Mitä mieltä raamattu sotilasliitoista?

Anonyymi

Haluaisin varmaa faktatietoa raamatun kannasta Natoon, ennenkuin muodostan oman mielipiteeni.

21

139

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Herra sinun Jumalasi käskee, "hae kansani suojaa siltä joka auttaa hätään joutunutta" hän varjelee teitä joutumasta " paholaisen " kynsiin.
   Eli Nato auttaa ja paholainen on Putin.

  • Anonyymi

   Herraan meidän on käsketty turvautua joka asiassa. Sotilasliitto ei ole turvamme varsinkaan kun sieltä ei saada samoja takuita kuin muut maat ja Yhdysvallat on julkisesti ilmoittanut että jos sota Suomessa tulee niin he eivät sodi. Apuja ei siis tule. Venäjä myös tietää käytännöt ja todennäköisesti hyökkää hakuajalla koska sen jälkeen ei "voi".

   Raamattu on täynnä esimerkkejä jossa Jumala on armahtanut ja auttanut Hänen puoleensa kääntynyttä kansaa. Niitä en voi tähän tilan puutteeksi laittaa mutta muutaman satunnaisen jakeen laitan. Myös hyvä myös huomata että pienenä maana Suomi on sodat Venäjän kanssa voitanut Herran tuella.

   Sinä olet minulle turvapaikka,
   sinä varjelet minut vaarasta.
   Riemuhuudot kajahtavat ympärilläni,
   kun sinä autat ja pelastat. (sela)
   Psalmi 32:7

   Jumala on turvamme ja linnamme,
   auttajamme hädän hetkellä.
   Psalmi 46:2

   Olkaa vahvoja ja rohkeita, älkää pelätkö älkääkä säikkykö noita kansoja, sillä Herra, teidän Jumalanne, kulkee teidän kanssanne. Hän ei jätä teitä yksin eikä hylkää teitä.
   5. Mooseksen kirja 31:6

   Sen tähden me voimme turvallisin mielin sanoa:
   – Herra on minun auttajani, siksi en pelkää.
   Mitä voisi ihminen minulle tehdä?
   Heprealaiskirje 13:6

   Ja niin jokainen ase, joka taotaan sinua vastaan,
   on tehoton.
   Jokaisen kielen, joka käy sinua syyttämään,
   sinä osoitat valehtelijaksi.
   Tämä on Herran palvelijoiden perintöosa.
   Minä annan heille siihen oikeuden,
   sanoo Herra.
   Jesaja 54:17

   Herra, sinä asetut kilveksi eteeni,
   sinun oikea kätesi tukee minua,
   sinun apusi tekee minut vahvaksi.
   Sinä teet varmoiksi askeleeni,
   polveni eivät horju.
   Psalmi 18:36-37

   • Anonyymi

    USA:n edustaja totesi juuri, että jokaista tuumaa Suomesta tarvittaessa puolustetaan. Hän puhui ajasta, jolloin Nato-jäsenyys on vireillä, eikä Suomella ole vielä Naton 5. artiklan turvatakuita.

    Natolla on puolustussuunnitelmat jokaista aluetta varten. Suomesta tulee jäsenenä osa Naton pohjoisen alueen puolustusta, jota harjoitellaan säännöllisesti. On itse asiassa harjoiteltu jo vuosikausia. Tälläkin hetkellä Suomessa on Naton panssarijoukkoja.


   • Anonyymi

    Niinku saatana opetti psalmia Jeesukselle hän antaa enkeleilleen käskyn... Ja Juudas iskariot Mooseksen uskoinen varas varasti opetuslasten kukkaroista osasi Mooseksen lait älä varasta ...


  • Anonyymi

   Raamattu ei kommentoi sotilasliittoja eikä varsinkaan NATOa millään tavalla.

   • Anonyymi

    Vähän vaikea olisikin, sillä Nato perustettiin vuonna 1949. Nato ei poikkea mitenkään muusta valtioiden välisestä yhteistyöstä. Tällaiset asiat hoidetaan käyttäen Luojan antamaa järkeä. Jos sitä ei ole riittävästi, niin annetaan muiden hoitaa.:)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vähän vaikea olisikin, sillä Nato perustettiin vuonna 1949. Nato ei poikkea mitenkään muusta valtioiden välisestä yhteistyöstä. Tällaiset asiat hoidetaan käyttäen Luojan antamaa järkeä. Jos sitä ei ole riittävästi, niin annetaan muiden hoitaa.:)

    Niin, Raamattu ei kerro mitään nykyajasta eikä tulevaisuudesta. Kaikki Raamatun kirjoitukset täyttyivät jo viimeistään 100-luvulla jKr. Ilmestykirjan tapahtumat mukaan lukien.


  • Anonyymi

   Raamatusta et löydä vastausta Suomi-Nato. Ei siellä ole jääkauttakaan. Raamattu ei ole maantiedon oppikirja.

   • Anonyymi

    "Raamattu ei ole maantiedon oppikirja."

    Eikä historian eikä tieteenkään oppikirja. Vain kuvaelma siitä, mitä sen aikalaiset ajattelivat historiasta ja oman aikansa tapahtumista.


  • Anonyymi

   Mielipiteesi tuskin kiinnostaa ketään.:)

   • Anonyymi

    Eihän aloittaja mielipidettään ole tarjoamassakaan. Hän on kysymässä tietoa sen muodostamiseen.


  • Anonyymi

   Luetteko niiden uskontojen ukkojen kirjoituksia jotka kieltää Jeesuksen kokonaan. Muuttakaa heti Arabiaan siellä ne tapahtuu sitten.

  • Anonyymi

   Niin mikä oli Mooseksen tai Jeesuksen Nato kanta. Hyvin olennaista. Ai Mooses vastusti Natoa? No eihän me sitte..

  • Rauhan tervehdys.

   "Voi uppiniskaisia lapsia, sanoo Herra, jotka pitävät neuvoa, mikä ei ole minusta, ja hierovat liittoa ilman minun henkeäni, kooten syntiä synnin päälle; jotka menevät Egyptiin, kysymättä minulta, turvautuakseen faraon turviin ja etsiäkseen suojaa Egyptin varjossa! Faraon turva koituu teille häpeäksi ja suojan etsiminen Egyptin varjosta häväistykseksi." - Jesajan kirja 30:1-3

   Raamattutunti liitoista:
   https://www.youtube.com/watch?v=9X1qQT7Py5w

   Siunauksin, MM.

  • Anonyymi

   Soitilasliittojen perusta luotiin silloin kun Yhdysvallat liittolaisineen tulivat pelastamaan silloisen neuvostoliiton natsien kynsistä. Mistä sen rosvoarmeija ei olisi selvinnyt. Joskin nyt jälkeenpäin ajatellen se olisi virhe. Neuvostoliiton olisi pitänyt antaa tuhoutua ja vasta sitten liittoutuneiden nujertaa Saksa.

   Huomenna Venäjä juhlii voitonpäivää ja se saa siitä kiittää Yhdysvaltoja että yleensä on mitä juhlia. Sen viimeisen vihollisen Japanin Yhdysvallat tainnutti atomipommeilla. Joskin joku rajariita heille silti jäi. Voitonpäivänä Venäjällä ei niinkään pitäisi muistella omia sotaisia rosvojoukkoja raiskauksineen, vaan kiittää Yhdysvaltoja avusta.

   • Anonyymi

    Koko Suomen kansa ei ole Jeesuksen seuraajia, näin ollen myöskään ei voida olettaa ja vaatia hallitukselta Sanan ohjeitten noudattamista.
    Kristittyjen tehtävä on ennen kaikkea julistaa evankeliumia. Sana myös kehottaa: Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.


  • Anonyymi

   Kun Paavali toimi, niin ei hän kantanut huolta yhteiskunnallisista asioista eikä edes välittänyt siitä vaikka joutui vainottavaksi. Hänelle oli tärkeää elää Hengen voimassa ja julistaa sitä kaikella voimalla. Hengen voimalla eikä inhimillisellä viisaudella kuten hän itse kirjoitti.

   Mutta jos meillä ei ole Hengen voimaa, niin silloin on sama miten maailma makaa, koska olemme matkalla kohden helvettiä.

  • Jos herra ei varjele turhaan vartia valvoo, on raamatun viesti hän on säätänyt kansoille asumisen rajat. Laittomuus pääse valtaan kylmenee usieten rakkaus kansa nousee kansaa vastaan.... ja niin edelleen.

  • Anonyymi

   Paavalin uskohan oli voimallista ihmisten kohtaamista. Hänestä huokui sellainen Hengen voima, että uskomatonkin sen ymmärs, että nyt on kyseessä Jumalan mies. Ja sitä hän itsekin korosti, Jumalan voimaa. Hän sanoi vastustajistaan ettei ota selvää niiden sanoista, vaan voimasta. Siihen Hengen voimasta.

   Jos hän olisi mennyt tapaamaan nyt Putinia, ei hän olisi kuunnellut mitään jorinoita Naton laajenemisesta, vaan kohdannut hänet voimassa tuntien vain vanhan horisevan epävarman ukon ja Putin olisi kokenut, että tässä on mies, jossa on jotain erikoista. Hänen ei pidä antaa kulkea kansan keskellä vaikuttamassa ihmisiin, vaan pitää panna heti säilöön.

   • Anonyymi

    Näin nyt pitää kristittyjen toimia


  • Anonyymi

   Nato on Jumalan asettama esivalta. Room. 13. Siksi uskossa olevat rukoilevat Naton puolesta. 1 Timot. 21-4.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   568
   4120
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   148
   2989
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   22
   2539
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1996
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   1537
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1510
  7. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   15
   1376
  8. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1182
  9. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   217
   1158
  10. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   304
   1011
  Aihe