Väite: USA, Kiina ja Venäjä sopineet uudesta maailmanjärjestyksestä ja massojen hallinnasta

Anonyymi

Kansainvälisillä keskustelufoorumeilla on kevään mittaan lisääntyneet arviot että niin korona kuin Ukrainan sotakin ovat pelkkää eliitin silmänlumetta. Tosiasiassa suurvallat ovat sopineet jo 2020-luvun uudesta maailmanjärjestyksestä jossa kansat, tämä mölyävä turpa pidetään aisoissa, kurissa ja herran nuhteessa.

7

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvinhän tämä massojen hallinta näkyy jo Suomi24-keskustelupalstalla missä kaikenlaisten iltapäivälehtien lööppien perässä juoksevat päivystävät hölmöt postaavat tuon tuosta toisiaan älyttömämpiä kohujuttuja. Ei uskoisi miten koulutettu väestö on helposti manipuloitavissa. Tosin jo Vietnamin sodan aikana 1966-67 tehty tutkimus osoitti että koulutettu nuori mediaa seuraava valkoinen keskiluokka kaikkein helpoimmin hurahti viralliseen Washingtonin sotapropagandaan. Siis koulutus ikäänkuin helpottaa propagandistien työtä. Koululaitos ja yliopistohan ovatkin valtiollisen propagandan ytimessä.

  • Anonyymi

   Venäjän kanssa kukaan tee mitään sopimusta enää. Vanhatkin irtisanotaan.

   • Anonyymi

    "Irtisanotaan". Ja sillä tavoin, että viisaammat ovatkin jo palaamassa Venäjän markkinoille. Tästä ei kerrota iltalehdissä. Hölmöt jäävät paitsioon. Sellasta kilpailua nykyään.


  • Anonyymi

   Tarkoittaa siis sitä että USA kontrolloi läntistä populaatiota manipuloimalla uhkakuvia ja pelkoa, Venäjä omaansa ja Kiina omaansa? Varsin uskottava näkemys. Sitähän jo nyt tehdään täyttä päätä. Internet on tehnyt massoista eliitin täysiä orjia.

  • Anonyymi

   Ottakaa selvää, mitä DC:ssä oikeasti tapahtuu. Kaikki hallintorakennukset ovat olleet suljettuina jo pitkän aikaa. https://t.me/DUMBSandCloning/424098
   Ne ovat aidattu, vaikka työntekijät eivät työskentele enää niissä. Todellinen hallintokaupunki on siirretty muualle. Media ei vain kerro siitä mitään. DC on tyhjä. Miksihän?

  • Anonyymi

   Ole sinä vain nuhteessa jos haluat.

  • Anonyymi

   Kun Suomessa koronaan kuoli viikossa vain 30-50 ihmistä oli eliitti panikoimassa ja yhteiskuntaa suljettiin. Nyt kun viimeisen 7 päivän aikana koronan kuolleita ilmoitettiin peräti 301 ei eliittiä koko pandemia kiinnosta yhtään. Tässä se nähdään miten kaksinaamaista touhua harjoitetaan. Propaganda väittää että kaikki kuolleet rokottamattomia. Tosiasiassa ainakin puolet saanut vähintäin yhden rokotteen ja lähes 1/3 kaksi. Rokotuksista huolimatta koronaan kuolee nyt siis enemmän kuin vuosi sitten.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2517
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   210
   1945
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1047
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   93
   1035
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   348
   974
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   917
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   711
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   704
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   36
   672
  Aihe