Eikö Kaupunginjohtajan valinta ole julkinen asia?

Anonyymi

Kaupunki on valinnut jollain kriteerillä (kaksilahkeiset siis) haastatteluun. Eikö tallaisista asioista voida tiedottaa julkisesti myös kuntalaisille? Olisi hyvä palkanmaksajien tietää, millä kriteereillä nämä valinnat tapahtuvat (hyvä veli, puolue, osaaminen vai mikä)

15

1371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oliko paljon naisia haastateltavien joukossa?

    • Anonyymi

      Onhan helposti pääteltävissä kuka tämänkin on kirjoittanut eikö se hallituksen edustaja Tarja Manner voisi omalla nimellään tätä kakkaa suoltaa eikä anonyymisti kirjoitella täällä

      • Anonyymi

        No mitä Tarjaa tähän verät. Kysy vaa et miks tää tehdään salaisuuksia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä Tarjaa tähän verät. Kysy vaa et miks tää tehdään salaisuuksia

        Tarja Manner hyvä, että ottaa kantaa. Ja ottaa paskaa esiin. On täs nii monta vuotta menty pimeydessä. Ja tehty salaisia päätöksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarja Manner hyvä, että ottaa kantaa. Ja ottaa paskaa esiin. On täs nii monta vuotta menty pimeydessä. Ja tehty salaisia päätöksiä.

        Hyvä Tarja. Kyllä sua tarvitaan näitä salaisuuksia paljastaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä Tarja. Kyllä sua tarvitaan näitä salaisuuksia paljastaa

        Tarjaa myös kannatetaan


    • Anonyymi

      Ei kai tällaisissa nyt joka käänteessä kuntalaisia tiedoteta, jo nyt on kummalliseksi mennyt vaatimukset. Kaupungin facebook-päivityksessäkin kerrottiin millä perusteella neljä haastateltavaa on kutsuttu, aivan riittävästi oli kuntalaiselle eli minullekin asiaa avattu. Ihmeellistä negatiivisuutta ja virheiden ja vääryyksien etsimistä joka asiassa.

    • Anonyymi

      Hienoa, kun täälläkin keskustellaan tärkeistä asioista ja kaupungin kehittämisestä. Itselläni ei ole koskaan ollut tarvetta olla anonyymi kirjoittaja, omalla nimelläni tulen esiintymään jatkossakin asioita esiin tuoden niin hyvässä kuin pahassakin. Minulle on melko samantekevää, mitä minusta puhutaan ja miten selän takana nimettömänä arvostellaan ja minusta kirjoitellaan. Olen jatkuvasti tuonut esiin avoimuuden lisäämistä kaupungin päätöksen teossa, avoimuutta nähdä piilossa olevia sidonnaisuuksia ja sitä, miten tähän saakka asioita päätettäessä usein on unohdettu jääviysasiat. Lisäksi meistä varmaankin jokainen tietää useita esimerkkejä siitä, miten läheisiä ja sukulaisia on ajettu virkoihin tai tehtäviin tai miten itseä lähellä olevia palveluja ja yrityksiä on suosittu muiden kustannuksella. Avoimuus on siis ollut joissakin tilanteissa kaukana päätöksiä tehdessä. Ne jotka teistä haluavat avoimesti kehittää Parkanoa, niin ottakaa suoraan minuun yhteyttä [email protected] - sähköpostisoitteeseen. Vain avoimen keskustelun avulla saavutamme yhdessä paremman Parkanon kaikenikäisille ja tuomme tänne myös uusia yrittäjiä ja lisäämme siten työpaikkoja. Te muut, jotka haluatte vain puskan takaa mustamaalata ja parjata, niin voitte vapaasti täällä jatkaa huuteluanne. Vanha vennamolainen sanonta oli, että tärkeintä on, että puhutaan, olkoon se hyvää tai pahaa. Mutta puhutaan kuitenkin ja pidetään poliitikkoa esillä. Aina on olemassa myötämielisiä ja vastustajia. Se kuuluu demokratiaan. Kaupunginjohtajan valinnasta vielä sen verran, että en ole itse ollut tähän mennessä yhdessäkään palaverissa, missä hakijoita on laitettu paremmuusjärjestykseen. Kuten Ylä-Satakunta ansiokkaasti uutisoi, niin puolueden ykkösnimet eli puheenjohtajat työstivät listan, millä perusteella haastatteluihin kutsuttiin nimetyt hakijat. Haastattelut käynnistyvät ensi maanantaina 4.5. klo 8 alkaen, ja itsekin olen hakijoita haastattelemassa. Sitä varten tein pienen gallupin yrityksissä ja kyselin myös kuntalaisilta asioita, millaisen kaupunginjohtajan Parkanoon he haluaisivat. Kaikkien kohdalla esiin nousivat vuorovaikutustaidot. Yrittäjät ja kuntalaiset kaipaavat sellaista kaúpunginjohtajaa, joka jalkautuu kuntalaisten ja yrittäjien luokse. Toivottavasti hakijoiden joukosta sellainen kultakimpale nyt löytyy. Tämän kirjoitti Tarja Manner, perussuomalainen puurtaja Parkanosta.

      • Anonyymi

        Hyvä krjoitus, mutta hankala lukea pitkää kirjoitusta. Auttaisi jos olisi kappalejakoja!

        Kirjoittajan kirjoitus on ajankohtainen. Viisautta päättäjille kaupunginjohtajan valintaan. Kyse on vaativasta ja hyväpalkkaisesta virasta ja näin ollen kuntalaisten/veronmaksajien tulee saada vastinetta veronsa kuntaan maksajina!

        Lisäksi päättäjien tulisi ottaa huomioon työntekijöiden/viranhalltijoiden valinnassa se, että ensisijaisesti valittaisiin paikkakuntalaisia, koska he maksavat veronsa Parkanoon . Eri asia tietenkin, jos ei tosiaan alan työntekijää löydy Parkanosta.


      • Anonyymi

        Hyvä Tarja.


    • Anonyymi

      Kiitos lukemista parantavasta ideasta. Mietin, että olisi hyvä tehdä kappalejakoa, mutta tämä alusta on itselleni vielä uusi kirjoituskokemus. Ensi kerralla pidän tämän mielessä.

      Vielä lisäys, että nythän on kyse kj:n viransijaisuudesta. Siksi kaupunginhallituksen päätös ymmärtääkseni riittää. Eri asia on, jos nykyinen kj ei palaakaan Parkanoon. Sitten kaupunginvaltuustoon asia tietysti tulee. Kaupunginjohtajan viran jatkosta ja siihen liittyvistä toimista päätetään vuoden lopussa.

      Hyvää kevättä kaikille.
      Tarja Manner
      perussuomalainen puurtaja

    • Anonyymi

      saman näköinen on hyvä peruste valita niin ja serkku vielä lisäksi niin hyvöö tuloo

    • Anonyymi

      Ei. Se valitaan sisäpiirissä hiljaa. Kannattaa seurata kaupungintalon katolla olevista aurinkopaneeleista, koska henkilö valitttu. Nykyään käytetäään Vatikaaneista tuttua menetelmää. Savun seassa edetään.

    • Anonyymi

      Hyvin tuo vanhakin on esiintynyt.

      • Anonyymi

        Yrittää perustaa tuulivoimaloita kaupungin rahoituksella


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe