Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ristiriitaisuuksia opeissa

Anonyymi

Joseph Smithille ilmestyi Isä Jumala ja Poika 1820. Isä sanoi että "tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä". Nyt kirkossa on opetettu/opetetaan että Isä Jumala onkin ollut joskus ihminen ja että Hän on sitten saanut korotuksen korotetuksi ihmiseksi ja että Hänellä on taivaassa puoliso jonka kanssa Hän on siittänyt muut persoonat ja että Poika onkin itse Jumala Jehova ja kaiken Luoja ja että Pyhä Henki on vain henkipersoona ilman luuta ja lihaa olevaa ruumista.

Jeesus itse sanoi että "Isä on häntä suurempi" ja Pyhä Henki Puolustaja (Gabriel), jonka Isä lähettää hänen (Jeesuksen) nimessään, todistaa että Isä Jumala on Jehova ja kaiken Luoja, eikä Hänellä ole puolisoa ja että Sana on Isä Jumalan ensimmäiseksi luoma persoona eikä häntä ole koskaan kutsuttu Jehovaksi kuten Raamattukin todistaa näin olevan ja että Pyhällä Hengellä on ollut ja on lihaa ja luuta oleva ruumis.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totuus, sellaisena kuin se on tapahtunut, ei ole koskaan ollut suurten ihmisjoukkojen suosiossa.

    • Anonyymi

      Myöhempien Aikojen Pyhät opettavat että kolminaisuusoppi on väärä ja siinä he ovat oikeassa, mutta itse he opettavat samoin väärin Isä Jumalasta, Sanasta ja Pyhästä Hengestä.

    • Anonyymi

      Mihin Myöhempien Aikojen Pyhät laittavat toivonsa?
      Että Jumala on ollut joskus ihminen ja on saanut sitten korotuksen korotetuksi ihmiseksi.
      Että taivaassa korotetulla Jumalalla on puoliso, kaikkien taivaallinen Äiti.
      Että aine on ollut olemassa ikuisesti eikä sitä ole luotu.
      Että Sanaa ei ole luotu ja että hän on Jehova.
      Että Pyhä Henki on henkipersoona ilman aineellista ruumista.
      että Joseph Smithille ilmestyi 1823-1827 ylösnousseena olentona Mormonin poika Moroni.
      Että Nooa on Gabriel.

    • Anonyymi

      Aloittaja uskoo siis että Pyhä Henki on sama kuin Gabriel?

      • Anonyymi

        4:n vuorokauden mittaisen ajanjakson jälkeen Sanan sikämisestä sikisi (syntyi) Jumalan pyhästä hengestä (yleisnimi) olemassoloon Pyhä Henki (Erisnimi).

        Toinen luomispäivä oli pituudeltaan 272:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Toisen ja kolmannen (272 vrk:tta) luomispäivän aikana Pyhä Henki siirsi uutta mannerta noin 2000 kilometriä länteen vanhasta mantereesta Jumalan voimalla (pyhän hengen) joka oli hänessä, niin että uusi ja vanha manner erkanivat kauemmas toisistaan. Hän ohjasi luomisvoimia 10-30 kilometrin korkeudesta (maanpiiri) tuolloin nykyisen Scandinavian yläpuolelta, lähinnä lounais-Suomen-kaakkois-Ruotsin yläpuolelta. Tuolloin hän sai toiseksi nimekseen Gabriel (Jumala on voimani tai Jumala on väkevyyteni).

        Toisen Mooseksen kirjan 13 luvun 21 jakeessa sanotaan että ”Ja Herra kulki heidän edellänsä, päivällä pilvenpatsaassa johdattaaksensa heitä tietä myöten ja yöllä tulenpatsaassa valaistaaksensa heidän kulkunsa niin että he voivat vaeltaa sekä päivällä että yöllä.”
        Toisen Mooseksen kirjan 14 luku 19 jae selventää kuka tämä Herra oli sanoessaan ”Niin Jumalan enkeli, joka oli kulkenut Israelin joukon edellä, siirtyi kulkemaan heidän takanansa ja pilvenpatsas siirtyi heidän edeltänsä ja asettui heidän taaksensa.”
        Jos Israelilaiset, joita johdatettiin tuon Herran toimesta tuolloin, ovat unohtaneet kuka tuo Herra oli, niin palautettakoon että hän oli Pyhä Henki eli Gabriel. Raamatussa puhutaan ainoastaan kolmesta persoonasta käyttäen Herra sanaa, Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä. Jumalan ei itse tarvinnut johtaa Israelilaisia eikä Sanaakaan ole koskaan kutsuttu Jumalan enkeliksi.
         
        Myös Hoosean kirjassa viitataan että enkeli, joka taisteli Jaakobin kanssa, oli Jumala. Ainoastaan kolmesta persoonasta voidaan käyttää Jumala nimitystä Raamatussa, Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä.
        Hoosea 12:3
        Mutta Herralla on oikeudenkäynti Juudan kanssa, ja hän tahtoo rangaista Jaakobia sen teiden mukaan, hän on kostava sille sen tekojen mukaan.
        4. Äidin kohdussa tämä petti veljensä, ja miehuutensa voimassa hän taisteli Jumalan kanssa.
        5. Hän taisteli enkelin kanssa ja voitti,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe