Jumalan poika

Anonyymi

Evankeliumi kertoo siitä, kun ihminen on syntinen, ei voi itse pelastaa omaa sieluaan koska ei voi syntisellä sydämmellä kelvata Jumalalle, vaan viimeisellä tuomiolla tuomitsee itsensä joutumaan helvettiin
Sen takia Jumala lähetti jonkun, joka eläisi synnittömän elämän niiden kaikkien puolesta, jotka Häneen uskovat. Hän lähetti Jeesuksen, oman poikansa, joka jo oli, Jumalan luona, ennenkuin maailmaakaan oli luotu.

Jeesus teki ihmeitä, paransi ihmisiä, kertoi Jumalasta. Ihmiset seurasivat häntä kaikkialle koska he näkivät silmiensä edessä kun ihmeitä tapahtui.

Juudas istui toisten joukossa, mutta lähti illan pimetessä vihollisten luokse, sopi Jeesuksen vangitsemisesta ja sai 30 hopearahaa.

Sitten oli vielä se viimeinen, syntisten ihmisten edestä uhrautuminen. Kun se aika tuli, Jeesus pyysi Jumalalta rukouksessa, että se malja menisi häneltä ohi, olihan sellainen kuolema kauhistuttavaa edes ajatella. Sitten hän sanoi että tapahtukoon kuitenkin Jumalan tahto. Hänelle tuli enkeleitä vahvistamaan häntä.
Sillävälin opetuslapset olivat väsyneet odottelemaan häntä takaisin rukoilemasta, he nukahtivat, Jeesus herätti heidät.

Vangitsijat olivat tulossa, ja aseet, kaikenlaiset mahdolliset aseet mitä he mukaansa olivat sattuneet saamaan.
Juudas toi heidät Jeesuksen luo, ja antoi ystävän suudelman.
He vangitsivat hänet, pilkkasivat, sylkivät, ruoskivat, ja naulitsivat ristille.
Jeesuksen viimeisen sanat: Se on täytetty!

4

286

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ... alkoi pappi taas kertoa — ja kumman kummaa! — äkkiarvaamatta ilmestyi kirkkoon suuri joukko pieniä lintuja, jotka laulaen ja viserrellen lensivät ylt'ympäri kirkon. Siinä oli leivoja, peipposia, sinisirkkuja, varpusia ja muita. Hetken kuluttua ilmestyi pienien lintusten joukkoon lumivalkoisia kyyhkysiä, tulisoihtu kunkin kyyhkysen suussa. Läsnäolevissa nousi kummastus silloin korkeimmillensa. — Ettekö nähneet, hyvät ystävät, että muutamat näistä linnuista lensivät kirkosta ulos, kun äsken tänne tullessani aukaisin kirkon oven?
   — Kyllä me sen näimme! — todistivat talonpojat.
   — Mutta tapahtuipa siellä vielä suurempiakin kummia — sanoi kertoja-pappi — sillä lintujen viserrellessä ja sinne tänne lentäessä rupesi äkkiarvaamatta kirkon kaarroksista satamaan alas monenkarvaisia pyhiä öylättejä, valkoisia, punaisia, sinisiä, keltaisia, ja öylättien kera kaikenlaisten lehtipuitten lehtiä. — Eriskummallisia ihmeitä tosin! Mutta nehän nyt selvän selvästi todistavat, että ....

   (... että Volkkari on hyvä auto?)

   • Anonyymi

    ai jaa, onko?

    Mutta palataanko tähän aiheeseen, kun kerrottiin Jeesuksesta+?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ai jaa, onko?

    Mutta palataanko tähän aiheeseen, kun kerrottiin Jeesuksesta+?

    Evankeliumi on syvimmiltään persoona, Jeesus Kristus, jonka kautta Jumala kohtaa ihmisen ja antaa lukemattomat lahjansa. Kun katsomme Kristusta, näemme samalla Jumalan. Se, mitä Jeesus tekee ja sanoo, kertoo välittömällä tavalla Jumalan teoista, tahdosta, rakkaudesta ja pyhyydestä. Kristuksessa ikuinen kumartuu ajallisen puoleen, ääretön äärellisen, täydellinen epätäydellisen, pyhä syntisen puoleen.

    Evankeliumin todellisuus on monivaiheinen prosessi, joka täydellistyy ylösnousemuksessa. Evankeliumin vastaanottaminen siirtää ihmisen välittömästi Jumalan valtakunnan osalliseksi ja Jumalan lapseksi. Ihminen saa syntinsä anteeksi ja anteeksiantamus jatkuu läpi ajallisen elämän. Ihmisen sisin alkaa uudistua ja eheytyä. Sisäinen rauha ja terveellisemmät elämäntavat tuovat terveyttä myös ihmisen fyysiselle olemukselle. Silti uskovakin on tämän elämän lainalaisuuksien alainen. Hän kohtaa elämän vaikeuksia, ahdistuksia, sairautta ja lopulta kuolemankin. Kuitenkin kaiken sen hän saa kohdata yhdessä Jumalan kanssa, joka kantaa perille ikuiseen kotiin

    https://raamattuajassamme.fi/evankeliumi/


  • Anonyymi

   1. Kuka "Jumala"?
   palataan jatkoon, kun on ensin selvitetty se.
   turhaa puhua "Pojasta", joka on tossa kontekstissa absurdia, vaikka olisikin "Jumala". mutta ei voi mennä jakeluun, jos ei #1 ole mennyt jakeluun.

   kannattaa käydä tutkituttamassa päänsä psykologisesti ja psykiatrisesti, tehdä äo-testi, tutustua filosofiseen ja tieteelliseen argumentaatioon, todistettavuuteen. ja jos ei tulee riittävästi pisteitä, niin ymmärtää pitää suunsa kiinni kun puhutaan esim. uskonnoista, eikä pilata sen mainetta omalla tyhmyydellään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5186
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   42
   4446
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   142
   2375
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   387
   2327
  5. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1948
  6. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   338
   1752
  7. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   114
   1527
  8. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1334
  9. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   50
   1183
  10. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   108
   1071
  Aihe