Sotapropagandaa

Anonyymi

Oletko koskaan oikeasti miettinyt kuinka helppoa on sotkea totuutta ja valhetta ja saada siitä silti ihan hyvännäköinen uutinen. Tein kokeeksi tämänpäiväisestä Jyväskylän palosta sekä 3 lehtiartikkelista koostuvan MIELIKUVITUSuutisen ja käänsin sen englanniksi. Lue ja mieti, olisiko oikeasti ulkomailla syytä epäillä tämän artikkelin todenperäisyyttä.

Russia attacked Finland.
The Valmet factory in Jyväskylä in central Finland was attacked with missiles on Saturday morning. There is a large fire in the factory area.

Valmet manufactures transport equipment for the Finnish army, among others, and has activities related to the aerospace industry, most of the Finnish army pilots are trained near Jyväskylä and Valmet has manufactured the Vinka training aircraft previously used for training. The factory site that has now been hit is also the site of the rock cave network used by the Finnish Army.

3

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kauhistuin pahemman kerran luettuani:

   "Kenr.maj. evp. Pekka Toverin mukaan valtion julma propaganda epäinhimillisti ukrainalaiset, jolloin raakuuksia on ollut helpompi tehdä. ”Sotaväki pitää pitää kurissa, mutta kun Venäjällä ketään ei kiinnosta”, ex-tiedustelukenraali sanoo artikkelin videolla."

   Onko toi kentsu joku propagandisti? On tainnu unohtaa miten Suomen media on uutisoinut Venäjästä! Sekö ei ole ollut tahallista epäinhimillistämistä?! Kun vain Ukraina kertoo, niin siihen pitää uskoa, ikäänkuin Ukrainalla ei muka olisi syytä mustamaalata Venäjää?!

   Ukrit pukeutuu venäläisiin asuihin ja lippuihin, maalailee tankkeihinsa Z merkkejä! Ja länsi taantuu pikkulapseksi, ja uskoo?! Ikäänkuin sotia ei olisi koskaan ennen käyty!
   Sotapropa täydessä voimassa Ukrainassa, ja suomen media heittäytyy paholaiseksi! Halutaanko Suomeen joku veriorgia vai?!

   • Anonyymi

    Siis jos ukri pukeutuu venäläiseen maastoasuun lippuineen, niin se on sitten yhtäkkiä venakko? Milloin Suomen kentsukunta on alkanut taantua ajattelemattoman kersan tasolle, vai tahallaanko levittävät propaa?! Kaikki viittaa sihen, että siellä on satanisteja, jotka haluavat tappaa valkoisia!


   • Anonyymi

    Uutiset Suomessa perustuvat ensisijaisesti suomalaisten toimittajien havaintoihin taistelu alueella ja puolueettomien järjestöjen lausuntoihin. Kerronnan yksityiskohdissa voi olla väritteitä, mutta etvoi kieltää totuutta. Putin antoi armeijalle en tehtävän tunkeutua itsenäisen valtion alueelle ja täsmensi samalla tehtävän sisältävän tuhoamista ja henkilöitten eliminointia. Armeija täyttää tehtävää historiallisen rikollisella, julmalla ja syntisellä tavalla. Häpeäksi koko ihmiskunnalle. Siitä Venäjä on vastuussa kaikkien uskontojen jumalien edessä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   132
   2123
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   1536
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   57
   1036
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   357
   939
  5. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   34
   847
  6. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   32
   847
  7. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   416
   835
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   477
   813
  9. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   801
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   699
  Aihe