Paavolan mukaan ei saa puolustautua koska Jumala auttaa

Anonyymi

Oma mieheni oli hyvin väkivaltainen. Sain sairaalaa vaatineita ruhjeita luuta poikki, iho poltettu jne pienimmästäkin asiasta. Haarukka oli liian kuuma, pitsan tomaatin viipaleet epäsymmetrisesti, ostin äidilleni 100mk lahjakortin, olin hänestä arkipäiväinen, tylsä ja epästimuloiva. Jos yritin paeta tai vastustaa, tilanne paheni. Niinpäolin hiljaa ja annoin lyödä. Tämähän olikin hyvin kristillistä paavolan mukaan. Mieheni hypittiin minua aseella uhaten raskaana ollessa. Rukoilin aina Herralta apua.

Paavolan opit johtavat kohtuuttomaan murhaamiseen kun saa vain rukoilla. Onko hän ihan ok?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paavola puhui vain venäläisten kohtelusta, heitä ei saa vastustaa.

    • Anonyymi

      helluntailaisuus:

      "menevät aina pahemmiksi petturuudessaan"

    • Anonyymi

      Itse myös helvetillistä väkivaltaa uskovan aviomiehen ja seurakunnan valheiden takia nuoruudessani vuosia läpikäyneenä (uskovahan ei saa elää avoliitossa, muuten olet huora ja jos eroat, olet huora ja jos yleensäkään olet nainen, olet huora vaikka eläisit nunnaluostarissa) en enää käy missään seurakunnissa, sillä sieltä ei perheväkivaltaa kokenut ja vakavasti traumatisoitunut mitään apua saa, vain lisää entistä pahempia ongelmia ja lisätraumoja.
      Jos eroat avioliitosta koska et ole aikeissa antaa itsesi tai lapsesi antaa kuolla, olet huorintekijä jos menet uusiin naimisiin ja olet huono äiti jolta on lapsi vietävä pois koska et jaksa kokemaasi helvettiä kantaa.
      Oksettavaa tekopyhyyttä, kaksinaismoralismia ja valehtelua kaikissa lahkoissa ja lohkoissa eikä tähän puutu kukaan. Tyhjiä kauniita puheita pöntöistä jotka eivät kosketa kärsiviä ihmisiä yhtään millään tasolla heidän todellisessa hädässään.
      Jo entuudestaan täysin rikkinäinen väkivallan uhri voidaan ajaa jopa itsemurhaan yhteisön selänkäännöllä-minut piti lopulta pitkään elossa vain ajatus lapsestani ja kosto, ei teidän Jumalanne joka oli vaiti.
      Ainoa viestini uskovaisten yhteisöille tänä päivänä on: kokeilkaa miltä tuntuu olla vuosia hakattavana, raiskattavana ja kuoleman uhan alla täysin yksin ja eristettynä. Kokeilkaa, miten mukavaa on elää pelossa päivästä toiseen ilman ulospääsyä tai tukea keneltäkään. Kokeilkaa miltä se tuntuu, kun sinun ainoa turvaverkkosi ovat "ystäväsi" seurakunnassa ja he ovat myös ensimmäiset jotka sinua selkään apua hakiessasi puukottavat.
      Olette oksettavia hurskasteluissanne ja "anna anteeksi niille jotka ovat sinua vastaan rikkoneet", "tutkimattomat ovat herran tiet", "rukoile, erota et saa, Jumala tuomitsee eronneet helvettiin" ja "tee itse parannus äläkä syyttele miestäsi, omat syntisi ovat syy miksi sinua pahoinpidellään" vastuunpakoiluissanne.
      Luuletteko, ettei Jumala näe teidän läpimätiä sydämiänne ja tuomitse teitä? Te johdatte vilpittömiä ihmisiä harhaan ettekä tunne Jumalaa vaikka niin pöhöttyneisyydessänne kuvittelette.
      Olette rahan- ja sosiaalisen hyväksynnän ahneita, iljettäviä, teeskenteleviä, omahyväisiä, paatuneita ylensyöneitä porsaita jotka puhuvat "totuudesta" kykenemättä sitä itse kestämään. Mitään muuta te ette ole. Tuomiopäivää innolla odottaen-siellä katsotaan, kuka on Jeesuksen oma ja miksi.
      Loppuun voin todeta jo valmiiksi niille ulisijoille, jotka tulevat kalikan kalahtaessa lässyttämään aivopesumössöään ja uhkailemaan helvetin ikuisella tulella: suksippa vit..un, sillä sinä et tiedä minusta, elämästäni ja kokemuksistani yhtään mitään ja sinunkaltaistesi mielipiteesi eivät minua nykyisin edes kiinnosta.
      Kommentoin lähinnä aloituksen vuoksi, jotta käy ilmi, että meitä vakavasti kaltoinkohdeltuja uskovia on seurakunnissa paljon paljon enemmän kuin te valkeiksi kalkitut haudat haluatte ulospäin kertoa.

      • Anonyymi

        On ihan hirveää uskotella itselleen, että Jumala, joka on RAKKAUS, vaatisi ketään toimimasta nyrkkeilysäkkinä oman terveytensä uhalla; niin fyysisen terveytensä kuin mielenterveytensä. Moiset opetukset eivät ole Jumalasta vaan miesten kulttuurisidonnaisesta sosiaalisesta paineesta johtuvia. Uskotko myös sharialakiin, tuohon miesten kirjoittamaan lakiin?


    • Anonyymi

      "Paavolan mukaan ei saa puolustautua koska Jumala auttaa"

      Näin kävi Esplanadilla kaahanneelle perussuomalaiselle poliitikolle:

      "silminnäkijän kuvaamalla videolla näkyy miten mies nousi kolaroimastaan autosta uhmakkaan oloisena ja lähti kävelemään keskellä katua kädet ylhäällä ”tuulettaen” tapahtunutta.

      Poliisien ehtiessä paikalle mies huusi: ”Seis – jumalan nimessä!”. Tämän jälkeen hän jatkoi kiinnioton ajan huutamista toistaen jatkuvasti lausetta: ”Väisty pois luotani saatana.”

      Poliisi epäilee miestä alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja niskoittelusta."

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7511cc93-b224-450a-a6de-31826fc90aac

      • Anonyymi

        Ap.t 19:3 Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa."
        14 Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa,
        15 mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?"
        16 Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta.


    • Anonyymi

      Täh? Onks viljoo sit viel näkyny? Viimekuuleman mukaan se hurrasi herralle hellarihurmoksissa ja kosanderi piilossa takataskussaan.

    • Anonyymi

      Ei PP enää käytä viinaa.

    • Anonyymi

      En nyt tiedä, mitä Paavola sanoo, mutta tiedän, että ulkokultaisuutta on kaikissa seurakunnissa.
      Pidetään jotenkin ihmisen omana syynä jos joutuu kärsimään. Tietysti se joskus onkin omaa syytä, toisinaan taas ei.

      Niin kauan kuin on mahdollisuus saada apua ulkopuolisilta tai voi erota, pitää käyttää tilaisuutta hyväkseen, harkinnan jälkeen.
      Avioliitossa usein mies yrittää esittää tyrannia, vaikka on myös tapauksia missä vaimo pitää miestänsä henkisen väkivallan kohteena. Kummassakin ntapauksessa rikotaan avioliittolupausta rakastaa puolisoaan.

      Monessa tapauksessa paras tapa vapautua on erota! Usein on alistettu ja pahoinpidelty puoliso kuitenkin niin toisen vallassa, että ei uskalla kertoa pahoinpitelystä edes poliisikuulusteluissa. Sellainen ihminen tarvitsee ystävien tukea.
      Ole siis ystävä niille joita syrjitään, pahoinpidellään, tai eristetään seurakunnassa. Puhu heidän kanssaan, auta heitä avautumaan! Kenties myös muut seurakunnassa alkavat käsittää tilannetta hiukan avarammin. Seurakunnan tulisi lähettää luotettavia miehiä keskustelemaan sellaisen aviopuolison kanssa, joka pahoinpitelee, ja pyrkimään selvyyteen tilanteesta, sekä varoittamaan vakavasti , tai ilmoittamaan poliisille.
      On kristillistä rakkautta suojella perheväkivallalta. On epäkristillistä suojella väkivaltaista käytöstä!

    • Anonyymi

      Tässä on kaksi vaihtoehtoa: oletko joko trolli tai idiootti. Täyspäinen ei anna kohdella itseään noin.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Meller on paras kertomaan kristillisestä naisten kohtelusta. Huhuh


      • Anonyymi

        Jeesus ei palaa sinun elinaikanasi. Että sen verran pian se saapuu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe