Mitä tehtiin Jeesukselle

Anonyymi

tehtiin Jumalan Pojalle ja mitä tehtiin Jumalan Pojalle tehtiin Jumalalle. Risti on iankaikkisesti Jumalassa iankaikkiseksi pelastukseksi niille jotka uskovat ja iankaikkiseksi tuomioksi niille jotka eivät. Se todistaa meidän puolestamme tai meitä vastaan.

Johanneksen evankeliumi 3:18-19
"Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat."

1 Timoteus 1:8-10
"Älä siis häpeä todistusta Herrastamme äläkä minua, hänen vankiaan, vaan kärsi yhdessä minun kanssani vaivaa evankeliumin tähden,sen mukaan kuin Jumala antaa voimaa, hän, joka on meidät pelastanut ja kutsunut pyhällä kutsumuksella, ei meidän tekojemme mukaan, vaan oman aivoituksensa ja armonsa mukaan, joka meille on annettu Kristuksessa Jeesuksessa ennen ikuisia aikoja, mutta nyt ilmisaatettu meidän Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen ilmestymisen kautta, joka kukisti kuoleman ja toi valoon elämän ja katoamattomuuden evankeliumin kautta ...."

Huomatkaa: annettu ennen ikuisia aikoja Kristuksessa Jeesuksessa (Jumalassa kuka on olemassa ilman aikaa) ja ilmisaatettu Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen (ihmisen) ilmestymisen kautta.

Tuomitaanko "viattomia" jotka eivät vain usko Jeesukseen? Ei. Jos on olemassa viattomia ihmisiä, he uskovat Jeesukseen, koska hän on viattomuuden, rakkauden, hyvyyden ja totuuden täydellinen kuva. Jos joku ei Jeesukseen usko, niin hän on myös kaikkea hyvää vastaan sisimmässään. Tätä vastaan me olemme kaikki olleet. Ei ole ainoatakaan ihmistä joka ei olisi ollut hyvää vastaan.

10

543

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jeesus puhuu Jumalasta, että hänellä on valta sekä sielu että ruumis hukuttaa helvettiin:

   Matteus 10:28
   "Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin."

   Paavali puhuu että Jeesuksella on tämä valta:

   Roomalaiskirje 8:34
   "Kuka voi tuomita kadotukseen? Kristus Jeesus on se, joka on kuollut, onpa vielä herätettykin, ja hän on Jumalan oikealle puolella, ja hän myös rukoilee meidän edestämme."

   Sen ymmärtäminen että Raamatun jakeilla on iankaikkisuuteen viittaavia merkityksiä, opettaa paljon. Jeesus ei ole valehtelija. Tuo valta oli hänellä ennenkuin hän ajallisesti uhrasi itsensä koska vaikka se ei ollut ajassa tapahtunut, oli se iankaikkisuudesta katsoen toteutunut.

   Roomalaiskirje 9:5
   "... heistä on Kristus lihan puolesta, hän, joka on yli kaiken, Jumala, ylistetty iankaikkisesti, amen!"

   • Anonyymi

    ....
    Näissä kuvataan Herraa Jumalaa. Niissä kuvataan siis myös Herraa Jeesusta Kristusta:

    Saarnaaja 3:14
    “Minä tulin tietämään, että kaikki, mitä Jumala tekee, pysyy iäti.”

    Jesaja 41:4
    “Kuka on tämän tehnyt ja toimittanut? Hän, joka alusta asti kutsuu sukupolvet esiin: minä, Herra, joka olen ensimmäinen ja viimeisten luona vielä sama.”

    Jesaja 48:12
    “Kuule minua, Jaakob, ja sinä, Israel, jonka minä olen kutsunut: Minä olen aina sama, minä olen ensimmäinen, minä olen myös viimeinen.”

    Jesaja 48:15-16
    “Minä, minä olen puhunut, minä olen hänet kutsunut, olen hänet tuonut, ja hän on menestynyt teillänsä. Lähestykää minua, kuulkaa tämä: Alkujaankaan minä en ole puhunut salassa; kun nämä tapahtuivat, olin minä jo siellä. Ja nyt Herra, Herra on lähettänyt minut ynnä oman Henkensä.”

    Jesaja 63.16
    “… Herra, olet meidän isämme: ‘meidän lunastajamme’ on ikiajoista sinun nimesi.”

    Jeremia 31:3
    “Iankaikkisella rakkaudella minä olen sinua rakastanut, sentähden minä olen vetänyt sinua puoleeni armosta.”


  • Anonyymi

   Lopun ajat eroittavat morsmaikun sulhasestaan. Ei mikään uutinen ole ole sen väkivaltaisempi.

  • Anonyymi

   Hyväksikäyttäjä sai ansaitsemansa lopun.
   Kiitos Juudas rohkeudestasi.

   • Anonyymi

    Jokainen joka ei ole Jeesuksen puolella on hyväksikäyttäjien ja väkivaltaisten puolella lopulta ja on läpensä mätä.


  • Anonyymi

   Helvetin iankaikkisuutta on pyritty osoittamaan vääräksi. Jotkut yrittävät sanaseppoilla sitä jumalattomien tuhoamiseksi. Tämä vastaanväittäminen perustuu siihen mitä ihminen haluaa uskoa. Ihminen ei halua että hänen tekojansa pidetään niin pahoina ja inhottavina, että hänelle määrättäisiin niistä loputon rangaistus. Kun humanismi sekoittuu Kristinuskoon, aletaan etsimään syitä sille miten langennut ihminen ansaitsee armoa. Armoa ei ansaita, siksi se on armoa.

   Jos helvetti ei ole iankaikkinen niin ei ole taivaskaan. Jos helvetti ei ole iankaikkinen niin ei ole Jumala myöskään. Siis tuollaisten teorioiden mukaan Jumalakin on alisteinen ajalle ja universumi on hänen yläpuolellaan.

   Iankaikkinen helvetti opettaa meille miten paljon Jumalaa tulisi pelätä ja kunnioittaa. Ei ole mitään tai ketään joka vihaisi pahuutta niin suuresti kuin Jeesus Kristus. Siksi hän ikuisesti katselee niitä jotka helvettiin joutuvat, kun heitä vaivataan, katsoivathan he hänen iankaikkiseen piinaansa ristillä, joka meidät pelastaa ja armahtaa, kuin se ei olisi mitään. Hänellä on täysi oikeus katsoa niiden ihmisten piinaa ainiaan, jotka häntä vihaavat ja pitivät turhana.

   Uskokoon ken haluaa. Kiitän Jumalaa jokaisesta joka uskoo ja saa armon ja anteeksiannon. Jumala/Jeesus on rakastanut teitä jo. Älkää torjuko häntä.

  • Anonyymi

   Ongelma on vain kaikessa höpötyksessä, kun matsku liitetään korkealentoisiin epätodellisiin kuvitelmiin.

  • Anonyymi

   Jeesus syntyi Jumalasta siten, että Pyhä henki teki Marian raskaaksi, eli Jeesus on puoli-Jumala; tuli ns. lihaksi.

  • Anonyymi

   En usko mihinkään ja siksi erosin myös kirkosta. Olen tilanteeseen erittäin tyytyväinen.

   • Anonyymi

    Toimiaksesi kuten toimit sinun tulee kuitenkin uskoa että kirkosta eroaminen oli parempi kuin siinä pysyminen. Itse en ole koskaan kirkkoon kuulunut. Ajattelin hyvin samalla tavalla kuin sinäkin kun valmistuin lukiosta ja pitkälle sen jälkeen. Olin "masentunut" ja tuntui ettei millään ole väliä. Mutta nyt minulla on toivo Jeesuksessa. Kaikki muu on toissijaista. Minulla on joka päivä se luottamus Jumalaan että hän, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta, järjestää minun asiani ja parantaa minua. Toki on päiviä jolloin luottamus voi olla koetuksella, mutta kaikki hän on lopulta järjestänyt. Olen oppinut kiitolliseksi ja katsomaan läpi kaiken pahan maailmassa Kristukseen. Tiedän että hän kostaa eikä minun tarvitse. On todella levollista elää tässä luottamuksessa kaiken kaaoksen ja pahoinvoinnin keskellä mitä maailmassa on.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   507
   4493
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   57
   1879
  3. IS Viikonloppu 13.-14.7.2024

   3- -merkitty kovis Antti Skytältä. Ratkaisulauseita sai kunnolla miettiä senkin jälkeen kun niistä pääsi jyvälle. Jotkut
   Sanaristikot
   116
   1713
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   47
   1436
  5. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   103
   1367
  6. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   73
   1329
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1202
  8. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   77
   1158
  9. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1116
  10. Tässä nyt kummallakaan ei ole

   Mennyt ihan putkeen kommunikointi. Tiet on vienyt meidät erilleen. Onko nyt hyvä, näinkö toivoit mies kaiken päättyvän?
   Ikävä
   61
   947
  Aihe