"Ammattitaitoiset" purkutyöt natZi-venäläisittäin

NatZi-Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on sodan alusta lähtien korostanut julkisuudessa natZi-venäläisten örkkien, raiskaajien ja tappajien korkeaa moraalin tasoa ja humaanisuutta. Ulkoministerin mukaan natZi-venäläiset terroristit eivät sorru Ukrainassa alhaisiin tekoihin, koska edustavat natZi-Venäjän korkeinta kulttuuria ja ovat maailman sivistyksen terävintä kärkeä.

Ukrainassa natZi-venäläiset sivistyneet örkit ovat kuitenkin usein törmänneet tilanteisiin, joihin niitä ei oltu koulutettu. Kuten esimerkiksi wc-pönttöihin, joita örkkien yllätykseksi löytyi jokaisesta asunnosta ja talosta.

Kateus ja tuntemattoman pelko valtasivat natZi-venäläisten örkkien mieliä. Kaikki sellainen, mikä ei kuulu natZi-Venäjän ortodoksiseen perinteeseen pitää tuhota keinolla millä hyvänsä. "Ammattitaitoiset" purkuörkit hoitivat työn mallikkaasti ja isot örkit Kremlinissä olivat tyytyväisiä. Örkkien omassa voitonpäivän paraatissa voidaan sitten esittää todisteet saavutetuista voitoista epäystävällisistä wc-pöntöistä.

https://www.youtube.com/watch?v=NNm4LLgGL4A

1

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjällä demokratia edustaa heikkoutta, diktatuuri voimaa. Ainoa neuvottelukeino on väkivalta, Venäjän petturit ja vastustajat myrkytetään, tapetaan monin eri keinoin tai laitetaan vankilaan. Länsimaista pettureita ostetaan äärioikeistosta ja äärivasemmistosta, niistä, jotka toimivat yhteiskunnan sisällä sitä vastaan. Ja siihen on laitettu kansalta kupattuja rahoja miljardeja. Ja sitten oligarkit, ne, joiden yhteenlaskettu omaisuus on suurempi kuin koko Venäjän kansantulo. Ne on Putinin nuorassa. Hups vain, ja lakia muutetaan ja jollain tietyllä oligarkilla onkin sitten maksettavana tkautuvasti satojen miljardien velat. Se on semmosta siellä.

   Mutta joo, on se vaarallinen vastustaja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   63
   1691
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   106
   1373
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1356
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1233
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   40
   796
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   732
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   49
   722
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   708
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   694
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   683
  Aihe