Pään näky 30.4.2022jKr. ylöstempauksesta

Anonyymi

Sisältö:

Kävelen kadulla. Huomaan kristityt puuhakkaiksi. Vanhempi herrasmies on pukeutunut parhaimpiinsa. Hänen rouvansa on jännittyneempi. Huomaan siellä täällä Jumalan sinetöimiä. Hätkähdän. Miten erotan kuka on Jumalan sinetöimä? Näen sen yhtä selvästi kuin maito erottu cokiksesta.

Minäkin olen sinä päivänä ollut levottomissa ja iloisissa ajatuksissa. Olen surrut lähimmäisteni puolesta, joille en saa evankeliumia perille oivalluksiinsa. Tunnen lähes pakokauhua. Äitini on mielessäni. Hän on osaton ikuisesta perinnöstä.

Ajattelen ylösoton tapahtuvan milloin vain, mutta voisiko se olla tämä päivä? On outo tunnelma. Minä katson bussipysäkkiä. Jotakin on tapahtumassa. Tuntuu siltä. Kävelen sisään taloon. Soittaisinko vielä äidilleni ja evankelioisin häntä. Väsyttää. Käyn sängylle makaamaan. Mietin siinä miksi nyt alkoi niin nukuttamaan. Tunnen voimaa tulevan huoneeseen jossa nukun. Tunnistan sen Jumalan Hengeksi. Samassa nousen ylös jaloilleni tahdostani riippumatta. Voima vie minut eteiseen ja kohti ulko-ovea. Viimeinen ajatus: Miksen ahkeroinut rakkaimpieni kohdalla antautuneemmin evankeliumia, yritän laittaa hanttiin , varoittaa vielä kerran. Ja minä katoan. Olen ylöstemmattu.

Tuommoinen pään näky. Pään näyssä merkit ylöstempaukseen olivat potentiaaliset, MUTTA ajattelin ettei se vielä tänään tapahdu...onhan päivä huomennakin. Mutta yllättävä on tunne kun se tapahtuu. Kuin imuri ottaa pölypallon. Sellainen olin ylöstempauksen voiman tullessa hakemaan mua. Pelastumisestani en iloinnut vaan äitiäni itkin kun ymmärsin ettei pääse mukaan.

Jättäkää Raamattunne perinnöksi läheisillenne. Ja pikku kirje, jossa katoamisesi selität. Jumalattomat ovat ihan pihalla missä mennään. Kerroin tänään äidilleni saaneeni kielilläpuhumisen lahjan. Kieliklläpuhuin hänelle puhelimessa. Hän kysyi mitä kieltä se on. Sanoin etten tiedä. pyydän äitini uskoontulolle rukouksianne. Kaikki apu on tarpeen. Olen sanut hänet lukemaan yhden jakeen päivässä...ehkä se riittää. Ajan kanssa. En voi pakottaa ketään pelastautumaan. Turhauttaa kun ymmärrän tilanteen, mutta voin vain kertoa sen, evankelioida ihmisille.

Enneunia Herralta saava mies,

Selef Urge

7

99

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se vielä että ylösottoon pääsy on ykkösasia tässä elämässäni, pelastua. Eli iloitsen siitä enemmän kuin mistään muusta asiasta.

   Mutta huoli läheisistä on todella kova. Mutta Jumala auttaa mua hyväksymään lopputuloksen. Niin uskon sen menevän. Puhun loppuun asti evankeliumia. Sitten tulee mun evankelioimiselleni loppu =)

   Onnellimnen loppu, happy end, kaikesta huolimatta.

   Rakastan äitiäni, mutta enemmän rakastan Jumalaa.

   Selef Urge

   • Anonyymi

    "Se vielä että ylösottoon pääsy on ykkösasia tässä elämässäni"

    Vai että ylösotto!? Entäpä etuotto? Takaa otto?

    Jeesus ei tule sinun elinaikanasi. Sen kertoo Raamattu.

    "Mutta huoli läheisistä on todella kova."

    Jos olisit oikeassa uskossa, ei sinun tarvitsisi huolehtia kenestäkään muusta kuin itsestäsi. Mitään päättymätöntä helvettiä ei ole olemassa. Joten, jos läheisesi joutuvat kadotukseen, loppu tulee nopeasti eikä heidän tarvitse kärsiä. Sinäkään et kärsisi heidän puolestaan. Ja jos menisit itse helvettiin, mikä on todennäköistä, hihhuli kun olet, et sinäkään kovin montaa minuuttia siellä ehtisi kärsiä, ennen kuin kaikki olisi jo ohi.

    Miksi huolehtia sellaisista, jotka lakkaavat olemasta minuuteissa?

    Te eksytte kun ette tunne kirjoituksia!


  • Anonyymi

   ✨Taivaan Isä, Jeesus Kristus, Pyhä Henki.
   Pelasta Selefin äiti. Myös muita hänen läheisiään.
   Puhu heille, kuuntele heitä, vastaa heidän rukouksiinsa.

   Anna heille usko sekä voima tulla Sinun lapseksesi, Jeesuksen seuraajaksi ja opetuslapseksi. Täytä myös heidät Pyhällä Hengelläsi.

   Siunaa Selefiä ja anna hänelle viisautta ja uskoa toimia oikein läheistensä kanssa. Siunaa häntä, pelasta ja hae kerran Taivaankotiin, yhdessä monien rakkaidensa kanssa. Aamen.

   • Anonyymi

    Mitä hihhulointia!?

    Kohtalo kuuluu oikeudenmukaisesti niille, joille kohtalo kuuluu. Ei Jumala pakota ketään uskomaan itseensä. Jos epäuskova joutuisi taivaaseen, ei hänellä olisi siellä hyvä olla. Eikä kenelläkään muullakaan hänen lähellään.


  • Anonyymi

   Tänään oli Vappumarkkinat kotikaupungissani. Seurakunta teltasta pyydettiin minua sisälle rukoiltavaksi, menin ja kaksi uskovaa rukoili minun ja omaisteni puolesta. Heidän ihanat rukouksensa rauhoittivat minunkin hätääni omaisteni puolesta, sillä en tahtoisi jättää heitä vaivanaikaan, saatanan kiusattavaksi.

  • Anonyymi

   "Ajattelen ylösoton tapahtuvan milloin vain, mutta voisiko se olla tämä päivä?"

   Ei voi. Aikaa on jäljellä noin 50 minuuttia.

   Jeesus ei tule takaisin sinun elinaikanasi. Asia on hyvin helppo päätellä Raamatun perusteella.

   Älä menetä epätoivoasi!

   • Anonyymi

    kyse oli näynaikaisesta ajatuksesta


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3792
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   3439
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1958
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1557
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1383
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   105
   1115
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   976
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   959
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   928
  10. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   916
  Aihe