaikesta hulluudesta jossa maailma NYT on.

Pian henkitaivaissa Jeesus Kristus antaa 4:jällä ilmansuunnalla olevien voimakkaiden enkeleiden päästää irti tuhon tuulet, jotka merkitsevät epäsuotuisia aikoja kaikille sellaisille ihmiskunnan yksilöille, jotka eivät ole saaneet otsaansa pelastuksen merkkiä.
On siksi surullista kun tajuaa, ettei edelleenkään enemmistö ihmiskunnasta halua etsiä Jumalan suojelua eikä ottaa vastaan Jeesuksen synnit sovittavaa uhria, joka annettiin 2000 vuotta sitten Golgatan rinteellä. Etsikko aika päättyy pian.
Nooan aika on meille varoittavana ennakkokuvana siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu takuu varmasti, sillä Jumala EI voi valehdella. Jos olet kristitty, silloin ehkä muistat Jeesuksen todenneen eräässä tilanteessa, että ”muistakaa Nooan päiviä”

Tilanne tämänpäivän maailmassa on täydellinen vastine ennen vedenpaisumusta eläneen väkivaltaisen sukupolven kanssa. Mikään
ei ole oikeastaan muuttunut. Aikakausi tietenkin on toinen, mutta ihmiset pohjimmiltaan ovat samanlaisia elivätpä he millä vuosisadalla tahansa.
Jumalan tuomion peruste tuottaa vedenpaisumus Nooan ajan ihmiskunnalle oli väkivalta ja välinpitämättömyys. Kukaan ei ottanut Nooan sanomaa vakavasti. Olihan se tietenkin erikoista, että joku alkaa rakentamaan kuivalle maalle isompaa laivaa kuin Titanic. Mitenkähän olisin itse suhtautunut Nooaan ja hänen perheeseensä, jotka 120 vuotta varoittivat silloisia kanssaihmisiään julistamalla Jumalan sanomaa samalla rakentaen ainoaa välinettä, joka takaisi pelastuksen kuivalle maalle. Taitaa Nooa saanut aikamoisen auringonpistoksen.... Ihmiset olivat omana etsikko aikanaan tuolloin enemmän keskittyneet arjen rutiinien pyörittämiseen kuin etsimään Jumalan läsnäoloa ja tuntemusta.

Sama tänään. Erään tutkimuksen mukaan Suomessa Jumalaan uskominen on vähentynyt dramaattisesti. Kirkot ovat tyhjillään, koska ovat pettyneet jatkuviin räikeisiin Jumalan sanan vastaisiin päätöksiin mm. vihkimällä avioliittoon samaa sukupuolta olevia pariskuntia. Jopa arvovaltaiset papit kyseenalaistavat aivan viime aikoina Raamstun kirjoitusten luotettavuuden ajallemme sopivana.
Aikamme ihmisiä ei kiinnosta hengellisyys. Raamattua ei lueta. Jumala on monille etäinen, ei todellinen. Useilla kristityksi itseään sanovilla on Raamatun mukaan jumalinen ulkokuori, mutta he osoittautuvat ”pettymykseksi” sen voimaan nähden. Tässä täydellinen Paavalin arvio aikamme nimikristityistä. Jumalan sana ei ole juurtunut syvälle näiden ihmisten sydämmiin jotta se antaisi heille voimaa toimia, tehdä muutoksia elämässään puhdistautuen kaikesta likaisuudesta. Heiltä puuttuu myös innokkuus hedelmälliseen evankelioimiseen, joka on erittäin tärkeä juuri NYT näinä kuohuvan levottomina aikoina. Jeesus sanoi huolestuneena kerran, löytäneekö hän uskoa maan päältä kun hän saapuu kuin varas yöllä. Tällähetkellä näyttää huonolta.

Tämän aikakauden etsikkoaika päättyy pian. Maailma on muuttunut dramaattisesti. Jeesus kertoi aikakautemme lopun tunnusmerkit Matteuksen luvussa 24. Lue tämä luku heti kun ehdit. Rukoile että Jumala herättäisi sinussa halun löytää hänet. Sinulla on Raamattu. Sieltä löydät rakas lähimmäinen kaiken sen tiedon, jota tietämättäsi tarvitset, jotta voit saada Jumalan hyväksynnän. Hänellä on oikeus luojanasi odottaa sinun tekevän rakkaudesta häntä kohtaan oman osasi. Jumala on armollinen. Hän ei muistele millainen jukuripää olet ollut aikaisemmin kun teet nyt tarvittavat muutokset elämässäsi. Sinun täytyy ne tehdä. Hanki tietoa nyt Jumalan sanasta. Etsi Jumalaa vielä kun hänet voidaan löytää. Rukoile. Tee tarvittavat korjausliikkeet elämäntavassasi. Pystyt siihen parhaan ystäväsi, ikuisen Jumalan tuen ja pyhän hengen avulla. Jos toimit nyt viisaasti hän ei koskaan anna sinun hukkua kun tuomion aika vääjäämättä saapuu. Kristittynä voit katsoa luottavaisena tulevaisuuteen. Aamen.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitos rohkaisevasta kirjoituksesta. Voi kun meidänkin seurakunnan pappi osaisi kertoa näistä asoista näin hienosti. Kyllä näin on. Jumala on niin hyvä. Voi kun olisi täällä lisää näin ihania kirjoituksia joissa jokainen sana kerto syvällistä totuutta. Tämä rohkaisi minua ainakin. Jumalan siunausta kirjoittajalle ja kaikille muillekkin. Nyt tarvitsemme ruokouksia niin Suomen kuin maailman huonojen olosuhteiden puolesta.

    • Anonyymi

      Näinä kriittisinä aikoina tarvitsemme Jumalalta saatavaa voimaa pyhässä hengessä jotta jaksaisimme tätä kaikkea. Ihmiskunta huokailee, mutta toivoa on näköpiirissä. Kun vain avaisimme Raamattumme niin saisimme tuntea lohdutuksen ja virvoituksen lämpöisen kosketuksen. Onneksi Jeesus on voittanut maailman. Kuten Johannes aikanaan sanoi Tule Herra Jeesus pian!

    • Anonyymi

      > Kolmas maailmansota mahdollinen: Miksi Jumala ei tee mitään vai tekeekö.

      Valitettavasti näyttää siltä, että ihmiset, erityisesti maailman johtajat himoitsevat sotaa ja kuolemaa enemmän kuin mitään muuta.

      Ehkä s on ok, jos Jumala antaa ihmisille sitä mitä ihmiset haluavat.

    • Anonyymi

      Kiva kirjoitus alussa. Muuta mahdollisuutta ei ole kuin Jumalan pelastus ihmiskunnalle. Kyllä me olemme senverran hulluja, ainakin osa meistä...))) että voimme todella tuhota ihmiskunnan. Vaikeaa uskoa enää mihinkään kun katselee poliittista valtapeliä. Uskon Jeesukseen.

      • Anonyymi

        Raamatusta löytyy yllä kun osaat etsiä ,ettäkolmannen maailmansodankin vuoro tulee, Jumalahan on myös sodan jumala.


    • Anonyymi

      Suurin osa ihmiskunnasta ei piittaa pätkääkään Jumalasta, vaan haluaa Hänet pois elämästään. Jumala ei tule väkisin kenenkään elämään, eikä puutu asioihin, jos ihminen ei sitä halua tai kieltää Hänet. Sittenkun jotain pahaa tapahtuu, ihmetellään miksi Jumala ei tehnyt mitään.
      Niinhän se on, että monesti Jumala tulee mieleen ahdistuksen ja vaikeitten asioiden kautta. Siinäkin näkyy Hänen armonsa ja pitkämielisyytensä, kun Hän kuulee ja näkee ihmisen ahdingon.
      Jeesus oli yksi meistä, ja Hän elää. Ainoa turvapaikka sille joka tahtoo olla Hänen omansa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe