Soinilla rahaa riittää, vaan mites sinipiioilla?

Anonyymi

Ministeritason sopeutumisrahasta eläkeikään, eli 65-vuotiaaksi saakka nauttiva Timo Soini nauraa iloista röhönauruaan ja lähettää sinisille ilmaisen neuvon: "Jos sinulla ei ole omaa suunnitelmaa, olet osa toisten suunnitelmaa."

4

1705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On kuivahtanut tämä sininen porukka. Soinista jaksetaan puhua. Nimi ja väri vaihdettiin. Nyt yritettiin liittyä Liike Nyttiin. Ei huolinut Hjallis. Kuuleman liian suuria egoja,että ei mahduta samaan huoneeseen. Sehän se oli sinisten tragedia alunperin. Liian suuria egoja ja niin hyviä, niin hyviä, ei haluttu niitten lukutaidottomien kanssa samaan puolueeseen. Näin sanoi se yksi pappi, joka suuresti ihmetteli, että,miksi lukutaitoisia ja muutenkin synnittömiä ei kannateta. Tuli hällä eaamattu huonosti luettua. Siellä sanotaan, että ylpeys käy lankeemuksen edellä.

    • Anonyymi

      Sinisten mukaan Soinista piti tulla uuden puolueen johtotähti, mutta kävikin niin ettei Suuri takuumies halunnut olla missään tekemisissä loikkaripuolueen kehittämisen kanssa. Soini oli jo aiemmin sanonut, että "pidän loikkareita luusereina", ja hän myös teki välinpitämättömyydellään asian sinisille selväksi. Toki Soini oli etukäteen uhonnut, miten hän kyllä tietää miten menestyvä puolue perustetaan ja miten sitä johdetaan, mutta se oli kaikki teatteria sinisten höynäyttämiseksi. Sipilän kanssa oli etukäteen neuvoteltu, että siniset saavat pitää ministerisalkkunsa, vaikka edustajamäärä puolittuisikin. Kun narsisti halusi kostaa perussuomalaisten uudelle johdolle, niin hän ei välittänyt mitään seurauksista: kaikki saa romahtaa, kunhan vain hän saa pikkusieluisen tahtonsa läpi.

      Jos siniset olisivat etukäteen tienneet, että Soini pitää heitä vain hyödyllisinä idiootteina ministeripestin varmistamisessa, niin tuskinpa olisivat koko loikkausta tehneet. Joku Simon Elo jaksoi pitkään vikistä, että "selkäranka säilyi" tai että "periaatteet eivät ole minkään arvoisia, jos ne eivät maksa mitään", mutta ei hänkään omiin säälittäviin ja katkeriin puheisiinsa uskonut. Siniset pettivät äänestäjänsä ja siitä seurasi ansaitusti täydellinen perikato.

      Lopulta siis narsistinen Soini sai operaatiosta kaiken hyödyn ja muut siniset muuttuvat poliittisiksi ruumiiksi. Jälkeenpäin Soini on yrittänyt mielistellä perussuomalaisia ja pestä itsestään pois petturin löyhkää, mutta se ei hänen elinaikanaan eikä senkään jälkeen onnistu.

      • Anonyymi

        Hyvä analyysi!

        Mutta nyt tämä Soini on nuolemassa kepun ja kristillisten persettä, että josko vielä pääsisi listoille. Kepun kannatuksen Soini saisi nousuun parissa kuukaudess. Aivan uskomaton narsisti, ja yhtäläillä uskomatonta, miten politiikan toimittajat antaa sille palstatilaa.

        Missä muuten Soinin siniset uhrilampaat nykyään ovat? Kovin hiljaista sakkia tuntuu olevan. Häpeävät kaiketi omaa tyhmyyttää niin paljon, etteivät kehtaa antaa elonmerkkejä.


    • Anonyymi

      Soini haukkui kepua ja arvosteli Kreikan tukemista mutta meni hallitukseen 2011 neuvoteltuaan vain välttävän vaaliohjelman noin perussuomalaisten kannalta ja hallituksessa antoi kaikessa periksi kepulle ja kokoomukselle eli alkoi tekemään sitä politiikkaa jota eduskuntavaalikampanjassa 2011 vastusti. Yksikin syy miksi tuollainen takinkääntäjä, äänestäjien pettäjä pitäisi ottaa vielä johonkin puolueeseen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe