Paavolan mukaan ei saa puolustautua koska Jumala auttaa

Anonyymi

Oma mieheni oli hyvin väkivaltainen. Sain sairaalaa vaatineita ruhjeita luuta poikki, iho poltettu jne pienimmästäkin asiasta. Haarukka oli liian kuuma, pitsan tomaatin viipaleet epäsymmetrisesti, ostin äidilleni 100mk lahjakortin, olin hänestä arkipäiväinen, tylsä ja epästimuloiva. Jos yritin paeta tai vastustaa, tilanne paheni. Niinpäolin hiljaa ja annoin lyödä. Tämähän olikin hyvin kristillistä paavolan mukaan. Mieheni hypittiin minua aseella uhaten raskaana ollessa. Rukoilin aina Herralta apua.

Paavolan opit johtavat kohtuuttomaan murhaamiseen kun saa vain rukoilla. Onko hän ihan ok?

13

183

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paavola puhui vain venäläisten kohtelusta, heitä ei saa vastustaa.

  • Anonyymi

   helluntailaisuus:

   "menevät aina pahemmiksi petturuudessaan"

  • Anonyymi

   Itse myös helvetillistä väkivaltaa uskovan aviomiehen ja seurakunnan valheiden takia nuoruudessani vuosia läpikäyneenä (uskovahan ei saa elää avoliitossa, muuten olet huora ja jos eroat, olet huora ja jos yleensäkään olet nainen, olet huora vaikka eläisit nunnaluostarissa) en enää käy missään seurakunnissa, sillä sieltä ei perheväkivaltaa kokenut ja vakavasti traumatisoitunut mitään apua saa, vain lisää entistä pahempia ongelmia ja lisätraumoja.
   Jos eroat avioliitosta koska et ole aikeissa antaa itsesi tai lapsesi antaa kuolla, olet huorintekijä jos menet uusiin naimisiin ja olet huono äiti jolta on lapsi vietävä pois koska et jaksa kokemaasi helvettiä kantaa.
   Oksettavaa tekopyhyyttä, kaksinaismoralismia ja valehtelua kaikissa lahkoissa ja lohkoissa eikä tähän puutu kukaan. Tyhjiä kauniita puheita pöntöistä jotka eivät kosketa kärsiviä ihmisiä yhtään millään tasolla heidän todellisessa hädässään.
   Jo entuudestaan täysin rikkinäinen väkivallan uhri voidaan ajaa jopa itsemurhaan yhteisön selänkäännöllä-minut piti lopulta pitkään elossa vain ajatus lapsestani ja kosto, ei teidän Jumalanne joka oli vaiti.
   Ainoa viestini uskovaisten yhteisöille tänä päivänä on: kokeilkaa miltä tuntuu olla vuosia hakattavana, raiskattavana ja kuoleman uhan alla täysin yksin ja eristettynä. Kokeilkaa, miten mukavaa on elää pelossa päivästä toiseen ilman ulospääsyä tai tukea keneltäkään. Kokeilkaa miltä se tuntuu, kun sinun ainoa turvaverkkosi ovat "ystäväsi" seurakunnassa ja he ovat myös ensimmäiset jotka sinua selkään apua hakiessasi puukottavat.
   Olette oksettavia hurskasteluissanne ja "anna anteeksi niille jotka ovat sinua vastaan rikkoneet", "tutkimattomat ovat herran tiet", "rukoile, erota et saa, Jumala tuomitsee eronneet helvettiin" ja "tee itse parannus äläkä syyttele miestäsi, omat syntisi ovat syy miksi sinua pahoinpidellään" vastuunpakoiluissanne.
   Luuletteko, ettei Jumala näe teidän läpimätiä sydämiänne ja tuomitse teitä? Te johdatte vilpittömiä ihmisiä harhaan ettekä tunne Jumalaa vaikka niin pöhöttyneisyydessänne kuvittelette.
   Olette rahan- ja sosiaalisen hyväksynnän ahneita, iljettäviä, teeskenteleviä, omahyväisiä, paatuneita ylensyöneitä porsaita jotka puhuvat "totuudesta" kykenemättä sitä itse kestämään. Mitään muuta te ette ole. Tuomiopäivää innolla odottaen-siellä katsotaan, kuka on Jeesuksen oma ja miksi.
   Loppuun voin todeta jo valmiiksi niille ulisijoille, jotka tulevat kalikan kalahtaessa lässyttämään aivopesumössöään ja uhkailemaan helvetin ikuisella tulella: suksippa vit..un, sillä sinä et tiedä minusta, elämästäni ja kokemuksistani yhtään mitään ja sinunkaltaistesi mielipiteesi eivät minua nykyisin edes kiinnosta.
   Kommentoin lähinnä aloituksen vuoksi, jotta käy ilmi, että meitä vakavasti kaltoinkohdeltuja uskovia on seurakunnissa paljon paljon enemmän kuin te valkeiksi kalkitut haudat haluatte ulospäin kertoa.

   • Anonyymi

    On ihan hirveää uskotella itselleen, että Jumala, joka on RAKKAUS, vaatisi ketään toimimasta nyrkkeilysäkkinä oman terveytensä uhalla; niin fyysisen terveytensä kuin mielenterveytensä. Moiset opetukset eivät ole Jumalasta vaan miesten kulttuurisidonnaisesta sosiaalisesta paineesta johtuvia. Uskotko myös sharialakiin, tuohon miesten kirjoittamaan lakiin?


  • Anonyymi

   "Paavolan mukaan ei saa puolustautua koska Jumala auttaa"

   Näin kävi Esplanadilla kaahanneelle perussuomalaiselle poliitikolle:

   "silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyy miten mies nousi kolaroimastaan autosta uhmakkaan oloisena ja lähti kävelemään keskellä katua kädet ylhäällä ”tuulettaen” tapahtunutta.

   Poliisien ehtiessä paikalle mies huusi: ”Seis – jumalan nimessä!”. Tämän jälkeen hän jatkoi kiinnioton ajan huutamista toistaen jatkuvasti lausetta: ”Väisty pois luotani saatana.”

   Poliisi epäilee miestä alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja niskoittelusta."

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7511cc93-b224-450a-a6de-31826fc90aac

   • Anonyymi

    Ap.t 19:3 Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa."
    14 Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa,
    15 mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?"
    16 Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta.


  • Anonyymi

   Täh? Onks viljoo sit viel näkyny? Viimekuuleman mukaan se hurrasi herralle hellarihurmoksissa ja kosanderi piilossa takataskussaan.

  • Anonyymi

   Ei PP enää käytä viinaa.

  • Anonyymi

   En nyt tiedä, mitä Paavola sanoo, mutta tiedän, että ulkokultaisuutta on kaikissa seurakunnissa.
   Pidetään jotenkin ihmisen omana syynä jos joutuu kärsimään. Tietysti se joskus onkin omaa syytä, toisinaan taas ei.

   Niin kauan kuin on mahdollisuus saada apua ulkopuolisilta tai voi erota, pitää käyttää tilaisuutta hyväkseen, harkinnan jälkeen.
   Avioliitossa usein mies yrittää esittää tyrannia, vaikka on myös tapauksia missä vaimo pitää miestänsä henkisen väkivallan kohteena. Kummassakin ntapauksessa rikotaan avioliittolupausta rakastaa puolisoaan.

   Monessa tapauksessa paras tapa vapautua on erota! Usein on alistettu ja pahoinpidelty puoliso kuitenkin niin toisen vallassa, että ei uskalla kertoa pahoinpitelystä edes poliisikuulusteluissa. Sellainen ihminen tarvitsee ystävien tukea.
   Ole siis ystävä niille joita syrjitään, pahoinpidellään, tai eristetään seurakunnassa. Puhu heidän kanssaan, auta heitä avautumaan! Kenties myös muut seurakunnassa alkavat käsittää tilannetta hiukan avarammin. Seurakunnan tulisi lähettää luotettavia miehiä keskustelemaan sellaisen aviopuolison kanssa, joka pahoinpitelee, ja pyrkimään selvyyteen tilanteesta, sekä varoittamaan vakavasti , tai ilmoittamaan poliisille.
   On kristillistä rakkautta suojella perheväkivallalta. On epäkristillistä suojella väkivaltaista käytöstä!

  • Anonyymi

   Tässä on kaksi vaihtoehtoa: oletko joko trolli tai idiootti. Täyspäinen ei anna kohdella itseään noin.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Meller on paras kertomaan kristillisestä naisten kohtelusta. Huhuh


   • Anonyymi

    Jeesus ei palaa sinun elinaikanasi. Että sen verran pian se saapuu.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   474
   7400
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   4329
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   2518
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   2247
  5. 91
   2185
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   179
   1623
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1084
  8. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1053
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   240
   1053
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   27
   1021
  Aihe