Putin heitti hatustaan keksityn tekosyyn...

Anonyymi

Hyökätessään Ukrainaan syyttäen Ukrainaa natsismista ja venäläisten kansanmurhasta .
Tiedämme että venäjän diktatuurissa ei ole vapaata mediaa ja ihmiset voivat saada jopa 15 vuotta vankeutta mielipiteistään diktatuurin ilmoittamia asioita vastaan joten jotenkin voin ymmärtää että huonosti koulutetut venäläiset ihmiset ovat uskoneet propagandarummutuksen näistä valheista venäjällä älymystöhän on sieltä jo poistunut ja jotka ovat jääneet sulkevat suunsa turvallisuutensa takia.

Ihmettelen jos Suomessa on näiden täälläkin esiintyvien Trollien lisäksi joitakin ihmisiä jotka ovat menneet tuohon Putinin valhepropagandaan koukkuun .

Ja nyt kun venäjä on alkanut rummuttamaan Suomea samanlailla Ukrainan kaltaiseksi fasistiseksi natsimaaksi joka on tehnyt venäläisten kansanmurhia karjalassa avaako tämä yhtään Putinin propagandan uhrien silmiä Suomessa kun voivat omin silmin ja korvin natsismin täällä todentaa jos sitä on ja jos ei ole niin huomata että Ukrainassa oli aivan sama tilanne ja aivan sama propagandan levittäjä.

Ja jotta tehdään asia vielä helpommaksi voimme ottaa Ruotsin mukaan koska venäjällä jopa bussipysäkeillä on mainoksia missä ruotsista esitetään samoja natsiväitteitä heidän .

Jos joku vielä uskoo sanaakaan Putinin propagandaa voi hän vain ihmetellä miksi ihan äkkiseltään venäjän rauhallisista naapurimaista tuli natsivaltioita lähes muutaman päivän aikana vaikka kansalaiset itse eivät ole huomanneet mitään muutosta.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Kremliä kannattava uutissivusto Regnum julkaisi viime kuussa päätoimittajansa Modest Kolerovin mielipidekirjoituksen, jonka mukaan Suomi on kiinnostunut Nato-jäsenyydestä, koska täällä on vallalla "hitleriläisen" Mannerheimin henkilökultti."

   Onko Suomessa yhtään niin vähämielistä Suomalaista ihmistä joka uskoisi yllä olevan venäläisen nykyisen propagandan Suomesta .

   Epäilenpä että ei

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   174
   2992
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   246
   2309
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   114
   1370
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   370
   1307
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1224
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   108
   1044
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   74
   903
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   43
   824
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   779
  Aihe